Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یک سوال به نظرتون چقدر طول میکشه نسخه اسپشیال اش بیاد ایران ؟؟ کجا می شه پیداش کرد ؟؟ چون سایت دی سی که خیلی دیر میاره
من که دل و زدم به دریا و همون اسپشیل رو از دی سی پیش خرید کردم.گفتن 18 تا 20 میفرستن.واسه هیچ بازی اینقدر بی تاب نبودم ولی این داستان beyond بدجوری منو درگیر کرده

کسی مطلبی ، خبری چیزی در مورد تصمیمات مختلف تو بازی ندیده؟ نخونده؟:d
دمو رو که همه بازی کردید ، مثلا اونجا که با موتور فرار میکنیم امروز من فرار نکردم:d ایستادم ببینم چی میشه؟
دیدم همون سربازا به فرماندهی همون فرماندشون تو یه ماشین نظامی ریختن سر جودی و دستبند بش زدن و همونجا تو جاده هه یه جوری این قسمت تموم شد و
ازشون فرار کردم:-o یعنی اون سکانسی که دیالوگ تو امضام رو میگه اینبار برعکس تو شهر تو جاده هه اتفاق افتاد:((
مو به تنم سیخ شد. یعنی چند تا ازین تغییر ها تو بازی وجود داره:-o
حتی قبلش هم هنگام گذشت از رودخونه هه تو جنگل تعلل کردم اومدن با تیر منو زدن:|

کسی مطلبی ، خبری چیزی در مورد تصمیمات مختلف تو بازی ندیده؟ نخونده؟:d
دمو رو که همه بازی کردید ، مثلا اونجا که با موتور فرار میکنیم امروز من فرار نکردم:d ایستادم ببینم چی میشه؟
دیدم همون سربازا به فرماندهی همون فرماندشون تو یه ماشین نظامی ریختن سر جودی و دستبند بش زدن و همونجا تو جاده هه یه جوری این قسمت تموم شد و
ازشون فرار کردم:-o یعنی اون سکانسی که دیالوگ تو امضام رو میگه اینبار برعکس تو شهر تو جاده هه اتفاق افتاد:((
مو به تنم سیخ شد. یعنی چند تا ازین تغییر ها تو بازی وجود داره:-o
حتی قبلش هم هنگام گذشت از رودخونه هه تو جنگل تعلل کردم اومدن با تیر منو زدن:|
فقط همون دمو رو میشه چند جور رفت.

عاغا یعنی بازی کم بود که انقد زود تمومش کردیدین :( گیم پلیش چقدر بود . حالم گرفته شد من اولاشم اما احساس میکنم زود تموم میشه ..

اونایی ک تموم کردند بگن بازی حدودا چند ساعت طول میکشه؟؟؟
هر چی بیشتر باشه بهتر.کاش 20 ساعت باشه!!!!

برای من همراه با کارای روزمره دو روز طول کشید تموم بشه
ساعت دقیق نگرفتم ببینم چقدر شده ولی The last of us رو 19 ساعته تموم کردم این کمتر از اون بود.(the last of us فکر و باختن به کرات رو همراه داشت چون روی هارد رفتم)
برای اونایی که میخوان بدونن حق انتخاب چقدر دارید ؛ خز نمی کنم این زیر تو اسپویلر میزنم هر کی خواست بره بخونه
شما چه در قالب آیدن یا چه در قالب خودی جودی حق انتخاب های زیادی رو داخل بازی دارید ولی در مورد تصمیمتون گیج نخواهید شد
هر جایی که برسید در جواب سوالات یا انتخاب هاتون معمولا دو تا چهار گزینه رو دارید که میل خودتونه کدوم رو انتخاب کنید کسی هم گیر نمیده چرا اینجوری انتخاب کردی
در انجام مراحل هم میتونید انتخاب کنید که بی عیب و نقص باشید یا یه جایی رو کلا انجام ندید گند بزنید
کلا با خودتونه

واقعا بازی عالیه از همه نظر گرافیک-داستان-گیم پلی-صداگذاری و............
بهترین گرافیک کنسولی
افرین بر استاد کیج و کمپانی بزرگ سونی

بازیش از heavy rain و فارنهایت طولانی تره .
لامصب اخراش عجب گرافیکی داشت وحشتناک بالا بود .از 2 تا بازی قبلی کیج هم بیشتر گیم پلی داشت یعنی بیشتر شبیه به بازی ویدئویی بود تا فیلم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or