اگه واقعا اینطوری باشه که خیلی عالی میشهفقط امیدوارم توی خود بازی موقع مبارزات خبری از اسلوموشن نباشه تا مبارزات سختتر بشه.
الان اون بخشی که آریا میگفت رو دیدم ! شاهکاری بود برای خودش >:d
L3 دیگه ؟!
پ.ن : غرب ذهن بچه های ایرانی رو عین موم تو دستش گرفته![]()

به چه چیزایی دقت میکنی هاLS مال محصول غربیه دیگه![]()
GameSpot یه ویدئوی 30 دقیقه ای گذاشته که 3 بخش گیم پلی توش هست ، در کنار تحلیل های دو تا از نویسنده های GameSpot.
گیم پلی بازی خیلی متنوع و جالب به نظر میرسه ! از گرافیک هم بگذریم !اگه داستانش هم مشکل خاصی نداشته باشه ، دیگه همه چی تکمیله !
اگه ویدئوها رو ندیدین ، باز نکنین :
بخش آخر رو وقتی دیدم ، پیش خودم گفتم بازی رفت توی ژانر وحشت !![]()
![]()
بعد وقتی نمایش اون قسمت تموم شد و حرف های اون دو نفر شروع شد ، یکیشون گفت این قسمت از بازی رو که داشته انجام میده ، حس Survival Horrorـش بیشتر از همه بازی های Survival Horror این چند وقت اخیر بوده !!![]()
همچنین به نظر میرسه بازی دست گیمر رو باز میذاره که به روش خودش مراحل رو پیش ببره. مثلاً توی همون بخش آخر ، یه جایی هست که یه دفعه رادیو روشن میشه. توی ویدئو Jodie رفت رادیو رو خاموش کرد ، ولی نویسنده GameSpot گفت که موقع بازی کردن توی این سکانس Aiden رو انتخاب کرده و رادیو رو ترکونده !یا توی صحنه بعدی ، توی ویدئو Aiden یه قفسه رو میندازه توی شیشه تا شیشه بشکنه ، ولی طرف گفت که با Jodie یه صندلی رو پرت کرده توی شیشه و شکونده !
اگه از این انتخاب ها در طول بازی زیاد باشه ، تنوع رو خیلی بالا میبره. کلاً به نظر میرسه تنوع Beyond به شدت بالاست ! از دو تا کاراکتر با گیم پلی های کاملاً متفاوت گرفته تا حضور Jodie توی بازه های زمانی مختلف و از فضاهاتا مبارزات رزمی و رانندگی و ...
با توجه به اینکه گفتنBUTTON MASHING تو بازی کمتر شده فک کنم باید با LS تعیین جهت کنیم
دقيقا عين من:dمنم تا حالا حتي يدونه تريلرش رو نديدم ولي اسكرين شات ها رو ديدم خدا ميدونه وقتي بازيش كردم چقد هايپ بشم:dاون موقع ديديد نيستم بدونيد سكته ه رو زدم:dمن فقط از بازی یه تریلر دیدم و اسکرین شات هاشم دیگه زورکی دیدم!سعی کنید زیاد ازش چیزی نبینید و نفهمید تا مزه اش براتون بیشتر باشه
![]()
كاورش بر خلاف كاور gow a محشر ....مهمترين نكتش هم رنگ بندي زيباش هست .....Boxart بازی :
![]()
بسیار زیباست !
Boxart بازی :
![]()
بسیار زیباست !
Boxart بازی :
![]()
بسیار زیباست !
نکته هم که گفتید رنگبندی زیبا و خلاقانه 
کسی منو صدا زد :d ?بر عکس 3 تا عکس قبلی که اول نشون دادن و می تونستن باکس آرت بازی باشن ، توی این Aiden هم حضور داره![]()