Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم تمامش کردم عالی بود امتیاز من به بازی ۱۰۰ از ۱۰۰

چندین چند بار اشک در چشمانم جمع شد احساس سرما گرما افسردگی و هرچه ...در این داستان بود انگار روی من بود کسی که روح لطیفی داره از این بازی لذت میبره و فراموشش نمیکنه

در جای که با جابجای یک نقطه در جدا از جدا انسان به آرامش ابدی دست میابد

خب من ساندترک بازی رو از روی DLC ای که گرفته بودم نصب کردم و متاسفانه فقط همون 4 تا ترک رو داره !! حجمش هم بعد از نصب 32 مگ شد !

- - -ویرایش - - -

خب من تونستم یه سایتی پیدا کنم که ساندترکای بیشتری گذاشته
اما کلا مثل اینکه بر مبنای همون 4 تا هستش و زیاد فرقی ندارن ! میتونید دانلود کنید !
M ξ λ δ ζ

- - -ویرایش - - -

فقط اگه تونستید اینو بگیرید باحاله !!
Jodie S Suite Piano Version

خب من ساندترک بازی رو از روی DLC ای که گرفته بودم نصب کردم و متاسفانه فقط همون 4 تا ترک رو داره !! حجمش هم بعد از نصب 32 مگ شد !

- - -ویرایش - - -

خب من تونستم یه سایتی پیدا کنم که ساندترکای بیشتری گذاشته
اما کلا مثل اینکه بر مبنای همون 4 تا هستش و زیاد فرقی ندارن ! میتونید دانلود کنید !
M ξ λ δ ζ

- - -ویرایش - - -

فقط اگه تونستید اینو بگیرید باحاله !!
Jodie S Suite Piano Version
همون اهنگه اولی که توی Special edition هم هست از همه بهتره به نظرم D:یهو یه اوجی میگیره D: کلا خیلی خوبه اهنگش D: دسته Hans درد نکنه ! کلا استایله موزیک سازیش هم به همین تیپ فیلمها ( لول ) میخوره ×_×

خب آقا من چرتکا رو درآوردم که اینو به پول خودمون حساب کنم ،چرتکه هنگ کرد:d
با دلار 2900 تومنی، میشه 78 میلیاردو 300 میلیون تومن :-?
به عبارتی پول 41 بوگاتی ویرونه

D:
هزینه ساخت بازیهایی مثل Star Wars MMO و GTA V چی دیگه D: حتی خوده بازیهای قدیمی مثل MGS 4 هم فکر کنم 40 ملیون دلار هزینش شده بود

به نظره من این هزینه همش رفته پایه اون دوتا و motion capture ِ: اصلا اون William رو نمی اوردن فرقی نمیکرد به نظرم ... جاش صرف gameplay میکردن بیشتر dynamic باشه تا فیلمی

منم بازی رو رفتم. قسمتهای اخرش خیلی خوب بود D: من به بازی 8 میدم
فقط 3 تا ایراد کلی به نظرم داشت که به بازیش صدمه زده بود
نظر شخصی
اینکه اولا انتخابهایی که توی HR به ما داده میشد خیلی مهم تر و تاثیر گزارتر بودن توی پلات اصلی داستان تا انتخابهایی که به ما توی Beyond داده شد. مثلا راطه بین Madison و Ethan چقدر برای بازیباز میتونست مهم باشه و در نتیحه چقدر انتخابهایی که توی beyond به ما داده شد توی پلات اصلی تاثیر گزار بود. این باعث میشه که ادم فکر کنم کلا بازیباز نیست و فقط داره نگاه میکنه D:

نکته دوم اینکه جالبه توی یک بازی چند genre مختلف رو قاطی کرده اما به نظرم یک دلایلی هست اینکه همیشه فیلمسازها معمولا به جای اینکه توی چندتا سبک بچرخن حوله یک سبک می چرخن . به نظرم باعث شد مقداری بالانس داستانی مخصوصا توی 60-65 درصد اولیه بازی به هم بریزه و فکوس نداشته باشه. در نهایت توی اخره بازی خیلی جالبتر میشه و یهو مثل چی اوج میگیره D:

سوم بعضی سکانسهای بازی خیلی خوب بودن و بعضی سکانسها مقداری اماتور و بد طراحی شده بود مثل قسمت سربازی که البته حالت tutorial هست و اما میتونستن بیشتر توش اهمیت بزارن ... دیالوگی بزارن یا بیشتر داستان رو توش جلوه بدن تا صرفا یک tutorial > این باعث میشد که کلا فکر کنی قسمتهایی از داستان اصلا نه به زندگی جودی و نه به خوده بازی پلاتش وصله ... همینه که فکوس هم به هم ریخته بود مقداری ....

بقیه چیزاش هم که عالی بود ...
من میرم برای دفعه دوم.
بازی با ارزش هست D:
امیدوارم بازی بعدیشون بیان مکانیزمی که توی این هست رو با استاندارهای HR جلو ببرن و بازی جدید بسازن تا اینکه همش گرافیک و technology رو در خدمت gameplay بزارن !

آقا طبق تحقیقاتی که کردم !! :| ، ساندترکای بازی همون 4 تا نیست !!
اینجا هم هست کسی میتونه دان کنه ؟ من نتونستم !
Beyond - Two Souls Extended Soundtrack by Lorne Balfe (2013) [MP3, 256] Torrent Download | Music torrents – Mp3Alien Torrent search

لیست OST
01. Jodie's Suite.mp3 8.3 MB
02. Dawkins' Suite.mp3 8.2 MB
03. Beyond.mp3 6.8 MB
04. Aiden's Theme.mp3 6.1 MB
05. The Experiment.mp3 4.6 MB
06. My Imaginary Friend.mp3 4.2 MB
07. Childhood Memories.mp3 5 MB
08. Homeless Life.mp3 2.4 MB
09. The Party Revenge.mp3 4 MB
10. Hunted.mp3 3.2 MB
11. Treason.mp3 4.1 MB
12. Norah.mp3 3.5 MB
13. Lost Cause.mp3 3.1 MB
14. Black Sun.mp3 5.2 MB
15. Jodie's Story.mp3 6 MB
16. The Infraworld.mp3 7 MB
Cover.png 272.9 KB

- - -ویرایش - - -

دوستان لینک تورنت هستش کسی میتونه دان کنه ؟!
1

2

آخرین ویرایش:
آقا طبق تحقیقاتی که کردم !! :| ، ساندترکای بازی همون 4 تا نیست !!
اینجا هم هست کسی میتونه دان کنه ؟ من نتونستم !
Beyond - Two Souls Extended Soundtrack by Lorne Balfe (2013) [MP3, 256] Torrent Download | Music torrents – Mp3Alien Torrent search

لیست OST
01. Jodie's Suite.mp3 8.3 MB
02. Dawkins' Suite.mp3 8.2 MB
03. Beyond.mp3 6.8 MB
04. Aiden's Theme.mp3 6.1 MB
05. The Experiment.mp3 4.6 MB
06. My Imaginary Friend.mp3 4.2 MB
07. Childhood Memories.mp3 5 MB
08. Homeless Life.mp3 2.4 MB
09. The Party Revenge.mp3 4 MB
10. Hunted.mp3 3.2 MB
11. Treason.mp3 4.1 MB
12. Norah.mp3 3.5 MB
13. Lost Cause.mp3 3.1 MB
14. Black Sun.mp3 5.2 MB
15. Jodie's Story.mp3 6 MB
16. The Infraworld.mp3 7 MB
Cover.png 272.9 KB

- - -ویرایش - - -

دوستان لینک تورنت هستش کسی میتونه دان کنه ؟!

2
مهدی تورنته دیگه. :) بگیر حالشو ببر. برو برنامه ی utorrent رو بگیر. بعد تو همون لینکی که دادی رو سایت limetorrents کلیک کن.بعد اون فایل کم حجمی رو که دانلود کردی بنداز تو برنامه و برو حالشو ببر. :d

مهدی تورنته دیگه. :) بگیر حالشو ببر. برو برنامه ی utorrent رو بگیر. بعد تو همون لینکی که دادی رو سایت limetorrents کلیک کن.بعد اون فایل کم حجمی رو که دانلود کردی بنداز تو برنامه و برو حالشو ببر. :d

والا من تا حالا از تورنت دانلود نکردم
راستش بلد هم نیستم چه جوری دان کنم !! :|
این چیه الان داره همش پر میشه !؟
08475493596250326592.jpg

والا من تا حالا از تورنت دانلود نکردم
راستش بلد هم نیستم چه جوری دان کنم !! :|
این چیه الان داره همش پر میشه !؟
08475493596250326592.jpg

دیدی میری تو یه صفحه دانلود ، 10 تا عکس دانلود هست که هیچکدوم ربطی به اونی که میخوای نداره ، این یکی ازوناست:d
تورنت که نهایتا 20 کیلوبایته ، دانلود که شد با utorrent فایل رو دانلود کن. فقط نمیدونم چرا سرعتش نصف سرعت IDM هستش.
+
دیگه در این مورد تو تاپیک بازی پست نده...

من هم نسخه اسپشیال رو تهیه کردم و فعلا به دانلود اضافاتش نرسیدم (اینترنته داغونه آپدیت 84 مگی بازی رو ارور میده-استور هم می زنه در دست تعمیر) خود بازی به نظرم عالی بود من فعلا تا مرحله ی خونه ی جودی که میرفت برف بازی رفتم . کنترلم هم دیزلیه r2 اش بگیر نگیر داره . موسیقی اش واقعا عالی بود تم هایی که هانس ساخته خیلی زیبا هستند بدجور وسوسه می شم دانلودش کنم ولی نمی کنم چون تا به حال دو باره آلبوم موسیقی یک بازی رو دانلود کردم ماه بعدش تو مجله بازی نما گذاشته آهنگشو الکی هدر می ره حجمم

واقعا پیشرفت خوبی بود برای کیج هرچند به نظرم هوی رین یک چیز دیگه است البته فعلا اولای بازی هستم باید تا آخرش برم که نظر قطعی بدم ولی تا به حال ترکیب مناسبی بود از سبک ماورایی فارنهایت و درام و حال و هوای سینمای هوی رین

گرافیک اش هم که اصلا جا نداره بهش اشاره کنم از بس عالیه

روانی کننده است منتظر این بازی بودن پولش جور نمیشه برم بخرم
دوستانی که بازی کردن بیان یکم راجبع بازی توضیح بدن کنترل جودی چجوری باید L2بگیری یا نمخواد

به هر قیمتی شده بالاخره کل ساندترک رو از تورنت با کمک محسن گرفتم !! :d
16 تا هستش !!

من این PSN Avatar Pack رو از طریق DLC ای که گرفتم ، نصب کردم
الان چه جوری میتونم از اینا استفاده کنم بجای آواتارم؟! :d

Last edited by a moderator:
روانی کننده است منتظر این بازی بودن پولش جور نمیشه برم بخرم
دوستانی که بازی کردن بیان یکم راجبع بازی توضیح بدن کنترل جودی چجوری باید L2بگیری یا نمخواد
نه کنترلش مثل HR نیست . فرق کرده . خیلی بیشتر تمیز کردن UI رو بیشتر همش با انالوگ راست اینا کنترل میشه. راه رفتنش هم مثل بازیهای دیگه هست فقط با انالوگ چپ ... کنترلش خیلی سادست ..

من این PSN Avatar Pack رو از طریق DLC ای که گرفتم ، نصب کردم
الان چه جوری میتونم از اینا استفاده کنم بجای آواتارم؟! :d

همون جایی که میشه ps store انتخاب کرد گزینه account manager هم هست . توی قسمت profile فکر کنم قسمت avatar هم هست. قسمت permium avatars رو بزنی همه اونهایی که ماله خودت هست رو نشون میده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or