Bayonetta 2 در زمان مناسب خود خواهد آمد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Bayonetta

کاربر سایت
211287-bigthumbnail.jpg

bayonetta-4.jpg

استودیو خلاق پلاتینیوم گیمز ، این بار چراغ سبز جدی تری برای ساخت ادامه ی عنوان اکشن سوم شخص ماجرایی خود ، بیونتا نشان داد ... ظاهرا" قرار است ادامه ی ماجراهای این ساحره ی با زیور آلات خفن (!) را بزودی ببینیم . پلاتینیوم گیمز اعلام کرد این اتفاق در " در زمان مناسب " رخ خواهد داد ...
Atsushi Inaba از موسسان این استودیو علاقه خود را برای ساخته شدن این ادامه قبلا" اعلام کرده بود ... وی افزود :
"هیچ زمان خاصی و مشخصی برای آن وجود ندارد.منظورم این است اینگونه نیست که آقای کامیا بگوید : OK ، آنرا میسازیم ... اما این عنوان برای ما یک IP مخصوص و ویژه است و ما واقعا" دوست داریم تا ادامه ی آن را بسازیم . "
در نهایت وی گفت : " ما عاشق ساخته شدن ادامه ی بیونتا هستیم ، ولی در زمان مناسب ؛ این تمام چیزی است که من میتوانم بگویم ... "
عنوان Bayonetta امسال عرضه شد و توانست نظر اکثر منتقدان و گیمر ها را به خود جلب کند .

---------------------------------------------------------------------------
منبع
پ.ن : \:d/​

آخرین ویرایش:
همه نسخه اول dmc رو بازی کردن مجذوب همینا شدن! یعنی پتانسیل رو داشت! اما اونجوری بایوتنا پتانسیلی در این زمینه نشون نداد!
بلی ولی مسلما دانته هر شماره پخته تر از قبل شدش . زمان عزیزم ... زمان ! مطمئن باش اگر درست کار کنن بیونتا هم شماره به شماره شخصیتش بهتر خواهد شد .
دوست داری مگه فاینال فانتزی (جاپونی!)بازی کنی؟
... .
نه دیگه! الان منظور منو نفهمیدی!موسیقی DMC هیجان داشت!(نمیگم مثلا هوی متال باشه!)اما بایونتا شما حالا بگو شاهکار بود موسیقیش(!) وقتی نصف میکنی یا پانیش میکنی دشمنارو باید یه حسی مثل همون حرکتیکه داری توی بازی انجام میدی باید بهت تزریق بشه(این یعنی اینکه موسیقی شاهکار بایونتا به دل من و خیلی ها نمیچسبه)
کاری به DMC ندارم . اما موسیقی بیونتا همه چی تموم بودش . Riders of Light عالی بود و ریتمش کاملا با بازی میخوند . Mystrios Destiny بسیار دلنشین بود . Let's Dance Boys فوق العاده بود . و ... ! بحثه موزیک رو برای بیونتا باز نکنید ... چون هیچ حرفی برای گفتن ندارید :دی !
نه آقا این یکی رو نیستم! اگر خواستی با DMC3 & 1 مقایسه میکنیم!:p
میتونی بری توی تاپیک FIFA بگی مردین بیاین با PES 6 مقایسه کنید ؟ قائدتا نه ! هر بازی رو باید با یه بازی که همزمان عرضه شده مقایسه کنید . بیونتا و 4 هم توی یه نسل هستن پس اگر قرار به رقابت این دو تا باشه باید این دوتا رو مقایسه کنیم چون بیونتا هنوز سری نشده .
این نظر شما بود!
ولمون کن بابا ... تازگی ها هروقت هرکی میخواد از زیر بحث در بره میگه این نظر شماست ! نظر من ؟! جالبه ! پس من یحتمل خدایی چیزی ام چون 99 دصد منتقد هایی که بازی رو نقد کردن عقیده من رو دارن ! البته به جز ماکان :دی !!

باقی بحث هارو هم که نقل و قول پست من توش نیست میسپرم به کیوان :دی .

بلی ولی مسلما دانته هر شماره پخته تر از قبل شدش . زمان عزیزم ... زمان ! مطمئن باش اگر درست کار کنن بیونتا هم شماره به شماره شخصیتش بهتر خواهد شد .
چه ربطی داره؟ درسته زمان میتونه شخصیت ها رو محبوب تر کنه ، اما اگر سازندگان بخواهند میتونن توی نسخه اول بهترین شخصیت پردازی را داشته باشند،
مثلا مگه نیکو(مثال میگم ها) شخصیت چند نسلی داشت؟
کاری به DMC ندارم . اما موسیقی بیونتا همه چی تموم بودش . Riders of Light عالی بود و ریتمش کاملا با بازی میخوند . Mystrios Destiny بسیار دلنشین بود . Let's Dance Boys فوق العاده بود . و ... ! بحثه موزیک رو برای بیونتا باز نکنید ... چون هیچ حرفی برای گفتن ندارید :biggrin1: !
نه اتفاقا حرف دارم در حد یک تراک! اون هم به کل بایونتا می ارزه! تراک Final Boss رو که یادته؟!((DMC3)) (البته این تراک اسم نداره ها !)
میتونی بری توی تاپیک FIFA بگی مردین بیاین با PES 6 مقایسه کنید ؟ قائدتا نه ! هر بازی رو باید با یه بازی که همزمان عرضه شده مقایسه کنید . بیونتا و 4 هم توی یه نسل هستن پس اگر قرار به رقابت این دو تا باشه باید این دوتا رو مقایسه کنیم چون بیونتا هنوز سری نشده .
مگه بایونته سری بازی هست؟! همش 1 دونس! اگر قرار است مقایسه ای صورت بگیرد باید با DMC مقایسه بشه نه DMC4! علتش هم اینه که هر دو اولین شماره هستند و از نظر داستانی یا شخصیت پردازی یا گیم پلی یا هرچیزه دیگه نوپا(!) هستند..
پ.ن: هیچ کس فیفا 11 رو با PES 6 مقایسه نمیکنه معمولا!
ولمون کن بابا ... تازگی ها هروقت هرکی میخواد از زیر بحث در بره میگه این نظر شماست ! نظر من ؟! جالبه ! پس من یحتمل خدایی چیزی ام چون 99 دصد منتقد هایی که بازی رو نقد کردن عقیده من رو دارن ! البته به جز ماکان :biggrin1: !!
جدی من از زیر بحث میخوام در برم؟!یکی مثل تو! یکی هم که میاد موسیقی بایونتا رو به هیلو نسبت میده! و جوابیم نداره که چرا یه دفعه اینو گفته!

دونستن با اینکه بدترین هست خیلی فرق داره آرش عزیز . شما میگی یکی از بدترین بازی های نسل میشه . خب میتونستی بگی منکه از این بازی خوشم نیومد و مثلا اگر شماره دوش بیاد اصلا سمتش نمیرم . درست نمیگم ؟ اینکه بیای با اطمینان بگی بدترین و نه من و نه هیچکس قبول نمیکنه . همیشه با گفتار مناسبتر میتونی منظورت رو اونطوری که توی ذهنته بگی . درست نمیگم :دی ؟
چرا امتیازات بالایی داشت ؟ به دلایل زیر :

گیم پلی فوق العاده با بیش از N تا کمبو :دی !
گرافیک بسیار خوب و طراحی هنری زیبا ( البته در 360 :دی ) .
داستان تا حدودی کافی بود ( منتها میتونست بهتر باشه ) .
موزیک و صداگذاری واقعا حرفی برای گفتن نذاشت و بدون شــــک 10 از 10 بود . ( خواهشا نگو نظر توئه :دی . کل دنیا این یه مورد رو قبول دارن ! )
و و و و و ! چند تا دلیل دیگر که بازی رو لایق امتیازاتش میکنه .
خب تو چون آیانه بازی از تو بعید نیست :دی . ولی خب میشه بگی مشکل گیم پلی چی بود ؟ بابا دیگه چه توقعی از یه بازی H N' S دارین که بیونتا نتونسته باشه برآورده کنه ؟!

" ممکن است عده ای به برخی دلایل این بازی را نپسندن اما کامیا باز هم توانست ژانر اکشن را سورپرایز کند "

( یا یه همچین چیزی :دی )
من کلا همیشه عادت دارم قبل از حرفام یه "به نظر من" قرار میدم تا یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد. ایندفعه یه اشتباهی کردم و این کلمه رو نگفتم. ولی عزیز من وقتی من دارم پست میدم نظر خودمو میگم، نظر باجناق پسر عمم رو که نمیگم که:دی حالا تو فرض کن منظور من این بوده که طرفش نمیرم و بازیش نمیکنم. خب این بحث تموم.

اما در مورد بقیه ی حرفات، من که گیم پلی فوق العاده ای از بازی ندیدم. البته دلیلش میدونی چیه؟ شاید اینه که من چون از DMC بدم میاد و این بازی هم کپی ِ برابر اصلی با اونه در نتیجه از اینم بدم میاد. دلیلش به احتمال زیاد همینه. مثلا کلا با NG و گیم پلیش خیلی بیشتر حال میکنم.
گرافیک بسیار خوب هم نداشت! از لحاظ فنی که یه نسل عقب بود به نظرم.
داستانو که حرفشم نزن. برای خالی نبودن عریضه یه ناداستانی برای بازی درست کرده بودن که گیر ندن بهشون!
آره مثبت ترین نکته ـش به نظرم صداگذاریش بود. فقط اینش یه کم خوب بود:دی

منم با جناب میر مظفری بسیار موافقم، البته فقط با قسمت اول حرفشون:دی
چه ملاک هایی باید توی یک بازی باشه ، تا ما بهش بگیم شاهکار ... ؟ و کدومهای اونا رو بیونتا نداره ؟:|
از نظر من پاتاپون و کاتاماری و Contra : Hard Corps سه تاز شاهکارایی هستن که تو تمام عمرم بازی کردم،اما هیچ کدوم ازون عناصری که تو بعنوان ملاک اصلی برای شاهکار بودن بازی میشناسی ندارن ... من فکر میکنم بازی با توجه به سبکش میتونه یه تکیه و نقطه قوت واقعا" شاخص داشته باشه ... بیونتا اون نقطه قوتش گیم پلی و گرافیک هنری قویش بود ...
بستگی داره بازی در چه ژانری باشه. این پاتاپون که اسم بردی یه بازی ِ دو بعدی ِ پلتفرمر هست. مطمئنا فاکتورهایی که باعث شاهکار شدن یه بازی 2 بعدی و 3 بعدی میشن خیلی با هم متفاوتن. از پاتاپون و بازی های هم سبک کسی انتظار داستان آنچنانی نداره و بیشتر گیم پلی بازی مطرح هست. درست میگم دیگه نه؟
یه بازی 3 بعدی و هاردکور اگه بخواد شاهکار بشه باید در تمامی زمینه ها قوی باشه. از گیم پلی گرفته تا داستان و شخصیت پردازی. در حالی که Bayonetta از فقر داستان و شخصیت پردازی و گرافیک فنی به شدت رنج میبره. پس چنین چیزی نمیتونه لقب یه شاهکار رو به خودش بگیره، چه برسه به اینکه بخواد بهترین H'n S این نسل هم بشه! امیدوارم به جواب ِ سوالت که چه ملاک هایی باید تو یه بازی باشه تا بشه به اون بازی گفت شاهکار رسیده باشی. یه بار دیگه میگم، المان های لازم برای شاهکار شدن برای بازی های دو بعدی و سه بعدی با هم فرق میکنه.

===

ایرادات بازی Bayonetta از نظر من:
داستان بد، شخصیت پردازی بسیار بد، Level Design ِ فوق العاده افتضاح، گرافیک فنی ضعیف، گیم پلی خسته کننده و بسیار یکنواخت و تکراری و خیلی شبیه به DMC، نبردهای کم عمق و نچسب، عدم وجود هدف مشخص برای بازی (بازی فوق العاده بی هدف بود)، جذابیت پایین، کش دار کردن بیخودی و حوصله سر بر ِ بازی (اواخر بازی به این خاطر همش به سازنده هاش لعنت میفرستادم!)، پایان بسیار گـــُنگ و نامعلوم.

آقا نریزید سرم اما با این قسمت آخر پست آرش بدجور موافقم :دی

داستان بد، شخصیت پردازی بسیار بد، Level Design ِ فوق العاده افتضاح، گرافیک فنی ضعیف، گیم پلی خسته کننده و بسیار یکنواخت و تکراری و خیلی شبیه به DMC، نبردهای کم عمق و نچسب، (بازی فوق العاده بی هدف بود)، جذابیت پایین، کش دار کردن بیخودی و حوصله سر بر ِ بازی (اواخر بازی به این خاطر همش به سازنده هاش لعنت میفرستادم!)، پایان بسیار گـــُنگ و نامعلوم.

من کلا همیشه عادت دارم قبل از حرفام یه "به نظر من" قرار میدم تا یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد. ایندفعه یه اشتباهی کردم و این کلمه رو نگفتم. ولی عزیز من وقتی من دارم پست میدم نظر خودمو میگم، نظر باجناق پسر عمم رو که نمیگم که:دی حالا تو فرض کن منظور من این بوده که طرفش نمیرم و بازیش نمیکنم. خب این بحث تموم.

اما در مورد بقیه ی حرفات، من که گیم پلی فوق العاده ای از بازی ندیدم. البته دلیلش میدونی چیه؟ شاید اینه که من چون از DMC بدم میاد و این بازی هم کپی ِ برابر اصلی با اونه در نتیجه از اینم بدم میاد. دلیلش به احتمال زیاد همینه. مثلا کلا با NG و گیم پلیش خیلی بیشتر حال میکنم.
داستانو که حرفشم نزن. برای خالی نبودن عریضه یه ناداستانی برای بازی درست کرده بودن که گیر ندن بهشون!

بستگی داره بازی در چه ژانری باشه. این پاتاپون که اسم بردی یه بازی ِ دو بعدی ِ پلتفرمر هست. مطمئنا فاکتورهایی که باعث شاهکار شدن یه بازی 2 بعدی و 3 بعدی میشن خیلی با هم متفاوتن. از پاتاپون و بازی های هم سبک کسی انتظار داستان آنچنانی نداره و بیشتر گیم پلی بازی مطرح هست. درست میگم دیگه نه؟
یه بازی 3 بعدی و هاردکور اگه بخواد شاهکار بشه باید در تمامی زمینه ها قوی باشه. از گیم پلی گرفته تا داستان و شخصیت پردازی. در حالی که Bayonetta از فقر داستان و شخصیت پردازی و گرافیک فنی به شدت رنج میبره. پس چنین چیزی نمیتونه لقب یه شاهکار رو به خودش بگیره، چه برسه به اینکه بخواد بهترین H'n S این نسل هم بشه! امیدوارم به جواب ِ سوالت که چه ملاک هایی باید تو یه بازی باشه تا بشه به اون بازی گفت شاهکار رسیده باشی. یه بار دیگه میگم، المان های لازم برای شاهکار شدن برای بازی های دو بعدی و سه بعدی با هم فرق میکنه.

===

داستان بد، شخصیت پردازی بسیار بد، Level Design ِ فوق العاده افتضاح، گرافیک فنی ضعیف، گیم پلی خسته کننده و بسیار یکنواخت و تکراری و خیلی شبیه به DMC، نبردهای کم عمق و نچسب، عدم وجود هدف مشخص برای بازی (بازی فوق العاده بی هدف بود)، جذابیت پایین، کش دار کردن بیخودی و حوصله سر بر ِ بازی (اواخر بازی به این خاطر همش به سازنده هاش لعنت میفرستادم!)، پایان بسیار گـــُنگ و نامعلوم.
ازون جایی که تو نظرتو راجع به بیونتا گفتیو من هم نظرم رو گفتم و 180 درجه با هم متفاوته ، و ازونجایی هم که از دید فلسفی/منطقی یک موضوع در عین حال نمیتونه هم درست و هم نادرست باشه ، با استناد به میانگین متا و GR و میزان فروش بازی ، به این نتیجه میرسیم که حرف من درسته ...

پسر!‌ lvl design بد؟ :d realy? خب اینطوری باید کلا اینایی که پست دادن از اول شروع کنن به بحث که کلا lvl design چی هست!
برتری بایونتا چه از نظر گرافیک هنری و به خصوص رنگ‌بندی و چه از نظر اکشن(کمبوها به خصوص) اونقدر مشخص و واضحه که من موندم بحث رو با چی شروع کنم :d
حالا کاری ندارم که مثلا خود DMC داستان داره؟شخصیت‌پردازی داره؟(تو 4 نسخه بازی کلا یه ویرجیل رو معرفی شخصیتی میکنه + دانته و لیدی! فقط در حد آشنایی به منش و رفتار و این چیزاس! شخصیت پردازی که به این نمیگن برادرم) اون یه نواخت بودن رو من یادم نیست کجاشو میگی مثال بزن که کجا احساس کردی یه نواخت شده! اواخر بازی؟چرا؟
یه موضوعی هست فکر کنم به خاطر اونه!‌کلا این سبک قرار بر داستان‌بندی و قالب روایی مشخص نیست! یه موضوعی پیش میاد بر حسب اون باید بری وسط اکشن! ولی خب خیلی‌ها به خاطر سه گانه‌ی God of copy بد عادت شدن که نمیشه ایرادی ازشون گرفت :d

anyway pardon me! :x

• Like
Reactions: гадюка
من اول جواب آرش رو میدم بعد میرم با پست بعدی جواب پویا .

میدونی بازم نشد آرش ! تو الان میگفتی این بازی از نظر من یکی از بدترین بازی های این نسل حتی بدتر بود ! چون هرکی میخوند فکر میکرد داری از روی بی فکری نظر میدی . حالا من نمیخوام بگم چجوری باید حرف بزنی یا نزنی چون به من هیچ ارتباطی نداره اما مثلا اگر بگی این بازی چیز خاصی نداشت از نظر من و من اصلا سمت شماره 2 ـش نمیرم خیلی بهتر بود . و مطمئن باش یک نفر هم نقل و قول نمیکرد .
اما در مورد بحثه گیم پلی ، توی این مورد جدا نمیتونی بگی بد بود . چون از حرفات مشخصه با بازی J نمیتونی کنار بیای و ذاعقت غربیه . کسی نیست که منکر گیم پلی فوق العاده بیونتا و سری DMC شه . وقتی تو میگی من چیز خاصی ندیدم پس بنابراین خوشت نیومده . تا اینکه بد باشه . یعنی منظورم اینه که بد بودن با حال نکردن فرق داره .
این گرافیک فنی هم یه بار یادمه توی تاپیکش گفتی . منم جوابت رو دادم و گفتی راست میگی البته . یه مرحله بود . یه پروتالی از یه جهنم باز میشه به Paradise . اون رو یادت میاد ؟! یادته در عرض یک لحظه یک فوق العاده و نمای زیبایی از جهنم تبدیل به یک نمای عالی و زیبا با اون جزئیات شد ؟ کمتر بازی ی هست که بتونه بدون هیچ ایرادی همچین صحنه ای بوجود بیاره . اما خب یکی از ایرادت گرافیک فنی ـش توی بعضی از صحنه ها تکسچر یکم پایین بود . اما بقیه چیزاش کامل بود . باور کن اگر بد بود بالاخره یه بابایی ( منتقدی کسی ) میگفت که بده . ولی هیچکس نگفته . پس میشه پی برد که تو یه جورایی با کلیت بازی حال نکردی و هیچ چیزش بهت برات جالب نبوده . تا اینکه بگی یک نسل عقب تر بود !! این دیگه واقعا از روی بی فکریه آرش ! حالا هم الان میگه خب این نظره منه منتها بعضی نمیشه هر نظری رو پذیرفت میشه ؟

چه ربطی داره؟ درسته زمان میتونه شخصیت ها رو محبوب تر کنه ، اما اگر سازندگان بخواهند میتونن توی نسخه اول بهترین شخصیت پردازی را داشته باشند،
مثلا مگه نیکو(مثال میگم ها) شخصیت چند نسلی داشت؟
ربط نداره که سری بودن یه شخصیت رو کامل میکنه ؟ بعد ببخشید ، شما یه جادوگر رو دارین با یه شخصیت یه بازی Sandbox مثله GTA مقایسه میکنید ؟ جملاتی که یه شخصیت مثله نیکو میگه رو میتونه بیونتا هم بگه ؟ چه مقایسه ی بیخودی .
نه اتفاقا حرف دارم در حد یک تراک! اون هم به کل بایونتا می ارزه! تراک Final Boss رو که یادته؟!((DMC3)) (البته این تراک اسم نداره ها !)
پویا ببخشید منتها خیلی بد بحث میکنی . یعنی هی از این شاخه به اون شاخه میپری . وقتی 4 تا سی دی موزیک که همه ی جای دنیا مورد تحسین قرار گرفته رو اینطوری میخوای زمین بزنی من توی این مورد اصلا بحثی نمیکنم . بیونتا برای هر مرحله یک موزیک کلی و برای هر فایت با فرشته ها یک موزیک متفاوت در نظر گرفته بود . ببخشید توی DMC 4 جز اون موزیک I Came to Death چیز دیگه ای شنیدی شما !؟
مگه بایونته سری بازی هست؟! همش 1 دونس! اگر قرار است مقایسه ای صورت بگیرد باید با DMC مقایسه بشه نه DMC4! علتش هم اینه که هر دو اولین شماره هستند و از نظر داستانی یا شخصیت پردازی یا گیم پلی یا هرچیزه دیگه نوپا(!) هستند..
پ.ن: هیچ کس فیفا 11 رو با PES 6 مقایسه نمیکنه معمولا!
خودت فهمیدی چی گفتی ؟ بیونتا سری نیست پس باید با تک بازی مقایسه بشه . از اونجا هم که رقیبه DMC هست باید با 4 مقایسه شه . یه حرفی میزنی خودتم نمیفهمی چی گفتی :دی !
جدی من از زیر بحث میخوام در برم؟!یکی مثل تو! یکی هم که میاد موسیقی بایونتا رو به هیلو نسبت میده! و جوابیم نداره که چرا یه دفعه اینو گفته!
تو اصلا پست هارو درست میخونی که نظر میدی ؟ کیوان گفت میخواین بدیم موزیکسازان هیلو برای این بازی موزیک بسازن ؟ چه ربطی به مقایسه با هیلو داشت ؟
معلومه چقدر طالب بحث کردن به این شکل هستی ;) :)) .

من همه پستارو نخوندم ولی تا اینجا طبق روند تاپیک های مربط با بیونتا کسی به :
- چشم چرونی
-خوش آمدن از انــدام خانوم قد بلند عینکی
-عقده های روانی نسبت به جنس مـخالف!
-گــِی نبودن (!!)
متهم نشده ؟! :d
برین بازیتونو بکنی بازی به این خشنگی :d

من بارها و بارها گفتم که Bayonetta از نظر من یک آشغال به تمام معنی هست، البته دلایل خودم رو هم برای این حرفم دارم!

بزرگترین مشکل من با این بازی شخصیت پردازیش هست! این موضوعی که من میگم انقدر واضح هست و خود سازندگان هم بهش معترف هستن که هیچ کس نمیتونه منکر ان بشه و هر کس هم بگه نبود با عرض معذرت رسما خودش رو به خریت زده!

شخصیت پردازی و طراحی ان طوری هست که گیرمهای خصوصا نوجوان پسر رو با کمک تحریک جنسی انها به بازی جذب کنه. یعنی دقیقا به سبک Anime های شوجو آی. از طراحی خود شخصیت بیونتا گرفته، تا لخت شدن هاش و مخصوصا نماهای بسته بازی که همش زوم روی بعضی از قسمت های تحریک آمیز بدن این خانوم هست دلایلی برای این مدعا هستن!

الباته بحث جذابیت شخصیت ها یک مورد دیگه هست و اساسا کسایی که درس طراحی خوندن میدونن، یکی از بخش های اساسی توی طراحی یک شخصیت جاذبه جنسی یا عدم جاذبه جنسی ان (به صورت تعمدی برای تیپ های خاص) هست اما اینکه یک بازی و یک شخصیت برای محبوب شدن فقط و فقط روی همین موضوعات تکیه داشته باشه برای من یک نفر غیر قابل تحمل هست!

من توی این شخصیت هیچ گونه پرداختی نمیبینم! تنها چیزی که بیونتا داره اندام موضعی بزرگ و یک شکلات هست که به سبک بازیگران پو.ر.ن استار همش تو دهنش هست! کل صحنه های اکشن و روایی بازی هم به جای اینکه به توضیح و پرداخت شخصیت بپردازه تنها در زوم کردن روی سینه، باسن و جاها دیگه این خانوم خلاصه شده!

شهاب و کیوان که از این بازی به شدت طرفداری میکنن اگه واقعا نظر دیگه ای دارید بدون حاشیه رفتن خیلی صریح بگید این خانوم چه پرداختی توی شخصیتش داره؟ دقیقا ان نکات برجسته شخصیتیش که توی بازی پرداخت شده رو بگید! اه یادم رفت! حتما الان میگید این خانوم خیلی سرزنده و شاد هست و همه دشمنان رو با طنز خاصی نابود میکنه! عجی نکته جدید(!) و بزرگی(!) توی پرداخت این شخصیت هست که من یادم رفتش!

داستان بازی هم هرچند بی نهایت کلیشه ای و دسته چندم هست و به هیچ وجه با عناوینی مثل GoW و یا DMC نمیتونه رقابت کنه اما در مجموع چون تنها شروعی برای مبارزات دیوانه وار بازی هست من یکی که ایراد چندانی ازش نمیگیرم و با شهاب هم موافقم که میگه در حد خودش خوب بود!

اما مشکل بزرگ بعدی من با بازی روایت و گیم پلی نیمه سورئال ان هست! یکی از بهترین قسمت های سری DMC روایت سورئال توی برخی از قسمت های بازی بود، مثل انجایی که دانته خواننده اپرا میشه اما توی بیونتا انقدر روی این موضوع تاکید شده که هم فضای اثر گنگ و گیج کننده شده و هم اینکه بازی به هیچ وجه جدی نیست و بیشتر شبیه بازی های آرکیدی شده که هدفشون فقط سرگرم کردن گیمرها هست!

این روایت مسخره به گیم پلی بازی هم آسیب میزنه، شاید کمبوهای بازی زیاد باشن یا قابلیت های بیونتا خیلی زیاد باشه اما انقدر درگیر این ریتم مزحک اکشن بازی هست که من یکی اصلا نتونستم ازش لذت ببرم!

البته من اعتراف میکنم که این مورد کاملا سلیقه ای هست و واقعا شما یا عاشق این نوع اکشن میشید و یا اینکه ازش متنفر که متاسفانه یا خوشبختانه من جزو گروه دوم هستم! ایرادی به این نوع اکشن نمیگیرم چون سلیقه ای هست اما خودم به هیچ وجه ازش استقبال نمیکنم!

اما یک نکته دیگه ای که باعث میشه من ضربه آخر رو به Bayonetta بزنم و ازش به عنوان بدترین HnS این نسل نام ببرم تقلید وحشتناک ان از DMC هست! کامیا از زمانی که بازی رو آنانس کرد قول داد که با یک اکشن متفاوت طرف باشیم و نمیدونم بازی جدیدش کل سبک اکشن رو که بعد از DMC به خواب رفته(!!!!) دوباره زنده کنه و ... اما تنها چیزی که توی Bayonetta دیده میشه تاکید بیشتر روی المان هایی هست که قبلا توی DMC دیده بودیم! مثال میزنم:

گیم پلی بازی عملا بدون تغییر همون گیم پلی DMC هست که تنها یک دو جین بهش کمبو جدید اضافه شده. در نتیجه نوآوری صفر! خواهشا نگید سیستم شکنجه و ... یک نوآوری توی استخون بندی گیم پلی هست! منظور اساس اکشن بازی هست که کاملا بی تغییر مونده.

روایت داستان همونطور که گفتم دقیقا مثل DMC هست با این تفاوت که روی روند روایی نیمه سورئال ان خیلی بیشتر تاکید شده.

منوها و ... از دم کپی برابر اصل DMC هست! حتی وقتی توی منوها میچرخی ان صداهای مرموز خفه هم شنیده میشه!

و ....

و در آخر اینکه Bayonetta شاید یک بازی سلیقه ای باشه و بعضی ها عاشقش و بعضی ها از ان متنفر بشن اما در مجموع هیچ حرف جدیدی توی این سبک برای گفتن نداره. هیچ المان جدیدی رو به این سبک اضافه نمیکنه، هیچ هنجار شکنی نداره و در نهایت تنها یک سری از المان های DMC اصلی رو با شدت و لحن تندتری دوباره ارایه میده! همین!

اگه بازهم کسی خلاف این فکر میکنه بدون حاشیه رفتن مستقیما نوآوری های دیده شده توی Bayonetta یا تغییراتی و تحولاتی که توی این ژانر بوجود آورد رو بگه!

• Like
Reactions: ДядsЙ
ماکان اینطوری پست نده جون من!‌کلی طول میکشه جواب دادنش!

من بارها و بارها گفتم که Bayonetta از نظر من یک آشغال به تمام معنی هست، البته دلایل خودم رو هم برای این حرفم دارم!

بزرگترین مشکل من با این بازی شخصیت پردازیش هست! این موضوعی که من میگم انقدر واضح هست و خود سازندگان هم بهش معترف هستن که هیچ کس نمیتونه منکر ان بشه و هر کس هم بگه نبود با عرض معذرت رسما خودش رو به خریت زده!
میشه جنبه‌های شخصیت پردازی دانته تو بازی اول DMC رو به من نشون بدی و بعد بایونتا رو بکشی؟جز god of copy که شخصیتش به لطف هرکول جلوتر بوده...یه بازی سوم شخص این تیپی مثال بزن که شخصیت پردازی داشته باشه تو یه شماره!‌درضمن شخصیت پردازی!‌نه معرفی یا پرسونا و تیپ! شخصیت پردازی که میدونی چی هست اره؟
کلا این ایرادت وارد نیست از نظرم ولی میتونی دفاع کنی!

شخصیت پردازی و طراحی ان طوری هست که گیرمهای خصوصا نوجوان پسر رو با کمک تحریک جنسی انها به بازی جذب کنه. یعنی دقیقا به سبک Anime های شوجو آی. از طراحی خود شخصیت بیونتا گرفته، تا لخت شدن هاش و مخصوصا نماهای بسته بازی که همش زوم روی بعضی از قسمت های تحریک آمیز بدن این خانوم هست دلایلی برای این مدعا هستن!

الباته بحث جذابیت شخصیت ها یک مورد دیگه هست و اساسا کسایی که درس طراحی خوندن میدونن، یکی از بخش های اساسی توی طراحی یک شخصیت جاذبه جنسی یا عدم جاذبه جنسی ان (به صورت تعمدی برای تیپ های خاص) هست اما اینکه یک بازی و یک شخصیت برای محبوب شدن فقط و فقط روی همین موضوعات تکیه داشته باشه برای من یک نفر غیر قابل تحمل هست!
تحریک جنسی؟بایونتا؟شوخی میکنی ماکان؟ تحریک جنسی رو به شخصیت لیدی یا تریش میگن برادر من! اصلا نمیفهمم وقتی شخصیتی وسط اون اکشن پرسعرت گیر میافته چطور میتونه جذابیت جنسی داشته باشه! این حرفا که میگی درسته کلی ولی در مورد بایونتا صدق نمیکنه! اگه یه شخصیت جانبی بود درست بود حرفات!

من توی این شخصیت هیچ گونه پرداختی نمیبینم! تنها چیزی که بیونتا داره اندام موضعی بزرگ و یک شکلات هست که به سبک بازیگران پو.ر.ن استار همش تو دهنش هست! کل صحنه های اکشن و روایی بازی هم به جای اینکه به توضیح و پرداخت شخصیت بپردازه تنها در زوم کردن روی سینه، باسن و جاها دیگه این خانوم خلاصه شده!

شهاب و کیوان که از این بازی به شدت طرفداری میکنن اگه واقعا نظر دیگه ای دارید بدون حاشیه رفتن خیلی صریح بگید این خانوم چه پرداختی توی شخصیتش داره؟ دقیقا ان نکات برجسته شخصیتیش که توی بازی پرداخت شده رو بگید! اه یادم رفت! حتما الان میگید این خانوم خیلی سرزنده و شاد هست و همه دشمنان رو با طنز خاصی نابود میکنه! عجی نکته جدید(!) و بزرگی(!) توی پرداخت این شخصیت هست که من یادم رفتش!
3rd person action fighting من جایی نمیبینم که تو این عنوان اومده باشه story teller یا tale of fantasia که تو اینقدر دنبال شخصیت‌پردازی هستی!

داستان بازی هم هرچند بی نهایت کلیشه ای و دسته چندم هست و به هیچ وجه با عناوینی مثل GoW و یا DMC نمیتونه رقابت کنه اما در مجموع چون تنها شروعی برای مبارزات دیوانه وار بازی هست من یکی که ایراد چندانی ازش نمیگیرم و با شهاب هم موافقم که میگه در حد خودش خوب بود!
کلیشه؟وقتی اثری مثل فاینال فانتزی هر 2 3 سال یه بار ساخته میشه کلا حرف زدن در مورد کلیشه‌ای بودن یه بازی اکشن سوم شخص مبارزه‌ای مثل جوک میمونه!‌به لطف امثال فاینال فانتزی دیگه کلیشه‌ای تو کاراکترا نمونده که خز نشده باشه! این از این!

اما مشکل بزرگ بعدی من با بازی روایت و گیم پلی نیمه سورئال ان هست! یکی از بهترین قسمت های سری DMC روایت سورئال توی برخی از قسمت های بازی بود، مثل انجایی که دانته خواننده اپرا میشه اما توی بیونتا انقدر روی این موضوع تاکید شده که هم فضای اثر گنگ و گیج کننده شده و هم اینکه بازی به هیچ وجه جدی نیست و بیشتر شبیه بازی های آرکیدی شده که هدفشون فقط سرگرم کردن گیمرها هست!
سوررئال! بله! حالا بحث سوررئال هم اومد وسط! میگم چی این 2 تا بازی سوررئاله؟مگه Game هدفی غیر از سرگرم کردن داره؟مگه اکشن سوم شخص تاحالا کاری غیر از این انجام داده؟نکنه تو تو این سبک دنبال ارضای فرهنگی میگردی؟ این چه مدل بحث کردنه من موندم!

این روایت مسخره به گیم پلی بازی هم آسیب میزنه، شاید کمبوهای بازی زیاد باشن یا قابلیت های بیونتا خیلی زیاد باشه اما انقدر درگیر این ریتم مزحک اکشن بازی هست که من یکی اصلا نتونستم ازش لذت ببرم!

البته من اعتراف میکنم که این مورد کاملا سلیقه ای هست و واقعا شما یا عاشق این نوع اکشن میشید و یا اینکه ازش متنفر که متاسفانه یا خوشبختانه من جزو گروه دوم هستم! ایرادی به این نوع اکشن نمیگیرم چون سلیقه ای هست اما خودم به هیچ وجه ازش استقبال نمیکنم!
نه!‌نمیتونی اعتراف کنی! هرچی میشد به بازی گفتی! بعد یه سوال دارم!‌اینهمه نمره‌های بالا و منتقدین و گیمر و همه کشک...اوکی...ولی یه سوال! این سلیقه که میگی اجازه‌ی تضعیف هم میده؟از کی؟سلیقه یعنی بگی اون مزخرفه؟یا اونجاشو خوشت نیومد؟

اما یک نکته دیگه ای که باعث میشه من ضربه آخر رو به Bayonetta بزنم و ازش به عنوان بدترین HnS این نسل نام ببرم تقلید وحشتناک ان از DMC هست! کامیا از زمانی که بازی رو آنانس کرد قول داد که با یک اکشن متفاوت طرف باشیم و نمیدونم بازی جدیدش کل سبک اکشن رو که بعد از DMC به خواب رفته(!!!!) دوباره زنده کنه و ... اما تنها چیزی که توی Bayonetta دیده میشه تاکید بیشتر روی المان هایی هست که قبلا توی DMC دیده بودیم! مثال میزنم:

گیم پلی بازی عملا بدون تغییر همون گیم پلی DMC هست که تنها یک دو جین بهش کمبو جدید اضافه شده. در نتیجه نوآوری صفر! خواهشا نگید سیستم شکنجه و ... یک نوآوری توی استخون بندی گیم پلی هست! منظور اساس اکشن بازی هست که کاملا بی تغییر مونده.

روایت داستان همونطور که گفتم دقیقا مثل DMC هست با این تفاوت که روی روند روایی نیمه سورئال ان خیلی بیشتر تاکید شده.

منوها و ... از دم کپی برابر اصل DMC هست! حتی وقتی توی منوها میچرخی ان صداهای مرموز خفه هم شنیده میشه!

و ....

و در آخر اینکه Bayonetta شاید یک بازی سلیقه ای باشه و بعضی ها عاشقش و بعضی ها از ان متنفر بشن اما در مجموع هیچ حرف جدیدی توی این سبک برای گفتن نداره. هیچ المان جدیدی رو به این سبک اضافه نمیکنه، هیچ هنجار شکنی نداره و در نهایت تنها یک سری از المان های DMC اصلی رو با شدت و لحن تندتری دوباره ارایه میده! همین!

اگه بازهم کسی خلاف این فکر میکنه بدون حاشیه رفتن مستقیما نوآوری های دیده شده توی Bayonetta یا تغییراتی و تحولاتی که توی این ژانر بوجود آورد رو بگه!

i can say looooooooool
ببین وقتی god of war یی هست که اونیموشا،دویل و pop رو یه جا تو یه بازی جمع میکنه یه bottom smashing اضافه میکنه و از دید n میلیون نوب میشه خدا! تقلید عملا بحثی مسخره‌ست! جالبه یه جا دیگه میریزین سر DMC4 که مزخرفه و کل سری dmc یه بازی خوب بیشتر نداره!‌حالا همون مزخرفات رو با بایونتا(بهترین hns چندین چند سال اخیر بدون شک) مقایسه میکنین!‌بازم میگم بایونتا اونقدر مشخص و برتر هست که آدم میمونه کجاشو بگه!
و چون هیچ چیز جدیدی نداره به درد نمیخوره! پس از این به بعد هر اثری که بحث جدیدی مطرح نکرد مزخرفه! social network مزخرفه و میلیون‌ها اثر سینمایی،نوشتاری و موسیقیایی مزخرفن!‌مثلا کل My Dying bride هم مزخرفه!‌چون 15 تا آلبوم داده عین آلبوم اولش و قطعا مزخرفه!
دوباره ببین! یکم منطقی بحث کن! تو میتونی 24 ساعت متمادی بایونتا رو بکوبی،منم میتونم همین مدت زمان امثال GOW رو بکوبم! اما مشکل این نیست!‌مشکل اینه که یه چیزو جای یه چیز دیگه جا بزنیم! میگیم دانته شخصیت پردازی!! داره ولی بایونتا نداره!

زرشک به تمام معنا با عرض معذرت ! بیونتا توی موزیک و صداگذاری کاملترین سطح بود . یعنی هیچ تردیدی وجود نداره که توی این مورد خصوصا موزیک بیونتا نظیر نداره . اینو دارم با اطمینان تمام میگم و 0.000000001 % تردید ندارم .

شهاب خداوکیل مسیقی در نوع خودش خوب بود اما به بازی نمیومد :دی نگا GoW III عجب موسیقی محشری داره ! :دی حتی دانته هم موسیقیش بد نبود :دی و به بازی میخورد :دی تو این سبک باید ضرب آهنگ موسیقی تند باشه یه چیزی مثه اون اهنگ PoP : WW که فوق العاده بود ( همونی که محبوبترین اهنگش هم بود فهمیدی ؟ :دی)

i can say looooooooool

اول نشستم کلی برای همه حرف هات جواب نوشتم بعد پاکشون کردم چون اینجوری بحث به جایی نمیرسه! ببین یک سری از چیزهایی که من گفتم نظر شخصی خودم هست، مثلا اینکه من از این فرم اکشن خوشم نمیاد! نه تو میتون به من بگی نه چرا باید خوشت بیاد و نه من میتونم بهت بگم نه نباید خوشت بیاد و بحث روش وقت تلف کردنه!‌ اما یک سری از موارد دیگه حقایق هست که انکارش غیر ممکنه!

ببین من امدم ایرادات بازی از نظر خودم رو لیست کردم،‌مخالفی بیا خلافش رو توی بازی به من نشون بده! خیلی راحت و بدون هیچ بحث اضافه!

من میگم این بازی شخصیتش هیچ پرداختی نداره و تنها چیزی که داره یک خانوم س.ک.س.ی هست که بچه هارو جذب خودش کنه. اگه اشتباه هست بگو چه پرداختی توی شخصیتش داره؟!! اگه معتقدی اصلا لازم نیست به خاطر سبکش پرداخت انچنانی داشته باشه که هرچند اعتقاد غلطی هست اما عملا پذیرفتی که پرداخت نداره!

اول این مورد رو جواب بده قدم به قدم میریم جلو! منتها توجیح و اینا نمیخوام! مستقیم اگه مخالفی دلایلت رو بگو! سوال رو هم با سوال جواب نده!

این مورد به نتیجه رسید میریم سر بحث تقلید از DMC!

آخرین ویرایش:
من با بعضی از حرفهای ماکان موافق و با بعضیاش به شدت مخالف هستم . بایونتا از نظر گیم پلی فوق العاده بود واقعا نمیشه منکر این قضیه شد . کل پستهای تاپیک یک طرف پست خوشحال زیر یه طرف اینجاست که هارد کورها نمایان میشن!!!
ببین وقتی god of war یی هست که اونیموشا،دویل و pop رو یه جا تو یه بازی جمع میکنه یه bottom smashing اضافه میکنه و از دید n میلیون نوب میشه خدا! تقلید عملا بحثی مسخره‌ست!
چقدر جالب . کم مونده بود GOD OF WAR رو وارد این بحث کنید و از همه جالبتر این که اون رو تقلید محض و نوب پسند میدونی . بَسی خندیدیم . اقای هارد کور !! جوک بالایی شمارو به ارجاع میدم به یکی از پستهای خودت
اینهمه نمره‌های بالا و منتقدین و گیمر و همه کشک
!!!! دیگه چرت و پرت هم حدی داره

من با بعضی از حرفهای ماکان موافق و با بعضیاش به شدت مخالف هستم . بایونتا از نظر گیم پلی فوق العاده بود واقعا نمیشه منکر این قضیه شد .

دقیقا! من بالاتر هم گفتم، انتقاد من از اکشن بازش کاملا نظر شخصی و سلیقه ای هست! واقعا کم هم نیستن افرادی که مثل من از سبک اشکن بازی بدشون امد! مثلا میدونم آریا، فردین، آرش و ... هم مثل من این سبک رو دوست ندارن اما در عوض کیوان، شهاب و خود شما هم عاشقش هستید! این چیزی نیست که اصلا روش بشه بحث کرد چون من نمیتونم بگم نه تو چرا از اکشن بازی خوشت امد!

اما برخی از مواردی که میگم مثل تقلید بازی از DMC (از منوها و سیستم سیو بگیر تا سبک روایی داستان و فرم اکشن بازی!) یا اینکه توی همه صحنه های نمایشی بازی سعی شده همش با استفاده ابزاری از جذابیت جنسی بیونتا گیمرها رو تحریک کنه چیزی نیست که بشه اسمش رو گذاشت نظر شخصی و ردش کرد!

مثلا اینکه این دوستمون میاد میگه GoW یک بازی نوب پسند هست و از Onimusha و DMC تقلید کرده چیزی هست که نمیشه اسم نظر شخصی رو روش گذاشت! باید برای اثباتش دلیل آورد!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or