ميشه يكي كل داستانو تعريف كنه؟خيلي دوست دارم بشنوم

=d> بله.پس چی فکر کردی. Beyond واقعا یه چیز ماورایی بود. واقعا آدمو به فکر فرو میبرد. بعد فقط بلدیم ایراد بگیریم بگیم چمیدونم دیوید کیج به اون جهان اعتقاد نداره و از این مزخرفات. قسم میخورم اون خیلی از من و 1000 نفر مثل من اعتقادش بیشتره.
میبینم کیج رو هم شیخ کردی:dکیج اعتقادش به اون دنیا فرق میکنه و از جنس من و شما نیستش.در ضمن مهم اعتقاد من و شما و ایشون نیستش مهم اینه که اعتقاداتمون ضرری واسه بقیه نداشته باشه

ولی یه چیزی که منو ازار میده اینه که کنترل گیم پلی کمه
بیشتر انگار داری یه فیلم میبینی که داخل شکل گرفتن داستادن دخیل هستی همین من از بازی خوشم اومد ولی اگه یکم کنترل بیشتری ادم میتونست رو گیم پلی داشته باشه بهتر بود ولی یه نکته که جالبه میتونی خیلی از قسمت ها انتخاب کنی مثلا جودی خودشو از یه بلندی پرت کنه تو بزرگراه یا نه یا اینکه جودی با یه کلت به خودش شلیک کنه یا نه یه کلام بازی با یه فیلم سینمایی فرقی نداره ولی من عاشق داستانش هستم همین موضوح هست که منو به خودش جذب میکنه
بفرماییدفوق العاده بوداین بازی عالی شاید بهترین بازی که بازی کردم با اینکه گیم پلی نداشت ولی داستان خدا بود
کسی اون قسمتی که جودی میخونه آهنگش رو نداره برا دانلود ؟
جنس اعتقاداتش که هر چی بود از نظر من عالی بود. هیچ ضرری هم به نظرم نداشت. تازه کلی چیزایی هم که شاید به دلیل زندگی روزمره فراموششون کردیم هم به نظرم به صورت تلنگر دوباره گوش زد کرد.![]()