Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان منم با هزار بد بختی این شاهکارو بازی کردیم
چرا مراحل بازی اینجورین؟منظورم اینه که یهو از کوچکی جولی به بزرگی میره یا کلا بازی اینطوریه؟؟؟؟

:d مثل این که من انقدر گفتم آنجلینا جولی،شما هم به اشتباه افتادیا!!!! اون دختره اسمش جودیه. :)
والا من این همه گلومو تو پست قبل پاره کردم و از خوبی روایت گفتم. اونم اینطوریه که شما بازه های زمانی رو به طور پشت سر هم بازی نمیکنی ولی بعد هر چپتر که اسم هر چپتر رو میاره به راحتی میتونی بفهمی که چه چپتری برای چه دوره ای بوده. برو پستمو بخون متوجه میشی.

سلام دوستان منم با هزار بد بختی این شاهکارو بازی کردیم
چرا مراحل بازی اینجورین؟منظورم اینه که یهو از کوچکی جولی به بزرگی میره یا کلا بازی اینطوریه؟؟؟؟

بازی با زمان، همین

منم بازي رو تموم كردم خيلي خيلي لذت بردم عاشقه شخصيت جودي شدم :x بخوام بصورت كلي بهش امتياز بدم بنظرم 8.5 ميتونه نمره خوبي باشه براي اين بازي در كل دسته ديويد كيج درد نكنه مشخص بود خيلي زحمت كشيده براي ساخت بازي لامصب انيميشن هاي صورت رسما نسل بعد بنظر ميومدن اونايي كه به اين سبك بازي علاقه دارن بگيرن كه پشيمون ميشن اگه بازي نكنن

بچه ها چه زود صحنه ی تاپیکو ترک کردین. :(نظری چیزی،بحثی ندارین با هم گفتمان کنیم؟ :d
http://forum.bazicenter.com/thread62690/page74/#post2959947 با همین نوشته ی خودم شروع کنید. :;;)

نمیدونم تویه شک این بازی قرار گرفتی یا نه ولی من در چند جایه بازی دچار شک بیاند شدم
آخر بازی که اشکم در اومد ولی یه چیز هایی از این هنر یاد گرفتم که بازی زندگی بهم یاد نداده بود
یکی از از اون ها جمله ی رویه تلوزیون بود:((

نمیدونم تویه شک این بازی قرار گرفتی یا نه ولی من در چند جایه بازی دچار شک بیاند شدم
آخر بازی که اشکم در اومد ولی یه چیز هایی از این هنر یاد گرفتم که بازی زندگی بهم یاد نداده بود
یکی از از اون ها جمله ی رویه تلوزیون بود:((

آخر بازی که هیچ من کلی از جاهای دیگه ی بازی گریه کردم اونم شدید. و همین گریه کردن ها خیلی برام ارزش داشت. از خیلی جهات. منظورت شوک بود یا شَک ؟:-/
جمله ی آخر منظورت چیه؟ اون که بازی تموم میشه مینویسه In Memoriam Norman Corbiel؟ اصلا کسی به این توجه کرده که چه کار پسندیده ای انجام داده شده با همین یه جمله؟؟؟
جمله های تاثیر گذار خیلی خوبی من تو بازی دیدم. واقعا وصف ناپذیرن. :)

آخر بازی که هیچ من کلی از جاهای دیگه ی بازی گریه کردم اونم شدید. و همین گریه کردن ها خیلی برام ارزش داشت. از خیلی جهات. منظورت شوک بود یا شَک ؟:-/
جمله ی آخر منظورت چیه؟ اون که بازی تموم میشه مینویسه In Memoriam Norman Corbiel؟ اصلا کسی به این توجه کرده که چه کار پسندیده ای انجام داده شده با همین یه جمله؟؟؟
جمله های تاثیر گذار خیلی خوبی من تو بازی دیدم. واقعا وصف ناپذیرن. :)
منظورم شوک بود اشتب شد:p
همین چند روز پیش مسافرت بودم اصفهان ،تویه سرما شدیده صبح زودش داشتم یخ میزدم حس میکردم تویه بیاندم (احساس جودی رو داشتم) .دقیقا مثل اون گرسنه بودم و کلی خوابم میومد .خدایش بازی نیست یه هنر به تمام معناست

منم این بازی رو انجام دادم فقط در یک کلام میتونم بگم ، این بازی شاهکاره میشه گفت یه خداحافظی با شکوه میتونیم با ps3 داشته باشیم. شاید به جرا میشه گفت داستان نویسی قوی گرافیک عالی سبک بازی زیبا، منکه خیلی ازش لذت بردم

یه سوال کوچیک از صاحب نظران ؟
من اوایل بازی هستم اونجا که جودی در کودکی به سر میبره مادرش تو اشپز خونه هست به جودی میگه به من روغن بده من که این طوری فهمیدم نمیدونم چه کار کنم پدرش هم پشت کامپیوتر داره کار میکنه مادرش هم هی جودی رو صدا میزنه جودی هم میگه اومدم باید چه کار کنم بیرون هم برف میباره

من اوایل بازی هستم اونجا که جودی در کودکی به سر میبره مادرش تو اشپز خونه هست به جودی میگه به من روغن بده من که این طوری فهمیدم نمیدونم چه کار کنم پدرش هم پشت کامپیوتر داره کار میکنه مادرش هم هی جودی رو صدا میزنه جودی هم میگه اومدم باید چه کار کنم بیرون هم برف میباره
همونجایی که از پله بالا میره برو زیر اون پله اگه استباه نکنم بعد برو تو پارکینگ و بیارش

یه خورده آدرس اشتباهیه. :)
همون آشپزخانه که کنارش یه دره و تو کنج دیوار یه مبله. یه 2 متر جلوتر یه در هست که چراغش خاموشه. برو چراغ رو روشن کن و روغن رو پیدا کن.
انقدر تنبل نباش دیگه. ;)

خب منم بالاخره تونستم این شاهکار رو تجربه کنم بعد از مدتی طولانی .
بازی از گرافیک گرفته تا داستان و شخصیت پردازی و موزیک و کارگردانی و... عالی بود!
صحنه های همراه با استرس،هیجان ،تنفر ،علاقه و هر حسی که بگین...کلا بازی کار اصلیش برانگیختن احساسات بود که وجدانا رو من یکی خیلی خوب کار کرد:دی !
اندینگ محشر با انتخابی که ادم رو به فکر فرو میبره...نشون دادن رابطه ی اوراح با این دنیا ...توصیف اون دنیا به شکلی جالب ...همه و همه باعث میشد بعضی اوقات فکر کنم بیاند فرا تر از بازی هست.
در اخر اگه کشت و کشتار و جنایت و خون و خونریزی اسلحه گرفتن براتون ملاک نیست،خودتون رو از تجربه ی یه بازی متفاوت محروم نکنین.

آخرین ویرایش:
خب منم بالاخره تونستم این شاهکار رو تجربه کنم بعد از مدتی طولانی .
بازی از گرافیک گرفته تا داستان و شخثیت پردازی و موزیک و کارگردانی و... عالی بود!
صحنه های همراه با استرس،هیجان ،تنفر ،علاقه و هر حسی که بگین...کلا بازی کار اصلیش برانگیختن احساسات بود که وجدانا رو من یکی خیلی خوب کار کرد:دی !
اندینگ محشر با انتخابی که ادم رو به فکر فرو میبره...نشون دادن رابطه ی اوراح با این دنیا ...توصیف اون دنیا به شکلی جالب ...همه و همه باعث میشد بعضی اوقات فکر کنم بیاند فرا تر از بازی هست.
در اخر اگه کشت و کشتار و جنایت و خون و خونریزی اسلحه گرفتن براتون ملاک نیست،خودتون رو از تجربه ی یه بازی متفاوت محروم نکنین.

=d> بله.پس چی فکر کردی. Beyond واقعا یه چیز ماورایی بود. واقعا آدمو به فکر فرو میبرد. بعد فقط بلدیم ایراد بگیریم بگیم چمیدونم دیوید کیج به اون جهان اعتقاد نداره و از این مزخرفات. قسم میخورم اون خیلی از من و 1000 نفر مثل من اعتقادش بیشتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or