SMM9
Loyal Member
حالا من کاری ندارم.
ولی اینو می تونست به عنوان یه DLC برای HR عرضه کنه.
اونو که گرفتممیثم بعضی وقتا بدجوری برای بدست آوردن مقام اعظم در اون زمینه (!) توی بازیسنتر تلاش میکنی !![]()
.خیلی موافقممنطقی که دارین خیلی خیلی عجیبه !!!
یعنی هر بازی ای گیم پلی ـش شبیه بازی قبلی هست باید DLC بشه ؟!![]()
Beyond کلآ به جز گیم پلی چه شباهتی به HR داره ؟!شخصیت های جدید ، داستان متفاوت ، حال و هوای تخیلی و ... ، از نظر گرافیک هم که کلهم فرق کرده !
فقط گیم پلی شبیه HR هست. یعنی الآن همه بازی های دنباله دار (از CoD , AC بگیر تا Uncharted , GeoW , ...) که هم گیم پلی ـشون عین نسخه های قبلی هست ، هم شخصیت ها و حال و هوا و ... ، باید به صورت DLC عرضه بشن ؟!![]()

خب پست منو نقل میکردی دیگهمنطقی که دارین خیلی خیلی عجیبه !!!
یعنی هر بازی ای گیم پلی ـش شبیه بازی قبلی هست باید DLC بشه ؟!![]()
Beyond کلآ به جز گیم پلی چه شباهتی به HR داره ؟!شخصیت های جدید ، داستان متفاوت ، حال و هوای تخیلی و ... ، از نظر گرافیک هم که کلهم فرق کرده !
فقط گیم پلی شبیه HR هست. یعنی الآن همه بازی های دنباله دار (از CoD , AC بگیر تا Uncharted , GeoW , ...) که هم گیم پلی ـشون عین نسخه های قبلی هست ، هم شخصیت ها و حال و هوا و ... ، باید به صورت DLC عرضه بشن ؟!![]()
.مکس پینمیثم از کودوم بازی خوشت میاد ؟؟؟ جون من بگو کار دارم
.از تاپیک خارج نشیما ولی خداییش من با Sixaxis تو Flower خیلی حال کردم . هیچ مشگلی هم باهاش نداشتمهر کی میگه استفاده از Sixaxis تو Flower خیلی خوب بود بهتره بره بخوابه چون خوابش میاد و الان نمیدونه چی میگهنیاز به توضیح نداره چون استفاده از آنالوگ بجای Sixaxis توی اون بازی تنها آرزوی طرفدارهای بازی بود. توی هوی رین باز بهتر بود ولی بازم من ترجیح میدم آنالوگ بچرخونم چون توی این بازی عکس العمل سریع حیاتیه و حسگر ها اون حساسیت لازم رو ندارن. آپشن باشه که همه راضی باشن
![]()
میثم این کار رو با ما نکن تورو خدا . تو داری میگی گیم پلی بازی یکیه میتونستن DLCش کنن ! خب آریا هم گفت گیم پلی کل اساسینها یکی بود !خب پست منو نقل میکردی دیگه :biggrin1:. به درب میگه دیوار بشنوه.
والا من نمیدونم تو توی AC و COD چی دیدی که گیر دادی به این که اینا مثل هم هستن :biggrin1:.
کدوم دو صحنه ی AC مثلن تکراری میتونست رخ بده؟ :biggrin1:؟
ولی الان تریلره خیلی شبیه به HR میزد :biggrin1:.