Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حالا من کاری ندارم.
ولی اینو می تونست به عنوان یه DLC برای HR عرضه کنه :biggrin1:.
میثم بعضی وقتا بدجوری برای بدست آوردن مقام اعظم در اون زمینه (!) توی بازیسنتر تلاش میکنی ! :دی

اگه استفاده از Sixaxis مثل HR باشه خیلی خوبه، چون اونجا تنوع خوبی به سیستم دکمه زنی بازی می داد! :دی ولی خب سیستم کنترل Flower واقعا برای من عذاب آور بود. راستی امیدوارم اینجا دیگه واسه حرکت شخصیت اصلی نخواد R2 رو فشار بدیم :|

خب منم همین الان 25دقیقه گیم پلی رو دیدم و در کمال شگفتی یکم به میثم حق میدم واقعا خودم انتظارم بیشتر از اینا بود این بازم که QTEهست همش!!البته یه سری فرقایی کرده و خب من با کیفیت پایین دیدم و همش صدای افراد دیگه که داشتن بازی رو میدیدن میومد ولی خب تعاملی که با اون نیروی مرموز داشت خیلی شبیه دارکنس بود خیلی!!کلا خیلی جالب نبود(همون جریان DLC!!:d)گرافیکم خیلی خاص نبود

منطقی که دارین خیلی خیلی عجیبه !!!
یعنی هر بازی ای گیم پلی ـش شبیه بازی قبلی هست باید DLC بشه ؟! :دی
Beyond کلآ به جز گیم پلی چه شباهتی به HR داره ؟! :دی شخصیت های جدید ، داستان متفاوت ، حال و هوای تخیلی و ... ، از نظر گرافیک هم که کلهم فرق کرده !
فقط گیم پلی شبیه HR هست. یعنی الآن همه بازی های دنباله دار (از CoD , AC بگیر تا Uncharted , GeoW , ...) که هم گیم پلی ـشون عین نسخه های قبلی هست ، هم شخصیت ها و حال و هوا و ... ، باید به صورت DLC عرضه بشن ؟! :دی

Beyond کلآ به جز گیم پلی چه شباهتی به HR داره ؟! :دی شخصیت های جدید ، داستان متفاوت ، حال و هوای تخیلی و ... ، از نظر گرافیک هم که کلهم فرق کرده !
فقط گیم پلی شبیه HR هست. یعنی الآن همه بازی های دنباله دار (از CoD , AC بگیر تا Uncharted , GeoW , ...) که هم گیم پلی ـشون عین نسخه های قبلی هست ، هم شخصیت ها و حال و هوا و ... ، باید به صورت DLC عرضه بشن ؟! :دی
خیلی موافقم
فقط امیدوارم همین تخیلی بودن خسته کننده نشه:(

هر کی میگه استفاده از Sixaxis تو Flower خیلی خوب بود بهتره بره بخوابه چون خوابش میاد و الان نمیدونه چی میگه :دی نیاز به توضیح نداره چون استفاده از آنالوگ بجای Sixaxis توی اون بازی تنها آرزوی طرفدارهای بازی بود. توی هوی رین باز بهتر بود ولی بازم من ترجیح میدم آنالوگ بچرخونم چون توی این بازی عکس العمل سریع حیاتیه و حسگر ها اون حساسیت لازم رو ندارن. آپشن باشه که همه راضی باشن :دی

خب پست منو نقل میکردی دیگه :دی. به درب میگه دیوار بشنوه :|.
والا من نمیدونم تو توی AC و COD چی دیدی که گیر دادی به این که اینا مثل هم هستن :دی.
کدوم دو صحنه ی AC مثلن تکراری میتونست رخ بده؟ :دی؟
ولی الان تریلره خیلی شبیه به HR میزد :دی.

میثم از کودوم بازی خوشت میاد ؟؟؟ جون من بگو کار دارم
مکس پین :x.
من که بازی مشکل ندارم، ولی خیلی HR بود :دی.

هر کی میگه استفاده از Sixaxis تو Flower خیلی خوب بود بهتره بره بخوابه چون خوابش میاد و الان نمیدونه چی میگه :دی نیاز به توضیح نداره چون استفاده از آنالوگ بجای Sixaxis توی اون بازی تنها آرزوی طرفدارهای بازی بود. توی هوی رین باز بهتر بود ولی بازم من ترجیح میدم آنالوگ بچرخونم چون توی این بازی عکس العمل سریع حیاتیه و حسگر ها اون حساسیت لازم رو ندارن. آپشن باشه که همه راضی باشن :دی
از تاپیک خارج نشیما ولی خداییش من با Sixaxis تو Flower خیلی حال کردم . هیچ مشگلی هم باهاش نداشتم :دی شاید چون یک مدت خیلی بازیش میکردم به گیم پلیش عادت کرده باشم ولی خدایش از اول هم مشکلی باهاش نداشتم :دی
خب پست منو نقل میکردی دیگه :biggrin1:. به درب میگه دیوار بشنوه :|.
والا من نمیدونم تو توی AC و COD چی دیدی که گیر دادی به این که اینا مثل هم هستن :biggrin1:.
کدوم دو صحنه ی AC مثلن تکراری میتونست رخ بده؟ :biggrin1:؟
ولی الان تریلره خیلی شبیه به HR میزد :biggrin1:.
میثم این کار رو با ما نکن تورو خدا . تو داری میگی گیم پلی بازی یکیه میتونستن DLCش کنن ! خب آریا هم گفت گیم پلی کل اساسینها یکی بود !
بعد میگی کدوم دو صحنه-ی AC مثل هم بودن !؟ :دی
خب تو این تریلر 24 دقیقه-ای Beyond چه چیزی شبیه HR بود جز بارونی بودن هوا و گیم پلی ؟! به بارونی بودن هوا گیر بدی منم به جو حاکم بر دو نسخه-ی اول مکس پین گیر میدما :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or