Bayonetta 2 در زمان مناسب خود خواهد آمد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bayonetta

کاربر سایت
211287-bigthumbnail.jpg

bayonetta-4.jpg

استودیو خلاق پلاتینیوم گیمز ، این بار چراغ سبز جدی تری برای ساخت ادامه ی عنوان اکشن سوم شخص ماجرایی خود ، بیونتا نشان داد ... ظاهرا" قرار است ادامه ی ماجراهای این ساحره ی با زیور آلات خفن (!) را بزودی ببینیم . پلاتینیوم گیمز اعلام کرد این اتفاق در " در زمان مناسب " رخ خواهد داد ...
Atsushi Inaba از موسسان این استودیو علاقه خود را برای ساخته شدن این ادامه قبلا" اعلام کرده بود ... وی افزود :
"هیچ زمان خاصی و مشخصی برای آن وجود ندارد.منظورم این است اینگونه نیست که آقای کامیا بگوید : OK ، آنرا میسازیم ... اما این عنوان برای ما یک IP مخصوص و ویژه است و ما واقعا" دوست داریم تا ادامه ی آن را بسازیم . "
در نهایت وی گفت : " ما عاشق ساخته شدن ادامه ی بیونتا هستیم ، ولی در زمان مناسب ؛ این تمام چیزی است که من میتوانم بگویم ... "
عنوان Bayonetta امسال عرضه شد و توانست نظر اکثر منتقدان و گیمر ها را به خود جلب کند .

---------------------------------------------------------------------------
منبع
پ.ن : \:d/​

آخرین ویرایش:
حالا جوری در مورد این بایونتا حرف می زنید که انگار به جای بازی dishouniji هست!:دی
والا من تو عمرم تو هیچ بازی ندیده بودم به این شدت روی این مورد تاکید بشه. مرد حسابی کجاش فاینال فنتزی لباس یارو پاره میشه کم میمونه چیزاشم بریزه بیرون؟ :دی
نمونه بارزش FF X-2 بود:دی که توش ریکو و یونا به خوفناکترین شکل از اول تا آخر قر می دادن:دی :
273776-final_fantasy_x_2_ost_super.jpg

:d
images
تو FF XIII هم سوژه زیاد بود طوریکه فکر کنم خنده دارترین کامیکها برای این بازیه!(مخصوصا آثار مربوط لایتنینگ و هوپ که ته خنده اس:دی)
اینم نوع تبلیغات این بازی هست. مطمئن باش کسی که اصلا ندونه گیم و بازی چی هست با دیدن این پوستر میره گیمر هاردکور میشه :دی

20091030-bayonetta-hair01.jpg
نمی دونم چرا یه دفعه هوس کردم برم شماره اولش رو بخرم...:دی

اوه اوه.چقدر نظر.چون تعداد نظرات زیاده من دیگه نقل قول نمیکنم.

اول نظر خودم.به نظر من Bayonetta یک شاهکار از همه لحاظه.

نظر سایت ها و مجلات معتبر مثل Gamespot,IGN,Famitsu :بایونتا یک بازی فوق العاده هستش.

اما یک چندتا مورد.یک اینکه به نظر من هیچ اپرادی نداره که این بازی از عناصر جنسی استفاده کرد و اصلا دلیل نمیشه به خوب بودن بازی.چون اگر قرار بود این چیزا ملاک باشه الان مثلا 7sin بهترین بازی تاریخ بود.چه ربطی داره.اگه نقدها رو بخونید میبینید بالتفاق همه بازی رو از لحاظ گیم پلی و سایر اجزا شاهکار دونستن.

در مورد گرافیک من موندم یک عده چشماشون بسته بودن تو بازی با یک طرف Crysis رو باز کرده بود و طرف دیگه اینو.بازی از لحاظ هنری یکی از بهترین های این نسله(رجوع شود به مرحله Paradise).از لحاظ فنی هم برای یک بازی کنسولی واقعاخوب بود.

در مورد گیم پلی.من خودم قبل بازی کردن مونده بودم این کامیا میخواد چی درست کنه که بعد 4 تا Devil May Cry و یکی دو جین بازی مشابه قد علم کنه.الان موندم کامیا میخواد چی تو گیم پلی بازی بذاره که تو شماره 1 نبود.از هر لحاظ کامل.الان مثلا چون گیم پلی God of War بعد نسخه اول چون تکراری بود آشعال محسوب میشه؟

در مورد صدا گذاری هم که بچه ها به اندازه کافی توضیح دادن.بحثی نیست.

یک مورد هم خطاب به ماکان:شما که خودت طرفدار Final Fantasy هستی و حتما همه شماره هاش بالاخاص شماره آخر بازی کردی چرا در مورد گیم پلی تکراری و شخصیتهایی که از لحاظ جنسی تحریک کننده هستن اینطوری میگی.
ماکان تو این مورد هم به نظر من Final Fantasy 13 از هر لحاظ یک کپی از شماره های قبلیش و بک آشغال تمام عیار بود.حالا چی میگی؟
یک مورد هم در مورد سگا.شاید یک عده (مثل من) از سگا خوششون بیاد و طرفدراریش رو بکنن ولی یک عده هم دقیقا عکس این قضیه رو انجام میدن.یعنی تا لگوی Sega رو میبینن میگن این بازی آشغاله.

در مورد این بازی هم بهتره به نظرات سایتا و مجلات اکتفا کنیم.گرچه نظر هر شخص محترمه ولی نمیتونه نشون دهنده خوبی یا بدی بازی باشه.

آخرین ویرایش:
ماکان، کلمه به کلمه ی حرفات تایید میشه، یه اعتبار حلالت:دی
دقیقا حرفای منو زدی. قبول دارم، خوش اومدن از گپم پلی ِ بیونتا کاملا سلیقه ای هست. من که اصلا خوشم نیومد و خیلی هم ازش حالم به هم خورد!

ولی چیز خیلی عجیب همونطور که ماکان گفت تقلید ِ وحشتناک از دویل می کرای هست! چطور میشه یه بازی قدمی که یه بازی دیگه گذاشته رو دقیقا ور داره؟! باز نیاید بگید چون سازنده یا کارگردان جفتشون کامیا هست در نتیجه عین هم هستن. چون اصلا دلیل معقولی نیست، دلیل نمیشه یه نفر یه بازی صاحب سبک رو خلق کنه و بعدش هر چی ساخت عینا کپی ِ اون بازی باشه!! این چیزیه که ما داریم تو این بازی میبینیم. هر چی که توی DMC بوده بی کم و کاست اینجا کپی پیست شده! خب این چه مفهومی داره؟ البته اشتباه نشه. من با تقلید اصلا مخالف نیستم، از چیز های خوب باید الگو برداشت و برای پیشرفت ازشون استفاده کرد. ولی Bayonetta واقعا دیگه شورشو در آورده! هیچ چیزی جز کمبوهای طولانی تر و سیستم مجازات نسبت به DMC نداره و همین به تنهایی باعث میشه از این بازی متنفر باشم. حالا ضعف های پرشمار دیگه ی بازی بمونه...

ماکان، کلمه به کلمه ی حرفات تایید میشه، یه اعتبار حلالت:دی
دقیقا حرفای منو زدی. قبول دارم، خوش اومدن از گپم پلی ِ بیونتا کاملا سلیقه ای هست. من که اصلا خوشم نیومد و خیلی هم ازش حالم به هم خورد!

ولی چیز خیلی عجیب همونطور که ماکان گفت تقلید ِ وحشتناک از دویل می کرای هست! چطور میشه یه بازی قدمی که یه بازی دیگه گذاشته رو دقیقا ور داره؟! باز نیاید بگید چون سازنده یا کارگردان جفتشون کامیا هست در نتیجه عین هم هستن. چون اصلا دلیل معقولی نیست، دلیل نمیشه یه نفر یه بازی صاحب سبک رو خلق کنه و بعدش هر چی ساخت عینا کپی ِ اون بازی باشه!! این چیزیه که ما داریم تو این بازی میبینیم. هر چی که توی DMC بوده بی کم و کاست اینجا کپی پیست شده! خب این چه مفهومی داره؟ البته اشتباه نشه. من با تقلید اصلا مخالف نیستم، از چیز های خوب باید الگو برداشت و برای پیشرفت ازشون استفاده کرد. ولی Bayonetta واقعا دیگه شورشو در آورده! هیچ چیزی جز کمبوهای طولانی تر و سیستم مجازات نسبت به DMC نداره و همین به تنهایی باعث میشه از این بازی متنفر باشم. حالا ضعف های پرشمار دیگه ی بازی بمونه...

امیدوارم هیچ وقت شماره دوم این بازی آشغال ساخته نشه
من هروقت اسم این بازی به گوشم می خوره حالم به هم می خوره

من ترجیح دادم چیزی نگم . منتها بعد از خوندن پست های ماکان دیدم بد نباشه یه چیز بگم و برم .

ماکان عزیز ، شما وقتی بیونتا رو نقد کردین از این بازی بدتون میومد درسته ؟ پس چرا ازش توی نقد تعریف کردین ؟ پس چرا بهش نمره ی خوب 8.5 ( که حقش بیشتر بود ) رو دادین ؟ مگه نمیگین از بازی خوشتون نمیاد ؟ پس چرا بهش نمره بالا دادین ؟ چون دیدین سایت ها بالا دادن شما هم غیر باب میلتون باید به بازی بالا بدید ؟ اگر آره واقعا متاسفم . چون که اسم نویسنده و نویسندگی رو خراب کردی . یه ژورنالیست یا نویسنده یا منتقد یا هر چیزی توی این صنف ، باید اونقدر جرئت و جسارت داشته باشه که وقتی از یه بازی بدش میاد ، حرفای دلش رو توی اثرش بیان کنه . مثال برات میزنم ، دوستمون توی مجله بازیرایانه ( خودت میدونی کیو میگم ) نقد بازی Demon's Soul رو داشت . نمراتش رو یادت هست ؟ خب ایشون اومدن با جسارت تمام نمره ای که از نظر خودشون این بازی بود رو دادن ( 14 ! ) . شاید یه خواننده بگه عجب آدم نفهمیه و اینا . اما ارزش این کار صد برابر بهتر از همرنگ جماعت شدن هست . دیدی بازی خوب نیست از نظرت ، مرد و مردونه عین یه نویسنده واقعی میومدی ایراداتش رو میگفتی . متاسفم که اینو میگم ماکان عزیز ، منتها من اون نویسنده ای که به Halo Reach 7.5 داده بود رو ترجیح میدم . میدونی چرا ، نظر اون هرچقدر غلط اما ، نظر خودش بود . بازی کرد و نظرش این بود که این بازی این نمره هست . نه اینکه بیاد ببینه بقیه بالا اومده و بالا بده به بازی . و بعدشم بیاد توی فرومه همون رسانه از بازی بد بگه .
نمونه همین کارو هم با FFXIII انجام دادی . توی نقد گفتی زدی داستان پیچیده و شخصیت پردازی عالی ! توی این تاپیک گفتی :

کلا داستان FFXIII برای عنوانی که نام سری اصلی FF رو به دوش میکشه تنها یک چیز بود ان هم فاجعه هست! شخصیت پردازی دقیقا صفر! پیچش داستانی، صفر!

متاسفم که اینو میگم ، منتها متاسفم ماکان عزیز :) . کسی که خودش ندونه داره چیکار میکنه و چیزی که از بازی دیده رو با دیدگاه دیگران مخلوط میکنه به نظرم بهتره یا ننویسه ، یا اینکه عین یه منتقد واقعی حرفش رو بزنه . میگی ضربه آخر رو میزنم و بدترین H N' S تاریخ میکنمش . پس چرا توی نقد اینارو نگفتی :) ؟ یعنی انقدر جرئت نداری که توی نقد یه حرف میزنی و توی فروم یه چیز دیگه :) ؟

متاسفم برای شما و این طرز تفکر .

میبخشید که اینارو گفتم . ترجیح دادم یه سری چیزارو بگم تا هم دیگران متوجه بعضی نکات شن . هم حداقل دیگه نمونش رو نیبینم ! بلکه کاره خیری انجام داده باشیم .

حالا اگه غول بیابونی جدید بود ،همه میگفتند به به چه چه-

من که منتظر نسخه جدیدم (ناجور)

بابا چقدر Prude بازی در میارین بابا بچه 10 ساله نیستین که خجالت داره والا هی فلانی لخته فلانی فلانه
جمع کنین این لوس بازیارو

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or