Beyond: Two Souls [پست اول تاپیک خوانده شود]

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب گیم پلی رو دیدم کیفیت پرده و رز یه چیزی در حد 300 پیکسل اینا:دی بهتر از این چیزی گیرم نیومد:دی
باقیش رو تو اسپویل میزارم شاید کسی اندک چیزی نخواد بفهم از بازی
بنظرم یه چیزای هست که گفته نشده اول اینکه متاسفانه هنوز ایراد پارگی تصویر همچنان باقیست
مثل هیوی رین البته نه همه جا ولی بیشتر جا ها هستش :دی که امید واریم حداقل همین رو درست کنن تا موقع عرضه که از همه چی واجبتر چون
شدید رو اعصاب بنده قدم میزنه :دی بعد از این میرسیم به فریم ریت بازی که یکی دو جا رسما اسلو موشن شد :دی اینم باس رفع بشه به احتمال زیاد ولی پارگی تصویر چشمم اب نمیخوره :دی حالا از اینا که بگزریم از نظر گیم پلی همه چی خوب و عالی بود مخصوصا QTE ها لحظات نفس گیری واسه ادم رقم میزن WOW ولی این قابلیتی که داشت نفوذ میکرد تو اجسام و تو جلد ملت:دی ابتدای کار خیلی خوب بود یعنی کاملا بجا و از رو حساب استفاده میشد ادم کیف میکرد :دی تا اینکه رسید به شهر که سرباز ها اینا حجوم اوردن دیگه رسما شورش رو در اورد اینقدر از این قابلیت استفاده کرد که حال من داشت بد میشد :دی فقط خدا کنه یه حساب کتابی داشته باشه استفاده از این قدرت وگرنه خیلی ضایعست :دی یعنی توی اون همه مدت سرباز ها اینا واستادن نگاه میکنن همشون بدست خودشون لت وپار میشن اونم رفت پشت ماشین کاور گرفته:دی هرچی اون اولاش تا قبل از رسیدن به شهر فوق العاده بود این اخر کاری ضد حال زد:دی

خب گیم پلی رو دیدم کیفیت پرده و رز یه چیزی در حد 300 پیکسل اینا:دی بهتر از این چیزی گیرم نیومد:دی
باقیش رو تو اسپویل میزارم شاید کسی اندک چیزی نخواد بفهم از بازی
بنظرم یه چیزای هست که گفته نشده اول اینکه متاسفانه هنوز ایراد پارگی تصویر همچنان باقیست
مثل هیوی رین البته نه همه جا ولی بیشتر جا ها هستش :دی که امید واریم حداقل همین رو درست کنن تا موقع عرضه که از همه چی واجبتر چون
شدید رو اعصاب بنده قدم میزنه :دی بعد از این میرسیم به فریم ریت بازی که یکی دو جا رسما اسلو موشن شد :دی اینم باس رفع بشه به احتمال زیاد ولی پارگی تصویر چشمم اب نمیخوره :دی حالا از اینا که بگزریم از نظر گیم پلی همه چی خوب و عالی بود مخصوصا QTE ها لحظات نفس گیری واسه ادم رقم میزن WOW ولی این قابلیتی که داشت نفوذ میکرد تو اجسام و تو جلد ملت:دی ابتدای کار خیلی خوب بود یعنی کاملا بجا و از رو حساب استفاده میشد ادم کیف میکرد :دی تا اینکه رسید به شهر که سرباز ها اینا حجوم اوردن دیگه رسما شورش رو در اورد اینقدر از این قابلیت استفاده کرد که حال من داشت بد میشد :دی فقط خدا کنه یه حساب کتابی داشته باشه استفاده از این قدرت وگرنه خیلی ضایعست :دی یعنی توی اون همه مدت سرباز ها اینا واستادن نگاه میکنن همشون بدست خودشون لت وپار میشن اونم رفت پشت ماشین کاور گرفته:دی هرچی اون اولاش تا قبل از رسیدن به شهر فوق العاده بود این اخر کاری ضد حال زد:دی

کاملا با نظرت موافقم... گیم پلی اگه بر مبنای استفاده مکرر از این قدرت باشه خیلی تکراری میشه... من فقط برای تخمین گرافیک بازی این تریلر رو دانلود کردم که انصافا هم در این زمینه سنگ تموم گذاشته.>:d<

با دیدن
E3 2012- Beyond- Two Souls - Debut Trailer - Latest News Explorer
احساس میکردم دارم فیلم سینمایی میبینم,
رنگ بازی شبیه Heavy Rain (خیلی نزدیکن بهم)
فوق العاده بود.

اونجا كه تعقيب و فرار بود به لباس كاركتر دقت كنيد واقعاً خيلي طبيعي به وزش باد رفلكس نشون ميداد دقيقاً مثل همون بازي watch dog شايدم يك ذره بهتر از اون به نظر من .
اين نسل واقعاً داره با شكوه تموم مي شه.

آخرین ویرایش:
بهترین بخشش سکانس جنگل بود بنظرم، شدیداً هیجان انگیزه اون قسمت تعقیب و گریزش :دی !

آره رضا اون تیکه حرف نداشت ، حتی دویدن شخصیت هم توی هر صحنه متفاوت بود ، شدیدا هایپ میکرد آدم رو :دی البته من از اون مبارزه رو قطار هم خوشم اومد

بخش های اون روحه ( اسمش چی بود ؟! ) هم باحال بود ، مخصوصا اون تسخیر کردن سربازا و خودکشی :دی

سکانس قطار فوق العاده بود. یعنی من عاشق مبارزات روی قطارم از هر نوعی (U2 و Beyond). :دی
فقط اون آخرش نمیدونم یارو داشت بد بازی میکرد یا میخواست صحنه های متفاوتی از تسخیر رو نشون بده یا هرچی که بود استفاده از قدرت اون روح ـه یه خورده طولانی و زیادی شد.
امیدوارم استفاده زیاد از این قدرت باعث تکراری و آسون شدن بازی نشه.
افت فریم و پارگی تصویر هم که مطمئنا تا موقع عرضه برطرف میشه و نیازی نیست نگرانش باشیم. ;)
در کل فقط میشه گفت عالی بود. >:d<
یعنی من الان دل تو دلم نیست ببینم داستان بازی چیه که قراره 15 سال از زندگی ـه اون کاراکتر رو باهاش ببینیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or