Battleield:Bad Company 2f در 30 فریم اجرا می شود ؟!!

• Thread starter Thread starter ricosev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ricosev

کاربر سایت
با سلام

امروز مقاله ای رو در eurogamer مطالعه می کردم با عنوان Face-Off: Battlefield: Bad Company 2

به طور کلی سایت eurogamer مقاله های تخصصی زیادی درباره گرافیک کنسولی داره و مقایسه های تخصصی زیادی بین عنوان های ملتی پلتفرم انجام داده و من همیشه پای ثابت این مقالات هستم
ولی امروز نکته جالب و هیجان انگیزی در مقاله مربوط به Battleield:Bad Company 2f مشاهده کردم

بدون شرح بخشی از مقاله مورد نظر :

Results reveal that in the heat of gameplay, there is very little to tell the two version of Bad Company 2 apart. Both are capped at30FPS and both will drop v-sync before losing frames, the idea being to maintain controller response and keep overall frame-rate as high as possible. In the clips above, lowest frame-rate was 25FPS on PS3, and 26FPS on 360: the difference essentially unnoticeable when averages are at 29.4FPS and 29.8FPS respectively

.
همین طور در بخش دیگه ای از مقاله مقایسه جالبی بین BF:bc2 و MW2 وجود داشت که نقل قول می کنم :
Infinity Ward's aim is to go for 60FPS and provide an arcade feel that only the highest frame-rates can give. It's a hugely worthwhile philosophy, and it's obviously paid dividends, but going down that path incurs plenty of technical limitations in the overall scope of the game's make-up.
Bad Company 2 drops down to 30FPS, but in many ways it is leaps and bounds more ambitious than Modern Warfare 2. The destruction model is simply unrivalled: no other game makes you feel so immersed in what feels like an actual warzone: it's the next-gen evolution of Criterion's Black that we've been waiting for and it all takes place in levels with a sense of scale and wonder reminiscent of Crysis.

و البته در منبع می تونید ویدئو های دقیق مقایسه رو مشاهده کنید
واقعا شگفت آور هست که این عنوان با این سرعت بالا در Gameplay بر روی 30 فریم اجرا می شود دقیقا مثل Killzone 2

منبع

آخرین ویرایش:
اصلا حال و حوصله ی بحث با ادمایی مثل تو رو ندارم این من نیستم که اسپم میدم بلکه تویی که تو هر تاپیکی میای (برای مثال تاپیک مربوط که هک شدن PS3 ) نظرات قشنگ میزنی که جز اسپم هیچ چیزی دیگه ای من اسمش رو نمیزارم دیگه هم این بحث رو ادامه نده

خداروشکر که حالشو نداری.
یعنی انتظار دارین bc2 با اون محیط به اون بزرگی
و اون گرافیک بسیار خوب تو 60 فریم اجرا شه؟
اصلا همچین چیزی غیر ممکنه.ببین این برمیگرده به فکر سازنده ها.iw با این فکر که سرعت بازی و فریمش بالاتر باشه و مقداری گرافیک فدای اون سرعت بشه بازیو تحویل میده و dice هم گرافیک فوق العاده با فریم 30 تحویل میده.حالا اینکه کدوم یکی موفقتر باشن باید دید ولی همین فریم 30 هم عالیه و فوق العاده لذت بخش.البته من هنوز تجربه نکردم ولی از تریلرهایی که دیدم میگم وتا هفته بعد تجربه میکنم.

خداروشکر که حالشو نداری.

اصلا همچین چیزی غیر ممکنه.ببین این برمیگرده به فکر سازنده ها.iw با این فکر که سرعت بازی و فریمش بالاتر باشه و مقداری گرافیک فدای اون سرعت بشه بازیو تحویل میده و dice هم گرافیک فوق العاده با فریم 30 تحویل میده.حالا اینکه کدوم یکی موفقتر باشن باید دید ولی همین فریم 30 هم عالیه و فوق العاده لذت بخش.البته من هنوز تجربه نکردم ولی از تریلرهایی که دیدم میگم وتا هفته بعد تجربه میکنم.

خب دیگه پس بحث بیخودی نکنین

من mw2 رو به خاطر یه چیز دوست دارم اونم گیم پلی و داستانشه

اما bc2 رو به خاطر

فیزیکش
گرافیک خیلی خوبش
محیط بزرگ
جو عالی داخل بازی
و...

اکثریت NooB جدیدا تعیین کننده شدن....؟؟؟؟؟تازه از نوع کنسولی؟؟؟؟
بعد از 5-6 سال هنوزم چند دقیقه مالتی BF2 رو به همه ی این آشغال های مالتی (الالخصوص عنوان
NooB پرور MW )ترجیح می دم....
اولا یه کم حرفاتو مز مزه کن بعد بزن، چون در غیر اینصورت منم نمیتونم اینطوری مودب باشم...

بله باید هم ترجیح بدی چون چاره ی دیگه ای نداری! چون متاسفانه کنسول نداری، اون آماری هم که من گذاشتم مربوط به لایو بود.

خیلی هم به خودت فشار بیاری نمیتونی بفهمی مولتی پلیر MW 2 چیه. چون دیگه همه میدونن که MW 2 توی PC دارای بخش مولتی پلیر فاجعه انگیزی هست! اینو یه سرچ کوچیک کنی توی اکثر نقد های نسخه ی PC بازی ذکر شده...
پس سر هم بندی نکن...
هیچوقت کمیت صرفا دلیل وجود کیفیت نیست . اینو گفتم برای آرش که میاد Activity XBL رو میزاره .
بله آرش جان درسته. من اتفاقا آدمی هستم که اصلا دست و پا بسته قضاوت نمیکنم.
ولی به هر حال من هر چی بگم فکر نکنم قبول کنی، ولی اگه نظر شخصی منو بخوای من معتقدم که حتما یه جوری بوده که تونسته توی رتبه ی اول قرار بگیره...

مه میدونن که MW 2 توی PC دارای بخش مولتی پلیر فاجعه انگیزی هست!
به خاطر انی فاجعه است که دقیقا مثله نسخه ی کنسولی شده بدون امکانات نسخه ی قبل که انحصارا در اختیار نسخه ی pc بود....و اون هم خاص نبود چون همه ی شوتر های آنلاین انحصاری pc از قدیم الایام این امکانات رو داشتند و mw2 یه بی احترامی برای حرفه ای های مالتی بود....اگه نه کنسول ها از این چیزا ندیدند...در ضمن من 360 دارم پس بی خودی مغلطه نکن ....ok???
اینو یه سرچ کوچیک کنی توی اکثر نقد های نسخه ی PC بازی ذکر شده...
در مورد این حرف :به نقل از گیم اسپات که به نسخه ی pc نمره ی پایین تری داد:
If you compare Modern Warfare 2 on the PC to its console counterparts, the game is every bit as awesome and enjoyable. Yet when compared to other online shooters on the PC, the multiplayer component is decidedly limited. Players cannot set up dedicated servers to host their own custom-tuned matches, and the player count for each match has been capped at 18 as opposed to the possible 64-player matches of Call of Duty 4: Modern Warfare. Furthermore, there is no support for user-created content, so rather than enjoying free mods and community maps, PC users will have to pay for downloadable content. And the money issues don't stop there: Modern Warfare 2 costs $10 more than most full-price PC games.
دلیل نمره ی پایین تر قیاس با دیگر شوتر های pc هست نه نسخه ی کنسولی...
البته در قیاس با نسخه ی کنسول ها نه تنها چیزی کم نداره بلکه وضوح تکسچر ها بسیار بالاتر هست....

یه پیشنهاد :مطالعاتت رو ببر بالا....
خیلی هم به خودت فشار بیاری نمیتونی بفهمی مولتی پلیر MW 2 چیه.
بله....بله...حق با شماست ....خود IW هم نفهمید این چی بود که به خورد ملت NooB داد...ما که هیچی....

آخرین ویرایش:
تو رو جونه هر کی دوست دارین دعوا نکنین ... خب از اطلاعات همدیگه استفاده کنین کسی اشتباه میگه با الفاظه خوب قانعش کنین بزارین ببینم این وسط کی درست میگه نه اینکه قبل از رسیدنه به نتیجه قفل بشه

میخوام ببینم کسایی که طرفداری mw2 میکنن چقدر این بازیو رو pc به طور مولتی بازی کردن؟به طور حتم هیچ کدوم طرفداران mw2 مولتی این بازیو رو pc بازی نکردن وگرنه الان سروکلتون زخمی بود از بس خودتونو میزدید به دیوار اینو من نمیگم همه pc بازا میگن از داخل بازی گرفته که فش نثارش میکنن تا خود فروما

فقط میخوام اخطار بدم که حواسم به همتون هست. مراقب رفتار و نحوه حرف زدنتون باهمدیگه باشید و گرنه چندنفری این وسط قربانی میشن. کاربر u.s.a به خصوص روی صحبتم با شماست.

بسیار خوب.حالا شد.به این میگن بحث.ببین دوست عزیز.
من هیلو و کیلزون و mw1 انلاین بازی کردم و هیچکدوم به اندازه mw2 بهم حال نداده.
شما اگه جایی امار داری بگو چند درصدشون نوب تشریف دارن.اینم مثل همون حرفه که اونایی که wii بازی میکنن همه نوبن.اصلا درست.مگه ادم نیستن.خوب این بازی هم سینگلش هم مولتیش یه جذابیت خاصی داره که انقدر محبوبه.چطور هیچکس نمیگه هرکی هیلو3 بازی میکنه نوبه ولی هرکی mw2 بازی میکنه نوبه.
بنده اشاره کردم که مولتیش مشکلات خاصی هم داره که بعضی اوقات واقعا اذیت میکنه ولی با همه این مشکلات جذابیت و لذتی داره که هیچ بازی نداره.
بنده تا الان هرچی تریلر بگی از bc2 دیدم و واقعا لذ ت بردم و شاید زمانی bc2 جای این بازیو بگیره ولی انتظار دارم وقتی این اتفاق افتاد مخالفان bc2 نیان بگن هرچی نوبه طرفداره bc2هست.
من نمیگم هر کی MW2 بازی میکنه نوب هست و هیچی از آنلاین سرش نمیشه. خودم هیچ ادعایی هم ندارم.
ولی بازی شرایطی رو ایجاد کرده، مثل مپ های مزخرف و بالانس نشده و امکان تقلب و هزار جور کثافت کاری دیگه که بازیکن های آماتور توش بشتر دووم میارن تا بازیکن های حرفه ای. وقتی که من میتونم مثل جا لباسی یه گوشه خف کنم و یه نقطه رو نشونه بگیرم و هر کی رد شد بزنم، آخرش هم یه بمب اتم ول بدم تو نقشه و یه اسباب بازی کنترلی رو هوا بفرستم تا همه رو بزنه و سرانجام تو Scoreboard فرگ اول بشم چرا به خودم زحمت اضافی بدم؟ گناه من و امثال من که از این کارا خوششون نمیاد چیه؟

مالتی پلیر BC2 بدون شک عالیه ولی مهم اینکه چقدر دوام میاره؟
مسلما وقتی که MW2 دارای یه لیدربورد ناسالم و تخیلی که توش هر کثافت کاری ممکن رو انجام دادن هست، انگیزه ای برای من نمیذاره که پس از طی همه ی Prestige های سرکاری بازی رو ادامه بدم.

پ.ن: ببخشید که بحث تاپیک چی بود و چی شد!

آخرین ویرایش:
من نمیگم هر کی MW2 بازی میکنه نوب هست و هیچی از آنلاین سرش نمیشه. خودم هیچ ادعایی هم ندارم.
ولی بازی شرایطی رو ایجاد کرده، مثل مپ های مزخرف و بالانس نشده و امکان تقلب و هزار جور کثافت کاری دیگه که بازیکن های آماتور توش بشتر دووم میارن تا بازیکن های حرفه ای. وقتی که من میتونم مثل جا لباسی یه گوشه خف کنم و یه نقطه رو نشونه بگیرم و هر کی رد شد بزنم، آخرش هم یه بمب اتم ول بدم تو نقشه و یه اسباب بازی کنترلی رو هوا بفرستم تا همه رو بزنه و سرانجام تو Scoreboard فرگ اول بشم چرا به خودم زحمت اضافی بدم؟ گناه من و امثال من که از این کارا خوششون نمیاد چیه؟
خدارو شکر که حداقل به این نتیجه رسیدیم که 100% گیمرهای mw2 نوب نیستن:biggrin1:
در مورد مپها کاملا موافقم.
تقلبو که من چیزی ندیدم که بخوام بگم تقلب ولی حرف من در مورد خود بازیه.
camper توی این بازی چیزه جدیدی نیست.وقتی اصول بازی تیمی نیست و فرد محور هست پس campکردن هم جزیی از اصول بازیه.شما حداکثر 4یا 5نفرو با این روش میتونی بکشی چون جاتو پیدا میکنن بعدشم یک greande launcher نثارت میکنن و بعدشم ادامه بازی.البته همچین چیزیو کذب نمیکنم ولی در اون حد که شما میگی نیست.
شما گناهی نداری.میتونی بازی نکنی.همونطور که گفتم میتونی خوشت نیاد ولی نباید چون خوشت نمیاد بگی اشغاله.خوب من چندتا پیغام خصوصی داشتم که میگفتن mag اشغاله ولی چون میدونستم بر مبنای سلیقست صبر کردم و نظر خاصی ندادم.اصولا مشکل من با بعضی از اقایون هم همینه.تا از چیزی خوششون نمیاد میگن اشغاله و حرف هر سایتو هر تعریفو تمجیدی هم براشون مهم نیست.
حالا یه سوال؟تو نسخه کنسولی هم میشه تقلب کرد چون من چیزی ندیدم؟
ممنونم که منطقی بحث میکنی.

آخرین ویرایش:
.وقتی اصول بازی تیمی نیست و فرد محور هست پس campکردن هم جزیی از اصول بازیه.شما حداکثر 4یا 5نفرو با این روش میتونی بکشی چون جاتو پیدا میکنن بعدشم یک greande launcher نثارت میکنن و بعدشم ادامه بازی.البته همچین چیزیو کذب نمیکنم ولی در اون حد که شما میگی نیست.
.
نه عزیز من. این مساله کمپر هم باز برمیگرده به جو تو بازی و اون اکثریتی که اینطوری بازی میکنن و MW بازی باب دلشون هست. وگرنه تو کیلزون هم تو مُد BodyCount همکاری تیمی به اون صورت نبود، ولی کسی هم جرات خف کردن نداشت!

نه عزیز من. این مساله کمپر هم باز برمیگرده به جو تو بازی و اون اکثریتی که اینطوری بازی میکنن و MW بازی باب دلشون هست. وگرنه تو کیلزون هم تو مُد BodyCount همکاری تیمی به اون صورت نبود، ولی کسی هم جرات خف کردن نداشت!

توروخدا بحثو خرابش نکن.من نمیگم اینکارو نمیکنن میگم در اون حد که شما میگی به هیج وجه نیست.

بله آرش جان درسته. من اتفاقا آدمی هستم که اصلا دست و پا بسته قضاوت نمیکنم.
ولی به هر حال من هر چی بگم فکر نکنم قبول کنی، ولی اگه نظر شخصی منو بخوای من معتقدم که حتما یه جوری بوده که تونسته توی رتبه ی اول قرار بگیره...
نه آرش ، چرا قبول نکنم . اتفاقا من دوست دارم با کسی بحث کنم که احترام نگه داره ، منم نگه دارم ، من ازش دو تا کلمه یاد بگیرم . من میگم شما ، ما هر کدوم یه منتقد هستیم . هممون واقعیت ها رو میبینیم ، میبینیم که MW2 چقدر فروخت ، چقدر بازیکن داره ، بازی سالمی نیست ... همه چیزش رو میبینیم هم خوبی هم بدی .
من میگم صرفا به حرف های سایت ها لازم نیست استناد کنید . اون ها با همون دو تا چشمی که ما داریم بازی رو میبینن . حرف من اینه ، الان MW2 تو XBL و PSN بیشترین Player رو داره ، آیا این صرفا دلیل بر خوب بودن و تک بودن و بی ایراد بودن بازی میشه ؟ این درسته بیایم بگیم چون همه دارن بازی میکنن پس خوبه ؟ قطعا نه . برات مثال میارم . برو تو تاپیک MP ِ همین بازی تو بخش PS3 . خودم اونجا بچه ها رو جمع میکردم و هر شب تو پارتی MW2 بازی می کردیم . اولا اینکه بازی هیچ گونه سلامتی نداره ، پر از هک و گلیچ و کثافت کاریه ، اینو که دیگه نمیشه کتمان کرد . از بین اونایی که با من بازی میکردن بیشتر از نصفشون بین 12 تا 16 سال سن داشتن . یعنی زیر سن قانونی که PEGI یا ESRB تعیین کرده . خیلی هم خوشحال بودن ، خیلی هم حال میکردن . ولی بودن کسانی که بعد از دو هفته خسته شدن ، کشیدن بیرون . تا دلت بخواد تو PSN و حتی XBL نمونش هست . برو تا تاپیک Multiplayer Mode این بازی تو بخش 360 ببین همونایی که MW رو تا نهایتش بازی کردن چطوری از این بازی مینالن ! اینا واقعیاته . یه مثل هست که طرف هم میزنه هم گریه میکنه . ما و اونا هم MW2 بازی می کنیم و هم ناله می کنیم که این چیه . بعد از یه مدت هم به کل میزاریمش کنار . همونطور که من گذاشتم و رفتم Borderlands بازی کردم . همونطور که خیلی از بچه ها تو هر دو گروه هم PSN و هم XBL گذاشتن کنار و منتظر یه بازی دیگه شدن ، حتی خیلی هاشون دوباره رفتن سراغ MW . اینا همش واقعیته که هر کدوم از شما اگر مکرر تو شبکه باشید چه PSN چه XBL کامل درکشون می کنید .

در ضمن من 360 دارم پس بی خودی مغلطه نکن ....ok???
خیلی ببخشید که حس ششم من در این مورد به یاریم نیومد و یا بهم وحی ای چیزی نشد که شما 360 داری! من با توجه به پلتفرم زیر اسمت گفتم...
در مورد این حرف :به نقل از گیم اسپات که به نسخه ی pc نمره ی پایین تری داد:
اتفاقا من از سایتی که به شدت انزجار دارم و حاضر نیستم حتی اسمش رو هم بشنوم همین گیم اسپات هست. دست گذاشتی رو نقطه ضعف من!
یه پیشنهاد :مطالعاتت رو ببر بالا....
بله....بله...حق با شماست ....خود IW هم نفهمید این چی بود که به خورد ملت NooB داد...ما که هیچی....
..............
نه آرش ، چرا قبول نکنم . اتفاقا من دوست دارم با کسی بحث کنم که احترام نگه داره ، منم نگه دارم ، من ازش دو تا کلمه یاد بگیرم . من میگم شما ، ما هر کدوم یه منتقد هستیم . هممون واقعیت ها رو میبینیم ، میبینیم که MW2 چقدر فروخت ، چقدر بازیکن داره ، بازی سالمی نیست ... همه چیزش رو میبینیم هم خوبی هم بدی .
من میگم صرفا به حرف های سایت ها لازم نیست استناد کنید . اون ها با همون دو تا چشمی که ما داریم بازی رو میبینن . حرف من اینه ، الان MW2 تو XBL و PSN بیشترین Player رو داره ، آیا این صرفا دلیل بر خوب بودن و تک بودن و بی ایراد بودن بازی میشه ؟ این درسته بیایم بگیم چون همه دارن بازی میکنن پس خوبه ؟ قطعا نه . برات مثال میارم . برو تو تاپیک MP ِ همین بازی تو بخش PS3 . خودم اونجا بچه ها رو جمع میکردم و هر شب تو پارتی MW2 بازی می کردیم . اولا اینکه بازی هیچ گونه سلامتی نداره ، پر از هک و گلیچ و کثافت کاریه ، اینو که دیگه نمیشه کتمان کرد . از بین اونایی که با من بازی میکردن بیشتر از نصفشون بین 12 تا 16 سال سن داشتن . یعنی زیر سن قانونی که PEGI یا ESRB تعیین کرده . خیلی هم خوشحال بودن ، خیلی هم حال میکردن . ولی بودن کسانی که بعد از دو هفته خسته شدن ، کشیدن بیرون . تا دلت بخواد تو PSN و حتی XBL نمونش هست . برو تا تاپیک Multiplayer Mode این بازی تو بخش 360 ببین همونایی که MW رو تا نهایتش بازی کردن چطوری از این بازی مینالن ! اینا واقعیاته . یه مثل هست که طرف هم میزنه هم گریه میکنه . ما و اونا هم MW2 بازی می کنیم و هم ناله می کنیم که این چیه . بعد از یه مدت هم به کل میزاریمش کنار . همونطور که من گذاشتم و رفتم Borderlands بازی کردم . همونطور که خیلی از بچه ها تو هر دو گروه هم PSN و هم XBL گذاشتن کنار و منتظر یه بازی دیگه شدن ، حتی خیلی هاشون دوباره رفتن سراغ MW . اینا همش واقعیته که هر کدوم از شما اگر مکرر تو شبکه باشید چه PSN چه XBL کامل درکشون می کنید .
تمام حرفات رو قبول دارم آرش، درسته.:smile:
واقعا با منطق میشه همه چیز رو به خوبی پیش برد.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or