BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

هنوز کسی این بازی رو بازی میکنه؟
یادش بخیر یه زمانی هر روز بازی میکردیم!
حالا من میخوام دوباره بازی رو دانلود کنم....فک کنم 4-5 بار برا دانلود گذاشتم ولی تقریبا روی 70٪ به بعد دیگه دانلود جلو نمیره!

هنوز کسی این بازی رو بازی میکنه؟
یادش بخیر یه زمانی هر روز بازی میکردیم!
حالا من میخوام دوباره بازی رو دانلود کنم....فک کنم 4-5 بار برا دانلود گذاشتم ولی تقریبا روی 70٪ به بعد دیگه دانلود جلو نمیره!

همین الان از بازی بعد از 2 ساعت اومدم بیرون.مگه میشه عنوان به این زیبایی و اعتیاد آور رو ول کرد! از 7 میلیون عضوی که BFH داره نفر 142 هستم با 880 ساعت بازی.واقعا بازی فوق العاده ای هست.در کمال سادگی چیزایی داره که تو هیچ بازی نظیرشو نمیشه پیدا کرد.

همین الان از بازی بعد از 2 ساعت اومدم بیرون.مگه میشه عنوان به این زیبایی و اعتیاد آور رو ول کرد! از 7 میلیون عضوی که BFH داره نفر 142 هستم با 880 ساعت بازی.واقعا بازی فوق العاده ای هست.در کمال سادگی چیزایی داره که تو هیچ بازی نظیرشو نمیشه پیدا کرد.
خوب من هم دوباره برگشتم :d
دیروز فک کنم ساعت 9:30 -10 صبح بود که اومدم دیدم شما داری بازی میکنی! بهت join شدم ولی وقتی رفتم تو دیدم نیستی :d
راستی چجوری میشه bf خرید؟!

مثل اینکه قراره یه تغییرات کلی توی بازی ایجاد بشه. دیروز با توجه به خبری که روی سایت بازی قرار گرفت یه عضو جدید به تیم سازنده های بازی اضافه شده که گفته حالا که بازی Bf-PF4 از حالت بتا خارج شده میتونیم تغییرات بزرگی رو توی بازی انجام بدیم Dave Simard قول داده که توی چند ماه آینده مپ ها ، مدها و ست های جدیدی به بازی اضافه بشه و سبک بازی به همون استیل خاص دیونه BFH برگرده.
خبر خوبیه البته اگه مثل وعده های قبلی EA برای یه سری موارد دیگه بازی نباشه

مثل اینکه قراره یه تغییرات کلی توی بازی ایجاد بشه. دیروز با توجه به خبری که روی سایت بازی قرار گرفت یه عضو جدید به تیم سازنده های بازی اضافه شده که گفته حالا که بازی Bf-PF4 از حالت بتا خارج شده میتونیم تغییرات بزرگی رو توی بازی انجام بدیم Dave Simard قول داده که توی چند ماه آینده مپ ها ، مدها و ست های جدیدی به بازی اضافه بشه و سبک بازی به همون استیل خاص دیونه BFH برگرده.
خبر خوبیه البته اگه مثل وعده های قبلی EA برای یه سری موارد دیگه بازی نباشه
ممنون بابت خبر.
منظورتون رو از ایت جمله نفهمیدم:
سبک بازی به همون استیل خاص دیونه BFH برگرده.
میشه توضیح بدین؟! :d

منظورتون رو از ایت جمله نفهمیدم:
سبک بازی به همون استیل خاص دیونه BFH برگرده.
میشه توضیح بدین؟! :d
همونطور که دوستان بهتر از من میدونند قبلا تا وقتی که DICE هنوز مدیر BFH بود بازی یه حال و هوای دیگه ای داشت هنوز خیلی از یوبر ها وارد بازی نشده بود همه چیز با BF نبود میتونستی یه اسلحه رو برای یه هفته با 50 تا VP بگیری که حتما خیلی ها یادشون هست تعریفی که قبلا برای BF بود یکیش خرید اسلحه های لوکس بود مثل rifle های آبی و طلایی کماندو های رویال یا بقیه کلاس ها. کلا اون وقت یه جوری فان بود بازی. تیم ورک ها بهتر بود. بعد از این که EAحق بازی رو از DICE خرید اون تم اول بازی کمتر شد همه پلیر ها بیشتر روی این موضوع اند که مثلا اگه به جای M95 یه Tir 1 بگیرن دمج هاشون چه قدر فرق میکنه یا ... برای همین وقتی PTE راه میافته برای تست یه مورد خاص میبینی خیلی پلیر ها جذب میشن
کلا منظور همین بود

واقعا که خیلی ظلمه بعد از یه سال گیمنت رفتن گیمنتمون آوردش سه چهار روز تنها تونستم بازی کنم بعد گفت باسه هر ساعت باید دو سه چهار تومن بدی ( به خاطر این که یه ساعت حدودا صد مگ مصرف می کرد ( حساب کنید بقیه هم بازی می کردند! :-w ) بعدشم دیگه بیخیالش شدیم و پاک شد!

ولی واقعا بازی باحالی بود کلی تونستیم سولدجر و گانر رو لول آپ کنیم ( خیلی زیاد نه :d ) کاماندو هم یه ذره کم تر از اونا :d

ولی این سیستم ذاغارتی رو که عوض کنم می شینم بای اساسین و این :d

سلام بچه ها
من تازه تو این بازی ثبت نام کردم ( خیلی گیج میزنم :d) یه سری سوال دارم که اگه میشه جواب بدید :
من بلد نیستم سرور برای بازی انتخاب کنم فقط play now رو میزنم میرم تو بازی . چجوری باید سرور انتخاب کنم ؟؟ کدوم سرورا خوبن ؟؟
ممنون
کسی الان این بازی رو بازی میکنه ؟ اگه کسی هست بگین یه دست بزنیم :>
یوزر من : ashkan.jg

سلام بچه ها
من تازه تو این بازی ثبت نام کردم ( خیلی گیج میزنم :d) یه سری سوال دارم که اگه میشه جواب بدید :
من بلد نیستم سرور برای بازی انتخاب کنم فقط play now رو میزنم میرم تو بازی . چجوری باید سرور انتخاب کنم ؟؟ کدوم سرورا خوبن ؟؟
ممنون
کسی الان این بازی رو بازی میکنه ؟ اگه کسی هست بگین یه دست بزنیم :>
یوزر من : ashkan.jg

برای انتخاب کردن سرور باید یه سری سرور مارک کنی میتونی داخل بازی با زدن کلید های Tab + F5 سرور رو مارک کنی بین سرور ها برای پینگ ایران سرور های multiplay ، سرور های autio admin و سرور های EA ( سرور های خود بازی ) هستن که میتونی توی این سرور ها با پینگ خوب بازی کنی اگه خواستی منو اد کن اسمم هم همین اسم یوزرمه توی بازی جوین شو و سرور ها رو مارک کن
میتونی از این جا جوین گروه ما بشی بقیه بچه ها رو هم اد کنی
لینک
اگه مشکل دیگه ای داشتی بگو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or