با سلام
امروز مقاله ای رو در eurogamer مطالعه می کردم با عنوان Face-Off: Battlefield: Bad Company 2
به طور کلی سایت eurogamer مقاله های تخصصی زیادی درباره گرافیک کنسولی داره و مقایسه های تخصصی زیادی بین عنوان های ملتی پلتفرم انجام داده و من همیشه پای ثابت این مقالات هستم
ولی امروز نکته جالب و هیجان انگیزی در مقاله مربوط به Battleield:Bad Company 2f مشاهده کردم
بدون شرح بخشی از مقاله مورد نظر :
.
همین طور در بخش دیگه ای از مقاله مقایسه جالبی بین BF:bc2 و MW2 وجود داشت که نقل قول می کنم :
و البته در منبع می تونید ویدئو های دقیق مقایسه رو مشاهده کنید
واقعا شگفت آور هست که این عنوان با این سرعت بالا در Gameplay بر روی 30 فریم اجرا می شود دقیقا مثل Killzone 2
منبع
امروز مقاله ای رو در eurogamer مطالعه می کردم با عنوان Face-Off: Battlefield: Bad Company 2
به طور کلی سایت eurogamer مقاله های تخصصی زیادی درباره گرافیک کنسولی داره و مقایسه های تخصصی زیادی بین عنوان های ملتی پلتفرم انجام داده و من همیشه پای ثابت این مقالات هستم
ولی امروز نکته جالب و هیجان انگیزی در مقاله مربوط به Battleield:Bad Company 2f مشاهده کردم
بدون شرح بخشی از مقاله مورد نظر :
Results reveal that in the heat of gameplay, there is very little to tell the two version of Bad Company 2 apart. Both are capped at30FPS and both will drop v-sync before losing frames, the idea being to maintain controller response and keep overall frame-rate as high as possible. In the clips above, lowest frame-rate was 25FPS on PS3, and 26FPS on 360: the difference essentially unnoticeable when averages are at 29.4FPS and 29.8FPS respectively
.
همین طور در بخش دیگه ای از مقاله مقایسه جالبی بین BF:bc2 و MW2 وجود داشت که نقل قول می کنم :
Infinity Ward's aim is to go for 60FPS and provide an arcade feel that only the highest frame-rates can give. It's a hugely worthwhile philosophy, and it's obviously paid dividends, but going down that path incurs plenty of technical limitations in the overall scope of the game's make-up.
Bad Company 2 drops down to 30FPS, but in many ways it is leaps and bounds more ambitious than Modern Warfare 2. The destruction model is simply unrivalled: no other game makes you feel so immersed in what feels like an actual warzone: it's the next-gen evolution of Criterion's Black that we've been waiting for and it all takes place in levels with a sense of scale and wonder reminiscent of Crysis.
و البته در منبع می تونید ویدئو های دقیق مقایسه رو مشاهده کنید
واقعا شگفت آور هست که این عنوان با این سرعت بالا در Gameplay بر روی 30 فریم اجرا می شود دقیقا مثل Killzone 2
منبع
آخرین ویرایش: