aiat_gamer
کاربر سایت
احتمالا منظورش TWD بوده! حالا بحث اون که میشه اون گیم پلی داره و یه بازی نابه ولی این فیلمیه که وسطش واس
خاطر اینکه کنسول خاموش نشه ما چندتا دکمه میزنیم:d
من فقط دمو رو تجربه کردم چندین بار و نسخه ی کامل رو هنوز سعادت نشده تجربه کنم ولی من ازون کاربراییم که میخوام انتقاد کنم![]()
از لحنت معلومه چجور منتقدی هستی. هر وقت اومدی بدون مسخره کردن دلایلت رو اوردی وسط بعد.
بازی کامپیوتری تو هر سبکی یه تعریفی داره! یه استانداردی داره!
گیم پلی بخش مهمی از هر بازی هست که تو این بازی اصـــلا گیم پلی ای وجود نداره!
یه چیزی ساختن که طرف 2 تا دکمه بزنه و احساس قدرت کنه که خیلی کار انجام داده!
یه چیزی که شکست، پیروزی، چلنچ، معما و ... توش وجود نداره و فقط یه فیلم داستانیه، مثل یه آدم هست فقط در ظاهر شبیه آدمه اما همه حواس 5 گانه اش کلا نابوده!
یه بازی که فقط داستان نیست! داستان میخوام، میرم کتاب میخونم یا فیلم میبینم، لااقل خیالم راحته طرف نمیتونه ادعا کنه چیز دیگه ساخته!
یه فیلم گذاشتن جلومون که 4 تا دکمه میزنیم و 2 تا جوی استیک بالا پایین میکنیم، فکر کردن میتونن اسمشو بزارم بازی!
-این که بعد از هر جمله یه علامت تعجب می ذاری دلیل نمی شه فکر کنی خیلی انتقاد کردنت درسته و داری خوب دلیل میاری، هر چیزی جای خودش رو داره.
-اون تشبیه ات اصلا نتونست منظورت رو برسونه، فقط به نظر میاد خواستی الکی شلوغش کنی.
شما متاسفانه بازی رو تجربه نکردی، نتونستی درک کنی که خیلی جاها با دادن انتخاب و کنترل به شما چقدر تاثیر گذار عمل می کنه. بسیاری مواقع شده که داستان بسیار خوبی وجود داشته ولی از نظر gameplay بازی خیلی چنگی به دل نمی زنه، پس من و شما بازی می کنیم تا داستان رو تا آخر ببینیم(مثال زیاد هست، برای من سری Mass Effect این جوری بودن مخصوصا شماره 3). این بازی به نظرم اصلش داستان و انتخاب شما در داستان هست و من واقعا تبریک می گم که جراتش رو داشتن همه چیز رو در خدمت داستان قرار بدن. کاری نداشت برای قسمت های مبارزه ای یه سیستم سوم شخص کاور گیری نصفه نیمه قرار بدن و بین قسمت های داستانی همین جوری از در و دیوار آدم بریزن سرت. یا بیان یه مخفی بازی سطحی بذارن و به زور gameplay بچپونن تو بازی.
همه چیز به سلیقه بر می گرده، من اهل بازی های adventure هستم و داستان رو خیلی دوست دارم، برای همینه که از این بازی ها لذت می برم، شما دوست داری بازی action باشه و داستان واست زیاد مهم نیست.

فقط تمومش کن این عرایض منطقیت رو