BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

آقا ریجستری کردم ولی هنوز می گه باید دانلود کنی :|

---------- نوشته در 12:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:51 PM ارسال شده بود ----------

آقا درست شد میگه ولی ورژنت قدیمیه باید آپدیت کنی ! آپدیت کنم حل می شه؟

آقا درست شد میگه ولی ورژنت قدیمیه باید آپدیت کنی ! آپدیت کنم حل می شه؟
آره آپدیتش کن
ورژنی که منتقل کردم رو فردا براش یه آپدیت زدن برای همین ورژن یکی ما قبل از آخر بازیه

دوستان من موقع جوین کانکت شدن به سرور اروره کانکشن 1009 میده . مشکلم چیه؟
اینو ندیده بودم ببخشید
این ارور و ارور 1001 و 1002 مربوط به سرعت نت و تایم اوت و ... است دوباره بازی رو اجرا کنید اگه جواب نداد مودم رو چند دقیقه خاموش کنید بعد بازی رو اجرا کنید

میشه این کارو کرد البته باید ریجستری رو تنظیم کنید این کار دو تا راه داره که پایین میگم
ویندوز عوض کردن هم اگه بازی توی درایو ویندوزت نباشه مشکلی نداره توی درایو ویندوز هم بود یه کپی ازش بگیر بذار توی یکی از درایو های دیگه ات بعد میتونی دو تا کار انجام بدی یه روش دستی و یه روش هم یه فایل ریجستری که دان میکنی و داخل جایی که بازی رو ریخی بازش میکنی

روش دستی: توی یه فایل تکست این متنو کپی میکنی

Code:
[LEFT]Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\EA Games\Battlefield Heroes][/LEFT]

[LEFT]"Installation Dir"="C:\\Program Files\\EA Games\\Battlefield Heroes"[/LEFT]

[LEFT]"Language"="English" [/LEFT]
مسیر رو به جایی که بازی رو ریختی تغییر میدی ولی یه کاری کن که اخرین فولدر خود فولدر Battlefield Heroes باشه بعد فایل تکت رو با فرمت reg ذخیره میکنی میبریش جایی که بازی رو ریختی و اون جا بازش میکنی

روش دوم: این فایلو دان کن وقتی دان شد روش راست کلیک کن Edit رو بزن ، بعد از اون توی قسمتی که نوشته YourInstallationPath آدرس دقیق محل بازی رو وارد کن فایل رو سیو کن و اجراش کن بعد yes رو بزن ok کن و تمام ( به نقل از فروم فارسی بتلفیلد هیروز )

با سلام ممنون بابت لینک دانلود
من بازی رو الان اجرا میکنم و لی با این پیغام مواجه میشم :

lsf3y2z1umx28lf8dryb.jpg

نو سایتشم که میرم تا Play Now! رو بزنم بازی شروع میکنه به دانلود از اول ! )):
لطفا میشه راهنماییم کنین؟ (همهی کارهایی رو هم که گفتینو انجام دادم ولی نشد)

با تشکر.

اگه شما از این لینک دانلود کرده باشید که دوست عزیزمون داده باشه باید برید روی Play now بزنید و وقتی اون گزینه ی نصب اومد صبر کنید و مراحل رو انجام بدید تا آپدیت بشه ( حدودا حجم آپدیت خیلی کمه ) بعدش باید برید روی play now بزنید شروع می شه البته بعضی مواقع یا بیشتر مواقع اون گزینه ی نصب می آد اما وقتی Instalisation رو می بینه بازی رو شروع می کنه!
از فایل ها نمی تونید بازی رو اجرا کنید !

ریجستری هم باید کرده باشید!

دوستان کسی راهی نداره این بازی یکم کم تر حجم بگیره؟

اگه بازی روی درایو ویندوزت نبوده که نه مشکلی نیست فقط احتمال داره که مجبور بشی قسمت ریجستری رو دوباره انجام بدی
اگه بازی روی درایو ویندوزت بوده میتونی از جای دیگه یا فایل های rar ای که دان کردی بازی رو ایکسترکت کنی ریجستری رو انجام بدی و دوباره بازی کنی
اگه از خود سایت BFH ، بازی رو دان کردی و توی درایو ویندوز ریختی آره باید دوباره دان کنی

از خود سایت دان نکردم ولی اون فایلی که دان کردمو ندارم...
تو قسمت ویندوز هم نریختم! الان بازیو دارم ولی از تو لیستم اونجا که نرم افزارا و بازیامو uninstall میکنم حذف شده... باید چی کار کنم؟

آقا روسیا همشون چیترند :|
یه کیلومتر با یارو فاصله دارم ، اینوس هم هستما ، با یه تیر می کشتم :| کلا چیتر ها نوبند:|

چیز که زیاده چیتره ولی باید بدون چیت بازی کنی ... من هکش هم دارم ولی به چه درد می خوره همش نامردیه ..

چیز که زیاده چیتره ولی باید بدون چیت بازی کنی ... من هکش هم دارم ولی به چه درد می خوره همش نامردیه ..

هکشو به ما بده با ادمین از سر دشمنی افتادیم می خوایم یه حال اساسی بهش بدیم :d
البته اگه بدی چون که من هک چیت تا حالا ندیدم و نزدم فقط می خوام نامردی که در حقم می کنند رو جبران کنم :d

بابا یارو سه کیلومتر با من فاصله داره اینویسیبلم هد شاتم می کنه :)) :d
یا کلی از گانره فاصله دارم اینویسبل شدم فاصله امم خیلی زیاد کردم تا نبینتم ولی بازم می کشه :| چیتر هستن همشون :|
در هر حال :d

BF می خوام :((

جدیدا چیتر ها رو سریع تر بن میکنن پیشنهاد هم میکنم اگه لولتون بالاست یا اگه بی اف خریدید به هیچ وجه چیت نزنید که هیروی چیتر رو به اضافه بقیه چیتر ها کلا بن میکنن مخصوصا تو سرور هایی که توی GCC هستند
البته بعضی وقت ها کماندو ها تا میمیرن فکر میکنن چیت زده طرفشون.مثلا وسط یه درگیری سنگین بین هم تیمی هاتون هستید یه سرباز ورنینگ میکنه کل تیم رو میسوزونه یه کماندو هم اون وسط اینویزه که خوب خدابیامرزتش :d
اگه به مشکلی خوردید احتمالا من راهنمای کلاس های بازی رو نوشتم خواستید بگید تا لینکشو براتون پی ام کنم

الان کاری نمیشه کرد >؟
از خود سایت دان نکردم ولی اون فایلی که دان کردمو ندارم...
تو قسمت ویندوز هم نریختم! الان بازیو دارم ولی از تو لیستم اونجا که نرم افزارا و بازیامو uninstall میکنم حذف شده... باید چی کار کنم؟

الان کاری نمیشه کرد >؟

مهم همون بازیه اگه بازیت کامله یعنی چیزی از فولدرش پاک نکرده باشی مساله ای نیست. بازی رو uninstall نکن
روی ویندوز جدید فقط قسمت ریجستری رو که که توی دومین پست از پست های صفحه ی قبل بود انجام بده مشکلی نداره دیگه. فقط بازی رو باید به ریجستری بشناسونی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or