Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می دونم بعضی ها مثل خودم به گیم پلی شک کردن!!!!!!ولی یادتون نره این یه قسمت از 15 سالی هست که با جودی می گذرونیم
مسلما کیج می دونه چی کار کنه که متفاوت بشه
از لحاظ داستان و گرافیکم که مثه فیلمه
می مونه گیم پلی که این 1 قسمت از بازی بود
همش که فرار از پلیس نیست!!!!!!!!!!

تریلر گیم پلی 24 دقیقه ای این بازیو من دیدم بازی خیلی عجیب و جالبی بود انگار داشتم یه فیلم ماجراجویی سطح بالای هالیوودی می دیدم
نوع دوربین و گیم پلی و کمک کردن اون نیروی جالب به شخصیت اصلی خیلی برام جالب بود
نکته قابل توجه دیگه گرافیک بسیار بالای این بازی بود که کیفیت بارون و طراحی جنگل و صورت شخصیت ها در سطح خیلی قوی بود
یکی از جالبترین بازی های این چند ساله اخیره بنظرم ...

تریلر گیم پلی 24 دقیقه ای این بازیو من دیدم بازی خیلی عجیب و جالبی بود انگار داشتم یه فیلم ماجراجویی سطح بالای هالیوودی می دیدم
نوع دوربین و گیم پلی و کمک کردن اون نیروی جالب به شخصیت اصلی خیلی برام جالب بود
نکته قابل توجه دیگه گرافیک بسیار بالای این بازی بود که کیفیت بارون و طراحی جنگل و صورت شخصیت ها در سطح خیلی قوی بود
یکی از جالبترین بازی های این چند ساله اخیره بنظرم ...

کمتر از اينم از ديويد کيج انتظار نميره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

این که همین مارکوس خودمون تو IW ـه! خو این سال هاست اصلا با هوی رین و این حرفا بده. چی کارش کنیم! :دی
قبل از این بازی من خیلی از کیج خوشم میومد چون فکر می کردم خلاقه ولی بعدش تازه فهمیدم که این اصلا براش بازی و گیم پلی مهم نیست و این بازی هم تقریبا همون چیزی هست که هوی رین بود برای همین با مارکوس کاملا موافقم. کیج باید تکلیف خودش رو مشخص کنه. یا بزارنش به عنوان یه نویسنده توی تیم و کارگردانی رو بدن به یکی دیگه یا کلا بکشه بیرون از صنعت چون این وسط فقط پول سونی داره حروم میشه. پولی که میشه سانتا مونیکا باهاش تیمش رو بزرگ تر کنه و مثل ناتی داگ روی یه IP جدید کار کنه یا ساکر پانچ یا هر کاره دیگه ای به جای ساختن QTE game. وقتی کنفرانس سونی رو اخیرا غیر مستقیم دیدم حالم ازش بهم خورد. تریلری که نشون داد بیشتر شبیه انونس یه اکشن درجه دو و سه هالیوودی بود که اونجوری واسش شوت و کف زدن. صنعت گیم با این دمو و این تشویق خوار و ذلیل شد . دیوید کیجی که اینجوری واضح بی تفاوتیش رو نسبت به بازی ها ابزار می کنه و میاد همون گیم پلیی که به سختی میشه اسمش رو گیم پلی گذاشت توی کار بعدیش به کار می بره، کسی که میخواد به جای سینما خودش رو به گیمرا ثابت کنه چرا باید تشویق بشه اصلا؟ این نمایش یعنی صنعت گیم چنین کیفیت داستانیی به خودش ندیده. یعنی داستان های ما اینقدر آبکی و سطح سینمایی بازی ها اینقدر پایینه که کسایی مثل دیوید کیج و آثارشون شاهکار به حساب میان. با وجود اینکه توی همین نسل بازی های عالیی داشتیم که با وجود گیم پلی استاندارد از نظر داستانی توی سطحی بودن که میشه با کارهای سطح بالای سینما مقایسشون کرد.

آخرین ویرایش:
قبل از این بازی من خیلی از کیج خوشم میومد چون فکر می کردم خلاقه ولی بعدش تازه فهمیدم که این اصلا براش بازی و گیم پلی مهم نیست و این بازی هم تقریبا همون چیزی هست که هوی رین بود برای همین با مارکوس کاملا موافقم. کیج باید تکلیف خودش رو مشخص کنه. یا بزارنش به عنوان یه نویسنده توی تیم و کارگردانی رو بدن به یکی دیگه یا کلا بکشه بیرون از صنعت چون این وسط فقط پول سونی داره حروم میشه. پولی که میشه سانتا مونیکا باهاش تیمش رو بزرگ تر کنه و مثل ناتی داگ روی یه IP جدید کار کنه یا ساکر پانچ یا هر کاره دیگه ای به جای ساختن QTE game. وقتی کنفرانس سونی رو اخیرا غیر مستقیم دیدم حالم ازش بهم خورد. تریلری که نشون داد بیشتر شبیه انونس یه اکشن درجه دو و سه هالیوودی بود که اونجوری واسش شوت و کف زدن. صنعت گیم با این دمو و این تشویق خوار و ذلیل شد . دیوید کیجی که اینجوری واضح بی تفاوتیش رو نسبت به بازی ها ابزار می کنه و میاد همون گیم پلیی که به سختی میشه اسمش رو گیم پلی گذاشت توی کار بعدیش به کار می بره، کسی که میخواد به جای سینما خودش رو به گیمرا ثابت کنه چرا باید تشویق بشه اصلا؟ این نمایش یعنی صنعت گیم چنین کیفیت داستانیی به خودش ندیده. یعنی داستان های ما اینقدر آبکی و سطح سینمایی بازی ها اینقدر پایینه که کسایی مثل دیوید کیج و آثارشون شاهکار به حساب میان. با وجود اینکه توی همین نسل بازی های عالیی داشتیم که با وجود گیم پلی استاندارد از نظر داستانی توی سطحی بودن که میشه با کارهای سطح بالای سینما مقایسشون کرد.

محمد جان شما تميتوني مشكل خودت رو با گيم پلي بازي يه فكت بدوني !!

كساني مثل ما و 3 ميليون نفر ديگه هم از گيم پلي بازي لذت بردند و بازي رو خريدند !! يكي مثل من ماريو رو اصلا بازي نميدونم !! و نزديكش هم نمي شم ولي خب براي دوستدارانش لذت بخشه !! يا با گيم پلي هيلو ارتباط برقرار نميكنم !! اين دلايل كه شما از گيم پلي لذت نبردي

معنيش اين نيست كه ديويد كيج بازي نميسازه !! ديويد چه بخوايد و چه نخواييد يك فرد تاثير گذار در صنعت بازي هست و شما نميتوني بگي پول سوني رو به هدر نده !! كي اون وقت اين پول رو هدر داده ؟؟ با 3 ميليون نسخه اي كه بازي قبليش فروخته ؟؟

اين پست نظر شما هست و درست ولي خواهشا به دوستدار هاي بازي كه گيم پلي اين بازي رو هر چند ساعتي زدن يك دكمه باشه ، توهين نكنيد !! ما بازيش رو دوست داريم و بازم ميخريم !

آخرین ویرایش:
ایجوریم که میگی نیست من که به شخصه بازیهای کیج رو به خیلی از عناوین تکراری که داره عرضه میشه (حتی اونایی که اسمشون خیلی بزرگه)ترجیه میدم به نظر من توهین به صنعت گیم یعنی شما به بازی قبلیت در حد یه dlc یک گیگی محتوا اضافه کنی و بعد به اسم نسخه بعدی بفروشی که در واقع توهین به شعور گیمرها هم هست که در حال حاضر بنظرم بیشتر از نصف بازی های بازار جزو همین دسته اند کیج نه تنها به این صنعت ضربه نمیزنه بلکه با نواوری ها و ایده هاش(هرچند که بیشتر تو زمینه داستان بازی باشه)باعث پیشرفت این صنعت شده البته من خودم از کیج انتظار بیشتری برای عنوان بعدیش داشتم ولی بازم ارزش خرید این از کیلو کیلو بازیهای کلونی که میاد بیشتره

Wander عزیز ,
با استدلال شما کلیه بازی های اول شخص تکراری اند یا مثلا سوم شخص ها چون همه گیم پلیی شبیه به هم دارن , کیج سبک جدیدی رو معرفی کرده و شاید حتی بازی های بعدیش هم در همین قالب باشند ...
موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or