barneysawyer
کاربر سایت
من که دل و زدم به دریا و همون اسپشیل رو از دی سی پیش خرید کردم.گفتن 18 تا 20 میفرستن.واسه هیچ بازی اینقدر بی تاب نبودم ولی این داستان beyond بدجوری منو درگیر کرده
18 تا 20 چه ماهی ؟؟ آبان یا همین مهر ؟؟
من که دل و زدم به دریا و همون اسپشیل رو از دی سی پیش خرید کردم.گفتن 18 تا 20 میفرستن.واسه هیچ بازی اینقدر بی تاب نبودم ولی این داستان beyond بدجوری منو درگیر کرده
مگه چجوریه؟
نمیدونم سوال از من بود یا از کس دیگه یه نقل قول میکردی .ولی عکس همه تروفی هاش این شکلیه
یه برنامه داره میتونی aiden رو با تبلت کنترل کنی.خوب تو هوی رین هم همین جوری بود همه تروفی ها شبیه هم بود
راستی اونایی که بازی کردن این قضیه ی این که بازی رو میشه انداخت روی تبلت چیه؟؟؟کسی امتحان کرده؟؟؟
اين مجله فنلاندي ازجمله مجلات سخت گير هست كه بالاترين نمره هاش 95 و 96 هست كه كلا به پنج تا بازي داده و به ابر شاهكار هايي مثل TLOU و GTA V نمره 95 داده .... البته نمره اي كه به beyond داده يعني 68 چندان جالب نيست ولي كلا اين مطلب رو گفتم كه دوستان در جريان سخت گير بودن اين مجله باشن.اولین نمره رسمی بازی هم اومده که تو متا ثبت شده ، مجله pelit , امتیاز 68 داده ،
متاسفانه گفتم منتقد مخالف زیاد با این سبک دیوید کیج
گويا در روايت داستان هم بازي مشكل داره و در ضمينه داستان يه عنوان تاپ نيست .Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found?