BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

خوب الان رفتم دیدم سایت باز شده یه آپدیت جدید با آپدیت Add Ons فایر فاکس گذاشته شده که باید دان کنید
دوستان توجه کنید داخل منوی بازی در قسمت Store در قسمت لباس ها و در قسمت Neck یه دستمال گردن هست که قیمتش التیمیتش 0 BF هست اینو سریع بخرید تا تغییر نکرده
در قسمت Wasit یعنی آخرین قسمت بخش لباس ها در Store یه غلاف اسلحه کمری هم هست اینم قیمتش 0 BF هستش اینم بخرید
اینا رو سریع بگرید چون معلوم نیست همین طور بمونه
دمت گرم داداش من تا سایت بازشد رفتم بازی کردمb-)
ولی این رو نمیدونستم دمت گرم داداش #:-s
اگر آن هستی بیا باهم یک دست بزنیم:gunner:
scamp1 : hero

خواهش میکنم دوستان بازم میگم سریع اینو انجام بدید

در قسمت Store در قسمت لباس ها و در قسمت Neck یه دستمال گردن هست که قیمتش التیمیتش 0 BF هست اینو سریع بخرید تا تغییر نکرده
در قسمت Wasit یعنی آخرین قسمت بخش لباس ها در Store یه غلاف اسلحه کمری هم هست اینم قیمتش 0 BF هستش اینم بخرید

ویرایش: مثل اینکه این 2 تا آیتم فقط برای رویال ها است چون من برای هیروی نشنالم رفتم چیزی در این دو تا قسمت برای اون وجود نداشت

S.O.S فوری

آقا من بعضی وقتا میرم توی بازی (2 با تا حالا) وپلی رو میزنم بعد از پیداکردن سرور که میره توی قسمت لود وبع دیگه بازی میکنید همینکه میره توی قسمت لوید صفحه سیاه میشه)x
چشه:-/

سلام من هم بعد از اپدیت میرم تو بازی کسی نیست مگه دوباره یه اپدیت جدید گذاشته که ای اس پی باز لینکشو اپدیت نکرده ما گرفتار شدیم کسی مشکل من رو داره

دوستان خیلی پخش و پلا هستید من هروقت میرم تو بازی هیچ کسی رو نمیبینم.الان 1 سال هستش که دارم با خارجی ها بازی مینکم.خسته شدم دیگه .دوست دارم کنار دوستام لولشون کنیم.جز bijan 007 عزیز اونم فقط 1 بار دیدمش دیگه کسی رو ندیدم برای بازی.:x

سلام
من تازه شروع به بازی کردم چطور باید با هم بازی کنیم
id:W4RLiKE

وقتی بازی رو دانلود کردی.روی گزینه player search میری و اسم hero مورد نظر رو مینویسی و وقتی add ش کردی روی play now و انتخاب hero میری.در قسمت اصلی بازی روی گزینه freinds میری و اگه شخص add شده در هنگام بازی کردن باشه توی اون قسمت نشونش میده و میتونی بوسیله فلشی که زیر اسم اون شخص روشن میشه کلیک و به دوستت join شی.;)

hero من:hamidN93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or