Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بقول منتقدان EGM و OPM و... اگر این گرافیک رو تحت یک عنوان برای PS4 معرفی میکردن خیلی خیلی راحت قبول میکردم :دی ! عجیب خفنه یعنی رسما باورنکردنیه روی سخت افزار هفت سال پیش !
image__-23172-1_0004.jpg

امیدوارم با یک داستان گیرا و گیم پلی بهتر نسبت به باران سنگین رو به رو بشیم تا بتونه در کنار آخرین ما یکی دیگه از AAA های امسال سونی باشه .

[TABLE="class: outer_border, width: 1, align: center"]
[TR]
[TD]
05308302600840699375.png
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نام اثر : ارتباط - The Connection :d

نقاش : جودی هولمز :d
این اثر ، یکی از چندین آثار او می باشد که وی آن را در سنین کودکی کشیده است که اشاره به ارتباط بین او و آیدن دارد:d

ا‍ژدهاي خفته كه ميگفتن .. پس اين بود ... كاش اين نسل هم سوني از cell با كارايي و راحتي بهتر استفاده ميكرد ... يا حداقل روي ps3 از كارت گرافيكي بهتري استفاده ميكرد .. تا اين هيولا دست نيافتنيتر بشه ... انصافا تك تك بازي هاي نسل بعد رو اين دو تا شاهكار قورت ميدن

در حالی که اکثر بازی های غربی سونی تریلر جدیدی برای TGS نداشتن ، دیوید اینجا هم دست بردار نبوده و یه تریلر جدید داده ! :دی (iv_wbIy8UNE)
چند روز پیش هم یه TV Spot اومد (cCoM9qDrK_I) که چیزهای خیلی جالبی داشت. یه تیکه از این ویدئو هم یه چیزی داشت که نشون میده اتفاقاتی که توی بازی می افته خیلی عظیم تر از چیزی هست که فکر می کنیم.
اگه حساس هستین ، اصلاً اسپویلر رو باز نکنین ! با اینکه ویدئوی رسمی هست ، ولی به نظرم چیز مهمیه :

اون عکس بالایی که احتمالاً فقط از دید Jodie هست و مردم معمولی نمی بینن. ولی به نظر میرسه شهر بدجوری در خطره !
اون پایینی دیگه خیلی عجیب غریبه ! یه موجود ماورایی روح مانند و عظیم جلوی Jodie هست. حالا یا توی کابوسش هست ، یا یه چیز بدتریه ! :دی شاید هم Aiden باشه که البته بعیده !!

این هم انتقام خونین کیج از یوشیدا ! =)) (اشاره به اینجا)

00396550285748487409.jpg

ما که میخواستیم PS3 رو بفروشیم ولی دیگه گفتیم Beyond رو هم بزنیم به بدن، بعدا بفروشیم :دی داستانش به نظر میاد خیلی عالی باشه، یعنی حتی بهتر از Indigo Prophecy، گیم پلی هم که حداقل واسه من یکی عالیه :دی

با دیدن اون دوتا عکس که آریا گذاشت خشتک ها رو دریدم و سری به بیابان زده و آنجا حلق خود را باز کرده و PS3 را به دهان فرو بردم :bighug:

این Beyond خیلی نامرده میخواد عنوان بهترین گرافیک کنسولی امسال (شاید هم نسل) رو از The Last of Us بگیره ...

در مصاحبه ای که سایت فرانسوی Lefigaro با دیوید کیج داشته , هزینه ساخت بازی ( بدون مارکتینگ و تبلیغات ) 20 میلیون یورو ( 27 میلیون دلار ) اعلام شده :d

تا اونجایی که یادمه Heavy Rain هم بودجش تو همین حدودها بود و این جداً عجیبه! یعنی حضور Page و Dafoe تو پروژه اونقدرها هم که من فکر می کردم واسشون هزینه نداشته انگار یا شایدم فی سبیل الله کار می کردن.:d جدای این HR کار ضبط ـش 172 روز طول کشیده بود این 12 ماه، کلاً من با این عظمت Beyond و مسائل دیگش فکر می کردم اختلاف بودجه خیلی بیشتر از این باشه.

در مصاحبه ای که سایت فرانسوی Lefigaro با دیوید کیج داشته , هزینه ساخت بازی ( بدون مارکتینگ و تبلیغات ) 20 میلیون یورو ( 27 میلیون دلار ) اعلام شده :d

الـــــــــــــــــــــــــــــکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی مـــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــگــــــــــــــــــــــــــــــــه !!!!!!!!!!!:| :-o

در نمایش های اولیه بازی از گیم پلی ، نسبتا Screen Tearing زیادی داشت ... اما ویدیوهایی که از اجرای بازی در نمایشگاه TGS دیدم این مشکل بطور کامل برطرف شده ظاهرا ... الان میشه گفت گرافیکش واقعا فوق العاده ست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or