Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا احسان چند صفحه بری عقب من و یکی از دوستان به همراه تمامی ویدئو های بازی آپلودشون کردیم

ممنون ولی هر کدومو دانلود کردم اونی که میخواستم نبوده اخه اسم Soundtrackـش رو نمیدونم اگه میشه یه کمکی بهم بکنید ممنون میشم :d

ممنون ولی هر کدومو دانلود کردم اونی که میخواستم نبوده اخه اسم Soundtrackـش رو نمیدونم اگه میشه یه کمکی بهم بکنید ممنون میشم :d

من تمام اهنگا بازی را از یک سایت ایرانی گرفتم اگر اشتباه نکنم اون اهنگ که شما میخواین اسمش beyond بودش.
به نظرم شمام تمام اهنگا بازیرا بگیرین مخصوصا اهنگ قسمت اخر بازی که تموم میشه خیلی باحاله.

Sent from my iPhone 4s

دوستان من هنوز توی نصب بازی موندم - راهنمایی کنید- البته من بازی رو نصب کردم و وارد یک منو شدم ولی هر چی میگردم چیزی مثل new game یا مشابه به اون پیدا نمیکنم فکر کنم بازی ناقص نصب شده یا سواد من ناقصه

دوستان من هنوز توی نصب بازی موندم - راهنمایی کنید- البته من بازی رو نصب کردم و وارد یک منو شدم ولی هر چی میگردم چیزی مثل new game یا مشابه به اون پیدا نمیکنم فکر کنم بازی ناقص نصب شده یا سواد من ناقصه
شما احتمالا معرفی بازی رو اجرا میکنید نه خود بازی رو...

خوب منم بلاخره این شاهکار رو تموم کردم!:punk:
اول از همه گرافیک و صدا گزاری بازیه که واقعا حرف نداره و نحوه روایت داستان هم خیلی جالبه ولی یکم گیج کنندس! :wacko:
بنظرم داستان باید به حالت خطی از بزرگسالی جودی شروع میشد و بعد از هر اتفاق به حالت فلش بک به کودکی جودی برمیگشت تا بازیکن بیشتر با اتفاقات گذشته آشنا بشه
در کل تجربه ی خیلی خوبی بود و بنظرم سونی باید بیشتر از قبل قدر نابغه هایی مثل کیج رو بدونه!

من تمام اهنگا بازی را از یک سایت ایرانی گرفتم اگر اشتباه نکنم اون اهنگ که شما میخواین اسمش beyond بودش.
به نظرم شمام تمام اهنگا بازیرا بگیرین مخصوصا اهنگ قسمت اخر بازی که تموم میشه خیلی باحاله.

Sent from my iPhone 4s

ازتون ممنونم درسته اسمش Beyondـه
واقعا اهنگای بازی فوق العادن !!
دستتون درد نکنه

:d

منم بالاخره بازیو تموم کردم واقعا لذت بردم بازی فوق العاده زیبا و تاثیر گذار
بازی زیبای الن پیج و دفو هم نباید ساده رد شد بسیار عالی بودن
در مورد داستان من خیلی لذت بردم تو اکثر نقد ها گفته بودن که روایت داستان ضعیفه ولی بنظر من خیلی عالی بود و روند بازیو از یکنواختی در میاورد
کلیت داستان خیلی دوست داشتنی بود با یک داستان تخیلی محض طرف نبودیم قابل باور بود و گذری هم به تخیلات زده بودن که لذت بخش بود
گیم پلی بازی کلیت HR بود که من هیچ مشکلی باهاش نداشتم این بازیم خیلی متنوع تر و کامل تر شده بود مخصوصا کنترل آیدن و مراحل مخفیکاری جودی عالی بودن
از نطر گرافیکی به جرات میتونم بگم که بعصی افکت ها نسل بعد بود در کل عالی بود
من در آخر Life انتخاب کردم یه حسی به من گفت این دنیا با تمام بدی هاش و سیاهیاش انتخاب بهتریه چون جودی به این دنیا تعلق داشت و همیشه دوست داشتم زندگی جدید بدون دخالت و اذیت آیدن داشته باشه
در کل تجربه منحصر بفردی بود مانند HR ، از بازی های دیوید کیج واقعا لذت میبرم
نمره:9/10

دم ديويد كيج گرم كه مثل يك مرد و بين اين آشفته بازار گيمينگ، سبك بازيسازي خودش رو ادامه داد اونم با چه ظرافت و كارگرداني معركه اي!
اگر اسم اين اثر هنري و وفادار به أصول گيمينگ رو نميشه " بازي " گذاشت، لابد اسم كلون هاي بي مصرفي مثل cod:ghost,nfs و.. رو كه صرفا جهت خالي كردن جيب ملت ساخته ميشند رو ميشه " بازي " گذاشت!
ديگه داشتم از آخر نسلي نااميد مي شدم كه اينو بازي كردم و ٦٠$ هم نوش جون كيج كه حيثيت و هنرشو صرف احياي سبك هاي متفاوت گيمينگ كرد اونم بين اين همه لاشخور هاي پول ساز!

منم بازی رو گرفتم. چرا کادر تصویر سینمایی شده؟
همین شروع بازی بلایی سر کتلین آوردم اصلا حال کردم. جیغ داد میزد منم خودمو میکوبوندم به شیشه یعنی تبلور کرم ریختن بودم اون لحظه:d

سلام سلام سلام.
این مدت که نمیدونم به چه دلیل بن شدم، جور شد و بازی رو گرفتم. زیاد نمیخوام توضیح بدم فقط این که 3 شب من میخکوب این تلویزیون بودم و سه شب لذت بردم از یه داستان فوق العاده.
نمیدونم چی بگم به اون سایتایی که نمره هایی مثل 4/10 دادن. واقعا شعور خودشونو زیر سوال بردن. یه داستان فوق العاده با یه شیوه ی روایت استثنایی که تا حالا ندیده بودم. فرم روایت داستان عالی بود و نکته جالبش اینه که بعد از هر چپتر لیست چپترها به ترتیب گذر زمان میومد و همین مساله به راحتی از گیج شدن و سردرگمی درمون میاورد. نوع قرار گرفتن دوربین عالی بود. واقعا یکی از معدود تجربه های تکرار نشدنی و لذت بخش زندگیم بود.بازیه همه بازیگرا از جمله Ellen Page حرف نداشت.Willem Dafoe هم که نقش دکتر داوکینز رو به زیبایی هر چه تمامتر ایفا کرد. حتی کاراکتر Cole خیلی به دلم نشست. یه فرد خیلی مهربون و دوست داشتنی که به راحتی میشد این موضوع رو درک کرد. یه جاهایی انقدر اشک تو چشمام جمع میشد که دیگه هیچی رو نمیدیدم و pause میکردم و اشکامو پاک میکردم تا ببینم چی داره میگذره. واقعا لذت میبرم از این که هنوز هم افرادی هستن که فقط و فقط و فقط به فکر پول نیستن. میخوان تجربه های ناب و جالبی برامون رقم بزنن و پول اصلا براشون مهم نیست. خیلی چیزا از این بازی یاد گرفتم.
فقط میتونم به دیوید کیج و همکاراش خیلی ساده بگم که واقعا خسته نباشید. در مورد DLC هم به نظرم خیلی جالب بودش و سرگرم کننده بود.پشت صحنه ها هم که تو نسخه Special بود واقعا لذت بخش بودن.
راستی فقط موندم اون 10 15 ثانیه تو ریجن 1 چی بیشتر داشته!!! چون بازی کردم ولی چون ریجن 2 رو بازی نکردم نمیدونم چی رو اضافه دیدم.
خیلی دوست داشتم بیشتر راجع به بازی حرف بزنم ولی همین جا تمومش میکنم. البته اگه بچه ها بحث کنن حتما شرکت میکنم.
بازم میگم دیوید جون دست خودتو همکارات درد نکنه. به امید بازیای بیشتر از این آقای خاص بازیهای کامپیوتری.:x
در آخر هم با احترام کامل برای الن پیج که محشر بازی کرد ولی کاشکی میتونستن آنجلینا جولی رو برای این کار دعوت کنن.یعنی عالی میشد.:x:d

سلام دوستان منم با هزار بد بختی این شاهکارو بازی کردیم
چرا مراحل بازی اینجورین؟منظورم اینه که یهو از کوچکی جولی به بزرگی میره یا کلا بازی اینطوریه؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or