Bethesda: اهمیتی نمی‌دهیم که گرافیک Fallout 4 را دوست ندارید

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
77762060765112634320.jpg

افراد بسیاری در رابطه با گرافیک Fallout 4 ابراز نگرانی کرده و آن را شبیه Fallout 3 دانسته اند چرا که پیش از این عنوان خوشنام و خوش آب و رنگ The Witcher 3 را تجربه کرده اند. اما به نظر می‌رسد آقای Pete Hines از کمپانی بزرگ Bethesda دیدگاه متفاوتی نسبت به این مسئله دارد، چرا که ضمن مصاحبه با وبسایت Metro، اذعان داشت که قطعا این مسائل باعث نگرانی آن ها نخواهد شد:
در رابطه با گونه های مختلف سرگرمی، هیچ وقت نمیتونین در رابطه با موضوعی به طور 100% اتفاق نظر داشته باشین. اینکه گرافیک به چه صورت هست، آیا گیم پلی مطابق میل شما هست یا نیست و یا اینکه به طور کلی المان های موجود و بخش های مختلف بازی (به طور کلی Setting بازی) راضی کننده هست یا نیست، در نهایت نظر شخصی افراد تلقی می‌شه.
بسیاری از افراد نیز از افزودن رنگ های روشن و زنده به محیط بی روح و خشک همیشگی Fallout ابراز نگرانی کرده اند اما آقای Hines در مورد آن ها نیز ذره ای نگرانی ندارد:
شما میتونین از هر شاخص دلخواهی برای خرید یا نخریدن یه بازی استفاده کنین چرا که در نهایت به من مربوط نمیشه. من اینجور نیستم که پیش تک تک مشتری ها برم و بگم "شما باید این بازی رو بخرین یا من متقاعدتون میکنم که این بازی رو بخرین". نه اینجوری نیست. ما اطلاعات لازم و کامل در مورد محصولاتمون رو به بهترین نحو ممکن در اختیار مشتری ها قرار می‌دیم و می‌گیم "این چیزیه که ما داریم روش کار میکنیم و در نهایتا قراره به [فلان] چیز تبدیل بشه"

منبع

چقدر عصبانی!
خوب بالاخره باید به نظر گیمر ها احترام بگزارن خصوصا فن های گذشته بازی

این‌ها خیالشون راحته از بابت فروش که این‌طور حرف می‌زنن. مطمئنا اگه یه استودیوی تازه‌کار بود چنین حرف‌هایی رو نمی‌شنیدیم.

با تمام احترامی که برا تیم سازنده قائلم ، ولی هیچ توجیهی برای این گرافیک قابل قبول نیست.
اونم عنوانی که فقط رو این نسل ریلیز میشه.
کلا جدیدا بعضی کمپانیها !! با قیافه حق به جانب گرفتن پشت کم کاریشون خوب پنهان میشن.

عنوان خبر به نظر مشکل داره، منظورم عنوانی هست که destructoid انتخاب کرده....
خودتون سوال مترو که مصاحبه رو انجام داده با پاسخ هاینز رو ببینید:
GC: In terms of the reception to the game so far, I was looking again online and I was surprised at how negative a lot of it is. There seems to be a significant proportion of the fans upset at the quality of the graphics and there also seems to be a Diablo III style reaction to the use of colour – which was personally my favourite part of the reveal. Do those sort of complaints surprise or upset you?
جواب:
PH: Definitely doesn’t upset us. Very little surprises me after 16 years in this industry. [laughs] Generally speaking… I think we’re an industry, we’re a form of entertainment. As with most forms of entertainment you never get 100 per cent agreement on anything. And so, at the end of the day, whether it’s what the graphics look like or whether the gameplay is what you want or whether you like the setting, or whatever it is, everybody is entitled to their opinion.

شاید من اشتباه کنم ولی اهمیت نداره با چیزی که هاینز گفته خیلی فرق داره، هاینز داره حرف حق رو میزنه خیلی هم منطقی هست میگه یه سرگرمی نمی تونه 100% افراد رو راضی کنه و همیشه نظر متفاوت وجود داره. ما بازی رو همونطور که هست نشون دادیم بر این اساس هر کس خواست میخره هر کس هم خواست نمی خره، به همین خاطر از بازخوردهای منفی نسبت به گرافیک فنی نگرانی نداریم....
البته با خوندن متن سوء تفاهم برطرف میشه اما مشکل اینه که خیلی ها فقط عنوان خبر رو می خونند و پست می دند....

الآن شما طرفداری میکنی از این نوع حرف زدن ؟
من منظور ایشون رو نمیدونم ولی واقعیت امر بنظر من هم همین هست، گرافیک Skyrim هم برای سال 2011 ضعیف بود و تقریبا میتونم بگم پیشرفتی نیست به Oblivion نداشت اما بخوبی یادم هست که تا سال 2014 بیشتر از 20 میلیون نسخه فروش رفته بود.(کاری به باقی جنبه های بازی ندارم و نمیخوام درموردشون دیگه بحث کنم) الان هم Bethesda با فن های جان بر کفی که داره(نمونه ش هم در این سایت زیاده :d) خیالش از بابت فروش راحت هست حتی اگر پیشرفت قابل توجهی نسبت به قبلی ها نداشته باشه.

امیدوارم سر همین سیاستی که در پیش گرفته ضربه بخوره تا شاهد اینگونه برخورد با مشتری نباشیم
کم هم حرف زدن را از سازندگان ویچر یاد بگیرن بد نیست به خدا

سنگین اتمام حجت کرده:biggrin1: گفته همینه که هست. نه قول الکی میدیم که بعدا با دانگرید کردن و ... خودمون رو مسخره کنیم و نه روزی یه خبر میدیم که هایپ راه بندازیم. بازی ما همینی هست که تریلرها نشون میدن. اینکه دوست داشتین گرافیک بالا میبود کاملا قابل احترامه اما نظر شماست. محتوای بازی که طرفدارا میخوان تضمین شده-ست و این اولویت داره براشون.
بعضیا هم جوری این وسط گرافیک رو میکوبن انگار F4 داره گرافیک پیکسلی به خوردشون میده/:):d

یکی از دلایلی که با بازیهای Bethesda نمیتونم کنار بیام همین گرافیک افتضاح بازیهاش هست از Rage و Skyrim گرفته تا Fallout 3 ،Wolfenstein و Dishonord همشون گرافیکی در حد PS2 دارن :|

با این همه فروشی که TES و Fallout دارن واقعا عجیبه که روی گرافیکشون بیشتر کار نمیکنه تنها بازیی که گرافیکش تو زمان خودش خوب بود Oblivion بود

این که خوب بود ... وجدادن بعد چند سال تایید شدن نسخه چهارم فال اوت خودش اتومات فروش بازی رو تضمین میکنه. گرافیکم که ما راضی بودیم. بزار بیاد بچه ها با 4K میزنن کیف میکنن. در کل از نظرش خوشم اومد مثل یوبی باگ نیس که بعد از 6 سال در دست ساخت بودن بازی هر سال تو هر مراسمی گرافیک بازیش افت میکنه در آخر دوقُرت و نیمش هم باقی هست.
درسته Dishonord بازیه خوبیه و طراحی هنریش هم تونسته ضعف گرافیک تکنیکی رو پوشش بده ولی در مورد بقیه باید قبول کرد که گرافیکشون خیلی خیلی پایینتر از سطح قابل قبول هست!

البته در مورد Fallout 4 نظری ندارم چون هنوز بازیش نکردم :d

آخرین ویرایش:
کلا جدیدا بعضی کمپانیها !! با قیافه حق به جانب گرفتن پشت کم کاریشون خوب پنهان میشن.
کم کاری ؟
متوجه هستین که داریم در مورد Bethesda حرف میزنیم دیگه ؟!

امیدوارم سر همین سیاستی که در پیش گرفته ضربه بخوره تا شاهد اینگونه برخورد با مشتری نباشیم
کم هم حرف زدن را از سازندگان ویچر یاد بگیرن بد نیست به خدا

وایسا تا ضربه بخوره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or