Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الآن رفتم دوباره دیدم ، شاید منظورش یه جلسه 1 ساعته هست که شامل گیم پلی و تریلر و پشت صحنه و QA و اینا میشه ! :biggrin1:
این طوری نوشته :
Content: 1 hours gameplay scene, new game trailer and a look behind the scenes
حالا نمیدونم یعنی 1 ساعت گیم پلی یا 1 ساعت از ترکیب همه اینا.
فک کنم منظورش این باشه که کلاً تو این 1 ساعت شامل این چیز ها باشه
آخه 1 ساعت گیم پلی نشون دادن خــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیلی زیاده دیگه!!
خجالت نمیکشی ؟! :|

نوچ :bighug:
:-s

حضورش همیشه و همه جا غیر قابل تحمله برام :| :| :|

واقعا چرا از این بدت میاد.؟؟؟؟:-/
th

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

فک کنم منظورش این باشه که کلاً تو این 1 ساعت شامل این چیز ها باشه

درسته.منم همین نظرو دارم.;)

تاریخ انتشارش معلوم نشده؟
به جا اینکه به من گیر بدید جواب این دوستمون رو بدین
8 اکتبر دوست عزیز :دی
شدوکست تو ایکس من ـه برایان سینگر
yahoo_6.gif
خدا رو شکر بعد از نسخه ی First Class دیگه من علاقه ای به این سری ندارم
yahoo_18.gif
:دی هرچند اون رو خودِ سینگر :x نساخت :-" :دی
واقعا چرا از این بدت میاد.؟؟؟؟
yahoo_7.gif

th
واقعاً همین عکسی که گذاشتی به خوبی قانع کننده است چرا اینقدر بدم میاد ازش | شکلک هم نمیشه گذاشت
یعنی واقعاً بهترین عکسش اینه!؟ 8-|
تنها خاصیت الن پیج خراب کردن فیلم هایی مثل Inception ــه
امیدوارم اینجا از این خاصیتش استفاده نکنه

آخرین ویرایش:
من تنها شخصیت مونثی که واقعا دوسش دارم فقط این الن پیچ هستش نمی دونم چرا بعضیا بدشون میان ولی دلیل منطقی ندارند

شما وقتی نمیفهمی دوست داشتن و دوست نداشتن احساسه و از دایره منظق خارجه بهتره نظری ندی

آخرین ویرایش:
شما وقتی نمیفهمی دوست داشتن و دوست نداشتن احساسه و از دایره منظق خارجه بهتره نظری ندی

اوه اوه امین امپر چسبوند :d بیخیال دیگه امین خداییش حیف نیست به این خانم با شخصیت Cute میگی ازش خوشم نمیاد :d برو بشین حداقل Juno رو نگاه کن شاید دیدت عوض شد :d

اوه اوه امین امپر چسبوند :d
نه آمپر چسبوندن نیست
خو یکی از رنگ سیفید خوشش میاد یکی از مشکی
یکی از استقلال خوشش میاد یکی از پرسپولیس
و و و و...
دیگه فک نمیکردم دوست داشتن و نداشتن هم فکت میخواد
بیخیال دیگه امین خداییش حیف نیست به این خانم با شخصیت Cute میگی ازش خوشم نمیاد :d برو بشین حداقل Juno رو نگاه کن شاید دیدت عوض شد :d
متاسفانه یا خوشبختانه Juno رو دیدم
به نظرم هم اصلاً Cute نیست :-" :دی شرمنده البته
81872_ghayem.gif

به نظرم الکی کلی پول خرج کردن که الن پیج بیاد برای این نقش.
امیلیا کلارک رو می آوردن هم خوشکل تر بود هم به دلیل شهرت کمترش کم خرج تر:d

قدرت الن پیج تو بازیگری خیلی خیلی بیشتر از امیلیا کلارکه.هر چند کلارک هم خوب بازی میکنه:d

بچه ها میدونستید که Lorn Balfe به عنوان اهنگساز بازی انتخاب شده؟؟؟؟احتمالا همونطور که میدونید اول Normand Corbeil به عنوان اهنگساز انتخاب شده بود.کسی که وظیفه ساخت اهنگ برای دو بازی قبلی Quantic Dream یعنی Fahrenheit و Heavy Rain رو بر عهده داشت و برای Heavy Rain جایزه BAFTA و Academy of Interactive Arts & Sciences رو بدست اورده بود.اما متاسفاه 3 ماه پیش بر اثر سرطان لوزالمعده (بیماری ای که باعث مرگ استیو جابز شد و جالبه هر دو نفر موقع مرگ 56 ساله بودن ) درگذشت.الان هم Lorn Balfe به عنوان اهنگساز جانشین انتخاب شده.من که انتظاراتم رو از بخش موسیقی بازی اوردم پایین.:(

بچه ها میدونستید که Lorn Balfe به عنوان اهنگساز بازی انتخاب شده؟؟؟؟احتمالا همونطور که میدونید اول Normand Corbeil به عنوان اهنگساز انتخاب شده بود.کسی که وظیفه ساخت اهنگ برای دو بازی قبلی Quantic Dream یعنی Fahrenheit و Heavy Rain رو بر عهده داشت و برای Heavy Rain جایزه BAFTA و Academy of Interactive Arts & Sciences رو بدست اورده بود.اما متاسفاه 3 ماه پیش بر اثر سرطان لوزالمعده (بیماری ای که باعث مرگ استیو جابز شد و جالبه هر دو نفر موقع مرگ 56 ساله بودن ) درگذشت.الان هم Lorn Balfe به عنوان اهنگساز جانشین انتخاب شده.من که انتظاراتم رو از بخش موسیقی بازی اوردم پایین.:(

مگه Normand Corbeil قبل از مرگش آهنگ های بازی رو نساخته بود؟
نگران نباش. Lorne Balfe آهنگ ساز واقعاً بزرگ و با تجربه ایه. جالبه بدونی توی بسیاری از پروژه ها با استاد بزرگ موسیقی، هانس زیمر (:bighug:) همکار بوده. تا حالا بازی های بزرگ زیادی رو آهنگ سازی کرده. به نظر من ورودش به بیاند می تونه مثل دمیدن یه روح تازه به بازی باشه. یه سبک متفاوت از موسیقی تو کارهای دوید کیج. واقعاً سبک موسیقی باران شدید و فارنهایت خیلی مثل هم بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or