Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دمو رو بازی کردی؟
یقین بدون امتیاز کامل 10 رو میگیره.من خودم زیاد با tlos حال نکردم و مردم هم جوگیر شده بودن و نمیشد هیچ انتقادی کرد ولی همین تک دموش منو ایجاب کرد که با یه چیز خیلی متفاوتی از هر لحاظ طرفیم.
بحث تلو رو وسط نكش،اون يه شاهكاره اينم همين طور.بازي هيچ نقصي نداشت،و وجدانا ايراداتي كه ميگرفتن يا از خودشون ميساختن(گلدون:d) يا نظر شخصيشون بود،مثلا اين كه چرا اخرش فيلم هندي نشد يا ايراد به هوش مصنوعي كه از بيخ اشتباه بود.
در كل با اين كه خودم بازياي كيج رو در حد ساخته هاي ناتي(يا كمي بالاتر ميدونم:d)ولي باور دارم بازي منتقد پسند نيست و انتظار رو بالا نبريم بهتره.

بچه ها کاملا درست میگن نباید فکر متا در حد tlou رو داشت ولی خودمون که میتونیم توی تاپیک خود بازی برای خودمون هایپ درست کنیم . :d والا
ما الان نگفتیم که همه خوششون میاد اینم که میگیم بهترین بای نسل یا اینکه حتی از tlou هم بهتره نظر شخصی هست و 100 البته متا بین 80 تا 90 هست اگر 85 تا 90 بشه عالیه یعنی چه 90 بشه عالیه چه 85
چون نمیشه از این بازی که فیلم سینمایی هست و همه پسند هم نیست انتظار داشت . یه سری دوست دارن توی بازی هایی که میکنن یه تفنگ بدن دستشون و برن همه رو ببندن به تیر خوب 100 درصد اونا این بازی
رو نمی پذیرن

ولی خودمون که میتونیم توی تاپیک خود بازی برای خودمون هایپ درست کنیم .

بله درسته ولی متاسفانه این تاپیک ها همیشه زیر نظر ترولر های معروف و بیکار سایت هست و تا وقت بشه خوب میخوان سو استفاده کنند .

فردا پس فردا نمرات میاد و در حد هایپ ایجاد شده در تاپیک نیست و افراد همیشه در صحنه میان و اعصاب خوردی و جنگ و دعوا و صحبت کردن با مشتی بی منطق میمونه برای ما .

پس بهتره هایپ رو در یک اندازه مناسب نگهدارید .

اینا رو بی خیال:دی میدونستید دیوید تو Eurogamer Expo 2013 اعلام کرده که بازی رو می تونید تنها با استفاده از تبلت یا اسمارت فون های خودتون انجام بدین؟:دی بدانید و آگاه باشید که فناوری رو به پیشرفت است و بس:دی یعنی رسماً DS3 رو حذف کردن از پروسه انجام بازی! اینجا اطلاعات بیشتر رو می تونید بخونید. نحوه کارشم به وسیله Wi-Fi هستش و به کنسول متصل میشید!

http://www.vg247.com/2013/09/27/beyond-two-souls-can-be-played-using-only-a-smartphone-or-tablet/

ابنکه میگن بازی نسخه دیجیتالی نداره درسته?
ایا فقط نسخه های دیجیتالی جیلبریک میشن?
ببخشید اگه اطلاعاتم کافی نبست ممنون میشم جواب بدید?

چه ربطی داره آخه؟ بازی ها چه دیجیتالی ریلیز شن چه فیزیکی در اختیار پایرت خور های عزیز (نمونش خودم:d) قرار خواهد گرفت.
البته یه سری رو هم به خاطر احترام به حقوق سازنده اصلی میخرم:|

خواهشا هایپ الکی نکنید . چنین بازی های متفاوتی هیچوقت از طرف عام چنین لقب های رو دریافت نمی کننید .

در خوشبینانه ترین حالت متا رو 84 الی 87 میچرخه . پس الکی نه انتظار خودتون رو بالا ببرید و نه بهونه دست ترولر بدید .

حرفات در مورد جو تاپیک و هایپی که بچه ها میکنن کاملا درسته اما در مورد متا من بعید میدونم متاش کمتر از هوی رین بشه ... هوی رین 87 شد و به نظرم اگر اون ایرادات گیم پلی بازی برطرف بشه و ما گیم پلی غنی تر و قوی تری در Beyond ببینیم متای بازی میتونه بالاتر از 87 بشه ...

اینا رو بی خیال:دی میدونستید دیوید تو Eurogamer Expo 2013 اعلام کرده که بازی رو می تونید تنها با استفاده از تبلت یا اسمارت فون های خودتون انجام بدین؟:دی بدانید و آگاه باشید که فناوری رو به پیشرفت است و بس:دی یعنی رسماً DS3 رو حذف کردن از پروسه انجام بازی! اینجا اطلاعات بیشتر رو می تونید بخونید. نحوه کارشم به وسیله Wi-Fi هستش و به کنسول متصل میشید!

Beyond: Two Souls can be played using only a smartphone or tablet | VG247
عزیز معنیش این نیست که شما نمیتونی با ds3 بازی کنید :| اومدیم یکی نه اسمارت فون داشت نه تبلت ولی ps3 داشت اونوقت باید beyond رو ببوسه بزاره کنار ؟ نمیشه که

GamerSyde ویدئو های گیم پلی دمو رو آپ کرده که از لینک زیر میتونید دانلود کنید.
Beyond: Two Souls Demo - Gamersyde

فکر کن دیوید اینا با PS4 میخوان چکار کنن:دی!
image_beyond_two_souls-23325-2522_0009.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or