Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من واقعا متاسفم که صنعت بازیهای کامپیوتری روز به روز داره به سمت افول و نزول پیش میره و نقش Gamer روز به روز داره تو بازیها کمرنگتر و کمرنگتر میشه!
بازیهای امثال این و هم سبک هاش که به وفور دارن زیاد میشن، جز توهین به دنیای بازیهای کامپیوتری و توهین به شعور مخاطب هیچ چیز دیگه ای در بر نداره!
یکی از مهمترین دلایل محبوبیت بازیهای کامپیوتری بصورت کلی اینه که طرف خودشو جای قهرمان بازی یا شخصیت بازی میزاره و شخصیت رو پیش میبره، مبارزه میکنه، تلاش میکنه، میمیره و خلاصه با تفکر و تلاش و کشیدن سختی بازی رو تموم میکنه.
ولی تو نسل جدید شاهد یک سری فیلم سینمایی هستیم، که نقش گیمر فقط محدود به زدن چند تا دکمه و در بعضی جاها راه رفتن از این اتاق به اتاق دیگه خلاصه میشه و بقیه تایم بازی رو مشغول تماشای فیلم ساخته شده هست!
این یعنی توهین به بازیکن ها و صنعت بازیهای کامپیوتری!
بازیکن نه از مغز اش کار میکشه، نه مهارت های خاص و تجربه شو به کار میگیره، نه بازی حالت چلنجینگ داره و نه هیچ چیز دیگه.
یه فیلم سینمایی حاضر آماده میزارن جلوش و طرف 4 تا دکمه میزنه و استیک هارو تکون میده و بازی تموم میشه و بعد با افتخار میاد میگه بازی رو تموم کردم و شاهکار بود!
این بازی حتی به بازی ادونچر هم نیست! بازیهای ادونچر شاید اکشن نداشته باشن، اما پر از معماها و دیالوگ ها و نکات داستانی ریز و درشت هستن برای کشف کردن اما بازیهای امثال این .....
چیزی بنام گیم پلی در این بازی و هم سبک هاش معنی و مغهوم نداره! فقط یک داستان و یه گرافیک و دیگر هیچ!

@Kain
شما این فیلم رو نگاه نکن
t6.png

من واقعا متاسفم که صنعت بازیهای کامپیوتری روز به روز داره به سمت افول و نزول پیش میره و نقش Gamer روز به روز داره تو بازیها کمرنگتر و کمرنگتر میشه!
بازیهای امثال این و هم سبک هاش که به وفور دارن زیاد میشن، جز توهین به دنیای بازیهای کامپیوتری و توهین به شعور مخاطب هیچ چیز دیگه ای در بر نداره!
یکی از مهمترین دلایل محبوبیت بازیهای کامپیوتری بصورت کلی اینه که طرف خودشو جای قهرمان بازی یا شخصیت بازی میزاره و شخصیت رو پیش میبره، مبارزه میکنه، تلاش میکنه، میمیره و خلاصه با تفکر و تلاش و کشیدن سختی بازی رو تموم میکنه.
ولی تو نسل جدید شاهد یک سری فیلم سینمایی هستیم، که نقش گیمر فقط محدود به زدن چند تا دکمه و در بعضی جاها راه رفتن از این اتاق به اتاق دیگه خلاصه میشه و بقیه تایم بازی رو مشغول تماشای فیلم ساخته شده هست!
بازیکن نه از مغز اش کار میکشه، نه مهارت های خاص و تجربه شو به کار میگیره، نه بازی حالت چلنجینگ داره و نه هیچ چیز دیگه.
یه فیلم سینمایی حاضر آماده میزارن جلوش و طرف 4 تا دکمه میزنه و استیک هارو تکون میده و بازی تموم میشه و بعد با افتخار میاد میگه بازی رو تموم کردم و شاهکار بود!
این بازی حتی به بازی ادونچر هم نیست! بازیهای ادونچر شاید اکشن نداشته باشن، اما پر از معماها و دیالوگ ها و نکات داستانی ریز و درشت هستن برای کشف کردن اما بازیهای امثال این .....
چیزی بنام گیم پلی در این بازی و هم سبک هاش معنی و مغهوم نداره! فقط یک داستان و یه گرافیک و دیگر هیچ!

منم برای شما متاسفم که اینقدر ذهنت رو محدود کردی و تعریفت از بازی ها هنوز تو 10 سال پیش گیر کرده. بیشتر هم از این متاسفم که شما هم از قماش کسایی هستی که همه چیز رو با سلیقه محدودت می سنجی و اگر تو خوشت نیاد، پس چیز بیخودیه و به درد نمی یخوره. اینقدر هم شلوغش نکن انواع و اقسام بازی ها تولید میشن و صنعت بازی فقط به این سمت نرفته. اتفاقا وجود کسانی مثل شما برای صنعت بازی مضر هست.
=======================================================================

من بالاخره دشب یه 2 ساعتی بازی کردم. در کل به نظرم تا حالا از Heavy Rain خیلی بهتر بوده! واقعا هم گاهی اوقت انتخاب به شما میده
مثل بعد از birthday party خیلی جالبه، من که با کله گزینه انتقام رو انتخاب کردم و دهن بچه ها رو سرویس کردم. دقیقا احساس خشم داشتم و میخواستم یکی یکی سرویسشون کنم!
. تا اینجا خیلی راضی بودم.

بازی کامپیوتری تو هر سبکی یه تعریفی داره! یه استانداردی داره!
گیم پلی بخش مهمی از هر بازی هست که تو این بازی اصـــلا گیم پلی ای وجود نداره!
یه چیزی ساختن که طرف 2 تا دکمه بزنه و احساس قدرت کنه که خیلی کار انجام داده!
یه چیزی که شکست، پیروزی، چلنچ، معما و ... توش وجود نداره و فقط یه فیلم داستانیه، مثل یه آدم هست فقط در ظاهر شبیه آدمه اما همه حواس 5 گانه اش کلا نابوده!
یه بازی که فقط داستان نیست! داستان میخوام، میرم کتاب میخونم یا فیلم میبینم، لااقل خیالم راحته طرف نمیتونه ادعا کنه چیز دیگه ساخته!
یه فیلم گذاشتن جلومون که 4 تا دکمه میزنیم و 2 تا جوی استیک بالا پایین میکنیم، فکر کردن میتونن اسمشو بزارم بازی!

یه چیزی که شکست، پیروزی، چلنچ، معما و ... توش وجود نداره و فقط یه فیلم داستانیه، مثل یه آدم هست فقط در ظاهر شبیه آدمه اما همه حواس 5 گانه اش کلا نابوده!
یه بازی که فقط داستان نیست! داستان میخوام، میرم کتاب میخونم یا فیلم میبینم، لااقل خیالم راحته طرف نمیتونه ادعا کنه چیز دیگه ساخته!
یه فیلم گذاشتن جلومون که 4 تا دکمه میزنیم و 2 تا جوی استیک بالا پایین میکنیم، فکر کردن میتونن اسمشو بزارم بازی!

یه سوال
لطف میکنید اگر با بله یا خیر جواب بدید
شما این بازی رو خودتون بازی کردید ؟

یه سوال
لطف میکنید اگر با بله یا خیر جواب بدید
شما این بازی رو خودتون بازی کردید ؟
روند پیشرفت فیلمو از یوتــیوب گرفتم دیدم! از اول تا آخر.
تیکه هایی از بازی رو روی کنسول دوستان دیده بودم دارن بازی میکنن، ولی دیدم همش دمو و کات سین هست و مطمئنن با نزدن 4 تا دکمه و چند قدم راه نرفتن چیز خاصی رو از دست نمیدم، در نتیجه ترجیح دادم تخمه و پاپ کورن بگیرم و بشینم با خیال راحت این فیلم چند ساعته رو ببینم و قید اون چند کالری که گاها صرف فشار دادن دکمه ها میشه رو هم بزنم!

=d> آفرین دیگه چی:p

- - -ویرایش - - -

l-)هیچ استانداردی وجود نداره
یادم رفت بود باید به ایزو 9001 توجه کنیم:d

- - -ویرایش - - -

تیکه هایی از بازی رو روی کنسول دوستان دیده بودم دارن بازی میکنن، ولی دیدم همش دمو و کات سین هست و مطمئنن با نزدن 4 تا دکمه و چند قدم راه نرفتن چیز خاصی رو از دست نمیدم، در نتیجه ترجیح دادم تخمه و پاپ کورن بگیرم و بشینم با خیال راحت این فیلم چند ساعته رو ببینم و قید اون چند کالری که گاها صرف فشار دادن دکمه ها میشه رو هم بزنم!
چیپس هم میچسبه:d

این پست رو میشه به عنوان نمونه ترول کردن تو ویکیپدیا قرار داد. البته سطحش پایین هست یه جورایی خیلی تروله!
نمونه بهترش میتونه این باشه حداقل PS3 به عنوان کنسول تو پروفایل طرف ذکر شده باشه و در جواب اینکه خودتون بازی کردید یا نه طرف بگه آره روی کنسول رفیقم مثلا!! ولی خب دیگه ... !

درسته هر بازی استانداردی داره اما این بدین معنا نمیشه که نباید فراتر و یا راه دیگری رفت
نمیدونم تو جرایانش بودی یا نه اما سالهای پیش عنوانی مثل bioshock هم لیوان در خلاف جهتی حرکت کرد که همه fps سازا حرکت میکردن و خیلی هم قبل از عرضه روش بحث میشد اما بعد از عرضه تبدیل به یکی از بهترین و انقلابی ترین fps ها شد .
cage شاید بازیاش انقلابی نبودن و بازی اخری نسبت به HR افته زیادی کرد اما خب داره سعی میکنه پتانسیلهای خاصه دیگه ای رو توی دنیای بازیهای پیدا کنه ... کاره بدی هم نمیکنه ! حالا اینکه کیفیتش افت داشته یا نه بر میگرده به خودشون . در مجموع به نظرم Beyond بازی بدی نیست اما خب cage فکوسش رو بین تعادل بازی و فیلم نسبت به hr گم کرده D: ....امیدوارم دفعه بعد بیشتر حواسش جمع باشه :) متاسفانه این دفعه cage اومده tech و گرافیک و performance رو اول اهمیت داده و بعدش داستان و بعدش gameplay ....من قبول دارم gameplay بازی اصلا بر اثاث یک بازی touch screen معمولی تغریبا تهیه شده اما در مجموع چیزه بدی نیست . قسمتهای اخری خیلی اوج میگیره ... بعضی قسمتها بده ... اما توش خوب هم داره ... :) بد نبود ! من بهش 8 میدم :)

این خط رو خوندم بقیه پستت رو نخوندم !ولی در رابطه با همین خط:
اتفاقا تو بازیای کیج شما بیشترین نقش رو داری...منتها تعریفه شما از نقش، ترکوندن دسته و دکمش هست+ کشت و کشتار واین جور چیزا!
و میتونی اگه بدت میاد بازیش نکنی! به سلیقه و نظر دیگران هم احترام بزاری چیزی نمیشه:)

استاندارد,تعریف و سبک رو خود ماها میسازیم نه اینکه از آسمون وحی منزل میشه.
شما بازیش نکردی اونوقت با دیدن فیلم این به اصطلاح شما فیلم نتیجه گرفتی گیم پلی نداره.
شما یه بازی مثال بزن که توش شکست معنی داشته باشه؟!پیروزی معنی داشته باشه؟! تو همه بازیها روال اینجوریه که پیروز میشی و مرگ و شکست اصلا معنی نداره و در آخر بازی همه به یه جا میرسن در صورتی که روحیات و توانایی های افراد متفاوته.شما نمیتونید همچین بازی رو مثال بزنید که تمام حواس 5 گانه رو به کار بندازه ولی من براتون مثال میزنم(beyond.heavy rain)
این بازی کتاب داستان نیست چون تصویر داره صدا داره و گیم پلی داره.فیلم هم نیست چون روند داستان و پایانش واسه همه یه جور نیست.beyond یه گیم هستش که پارو فراتر گذاشته و میخاد زندگی واقعی رو بیاره تو فضای مجازی همونجوری که مردم آرزوی همچین روزی رو میکردن.مهمترین خصوصیت بشر حق انتخابش هستش که نسبت به توانایی هاش انجام میده و بازیهای david cage این حق رو به گیمرهاش میده.این هنوز اول راهه گیم های اینچنینی هستش و شما مطمئن باشید دیر یا زود همه این روش رو انتخاب میکنن چون همه انسان هستند.

همونطور که حدس میزدم !
تمام افرادی که میان اینجا و از معایب این بازی سینه چاک میکنن حتی دستشون هم به بازی نخورده و خب دلیل اینهمه انزجار دوستان فن بوی هم اظهر من الشمسه

من یه چیزی اینجا بگم؟ نه میخوام جواب این دوستمون رو بدم (چون اصلا برام مهم نیست که کی نظرش موافقه کی نیست. من بر اساس سلیقه خودم بازی ای رو انتخاب میکنم و ازش لذت میبرم نه خوندن نظرات دیگران) نه طرفداری کنم از موافق های این بازی.
ولی خداییش لطفا یکی به من بگه چرا هرکی اینجا منتقد این بازی میشه و کلی ازش عیب میگیره و میگه که این بازی همش یه فیلمه و فلان و .... چرا یکی از این جماعت پیدا نمیشه ما زیر اطلاعات کاربریش آیکون PS3 هم ببینیم؟ نمیخوام بگم که ایکس باکس دار ها و مایکروسافت فن ها دارن میان اینجا و بازی رو ترول میکنن و بر ضدش حرف میزنن. ولی خداوکیلی چرا یکی از PS3 دار ها که این بازی رو تجربه کرده نمیاد نظر منفی بده؟ تا اینجای کار که من هرکسی رو دیدم و اینجا هم بچه ها اومدن تعریف کردن همشون از بازی فوق العاده راضی بودن.
من هم دیوانه وار حال میکنم با این سبک. خب باحاله، هیجان انگیز و داستان گیرا هم همیشه توی کارای کیج هست. ولی با این حال هم تاکید میکنم که این بازی به این شکل فقط یکی توی کل گیم ها هست. اون هم هر 3-4 سال یک باز یه بازی میخواد بیاد بیرون. به نظر من در این حد خوبه. هیچ وقت این تعداد بازی ها زیاد نشدن و سازنده ها هم نرفتن سمتش. الآن اون دوست عزیزی که میفرمایند که بازی ها دارن به این سمت میرن، من میخوام ازشون سول کنم کدوم سبک؟ پس چرا من هیچ بازی ای نمیبینم که اینطوری باشه غیر از کارای استاد کیج.
و در آخر بگم که بازی هم بسیار خوب است. والسلام.

هیچ وقت این تعداد بازی ها زیاد نشدن و سازنده ها هم نرفتن سمتش. الآن اون دوست عزیزی که میفرمایند که بازی ها دارن به این سمت میرن، من میخوام ازشون سول کنم کدوم سبک؟ پس چرا من هیچ بازی ای نمیبینم که اینطوری باشه غیر از کارای استاد کیج.
و در آخر بگم که بازی هم بسیار خوب است. والسلام.

احتمالا منظورش TWD بوده! حالا بحث اون که میشه اون گیم پلی داره و یه بازی نابه ولی به گفته ی بعضیا این فیلمیه که وسطش واس
خاطر اینکه کنسول خاموش نشه ما چندتا دکمه میزنیم:|
من فقط دمو رو تجربه کردم چندین بار و نسخه ی کامل رو هنوز سعادت نشده تجربه کنم ولی من ازون کاربراییم که میخوام انتقاد کنم:>

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or