Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
احتمالا منظورش TWD بوده! حالا بحث اون که میشه اون گیم پلی داره و یه بازی نابه ولی این فیلمیه که وسطش واس
خاطر اینکه کنسول خاموش نشه ما چندتا دکمه میزنیم:d
من فقط دمو رو تجربه کردم چندین بار و نسخه ی کامل رو هنوز سعادت نشده تجربه کنم ولی من ازون کاربراییم که میخوام انتقاد کنم:>

از لحنت معلومه چجور منتقدی هستی. هر وقت اومدی بدون مسخره کردن دلایلت رو اوردی وسط بعد.

بازی کامپیوتری تو هر سبکی یه تعریفی داره! یه استانداردی داره!
گیم پلی بخش مهمی از هر بازی هست که تو این بازی اصـــلا گیم پلی ای وجود نداره!
یه چیزی ساختن که طرف 2 تا دکمه بزنه و احساس قدرت کنه که خیلی کار انجام داده!
یه چیزی که شکست، پیروزی، چلنچ، معما و ... توش وجود نداره و فقط یه فیلم داستانیه، مثل یه آدم هست فقط در ظاهر شبیه آدمه اما همه حواس 5 گانه اش کلا نابوده!
یه بازی که فقط داستان نیست! داستان میخوام، میرم کتاب میخونم یا فیلم میبینم، لااقل خیالم راحته طرف نمیتونه ادعا کنه چیز دیگه ساخته!
یه فیلم گذاشتن جلومون که 4 تا دکمه میزنیم و 2 تا جوی استیک بالا پایین میکنیم، فکر کردن میتونن اسمشو بزارم بازی!

-این که بعد از هر جمله یه علامت تعجب می ذاری دلیل نمی شه فکر کنی خیلی انتقاد کردنت درسته و داری خوب دلیل میاری، هر چیزی جای خودش رو داره.
-اون تشبیه ات اصلا نتونست منظورت رو برسونه، فقط به نظر میاد خواستی الکی شلوغش کنی.
شما متاسفانه بازی رو تجربه نکردی، نتونستی درک کنی که خیلی جاها با دادن انتخاب و کنترل به شما چقدر تاثیر گذار عمل می کنه. بسیاری مواقع شده که داستان بسیار خوبی وجود داشته ولی از نظر gameplay بازی خیلی چنگی به دل نمی زنه، پس من و شما بازی می کنیم تا داستان رو تا آخر ببینیم(مثال زیاد هست، برای من سری Mass Effect این جوری بودن مخصوصا شماره 3). این بازی به نظرم اصلش داستان و انتخاب شما در داستان هست و من واقعا تبریک می گم که جراتش رو داشتن همه چیز رو در خدمت داستان قرار بدن. کاری نداشت برای قسمت های مبارزه ای یه سیستم سوم شخص کاور گیری نصفه نیمه قرار بدن و بین قسمت های داستانی همین جوری از در و دیوار آدم بریزن سرت. یا بیان یه مخفی بازی سطحی بذارن و به زور gameplay بچپونن تو بازی.
همه چیز به سلیقه بر می گرده، من اهل بازی های adventure هستم و داستان رو خیلی دوست دارم، برای همینه که از این بازی ها لذت می برم، شما دوست داری بازی action باشه و داستان واست زیاد مهم نیست.

من هنور سعادت بازی کردنش رو نداشتم اما همه تریلرهاشو دیدم مخصوصا همه ی Making of Beyond رو دیدم واقعا سخته با اون فیلم نامه قنی و طولانی از شروع کودکی یه دختر بچه تا سن تینیجری و بالاتر با بازی کن زندگی میکنه حس اینکه

شما بد از مدتها در بازی ها کنترل کاراکتر اصلی یه زن هست و داری خیلی خوبه و حیجانی اونم Ellen page واقعا عالیه اما خیلی ها هنوز توی حس و حال بازی های FPS موندن و بعد از 2 سال تازه میفهمن این چی بوده چه تجربه ی نابی بوده

مثل اتفاقی که برای Hevy rain افتاد الان چقدر تحویل میگیرنبازی رو اوضاع این بازی هم بعدن بهتر میشه چون حس عاطفی و احساسی کاملا جدیدی داره و مثل بازی های دیگه تکراری نیست.....:bighug:

آخرین ویرایش:
روند پیشرفت فیلمو از یوتــیوب گرفتم دیدم! از اول تا آخر.
تیکه هایی از بازی رو روی کنسول دوستان دیده بودم دارن بازی میکنن، ولی دیدم همش دمو و کات سین هست و مطمئنن با نزدن 4 تا دکمه و چند قدم راه نرفتن چیز خاصی رو از دست نمیدم، در نتیجه ترجیح دادم تخمه و پاپ کورن بگیرم و بشینم با خیال راحت این فیلم چند ساعته رو ببینم و قید اون چند کالری که گاها صرف فشار دادن دکمه ها میشه رو هم بزنم!

شما اگه اون صحنه ای که توی heavy rain باید انگشتت رو قطع کنی بازی کرده بودی مطمینا راجبه بازیهای کیج نظر دیگه ای داشتی

این پست رو میشه به عنوان نمونه ترول کردن تو ویکیپدیا قرار داد. البته سطحش پایین هست یه جورایی خیلی تروله!
نمونه بهترش میتونه این باشه حداقل PS3 به عنوان کنسول تو پروفایل طرف ذکر شده باشه و در جواب اینکه خودتون بازی کردید یا نه طرف بگه آره روی کنسول رفیقم مثلا!! ولی خب دیگه ... !

استاندارد,تعریف و سبک رو خود ماها میسازیم نه اینکه از آسمون وحی منزل میشه.
شما بازیش نکردی اونوقت با دیدن فیلم این به اصطلاح شما فیلم نتیجه گرفتی گیم پلی نداره.

همونطور که حدس میزدم !
تمام افرادی که میان اینجا و از معایب این بازی سینه چاک میکنن حتی دستشون هم به بازی نخورده و خب دلیل اینهمه انزجار دوستان فن بوی هم اظهر من الشمسه

شماهایی که بازی کردین چی کار کردین؟ نشستین مثل من 8-9 ساعت کات سین و دمو دیدین و فقط چند تا دکمه فشار دادین! کار بیشتری کردین؟
الان گیم پلی شماها با هم فرقی میکنه؟ دشمنی چیزی شکست دادین؟ معمایی چیزی حل کردین؟ استراتژی رد کردن قسمتهای مختلف و مکانهایی که رفتین با هم فرق داره؟
یعنی الان 10 نفر بشینن با هم همزمان برن سر سوزن تغییری تو روند بازی پیش میاد؟ یا یکی ممکنه تو فلان معما بمونه، تو فلان دشمن گیر کنه یا راه ورود یا خروج رو پیدا نکنه؟
روند بازی و چیزی بنام گیم پلی که تو این بازی وجود نداره البته، ثابت و یکسانه.
البته همه بازیها در نهایت به یه نقطه میرسن، ولی در طول بازی شما آزادی عمل دارین، حالا کمتر و بیشتر. ولی این چی؟
گیم پلی فقط این نیست که بازی پیش بره و تموم شه. مهم اینه که تو بعنوان کسی که داری کاراکتر رو کنترل میکنی چقدر دستت بازه برای کنترل و پیشبرد داستان.
بالاخره باید بازی یه جوری تورو به چلنج بطلبه! اشکن ها با درگیری و کشتن و استرانژیهای مختلف کشتن دشمنهای بازی.
اکشن ادونچر هم داستان و هم اکشن.
حالا اگه بخوایم این بازی رو ادونچر فرض کنیم کو معما؟ کو آزادی عمل؟ کو آیتم هاش؟ کو دیالوگ ها و انتخاب ها و کسب اطلاعاتش؟
هر چی سعی میکنم تو دسته بازی خاصی جاش بدم نمیشه جز یه چیز دیگه یعنی صنعت سینمای جدید! فیلمی که تا دکمه نزنی کاراکتر تو فلان نقطه تیر نمیزنه. البته تو نه کاراکتر رو رسوندی اونجا نه کاری میتونی روش انجام بدی، فقط وسط صحنه های اکشن چند تا دکمه میزنی برای خالی نبودن عریضه.

اتفاقا تو بازیای کیج شما بیشترین نقش رو داری...منتها تعریفه شما از نقش، ترکوندن دسته و دکمش هست+ کشت و کشتار واین جور چیزا!
و میتونی اگه بدت میاد بازیش نکنی! به سلیقه و نظر دیگران هم احترام بزاری چیزی نمیشه
جواب شما هم تو همین بالا هست :)

ولی خداییش لطفا یکی به من بگه چرا هرکی اینجا منتقد این بازی میشه و کلی ازش عیب میگیره و میگه که این بازی همش یه فیلمه و فلان و .... چرا یکی از این جماعت پیدا نمیشه ما زیر اطلاعات کاربریش آیکون PS3 هم ببینیم؟ نمیخوام بگم که ایکس باکس دار ها و مایکروسافت فن ها دارن میان اینجا و بازی رو ترول میکنن و بر ضدش حرف میزنن. ولی خداوکیلی چرا یکی از PS3 دار ها که این بازی رو تجربه کرده نمیاد نظر منفی بده؟ تا اینجای کار که من هرکسی رو دیدم و اینجا هم بچه ها اومدن تعریف کردن همشون از بازی فوق العاده راضی بودن.
من اسمی از کنسول خاصی آوردم؟
من طرفدار تعصبی هیچ پلتفرمی نیستم. 360 دارم. بله. ولی رو همین 360 میتونم براتون بازی انحصاری نام ببرم که دوزار نمی ارزه!
وقتی چیزی مشکل داشته باشه میام انتقاد میکنم. مهم نیست رو چه پلتفرمی باشه و کی پشتش باشه.

من یه چیزی اینجا بگم؟ نه میخوام جواب این دوستمون رو بدم (چون اصلا برام مهم نیست که کی نظرش موافقه کی نیست. من بر اساس سلیقه خودم بازی ای رو انتخاب میکنم و ازش لذت میبرم نه خوندن نظرات دیگران) نه طرفداری کنم از موافق های این بازی.
ولی خداییش لطفا یکی به من بگه چرا هرکی اینجا منتقد این بازی میشه و کلی ازش عیب میگیره و میگه که این بازی همش یه فیلمه و فلان و .... چرا یکی از این جماعت پیدا نمیشه ما زیر اطلاعات کاربریش آیکون PS3 هم ببینیم؟ نمیخوام بگم که ایکس باکس دار ها و مایکروسافت فن ها دارن میان اینجا و بازی رو ترول میکنن و بر ضدش حرف میزنن. ولی خداوکیلی چرا یکی از PS3 دار ها که این بازی رو تجربه کرده نمیاد نظر منفی بده؟ تا اینجای کار که من هرکسی رو دیدم و اینجا هم بچه ها اومدن تعریف کردن همشون از بازی فوق العاده راضی بودن.
من هم دیوانه وار حال میکنم با این سبک. خب باحاله، هیجان انگیز و داستان گیرا هم همیشه توی کارای کیج هست. ولی با این حال هم تاکید میکنم که این بازی به این شکل فقط یکی توی کل گیم ها هست. اون هم هر 3-4 سال یک باز یه بازی میخواد بیاد بیرون. به نظر من در این حد خوبه. هیچ وقت این تعداد بازی ها زیاد نشدن و سازنده ها هم نرفتن سمتش. الآن اون دوست عزیزی که میفرمایند که بازی ها دارن به این سمت میرن، من میخوام ازشون سول کنم کدوم سبک؟ پس چرا من هیچ بازی ای نمیبینم که اینطوری باشه غیر از کارای استاد کیج.
و در آخر بگم که بازی هم بسیار خوب است. والسلام.

سلام
چند صفحه پیش پست دادم
بهش هم بشتر از 8 نمیدیم D: به زور دارم 8 میدم اونم به خاطره زحمتی که ellen page برای نقش Jodie کشیده که به نظره من تحسین برانگیزه در غیره این صورت بیشتر از 7.5 راه نداره...

اینام گفتم در موردش که این 3 نکته واقعا بازی رو خراب کرده رفته
اینکه اولا انتخابهایی که توی HR به ما داده میشد خیلی مهم تر و تاثیر گزارتر بودن توی پلات اصلی داستان تا انتخابهایی که به ما توی Beyond داده شد. مثلا راطه بین Madison و Ethan چقدر برای بازیباز میتونست مهم باشه و در نتیحه چقدر انتخابهایی که توی beyond به ما داده شد توی پلات اصلی تاثیر گزار بود. این باعث میشه که ادم فکر کنم کلا بازیباز نیست و فقط داره نگاه میکنه D:

نکته دوم اینکه جالبه توی یک بازی چند genre مختلف رو قاطی کرده اما به نظرم یک دلایلی هست اینکه همیشه فیلمسازها معمولا به جای اینکه توی چندتا سبک بچرخن حوله یک سبک می چرخن . به نظرم باعث شد مقداری بالانس داستانی مخصوصا توی 60-65 درصد اولیه بازی به هم بریزه و فکوس نداشته باشه. در نهایت توی اخره بازی خیلی جالبتر میشه و یهو مثل چی اوج میگیره D:

سوم بعضی سکانسهای بازی خیلی خوب بودن و بعضی سکانسها مقداری اماتور و بد طراحی شده بود مثل قسمت سربازی که البته حالت tutorial هست و اما میتونستن بیشتر توش اهمیت بزارن ... دیالوگی بزارن یا بیشتر داستان رو توش جلوه بدن تا صرفا یک tutorial > این باعث میشد که کلا فکر کنی قسمتهایی از داستان اصلا نه به زندگی جودی و نه به خوده بازی پلاتش وصله ... همینه که فکوس هم به هم ریخته بود مقداری ... قسمتهای جذاب و به یاد موندی بود اما خیلی قسمتها نبود .

کلا نسبت به Heay Rain افته خیلی زیادی داشت
Cage اصلا یک چیزای دیگه توی مصاحبه هاش میگفت و بازی یه چیز دیگه شد

کلا Quantic Dream توی این بازی اومده و motion capture و گرافیک رو گزاشته در خطه اول ( همون کاری که Crysis 3 کرد و بازی در حد انتظار ظاهر نشد ) بعدش داستان و اخرش هم gameplay . اینکه بازی gameplay نداره رو موافقم . رونده بازی بر انگاری بر حسب touch screen طراحی شده و انتخابها مهم نیستن و هیچ جذابیتی بین بازیباز و اکشن و به چالش کشیدنش نیست. Aiden مثل یه خدا میمونه و همیشه کارا رو درست میکنه چه بازیباز درست بره چه درست نره ---

بازی نسبت به HR توی اراعه داستن 100% ضعیفه . توی اون بازی ما تصمیم میگرفتیم چه کارهایی کنیم که خیلی اهمیت داشت . مثل صحنه زیره اب با shelby یا madison یا ... و ... اما توی beyond صرفا تبدیل شده به یک بازی خطی و touch screen به نظره من D: این باعث میشه که فکر کنم ما جزعی از بازی نیستم. حالا اینکه حس میکنیم میشه با jodie ارتباط برقرار کرده بله ... اما اجازه کنترلش رو مستقیم نداریم . همه بازی اسکریپ شده و از پیش نوشته شدست .... من خودم انتقاد بهش وارد میکنم. حقش نیست بالاتر از 80 متا بگیره .... شاید توی زمینه tech استودیو quantic dream جلو اومده باشه اما در قبال نواوری و gameplay و داستان اون جذابیتی که HR زمان عرضه داشت رو اصلا نداره ....

امیدوارم حداقل از همین technology که اینجا دارن استفاده کنن و به جاش استاندارهایی که با داستان سرایی و gameplay توی hr ایجاد کردن رو جلو حرکت بدن و بازی جدیدشون رو بسازن تا اینکه راه رو از beyond پیش بگیرن D:

که البته باعثه تاسف...

یعنی الان 10 نفر بشینن با هم همزمان برن سر سوزن تغییری تو روند بازی پیش میاد؟ یا یکی ممکنه تو فلان معما بمونه، تو فلان دشمن گیر کنه یا راه ورود یا خروج رو پیدا نکنه؟
.
خب طبق نظر شما کلا Game یعنی گیر کردن پشت یه در ، خیلی ممنون:bighug:
من طرفدار تعصبی هیچ پلتفرمی نیستم. 360 دارم. بله. ولی رو همین 360 میتونم براتون بازی انحصاری نام ببرم که دوزار نمی ارزه!
وقتی چیزی مشکل داشته باشه میام انتقاد میکنم. مهم نیست رو چه پلتفرمی باشه و کی پشتش باشه.

الان مثلا یکی به نعل زدی یکی به میخ ؟:|
*
شیوه های جدید ترول ، داغ داغ بشتابید#:-s

- - -ویرایش - - -

اما توی beyond صرفا تبدیل شده به یک بازی خطی و touch screen به نظره من D: این باعث میشه که فکر کنم ما جزعی از بازی نیستم. حالا اینکه حس میکنیم میشه با jodie ارتباط برقرار کرده بله ... اما اجازه کنترلش رو مستقیم نداریم . همه بازی اسکریپ شده و از پیش نوشته شدست ...
که البته باعثه تاسف...

والله همون دمو رو میشه چند مدل انجام داد:|

شماهایی که بازی کردین چی کار کردین؟ نشستین مثل من 8-9 ساعت کات سین و دمو دیدین و فقط چند تا دکمه فشار دادین! کار بیشتری کردین؟
الان گیم پلی شماها با هم فرقی میکنه؟ دشمنی چیزی شکست دادین؟ معمایی چیزی حل کردین؟ استراتژی رد کردن قسمتهای مختلف و مکانهایی که رفتین با هم فرق داره؟
البته همه بازیها در نهایت به یه نقطه میرسن، ولی در طول بازی شما آزادی عمل دارین، حالا کمتر و بیشتر. ولی این چی؟
گیم پلی فقط این نیست که بازی پیش بره و تموم شه. مهم اینه که تو بعنوان کسی که داری کاراکتر رو کنترل میکنی چقدر دستت بازه برای کنترل و پیشبرد داستان.
بالاخره باید بازی یه جوری تورو به چلنج بطلبه! اشکن ها با درگیری و کشتن و استرانژیهای مختلف کشتن دشمنهای بازی.
حالا اگه بخوایم این بازی رو ادونچر فرض کنیم کو معما؟ کو آزادی عمل؟ کو آیتم هاش؟ کو دیالوگ ها و انتخاب ها و کسب اطلاعاتش؟
هر چی سعی میکنم تو دسته بازی خاصی جاش بدم نمیشه جز یه چیز دیگه یعنی صنعت سینمای جدید! فیلمی که تا دکمه نزنی کاراکتر تو فلان نقطه تیر نمیزنه. البته تو نه کاراکتر رو رسوندی اونجا نه کاری میتونی روش انجام بدی، فقط وسط صحنه های اکشن چند تا دکمه میزنی برای خالی نبودن عریضه.

واقعا کسی که بازیو انجام نداده چه اصراری هست که حتما نظر بده؟؟
انصافا بدون انجام بازی میشه نظر درست داد؟
در مورد دسته بندی بازی هم لازم نیست از قبل وجود داشته باشه شما فکر کن دسته بندی جدیده.
با استدلال شما بازی ادونچر هم نباید هیچ وقت ساخته می شد چون بالاخره یکی برای اولین بار این کار وکرده وبقیه هم ادامه اش دادن.
اتفاقا بنظر من باید از ایده های جدید دفاع کرد چون عادت کردیم در طی بازی بکشیم ومعما حل کنیم واستراتژی بدیم همه بازیها باید اینطوری باشن؟

آخرین ویرایش:
بالاخره من نفهمیدم یکی میگه هر کلیدی رو بزنی هیچ فرقی نداره توی گیم پلی بازی یکی دیگه میگه حتی توی دمو ها هم فرق میکنه دوستان بالاخره کدوم درسته؟؟؟

بد ماها که نمیخوایم این بازی مثل بقیه بازی ها باشه دوست داریم حالت فیلمیک و احساسی روایت بشه مثل Havy rain خوبه یا نه؟؟؟؟......;)

الله اکبر، بیکاری چه ـها که نمی کنه با آدم!
آقا همگی نظر جناب عالی رو تمام و کمال گرفتیم که فیلم ـه و هیچ جای این صنعت نمی گنجه، خُب نظر شماست و برای خودت محترم چیکارش کنیم ما؟ الآن چی رو دقیقاً با این پستهای پی در پی ـت می خوای اثبات کنی؟!

تاپیک امتیازات و پستهاش در باره این قضیه کم بود اینجا هم اضافه شد:|

والله همون دمو رو میشه چند مدل انجام داد:|

درست ... منظورم این قسمتهاش نبود
توی نکته اشاره کردم
در قیاس اینکه توی مصاحبه کیج میگفت بازیباز در پلات بازی خیلی تاثیر داره
درسته تو طوله بازی قسمتهایی هست که ارزش تکرار دار و جالبه
اما ایا به نظرت واقعا اینا توی پلات اصلی بازی تاثیر داشتن ....
فرضه مثال HR ... بازی قبلیشون دیگه ؟ همون اجازه دادن ادامه رابطه MAdison و ethan چقد حس مهم بودن به بازیباز میداد ؟ یا وقتی بازیباز داشت توی قسمته اخره بازی با اون پلیسه دنبال سره نخ میگشت ...
حالا بر فرضه مثلا وثتی کلیدهای رو توی Beyond اشتباه میزنم بلایی سره Jodie میاد ؟ یا ایدن میاد و راحت خوبش میکنه
یادته توی مبارزه پلیسه با shelby قسمته اخره HR با یک اشتباه اون شخصیت میتونست کشته بشه D:
خب همه اینا به اندازه زیادی توی داستان اصلی تاثیر مسقیم داشتن . کنارش هم کلی کاره دیگه بود که میشد انجام داد . مثلا وقتی با پلیسه توی club رو میگشتی اگر سره نخها رو کامل پیدا نمیکردی جست و جوی اخر میتونست غیره ممکن باشه ! Beyond از اینا داشت ؟ یعنی اینک در gameplay کلی بازی تاثیر بزار .... و
در حده HR نبود ...

بازی بد نییست . خوب هست اما خب به نظره من افت داشته :(

:-$ فقط تمومش کن این عرایض منطقیت رو

- - -ویرایش - - -

بالاخره من نفهمیدم یکی میگه هر کلیدی رو بزنی هیچ فرقی نداره توی گیم پلی بازی یکی دیگه میگه حتی توی دمو ها هم فرق میکنه دوستان بالاخره کدوم درسته؟؟؟

بد ماها که نمیخوایم این بازی مثل بقیه بازی ها باشه دوست داریم حالت فیلمیک و احساسی روایت بشه مثل Havy rain خوبه یا نه؟؟؟؟......;)
فقط با تجربه ی خودت میتونی بفهمی تو این تراژدی چه خبره

- - -ویرایش - - -

دوستان اینم مثل Hevy rain چند تا پایان داره؟؟ یا یه پایان داره....:d

به نقل قول یکی از دوستان در سایت سونی ،که 12 تا پایان داره

beyond امروز به دستم رسید نزدیک ۱ساعت بازی کردم بازی شاخیه ولی به نظرم در حد heavy rain نیست البته شاید چون اوایل بازیم اینطوری فکر میکنم من ۲بار heavy rain تموم کردم ۱بار با کنترلر معمولی ۱بار هم با موو ولی با موو خیلی چسبید به نظرم بهتر بود beyond هم با موو میزاشتن چون خوراکشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or