BF Heroes (آنلاین)

سلام
بازی Battlefield Heroes یک بازی آنلاین که می تونید مجانی در سایتش عضو و بازی کنید...
سبک بازی اکشن سوم شخص و ناشر بازی EA Digital Illusions CE هست
شما قبل هر چیز باید تعیین کنید که تو چه گروهی قرار بگیرید
National Army
national-army-lineup-m.jpg

Royal Army

royal-army-lineup-m.jpg

بازی دارای سه کلاس هست که میتونید Hero هاتون از بین این سه کلاس انتخاب و بسازید
Comando
soldier
gunner

هر یک از این Hero ها در ارتش مختلف دارای قابلیت های منحصر به خودشون هستند
در این بازی شما میتونید با افزایش Score خود Ability و Skill خودتون افزایش بدید...
همچنین با کسب Valor point و افزایش Level خود لباس و Emotes , Widgets, اسلحه بخرید
این بازی در حال حاضر نسخه BETA منتشر شده و هنوز کامل نشده
بازی داری 4 نقشه است که در این نقشه ها تانک . جیپ . هواپیما و ضدهوایی وجود داره....
البته اگر این سوال براتون پیش بیاد که چرا باید یک شرکتی مثل EA همچین بازی زیبایی تو اینترنت به صورت مجانی قرار بده باید بگم شما با خرید Battlefunds میتونید در بازی از لباس و اسلحه های جدید استفاده کنید.
اگر شما اینترنت پر سرعت دارید و این بازی تجربه نکردید هر چه سریعتر در سایت Battlefildehero عضو بشید.............
آدرس سایت:::::::::::::::>>>>http://www.battlefieldheroes.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خب حالا هر کی که تو این سایت Battlefiled بازه بیاد زود تند سریع خودش معرفی کنه.........:biggrin1:
من خودم تو ارتش Royal Army هستم و کلاس Soldier انتخاب کردم Level 11 رسیدم....آیدی من در بازی Aryan.Niknam هست....:love:
ضمنا من ADSL با سرعت 256 دارم و هیچ مشکلی در انجام بازی ندارم............

این چیه گذاشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
این اصلا ربطی به بازی Battlefield Heroes نداره....................
پستت پاک کن تا بقیه به اشتباه دانلود نکردن............................

نه برادر من فایلش 375 mb بیشتر نیست کی گفته 3.5 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!
در مدت زمان کوتاهی با ADSl 256 دانلود میشه!!!!

این بازی کم حجم و جذابیه....من 7 روز دارم بازی میکنم و معتادش شد.......

معذرت میخوام
من adsl 128 دارم
کلی طول میکشه! حالمو میگیره!:((

شما که ADSL 125 داری بهتره دانلود نکنی چون لگ زیادی تو بازی خواهی داشت....
مشخصات سیستم مورد نیاز بازی که تو صفحه قبل گذاشتم ببین.....

من اینجا با 128 cod4 رو حتی با سرورهای خارجی بدون لگ بازی می کنم، یعنی نمی شه اینو بازی کنم؟:(
از عصر تا حالا هم 237m رو دان کردم، اگه همون 375m که شما گفته باشین نصف کار رو رفتم.

آخرین ویرایش:
من اینجا با 128 cod4 رو حتی با سرورهای خارجی بدون لگ بازی می کنم، یعنی نمی شه اینو بازی کنم؟:(
از عصر تا حالا هم 237m رو دان کردم، اگه همون 375m که شما گفته باشین نصف کار رو رفتم.
والا تو مشخصات صفحه قبل گفته 256 به بالا....من خودم که 256 دارم گاهی اوقات لگ میندازه.....
که گفتین 357mb؟
من الان 383mb دان کردم ولی حتی به نصف هم نرسیده!:mad:
کل حجم دانلود 875 مگابایته، که بعدش میشه 375!!!!:eek:
من دانلودش کردم، 2survivor
این اسنایپر رو چطور میشه فعال کرد؟
شما اصلا از کجا متوجه شدید که 875mb دانلود کردید؟؟!!!:confused:
برای اسنایپر باید بعد از انتخاب ارتش National Army یا Royal Army کلاس Commando انتخاب کنید...........

آخرین ویرایش:
شما اصلا از کجا متوجه شدید که 875mb دانلود کردید؟؟!!!:confused:
برای اسنایپر باید بعد از انتخاب ارتش National Army یا Royal Army باید کلاس Commando انتخاب کنید...........

آخه برای اینکه بدونم کی میشه 357mb هی میرفتم حجم پوشه رو چک میکردم!آخرین بار شد 800 و خوردی!
مردم تا تموم شد،10 ساعت طول کشید!
از راهنمایت ممنونم
لگ هم فکر کنم مربوط به دوری سرور ها باشه!!!، isp من که سرش خلوته و با 128 هم میشه بازی کرد البته 20000 تومن میگیره!
(این متن پنهان رو چجور مینویسن؟)
با تشکر

آخرین ویرایش:
اگر سرعت بالایی ندارید به هیچ وجه اقدام به دانلود این بازی نکنید . من حدودا 3 هفته در گیر این بازی بودم تا بلاخره با ترفند های فوق حرفه ای دانلودش کردم ، سرورش با بعضی از سرویس دهنده ها مشکل داره . ثبت نامش هم اصلا آسون نیست ، باگ های فجیهی داره . من خودم 512 دارم ( شاتل ) و به زور توی سرور ها بازی میکنم ، بیشتر سرور ها منو کیک میکنند به علت پینگ بالا ( همه میدونن که پینگ شاتل خوبه ! دیگه پس بفهمید .. ! ) خیلی از دستورات بازی کار نمی کنه مثلا نمیتونی یه سرور رو BookMark کنی ( امکانش هست اما مشکل داره ) بازی هم دم به دائم آپدیت میشه و .. کلا اگر حال و حوصله ی هزاران ارور و باگ رو ندارید دنبال این بازی نیایید تا نسخه ی کاملش عرضه بشه . فعلا که Beta هست . در ضمن سایت بازی Battlefield-Heroes.com هست و زمانی که ثبت نامتون کامل شد میتونید از Battlefieldheroes.com استفاده کنید . [ اما جدا از این حرفا برای یک بار امتحان بد نیست ، البته مشکلات گیم پلی هم داره ها اما خب بعض بیکاریه :D ]

ویرایش :
من 2 هفتست بازی نکردم یعنی همون اوایل بازی کردم ! اطلاع ندارم بهتر شده یا نه ، اگر امکانات جدیدی و اینا بهش اضاف شده بگید که منم چک کنم . راستی ، حجم بازی [ نصبش که دانلود میشه ] 300 و خورده ای هست و چون همون موقع نصب میشه خب حجمش به حدود 1 گیگ میرسه ..

یه کم مودبانه تر حرف بزنین مشکلی پیش نمیاد
با تشکر

Last edited by a moderator:
کمی این اراجیفات رو کم کنید . اگر سرعت بالایی ندارید به هیچ وجه اقدام به دانلود این بازی نکنید . من حدودا 3 هفته در گیر این بازی بودم تا بلاخره با ترفند های فوق حرفه ای دانلودش کردم ، سرورش با بعضی از سرویس دهنده ها مشکل داره . ثبت نامش هم اصلا آسون نیست ، باگ های فجیهی داره . من خودم 512 دارم ( شاتل ) و به زور توی سرور ها بازی میکنم ، بیشتر سرور ها منو کیک میکنند به علت پینگ بالا ( همه میدونن که پینگ شاتل خوبه ! دیگه پس بفهمید .. ! ) خیلی از دستورات بازی کار نمی کنه مثلا نمیتونی یه سرور رو BookMark کنی ( امکانش هست اما مشکل داره ) بازی هم دم به دائم آپدیت میشه و .. کلا اگر حال و حوصله ی هزاران ارور و باگ رو ندارید دنبال این بازی نیایید تا نسخه ی کاملش عرضه بشه . فعلا که Beta هست . در ضمن سایت بازی Battlefield-Heroes.com هست و زمانی که ثبت نامتون کامل شد میتونید از Battlefieldheroes.com استفاده کنید . [ اما جدا از این حرفا برای یک بار امتحان بد نیست ، البته مشکلات گیم پلی هم داره ها اما خب بعض بیکاریه :D ]
برادر این همه ادب از کجا آوردی................
من از پارس آنلاین سرویس ADSL سرعت 256 گرفتم و به همه میگم به راحتی دارم بازی میکنم..........
ثبت نام تو سایتش از آب خوردن هم آسونتره و صفحه قبل هم تمام مراحلش با عکس توضیح دادم
نمیدونم این مشکل گیم پلی و سرور از کجات آوردی ولی من 10 دقیقه پیش داشتم بازی میکردم هیچ مشکلی نداشت....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or