Bayonetta 2 در زمان مناسب خود خواهد آمد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bayonetta

کاربر سایت
211287-bigthumbnail.jpg

bayonetta-4.jpg

استودیو خلاق پلاتینیوم گیمز ، این بار چراغ سبز جدی تری برای ساخت ادامه ی عنوان اکشن سوم شخص ماجرایی خود ، بیونتا نشان داد ... ظاهرا" قرار است ادامه ی ماجراهای این ساحره ی با زیور آلات خفن (!) را بزودی ببینیم . پلاتینیوم گیمز اعلام کرد این اتفاق در " در زمان مناسب " رخ خواهد داد ...
Atsushi Inaba از موسسان این استودیو علاقه خود را برای ساخته شدن این ادامه قبلا" اعلام کرده بود ... وی افزود :
"هیچ زمان خاصی و مشخصی برای آن وجود ندارد.منظورم این است اینگونه نیست که آقای کامیا بگوید : OK ، آنرا میسازیم ... اما این عنوان برای ما یک IP مخصوص و ویژه است و ما واقعا" دوست داریم تا ادامه ی آن را بسازیم . "
در نهایت وی گفت : " ما عاشق ساخته شدن ادامه ی بیونتا هستیم ، ولی در زمان مناسب ؛ این تمام چیزی است که من میتوانم بگویم ... "
عنوان Bayonetta امسال عرضه شد و توانست نظر اکثر منتقدان و گیمر ها را به خود جلب کند .

---------------------------------------------------------------------------
منبع
پ.ن : \:d/​

آخرین ویرایش:
اول نشستم کلی برای همه حرف هات جواب نوشتم بعد پاکشون کردم چون اینجوری بحث به جایی نمیرسه! ببین یک سری از چیزهایی که من گفتم نظر شخصی خودم هست، مثلا اینکه من از این فرم اکشن خوشم نمیاد! نه تو میتون به من بگی نه چرا باید خوشت بیاد و نه من میتونم بهت بگم نه نباید خوشت بیاد و بحث روش وقت تلف کردنه!‌ اما یک سری از موارد دیگه حقایق هست که انکارش غیر ممکنه!

ببین من امدم ایرادات بازی از نظر خودم رو لیست کردم،‌مخالفی بیا خلافش رو توی بازی به من نشون بده! خیلی راحت و بدون هیچ بحث اضافه!

من میگم این بازی شخصیتش هیچ پرداختی نداره و تنها چیزی که داره یک خانوم س.ک.س.ی هست که بچه هارو جذب خودش کنه. اگه اشتباه هست بگو چه پرداختی توی شخصیتش داره؟!! اگه معتقدی اصلا لازم نیست به خاطر سبکش پرداخت انچنانی داشته باشه که هرچند اعتقاد غلطی هست اما عملا پذیرفتی که پرداخت نداره!

اول این مورد رو جواب بده قدم به قدم میریم جلو! منتها توجیح و اینا نمیخوام! مستقیم اگه مخالفی دلایلت رو بگو! سوال رو هم با سوال جواب نده!

این مورد به نتیجه رسید میریم سر بحث تقلید از DMC!

kنه اتفاقا تو نگفتی از فلان جا خوشم نیومد گفتی این بده اون بده! تو میگی شخصیت پردازی؟من از اول گفتم شما بگین تو این سبک اصلا شخصیت پردازی مهمه؟کدوم بازی این سبکی شخصیت پردازی داشته؟یه سری پرسونای سبک و تیپ وار که نشد شخصیت پردازی! همشون مثل هم هستن یکی بیشتر یکی کمتر! اصلا نمیتونی ایراد بگیری به این چون همه همینطوره!
سک.سی؟ بازم میگم! تا وقتی امثال FF وجود دارن همچین حرفایی اصلا محلی از بحث و ایراد نیست! تو یخ شخصیت زن در تاریخ FF جز Aerith مثال بزن که اینطوری نبوده باشه من کلا به تو حق میدم! تو به سبک طراحی و متد شخصیتی ژاپنی ها داری ایراد میگیره! تو هنر ژاپنی از زن امپراتور تا دختر فقیر یه گورکن همه اینطوری تصویر میشن,با جاذبه ی جنسی! اونوقت تو همچین چیزی میگی! کلا غلطه این ایراد...بایونتا یکی از پایبندترین بازیهایی هست که تاحالا یه ژاپنی با حفظ اصول نمایشی فرهنگ کشورش ساخته...این ایراد تو به کل غلطه و تنها یه دلیل میتونه داشته باشه که برخلاف چیزی که تاحالا نشون دادی نشناختن فرهنگ و هنر نقاشی و بصری ژاپنیهاست! وسلام.
----
اون نوآوری و تقلید هم که اصلا حرفشو نزن من یه کلمه بحث نمیکنم روش!امثال DAO که هیچ چیز جدیدی نداره...پس چرته! این چیزی هست که تو گفتی!!!

• Like
Reactions: Trunks
اول احترام به نطر موافقان نظرم احترام میگذارم:d:x:
شهاب خداوکیل مسیقی در نوع خودش خوب بود اما به بازی نمیومد :biggrin1: نگا GoW III عجب موسیقی محشری داره ! :biggrin1: حتی دانته هم موسیقیش بد نبود :biggrin1: و به بازی میخورد :biggrin1: تو این سبک باید ضرب آهنگ موسیقی تند باشه یه چیزی مثه اون اهنگ PoP : WW که فوق العاده بود ( همونی که محبوبترین اهنگش هم بود فهمیدی ؟ :biggrin1:)
من نمیدونم چرا اینقر با تو حال میکنم!:x
من بارها و بارها گفتم که Bayonetta از نظر من یک آشغال به تمام معنی هست، البته دلایل خودم رو هم برای این حرفم دارم!
ماکان جان حرفای منو عالیییی و بدون پرده گفتی! مرسی!

حالا میرسیم به شهاب:
ربط نداره که سری بودن یه شخصیت رو کامل میکنه ؟ بعد ببخشید ، شما یه جادوگر رو دارین با یه شخصیت یه بازی Sandbox مثله GTA مقایسه میکنید ؟ جملاتی که یه شخصیت مثله نیکو میگه رو میتونه بیونتا هم بگه ؟ چه مقایسه ی بیخودی .
ای بابا! چرا نمیگیری جریانو؟ مثال زدم گفتم مثلا! ما با دانته DMC1 هم مقایسه کنیم هم بایونتا حرفی نداره واسه گفتن!
پویا ببخشید منتها خیلی بد بحث میکنی . یعنی هی از این شاخه به اون شاخه میپری . وقتی 4 تا سی دی موزیک که همه ی جای دنیا مورد تحسین قرار گرفته رو اینطوری میخوای زمین بزنی من توی این مورد اصلا بحثی نمیکنم . بیونتا برای هر مرحله یک موزیک کلی و برای هر فایت با فرشته ها یک موزیک متفاوت در نظر گرفته بود . ببخشید توی DMC 4 جز اون موزیک I Came to Death چیز دیگه ای شنیدی شما !؟
تنوع موسیقی نسبت به شرایط مختلف رو هم NINJA BLADE داره! چه ربطی داره شهاب؟مگه من نگفتم 1000 دفعه که صحبتم به DMC4 نیست؟اما به نظر من موسیقی های DMC4 خیلی سرتر از بایونتاست!(تموم کن این بحث مسخره رو)
خودت فهمیدی چی گفتی ؟ بیونتا سری نیست پس باید با تک بازی مقایسه بشه . از اونجا هم که رقیبه DMC هست باید با 4 مقایسه شه . یه حرفی میزنی خودتم نمیفهمی چی گفتی :biggrin1: !
واسا!....
مگو نمیگی باید با تک بازی مقایسه شه؟ چه طور میخوای با DMC4 مقایسش کنی که به قول خودت شخصیتش طی این سالها پخته تر شده؟! پس باید با بازی اصلی مقایسه شه تا ببینیم اول کار کدوم بازی نوآورنه تره!کدوم مجذوب کننده تره و خیلی چیزای دیگه! یکی به این بفهمونه منظورمو!:x
تو اصلا پست هارو درست میخونی که نظر میدی ؟ کیوان گفت میخواین بدیم موزیکسازان هیلو برای این بازی موزیک بسازن ؟ چه ربطی به مقایسه با هیلو داشت ؟
ای بابا! موزیکسازان هیلو چه ربطی به بایونتا داره که این تیکه رو پروند؟حرف درستی بود؟ مثلا من بیام بگم موزیک Killzone رو سگا بسازه، این معقوله یا حرف چرت و پرت؟

در آخر بگم یک سری دوستان علاقه شدیدی به بازیهای زرد! دارن و کمپانی سگا رو میپرستن! بنده خودم حالم به هم میخوره از این کمپانی و بازیهاش! ایتاکی اگر در کپکام میموند بازیهاش جون میگرفت، اما حالا طرفداران پاتاپون!(من ربطشو اصلا به بایونتا نفهمیدم که یوهو طبق معمول کیوان اینو پروووند)و سونیک باید بیان بایونتا بازی کنن! توصیه میکنم در مورد DMC نظر ندید که سنگین ترید.
شاید من خیلی طرفدار جو سنگین و نوآوری هستم یا شماها عاشق بازیهای شرقی و تقلیدی(تقلید بی چون و چرا از DMC) هستید. DMC برای این بازی حکم پدر رو داره! اگر DMC نبود این بازی نصف و نیمه از کجا میخواست بیاد؟

آخرین ویرایش:
تحریک جنسی؟بایونتا؟شوخی میکنی ماکان؟ تحریک جنسی رو به شخصیت لیدی یا تریش میگن برادر من! اصلا نمیفهمم وقتی شخصیتی وسط اون اکشن پرسعرت گیر میافته چطور میتونه جذابیت جنسی داشته باشه! این حرفا که میگی درسته کلی ولی در مورد بایونتا صدق نمیکنه! اگه یه شخصیت جانبی بود درست بود حرفات!
با بقیه حرفا کاری ندارم اما این یه مورد رو نمیتونین انکار کنین. منه 23 ساله جذب این اندام و باسن زیبا میشدم چه رسد به یه بچه که تازه به دوران بلوغ رسیده باشه که ماشالا تو ایران هم هیچ کس به رده سنی و ... کاری نداره. این هم یه مورد غریضی هست و نمیتونید بگید که مثلا تو ظرفیت نداری و ... تو کل دنیا و بین تمامی انسان های دنیا از غریضه مشترکه و پلتینیوم گیمز خوب دونست چطوری برای بازیش از این مورد استفاده کنه.

من با بعضی از حرفهای ماکان موافق و با بعضیاش به شدت مخالف هستم . بایونتا از نظر گیم پلی فوق العاده بود واقعا نمیشه منکر این قضیه شد . کل پستهای تاپیک یک طرف پست خوشحال زیر یه طرف اینجاست که هارد کورها نمایان میشن!!!
چقدر جالب . کم مونده بود GOD OF WAR رو وارد این بحث کنید و از همه جالبتر این که اون رو تقلید محض و نوب پسند میدونی . بَسی خندیدیم . اقای هارد کور !! جوک بالایی شمارو به ارجاع میدم به یکی از پستهای خودت
!!!! دیگه چرت و پرت هم حدی داره

البته ماکان لطف کرد قبل من این بازی رو زیر سوال برد با این حرف که چون چیزی جدیدی نداشت چرته و gow 2 و 3 خودبه خود میرن تو دیوار! منتها! جای بحث در مورد gow اینجا نیست و من فقط مثال زدم! جای خودش دوست داری بگو و لینک بده بهم!

قسمت دوم نقل قولت! جوک؟فروش و نمرات بالای بایونتا جوکه یا دروغه؟ نیایی تو بحث کسی نمیگه حرف زدن بلد نیستی!
----
با پستای مخالفین مشخصه که حرف زدن و پیگیری بیفایده س! به قول دوستی, با گشتن دنبال ایده ی جدید خوش باشین! جتما پیداش میکنین!
---
با بقیه حرفا کاری ندارم اما این یه مورد رو نمیتونین انکار کنین. منه 23 ساله جذب این اندام و باسن زیبا میشدم چه رسد به یه بچه که تازه به دوران بلوغ رسیده باشه که ماشالا تو ایران هم هیچ کس به رده سنی و ... کاری نداره. این هم یه مورد غریضی هست و نمیتونید بگید که مثلا تو ظرفیت نداری و ... تو کل دنیا و بین تمامی انسان های دنیا از غریضه مشترکه و پلتینیوم گیمز خوب دونست چطوری برای بازیش از این مورد استفاده کنه. __________________
نه ببین فردین جان,اینهمه بازی همین کارو میکنن ولی در مورد بایونتا میشه بد و فلان؟! همین FFXIII چنتا شخصیت این تیپی داشت؟ اینطوری که نمیشه! یه سری بازی ریسینگ میکنن دنبال داستان هستن! یه سری دیگه هم وسط این سبک دنبال داستان (احتمالا عشقی) میگردن! :d

kنه اتفاقا تو نگفتی از فلان جا خوشم نیومد گفتی این بده اون بده! تو میگی شخصیت پردازی؟من از اول گفتم شما بگین تو این سبک اصلا شخصیت پردازی مهمه؟کدوم بازی این سبکی شخصیت پردازی داشته؟یه سری پرسونای سبک و تیپ وار که نشد شخصیت پردازی! همشون مثل هم هستن یکی بیشتر یکی کمتر! اصلا نمیتونی ایراد بگیری به این چون همه همینطوره!

در درجه اول که من برات مثال میزنم، مثلا کریتوس یا دانته! جفتشون پرداخت خیلی خوبی دارن و شاید الان انقدر ازشون تقلید شده باشه که خز شده باشن اما جفتشون در زمان ضهورشون اورجینال بودن! منظورم تیپ هم نیست چون مثلا دانته کپی برابر اصل از Castlevania امده اما پرداخت و خصوصیات اخلاقیش واقعا ان زمان اورجینال بود! دلیل محبوبیتش هم همینه!

سک.سی؟ بازم میگم! تا وقتی امثال FF وجود دارن همچین حرفایی اصلا محلی از بحث و ایراد نیست! تو یخ شخصیت زن در تاریخ FF جز Aerith مثال بزن که اینطوری نبوده باشه من کلا به تو حق میدم! تو به سبک طراحی و متد شخصیتی ژاپنی ها داری ایراد میگیره! تو هنر ژاپنی از زن امپراتور تا دختر فقیر یه گورکن همه اینطوری تصویر میشن,با جاذبه ی جنسی! اونوقت تو همچین چیزی میگی! کلا غلطه این ایراد...بایونتا یکی از پایبندترین بازیهایی هست که تاحالا یه ژاپنی با حفظ اصول نمایشی فرهنگ کشورش ساخته...این ایراد تو به کل غلطه و تنها یه دلیل میتونه داشته باشه که برخلاف چیزی که تاحالا نشون دادی نشناختن فرهنگ و هنر نقاشی و بصری ژاپنیهاست! وسلام.

ببین بالاخره تو قبول داری یا نه؟ یکبار میگی اصلا همچین چیزی نیست و یکبار میگی خاص بازی های ژاپنی هست!

الان به نظر میرسه قبول کردی که چنین تمی توی Bayonetta خیلی زیاده و هست! اما در درجه اول بیونتا اصلا ژاپنی نیست! پس مقایسش با شخصیت های ژاپنی اشتباه هست! در درجه بعدی من خودم گفتم این یک سبک هست که بهش میگن شوجو آی! منتها شدت استفاده ازش مهمه!

توی همین FF که نام بردی قشنگ برای من بیا مشخص کن توی کدوم شمارش تو همچین چیزی دیدی؟ یعنی توی کدوم شمارش دیدی شخصیت های خانوم شلخت بشن، لباس هاشون از جاهاش ناجور جز بخوره تا بدنشون دیده بشه، دوربین دایم بره توی ... و ... ؟ مثال بزن! اینکه تو برای جذاب کردن کارکترت بیای از این المان ها استفاده کنی اصلا چیز بدی نیست و در جای خودش هم خوب جواب میده اما اینکه کلا بیای بچسبی به همین یک مورد و به جای پرداخت به نکات اصلی ان شخصیت فقط به جذاب تر کردنش بچسبی از نظر من به بیراهه رفتن هست!

البته بازم میگم کامیا نتیجش رو هم گرفت! توی همین سایت بیشتر از 100 نفر رو میشناسم که خودشون میگن دقیقا به همین دلیل عاشق این بازی هستن و چندین بار تمومش کردن!

اون نوآوری و تقلید هم که اصلا حرفشو نزن من یه کلمه بحث نمیکنم روش!ا

وقتی میگی GoW تقلید از DMC و Onimusha هست نبایدم روش بحث کنی! من نمیگم GoW تقلیدی نیست! نخیر اتفاقا هم هست! مثلا سلاحش الهام گرفته شده از Rygar هست، بسیاری از عناصر پلتفرمر بازی و مبارزه با قول های بزرگ از PoP WW امده و QTE اش هم که از Shen Mu هست! منتها تقلید از Oni یا DMC بدون شک صفره!

البته من همیشه گفتم به این جور چیزها میگم الهام گیری درست و صحیح و همیشه برای وام گرفتن ایده و پرداخت ان به سبک خودت با کپی برداردی محض تفاوت قایل بودم! یک نویسنده خیلی مشهور آمریکایی هم میگه تقلید به تنهایی بد نیست،‌مهم این هست چیزی رو که میگری رو مال خودت بکنی!

ای بابا! چرا نمیگری جریانو؟ مثال زدم گفتم مثلا! ما با دانته DMC1 هم مقایسه کنیم هم بایونتا حرفی نداره واسه گفتن!
مثالت بسیار بیجا و بیخود . دانته توی یک هم بهتر از بیونتا بود . اما خدا هم نبود ! شماره به شماره بهتر شد . چندبار باید اینو بگم ؟
تنوع موسیقی نسبت به شرایط مختلف رو هم NINJA BLADE داره! چه ربطی داره شهاب؟مگه من نگفتم 1000 دفعه که صحبتم به DMC4 نیست؟اما به نظر من موسیقی های DMC4 خیلی سرتر از بایونتاست!(تموم کن این بحث مسخره رو)
برو بابا . کاملا مشخصه چقدر سطح اطلاعات داری . خیلی سرتر بود ؟ کلهم OSTـه DMC 4 رو بگیری 3 4 تا بیشتر نمیشد ! فقط Shal Never Surrenderـش خدا بود . بقیش که چیز خاصی نداشت . توی 20 تا چپتر ، سره هر بتل ما باید این موزیک زمین کوب I Came to Death رو گوش کنیم .
این بحث مسخره هم شما داری ادامه میده . بالا بری پایین بیای ، آسمان بیاد زمین زمین بره آسمون ، بیونتا کاملترین موسیقی رو در بین تمام بازی ها داشت ( دقت کنید ، کاملترین نه بهترین ) . اینو از هر ننه قمری میتونی بپرسی .

مگو نمیگی باید با تک بازی مقایسه شه؟ چه طور میخوای با DMC4 مقایسش کنی که به قول خودت شخصیتش طی این سالها پخته تر شده؟! پس باید با بازی اصلی مقایسه شه تا ببینیم اول کار کدوم بازی نوآورنه تره!کدوم مجذوب کننده تره و خیلی چیزای دیگه! یکی به این بفهمونه منظورمو!:x
باز هم نفهمیدی . این جواب آخر من در این رابطه هست . خواهشا بفهم .
اگر قرار باشه بیونتا با DMC مقایسه بشه ، چون بیونتا هنوز سری نشده ، باید با نسخه ی آخر که توی این نسل اومده و هم کیفیت بیونتا هست مقایسه شه . که مصادف میشه با 4 !

فهمیدی ؟ چون فارسی از این سلیس تر و روان تر نمیشد گفت !
ای بابا! موزیکسازان هیلو چه ربطی به بایونتا داره که این تیکه رو پروند؟حرف درستی بود؟ مثلا من بیام بگم موزیک Killzone رو سگا بسازه ایم معقوله یا حرف چرت و پرت؟
نمیفهمی یا خودت رو میزنی به نفهمی ؟ شما گفتی که موزیک بازی خوب نیست . کیوان هم گفت میخواین بگم موزیک سازان هیلو برای بازی موزیک بسازن . چیش اشتباه بود ؟
در آخر بگم یک سری دوستان علاقه شدیدی به بازیهای زرد! دارن و کمپانی سگا رو میپرستن! بنده خودم حالم به هم میخوره از این کمپانی و بازیهاش! ایتاکی اگر در کپکام میموند بازیهاش جون میگرفت، اما حالا طرفداران پاتاپون!(من ربطشو اصلا به بایونتا نفهمیدم که یوهو طبق معمول کیوان اینو پروووند)و سونیک باید بیان بایونتا بازی کنن! توصیه میکنم در مورد DMC نظر ندید که ستگین ترید.
اون موقع که شما و همه ی ماها توی پست موز بودیم سگا با Genesis و بازی هایی مثل سونیک خدایی میکرد . اندازه سطح اطلاعاتت شما اظهار نظر کن !
ایتاکی کیه این وسط ؟ بازیساز جدیده ما خبر نداشتیم ؟ نکنه Fusionـه ایتاکاگی با کامیا ؟ خلاصه کیه این بشر ؟ تفسیر کن شاید همین دیروز به دنیا اومده ما خبر نداشتیم !
معلومه چقدر سطح اطلاعات داری .

این پست آخر من در جواب پویا بود . اگر فهمید من چی میگم که هیچی . نفهمید به من چه ! پست داد من جوابی بهش نمیده . چون من با کسی هنوز خالق بازی مورد علاقش رو نمیشناسه بحث نمیکنم .

نه ببین فردین جان,اینهمه بازی همین کارو میکنن ولی در مورد بایونتا میشه بد و فلان؟! همین FFXIII چنتا شخصیت این تیپی داشت؟ اینطوری که نمیشه! یه سری بازی ریسینگ میکنن دنبال داستان هستن! یه سری دیگه هم وسط این سبک دنبال داستان (احتمالا عشقی) میگردن! :d
والا من تو عمرم تو هیچ بازی ندیده بودم به این شدت روی این مورد تاکید بشه. مرد حسابی کجاش فاینال فنتزی لباس یارو پاره میشه کم میمونه چیزاشم بریزه بیرون؟ :دی

اینم نوع تبلیغات این بازی هست. مطمئن باش کسی که اصلا ندونه گیم و بازی چی هست با دیدن این پوستر میره گیمر هاردکور میشه :دی

20091030-bayonetta-hair01.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cloud Strife

این پست آخر من در جواب پویا بود . اگر فهمید من چی میگم که هیچی . نفهمید به من چه ! پست داد من جوابی بهش نمیده . چون من با کسی هنوز خالق بازی مورد علاقش رو نمیشناسه بحث نمیکنم .
منظورم کامیا بود،من نمیشناسم؟حالا خوبه پست قبلی یعنی اینجا اسم طرف رو گفته بودم.
آره عزیزم، این بحثها جای ادامه دادن نداره چون ماکان توی همین تایپیک دلایل منطقی آورد،شما بشین اینو بازی کن! واقعا اگر بشینم یه جزوه بنویسم که بهت ثابت کنم آخرش چی میشه؟ جایزه نوبل میدن به من ؟ یا اینکه یه کار کنم دیگه جوابی نداشته باشی اونوقت چی؟
شهاب جان یاد بگیر بزرگ باشی و دوستی رو به 2 تا بازی نفروشی!واقعا فکر نمیکردم اینطوری باشی!

دوستان دیگه حس حال بحث رو توی فروم ندارم،اگر کسی خواست ID yahoo یا اسکایپ من رو اد کنه تا حرف بزنیم و ثابت کنیم. ممنون

ا
لبته ماکان لطف کرد قبل من این بازی رو زیر سوال برد با این حرف که چون چیزی جدیدی نداشت چرته و gow 2 و 3 خودبه خود میرن تو دیوار! منتها! جای بحث در مورد gow اینجا نیست و من فقط مثال زدم! جای خودش دوست داری بگو و لینک بده بهم!
قسمت دوم نقل قولت! جوک؟فروش و نمرات بالای بایونتا جوکه یا دروغه؟ نیایی تو بحث کسی نمیگه حرف زدن بلد نیستی!
برادرِ من چرا پستای من رو قاطی میخونی ؟ من کجا مخالق بازیم ؟! من با بازی و گیم پلیش خیلی حال کردم . قسمت دوم نقل قولم هم بر میگشت به فروش و امتیازات GOD OF WAR نه BAYONETTA !!!!

در آخر بدون هیچ تعارف و مقدمه چینی باید اعتراف کنیم Bayonetta یکی از بهترین عناوین اکشن ساخته شده تا به امروز است.
من بارها و بارها گفتم که Bayonetta از نظر من یک آشغال به تمام معنی هست، البته دلایل خودم رو هم برای این حرفم دارم!
من ضربه آخر رو به Bayonetta بزنم و ازش به عنوان بدترین HnS این نسل نام ببرم

به طور حتم یکی از بهترین عناوین اکشن این سبک است که به خوبی اثبات می‌کند حتی فرشتگان نیز در چنگال گیمرها خواهند گریست!
دیشب رو دست چپم خوابیدم ، از درد آرنج دارم شکنجه میبینم ، خیلی نمیتونم بشینم واست آسمون ریسمون ببافم و تایپ کنم ، من و تو هم که خیلی سلایقمون مثل همه (!) زود به نتیجه میرسیم ! حالا میتونی اون تاپیک قبلیه که اونم راجع به ساخته شدن بیونتا 2 بود دربیاری من نظرامو گفتم ...
این تناقضات خبر میدهد از سر درون !
فقط یه چیز بگم خدا واسه بازیسنتر حفظت کنه ماکان ...
مرسی.
ای بابا! موزیکسازان هیلو چه ربطی به بایونتا داره که این تیکه رو پروند؟حرف درستی بود؟ مثلا من بیام بگم موزیک Killzone رو سگا بسازه ایم معقوله یا حرف چرت و پرت؟
من کارشناسی ارشد چرت و پرت گویی رو از دانشگاه کبک کانادا دارم ! از ماکان بپرسی بهت میگه ...

شخصیت پردازی و طراحی ان طوری هست که گیرمهای خصوصا نوجوان پسر رو با کمک تحریک جنسی انها به بازی جذب کنه. یعنی دقیقا به سبک Anime های شوجو آی. از طراحی خود شخصیت بیونتا گرفته، تا لخت شدن هاش و مخصوصا نماهای بسته بازی که همش زوم روی بعضی از قسمت های تحریک آمیز بدن این خانوم هست دلایلی برای این مدعا هستن!

الباته بحث جذابیت شخصیت ها یک مورد دیگه هست و اساسا کسایی که درس طراحی خوندن میدونن، یکی از بخش های اساسی توی طراحی یک شخصیت جاذبه جنسی یا عدم جاذبه جنسی ان (به صورت تعمدی برای تیپ های خاص) هست اما اینکه یک بازی و یک شخصیت برای محبوب شدن فقط و فقط روی همین موضوعات تکیه داشته باشه برای من یک نفر غیر قابل تحمل هست!
خب به نظر من این مورد رو نمیشه ایراد بازی دونست به نظر من این هوش PG بود که تونست با قرار دادن موارد جنسی برای خودش مخاطب جذب کنه.! یکی با تبلیغات یکی با گرافیک خوف و PG هم با این مورد تونست طرفدار برای بازیش جمع کنه.!

این تناقضات خبر میدهد از سر درون !

تناقضی در کار نیست! انجا من به عنوان یک منتقد مجبور بودم بازی رو نقد کنم و خیلی نمیتونستم نظر شخصیم رو وارد نقدم کنم. بالاخره سایت هم سیاست های خودش رو برای نقد بازی ها داره و مثلا وقتی منتقد نسخه 360 میاد به بازی میده 9.5 من نمیتونم یهو بهش 6 بدم!

اما اینجا خیلی راحت و بدون هیچ مانعی من نظر شخصیم رو منعکس میکنم! به همین سادگی!

در هر صورت من حتی توی نقدم هم به ایراداتی که از بازی الان گرفتم اشاره کردم!

پ.ن: فلسفه شما اساسا روی اب هست! من از فلان بازی خوشم میاد و هر کسی که خلافش رو بگه باید خودش رو به دکتر مراجعه کنه یا کلا حالا هر جوری که شده داره اشتباه میکنه!

من از این بحث ها یه نتیجه فقط گرفتم ! کامیا از هر لحاظ که فکر کنید یه آدم واقعا باهوش حساب میشه و تنها موردی هست که الآن دیگه نمیشه ردش کرد ! :d

تناقضی در کار نیست! انجا من به عنوان یک منتقد مجبور بودم بازی رو نقد کنم و خیلی نمیتونستم نظر شخصیم رو وارد نقدم کنم. بالاخره سایت هم سیاست های خودش رو برای نقد بازی ها داره و مثلا وقتی منتقد نسخه 360 میاد به بازی میده 9.5 من نمیتونم یهو بهش 6 بدم!

اما اینجا خیلی راحت و بدون هیچ مانعی من نظر شخصیم رو منعکس میکنم! به همین سادگی!

در هر صورت من حتی توی نقدم هم به ایراداتی که از بازی الان گرفتم اشاره کردم!

پ.ن: فلسفه شما اساسا روی اب هست! من از فلان بازی خوشم میاد و هر کسی که خلافش رو بگه باید خودش رو به دکتر مراجعه کنه یا کلا حالا هر جوری که شده داره اشتباه میکنه!
پس مجبور نبودی نقدش کنی ...
وقتی یک نفر از یه بازی یک نقد مینویسه ، میاد نظرشو میگه ... نه اینکه ببینه بازی تو متا میانگینش فلانه ، پس من باید فلان جوری بهش نمره بدی .. من فکر میکنم جز تو کس دیگه ای توی بچه های تحریریه نباشه که اینجوری و با این منطق نقد بنویسه و خیلی راحت میاد نظرشو راجع به بازی میگه ...
جالبش اینجاست میای اینجا میگی تناقضی درکار نیست ... !
همون بیونتا هم نقد داشت که تو GR امتیاز 50ـش ثبت شده ... ! من میخوام ازت بپرسم اگه دلت میخواست واقعی به بازی نمره بدی چند میدادی ؟
که اگه50 تا 60 مد نظرت باشه ( حدث میزنم ) باید همونو توی نقدت درج میکردی ...
ج.پ.ن : حالا روی آب یا دریاچه ی یخ زده اهمیتی نداره ، اما من همچین حرفی نزدم و به شدت تکذیب میکنم ... حرف نقل قول میکنی ، بدون تحریف اینکارو بکن ...
پ.ن : همیشه برای گفتن ، حرفی هست ! چه حق باهامون باشه ، چه نه ... Any way زبونه درازه !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or