Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یادم رفته بود در مورد موزیکش حرف بزنم:dفقط موزیکش تک تک سلول های حسی بدنم رو تحت تاثیر قرار داده بود خصوصا موزیک اصلیش.بچه ها دارن تو تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread82542/page14/ در مورد مقایسه گرافیک PC و کنسول بحث میکنن اما اگه هر کدومشون فقط این تک دمو رو تجربه کنن دیگه با هم دوست میشن:d
گرافیک فراتر از نسل و بهتر از عناوین لانچ نسل بعد.موزیک دیوانه کننده.گیم پلی سینمایی و در آخر داستان فوق العاده جذاب(فقط همین داستان دمو واسه یه قوطی کافیه).فقط بدونید که tlou در برابر این حرفی برا گفتن نداره.هر کی هم که فکر میکنه دارم زیادی بزرگش میکنم حتما دمو رو امتحان کنه.
ا
عکسارو هم میزارم بزودی
به هیچ وجه اغراقی نمی کنی . منم قاطعانه میگم که از تلو یه سرو گردن بالاتره . طراحی چهره ها از چهره های کوانتوم بریک هم بهتره . کلا چیز بی نظیریه . گیمپلیش هم که خیلی از هوی رین روون تره .

یادم رفته بود در مورد موزیکش حرف بزنم:dفقط موزیکش تک تک سلول های حسی بدنم رو تحت تاثیر قرار داده بود خصوصا موزیک اصلیش.بچه ها دارن تو تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread82542/page14/ در مورد مقایسه گرافیک PC و کنسول بحث میکنن اما اگه هر کدومشون فقط این تک دمو رو تجربه کنن دیگه با هم دوست میشن:d
گرافیک فراتر از نسل و بهتر از عناوین لانچ نسل بعد.موزیک دیوانه کننده.گیم پلی سینمایی و در آخر داستان فوق العاده جذاب(فقط همین داستان دمو واسه یه قوطی کافیه).فقط بدونید که tlou در برابر این حرفی برا گفتن نداره.هر کی هم که فکر میکنه دارم زیادی بزرگش میکنم حتما دمو رو امتحان کنه.
ا
عکسارو هم میزارم بزودی

اصلا من حاضرم tlou وجود نداشت ولی beyond بود اصلا این بازی واقعا نماینده ای برای بازی ها این نسله
واقعا هست اگر میگید نه یا دمو رو بازی نکردید یا فن یه کنسول دیگه یا pc هستید

از نظر گرافيك كه تقريبا مطمئن بود حتي از تلو هم بهتر ميشه...داستان و موزيك هم مشخص بودم چي از اب درمياد،ولي تو قسمت گيم پلي واقعا شوكه شدم،چون تا حالا از گيم پلي تريلر نديده بودم،فكر ميكردم همه پسند نباشه(خودم كه همون گيم پلي هوي رين رو هم شاهكار ميدونم ) ولي دوستان از گيم پلي هم خيلي تعريف ميكنن.
حالا اينقدر هايپ كنيد تا بزنم سيم اخر دمو رو دانلود كنم:| :d

این از موزیک اصلیش : http://expressleech.com/zr5tpwt5pjsf.html(پسورد a1)

اینم عکسا .فقط چون با گوشیم فیلم گرفته بودم بعد ازش پرینت اسکرین گرفتم یکم کیفیتشون پایینه ولی اینجوری بیشتر میچسبه:d

32591725689387484927.jpg

89598540422878574733.jpg

45150279748865472604.jpg

01146835465153817544.jpg

آخرین ویرایش:
وای پسر عجب چیزی بود.همه چیزو دوستان گفتن ولی باز منم میگم.همیشه با ساخته های استاد حال کردم.ولی این واقعا یه سر و گردن از همه بازیا بالاتره.موسیقیش که با روح و روان آدم بازی میکنه.با گوشی ضبط کردم و همش گوش میدم بهش.گرافیکو که بابام میدید میگفت فیلمه؟(بابام اصلا تو فاز این چیزا نیست)افکت بارون و آب فوق العادس.گیم پلیش زمین تا اسمون با HR فرق میکنه.(حالا نه انقدر زیاد)فکر نمیکردم بعد از tlou شاهکار دیگه ای تجربه کنم که فهمیدم اصلا شاهکار تجربه نکردم و 10 روز دیگه تجربه میکنم.

QA Manager ( به فارسی چی میشه ؟ :d کسی که کیفیت بازی رو چک میکنه؟ /:):d ) یه عکس فرستاده از همه build هایی که این همه مدت روی دیسک زده و خواسته تست ــشون کنه :d

29287498592922313204.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or