BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

یعنی چی تمرینیه ؟
پس چرا بعضی وقتا زیادترن !
تازه خودم انقدر حالیمه که training رو تشخیص بدم

با برو بچ یه سرور بخریم ؟
قبل از اینکه بری تو بازی تیک Play tutorial بردار......
اکر بخریم که عالی میشه ولی بچه ها زیاد نیستن...............

من level2 هستم،2بار بازی کردم این چند روز گرفتار دانلود چندتا بازیم!
اسم شخصیت منم ovas هستش ولی فکر کنم عوضش کنم ولی فعلا همینه
قیمت سرور؟

بابا منم آخر هفته adsl ام وصل میشه...منم میام...دیگه دیوونه شدم روزی 877867467345698 بار به این تاپیک سر میزنم ببینم خبرای جدید راجع به بازی چیه...اگه میشه لینک سالم دانلود بازی رو بذارید...البته نمیدونم اونی که 800 مگ بود یا 300 مگ...هر کدوم درسته :cheesygri منتظر منم باشیییییییییییییییید....id منم astorias بشه احتمالا

بابا منم آخر هفته adsl ام وصل میشه...منم میام...دیگه دیوونه شدم روزی 877867467345698 بار به این تاپیک سر میزنم ببینم خبرای جدید راجع به بازی چیه...اگه میشه لینک سالم دانلود بازی رو بذارید...البته نمیدونم اونی که 800 مگ بود یا 300 مگ...هر کدوم درسته :cheesygri منتظر منم باشیییییییییییییییید....id منم astorias بشه احتمالا

همونی که mg.snak جون گفتن درسته، ولی اول 800 مگ دان میکنی که بعدش میشه 375 مگ!(عجب)
منتظریم که بییاین!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
mg.snak تو از همه با تجربه تری، نمیخوای تجاربت رو در اختیار ما(من) تازه کارا قرار بدی؟:love:
من مدت زمان زیادی نیست که بازی میکنم ولی خب به طبع یک سری نکات هست که اگز تو بازی انجامش بدید موفق تر خواهید بود
مهم ترین نکته کار گروهی هست
اگر درست انجام بشه صد در صد دشمن شکست میخوره..............
تو هر کردوم از ارتش ها که هستید حتما به هم تیمی های خودتون اخطار بدید تا تانک هایی که تو Base خودتون هست بگیرن....
معمولا تو هر دو ارتش پیش میاد تانک هارو فراموش میکنن در نتیجه سریع با یک ماشین به Base دشمن برید و تانکشون بگیرید.....
هیچ وقت با یک Gunner که Level بالایی داره از نزدیک مبارزه نکنید
1. PH بیشتری نسیت به شماد داره
2. اسلحه قویتر
3. همچنین از Ability سپر موقت استفاده میکنه....
مواظب Comondo ها باشید چون میتونن مخفی بشن و از پشت با چاقو به شما Dmage اساسی بدن یا حتی بکشن....
اگر Comando درجه بالایی داشته باشه دیگه وقت نمیکنید حتی برگردید نگاهشون کنید چون تا اون موقع میت میشید:biggrin1:(اگر گروهی حمله کنید این مشکل پیش نمیاد)......
بعضی مواقع بازیکن های ارتش مقابل Camping میکنن و از Base که گرفتن بیرون نمیان به نظر من بهترین کار برای اینجور مواقع گروهی حمله کردن و اسنایپر هست.....
حتما تو بازی به یارتون کمک کنید و بهش کمک درمانی (Medical ) برسونید اینطوری بهتون امتیاز هم میدن.........
اگر سوار تانک هستید و با یک Gunner که طبیعتا RPG داره برخورد کردید بعد از اینکه یک یا دو توپ با تانک به طرفش شلیک کردید از تانک پیدا بشید با Ability firebullet بهش حمله کنید(البته Firebullet فقط برایSoldier هاست)
اگر اسنایپ دارید سعی کنید از فاصله ی دور به صورتی که دیده نشید شلیک کنید و اگر در مکانی که هستید لو رفتید خودتون نامرئی کنید و به مکان دیگری برید..........
بعدا بیشتر میگم که بهترین جا برای اسنایپر ها کجاهاست...........

من مدت زمان زیادی نیست که بازی میکنم ولی خب به طبع یک سری نکات هست که اگز تو بازی انجامش بدید موفق تر خواهید بود
مهم ترین نکته کار گروهی هست
اگر درست انجام بشه صد در صد دشمن شکست میخوره..............
تو هر کردوم از ارتش ها که هستید حتما به هم تیمی های خودتون اخطار بدید تا تانک هایی که تو Base خودتون هست بگیرن....
معمولا تو هر دو ارتش پیش میاد تانک هارو فراموش میکنن در نتیجه سریع با یک ماشین به Base دشمن برید و تانکشون بگیرید.....
هیچ وقت با یک Gunner که Level بالایی داره از نزدیک مبارزه نکنید
1. PH بیشتری نسیت به شماد داره
2. اسلحه قویتر
3. همچنین از Ability سپر موقت استفاده میکنه....
مواظب Comondo ها باشید چون میتونن مخفی بشن و از پشت با چاقو به شما Dmage اساسی بدن یا حتی بکشن....
اگر Comando درجه بالایی داشته باشه دیگه وقت نمیکنید حتی برگردید نگاهشون کنید چون تا اون موقع میت میشید:biggrin1:(اگر گروهی حمله کنید این مشکل پیش نمیاد)......
بعضی مواقع بازیکن های ارتش مقابل Camping میکنن و از Base که گرفتن بیرون نمیان به نظر من بهترین کار برای اینجور مواقع گروهی حمله کردن و اسنایپر هست.....
حتما تو بازی به یارتون کمک کنید و بهش کمک درمانی (Medical ) برسونید اینطوری بهتون امتیاز هم میدن.........
اگر سوار تانک هستید و با یک Gunner که طبیعتا RPG داره برخورد کردید بعد از اینکه یک یا دو توپ با تانک به طرفش شلیک کردید از تانک پیدا بشید با Ability firebullet بهش حمله کنید(البته Firebullet فقط برایSoldier هاست)
اگر اسنایپ دارید سعی کنید از فاصله ی دور به صورتی که دیده نشید شلیک کنید و اگر در مکانی که هستید لو رفتید خودتون نامرئی کنید و به مکان دیگری برید..........
بعدا بیشتر میگم که بهترین جا برای اسنایپر ها کجاهاست...........
بابا ایول خوب بود
منم کوماندوم مثلا!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or