Battleield:Bad Company 2f در 30 فریم اجرا می شود ؟!!

• Thread starter Thread starter ricosev
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ricosev

کاربر سایت
با سلام

امروز مقاله ای رو در eurogamer مطالعه می کردم با عنوان Face-Off: Battlefield: Bad Company 2

به طور کلی سایت eurogamer مقاله های تخصصی زیادی درباره گرافیک کنسولی داره و مقایسه های تخصصی زیادی بین عنوان های ملتی پلتفرم انجام داده و من همیشه پای ثابت این مقالات هستم
ولی امروز نکته جالب و هیجان انگیزی در مقاله مربوط به Battleield:Bad Company 2f مشاهده کردم

بدون شرح بخشی از مقاله مورد نظر :

Results reveal that in the heat of gameplay, there is very little to tell the two version of Bad Company 2 apart. Both are capped at30FPS and both will drop v-sync before losing frames, the idea being to maintain controller response and keep overall frame-rate as high as possible. In the clips above, lowest frame-rate was 25FPS on PS3, and 26FPS on 360: the difference essentially unnoticeable when averages are at 29.4FPS and 29.8FPS respectively

.
همین طور در بخش دیگه ای از مقاله مقایسه جالبی بین BF:bc2 و MW2 وجود داشت که نقل قول می کنم :
Infinity Ward's aim is to go for 60FPS and provide an arcade feel that only the highest frame-rates can give. It's a hugely worthwhile philosophy, and it's obviously paid dividends, but going down that path incurs plenty of technical limitations in the overall scope of the game's make-up.
Bad Company 2 drops down to 30FPS, but in many ways it is leaps and bounds more ambitious than Modern Warfare 2. The destruction model is simply unrivalled: no other game makes you feel so immersed in what feels like an actual warzone: it's the next-gen evolution of Criterion's Black that we've been waiting for and it all takes place in levels with a sense of scale and wonder reminiscent of Crysis.

و البته در منبع می تونید ویدئو های دقیق مقایسه رو مشاهده کنید
واقعا شگفت آور هست که این عنوان با این سرعت بالا در Gameplay بر روی 30 فریم اجرا می شود دقیقا مثل Killzone 2

منبع

آخرین ویرایش:
اصولا من جواب دارم خیلی هم خوب ولی اگه برگردی به بحث های گذشته نگاه کنی حتما به جوابت میرسی و حقیقتا هم این گونه بحث ها هیچ فایده ای نداره و فقط گذشته ها دوباره مرور میشه . 60 فریم بودن آبنبات نیست هرکی خوشش بیاد از سر راه بخرتش . (ببخشید به عنوان شوخی فرض کنید )
ببین فرخ من خودم استاد پیچوندنم . پس تو صحبت کردن و بحث کردن سعی نکن منو بپیچونی . اولا که باید تمام حرف منو نقل قول کنی و بعد حرف بزنی . تو تا نصفه برداشتی نقل کردی و بعدش واسه خودت حرف زدی .
هنوز منتظر جواب هستم که Modern Warfare چی داشت ؟ فیزیک داشت ... ؟ Texture داشت ... ؟ محیط بزرگ و وسیع داشت ... ؟ Object و دشمن های زیاد داشت ... ؟ Modern Warfare 2 چی داشت که 60 فریم بودنش بخواد بشه آقا بالا سر بقیه بازی ها ؟
این عین حرف منه . من نگفتم Modern Warfare 2 بده ، هیچی نداره ، اخه ! من دارم میگم تا گفته میشه مثلا Bad Company 2 روی 30 فریم اجرا میشه سریع نیای بگی خوب Modern Warfare 2 روی 60 فریم اجرا میشه ! چه ربطی داره آخه . خوشبختانه Bad Company 2 رو هم که بازی نکردی . من نگقتم گرافیک بازی بد ِ پس بازم اسم سایت واسه من ردیف نکن . حرف من اینه این بازی فیزیک نداره ، Texture نداره ، Object به اون صورت نداره و محیط بزرگ و وسیع هم نداره پس 60 فریم بودنش خیلی تعجب نداره . اگر میشد 30 فریم تعجب داشت . حالا از اونور اگر یه روزی Bad Company 2 رو بازی کردی میفهمی که اجرا شدن یه همچین بخش عظیمی از افکت ها و تخریب پذیری و گرافیک و اون محیط وسیعی که داره روی 30 فریم تازه تعجب هم داره .

خوشبختانه دوستان تو BC خیلی دوست دارند از بحث فاصله بگیرند و نا گفته هایی که توی گلوشون گیر کرده رو بیارن وسط . اینجا بحث سر 60 فریم بودن Modern Warfare 2 بود که خوبه عالیه ولی چیز سختی نیست که بخوایم بگیم شد یه استاندارد تو بازی ها ، چون عملا یه موتور قدیمیه با یه سری تکنیک به کار برده شده قدیمی . با این حال زیبا و چشم نواز . حالا یه عده میان ربطش میدن به Multiplayer ! تو رو خدا آدمو نخندونین . من بی سواد ، من هیچی از Game نمیدونم . برید از کسی که دو تا کلمه از Game میدونه بپرسید Multiplayer یعنی چی توی Shooter ها ! بهتون میگه . البته اگر یهو اسم MW2 رو جلوی Bad Company 2 یا کلا Battlefield بیارید ممکنه دیگه باهاتون صحبت نکنه . در ضمن اینم بدونید نیازی به گذاشتن آمار نیست . همه میدونن MW2 توی Live و PSN بازیکن زیاد داره ولی آیا صرفا زیاد بودن بازیکن دلیل بر برتری اون بازیه ؟ خوشبختانه تو دنیا کم نوب نداریم .
اگر خیلی به خودتون میبالید ، اگر خیلی اعتماد به نفس دارید . یکی که این ادعا رو نسبت به MW2 داره بیاد جلو خیلی دوستانه با هم بحث کنیم که Battlefield کجا و Call of Duty کجا تو حیطه Multiplayer . البته این مسئله فقط تو ایران ِ که چون MW2 انقدر فروخت پس خداست . فقط تو BC و فروم های ایرانی تاپیک فروش داریم که دم به دیقه توش دعوا میشه که آی بازی من بیشتر فروخت آی بازی من بیشتر فروخت !

از این به بعد هم فقط با کسانی صحبت می کنم که بهم ثابت بشه هم Modern Warfare 2 رو بازی کردن و هم Battlefield Bad Company 2 . بنده رسما اعلام می کنم جلوی پیشگو ها و جادوگر ها توانایی هیچگونه بحثی ندارم و از قبل میگم بازندم و حرفشون رو 100 % قبول دارم .
ارش همین تیکه را جواب بدم کافیه فکر کنم .

اصلا تعجبی نداشت چرا چون تا الان روی کنسول با همین محیط mw2 بازی نبوده 60 فریم باشه . اگه این همه راحت بود حتما این کار را میکردند . الان اشغاترین گرافیک های این نسل به زور دارن 30 فریم را روی کنسولها بالا میارن .
mw2 به قدری اکشنش بالا بود به قدری گرافیک چشم نواز بود که واقعا 60 فریم بودنش روی کنسول تبریک داشت . الان این بازی انحصاری هم نیست که من بخوام جانب داری کنم . من دیده هام را میگم .
بحثت در مورد این که bc2 بخواد 60 فریم باشه سخته حرفت کاملا درسته ولی حرف منم که بازی بخواد با محیط mw2 60 باشه اسون باشه هم نیست . کار iw تقدیر داره .
الان 30 فیریم بودن روی کنسولها یه استاندارده و 100 % ضروری و خیلی بازی هستند که اینطوره .

حالا بخوایم تعریفش کنیم بگیم اولالا اصلا این خبرها نیست .
خوب الان من غیر از این گفتم ؟! من تو متن بالا از کلمه های عالی ، خوب چشم نواز و زیبا برای Modern Warfare 2 استفاده کردم . غیر از این هم نیست . نمیگم هم مثل آب خوردن شده 60 فریم ، قطعا کار شده روش ، زحمت کشیده شده ولی اصلا چیز سختی نیست . دو بار گفتم قبلا که 60 فریم بودن MW2 با تکنیک ها و مشخصه هایی که داره یه چیز تقریبا معمولیه . قسمت اول پست هم گفتم بحث اینه که چون Bad Company 2 رو میگن 30 ِ سریع نگیم MW2 که 60 ، این که چیزی نیست ! چون سیستم این دو تا از پایه با هم فرق میکنه .
ممنونم که دیده هات رو گفتی . آخه شما یه جوری حرف میزنید که انگار مثلا MW2 یه بازی انحصاری واسه 360 ِ و Bad Company 2 واسه PS3 . متاسفانه روی هم دیگه این دو تا بازی 160 هزار تومان تموم شده :دی البته یکیش کادو بوده پس منم جفتش رو بازی کردم ، به یه اندازه پول دادم که الان دارم مقایسه می کنم . من دارم میگم چشم بسته اسیر آمار و ارقام نشید . شما هر کدوم برای خودتون منتقد هستید و مجبور نیستید برای اثبات حرفتون مثلا IGN رو وسط بکشید . آمار و ارقام فقط ظاهر کار ِ فقط یه کمیت . هیچوقت کمیت صرفا دلیل وجود کیفیت نیست . اینو گفتم برای آرش که میاد Activity XBL رو میزاره . شما میتونی خودت جفتش رو بازی کنی ، Multiplayer جفتش رو تجربه کنی ، مثل یه منتقد حرف بزنی . نه جانب MW2 رو بدون تجربه داشتن بگیری و آمار و ارقام رو بیاری وسط .

آخرین ویرایش:
اگر میشد 30 فریم تعجب داشت .

ارش همین تیکه را جواب بدم کافیه فکر کنم .

اصلا تعجبی نداشت چرا چون تا الان روی کنسول با همین محیط mw2 بازی نبوده 60 فریم باشه . اگه این همه راحت بود حتما این کار را میکردند . الان اشغاترین گرافیک های این نسل به زور دارن 30 فریم را روی کنسولها بالا میارن .
mw2 به قدری اکشنش بالا بود به قدری گرافیک چشم نواز بود که واقعا 60 فریم بودنش روی کنسول تبریک داشت . الان این بازی انحصاری هم نیست که من بخوام جانب داری کنم . من دیده هام را میگم .
بحثت در مورد این که bc2 بخواد 60 فریم باشه سخته حرفت کاملا درسته ولی حرف منم که بازی بخواد با محیط mw2 60 فریم باشه و اسون باشه هم نیست . کار iw تقدیر داره .
الان 30 فیریم بودن روی کنسولها یه استاندارده و 100 % ضروری و خیلی بازی هستند که اینطوره .

حالا بخوایم تعریفش کنیم بگیم اولالا اصلا این خبرها نیست . الانم دارم امتیازهای گرافیکی بازی را نگاه میکنم نسبت به mw2 تراز امتیاز بالایی نداره خوب سایتها هم دارن اون چیزی را میگن که میبینن .

دو بار گفتم قبلا که 60 فریم بودن MW2 با تکنیک ها و مشخصه هایی که داره یه چیز تقریبا معمولیه .
دوبار چیه 100 بارم بگی نمیشه :biggrin1: چون معمولی نیست عزیزم .
اگه بود حتما این همه مدت را دگر بازی ها میکردند اگه معمولی این همه تحسینش نمیکردند . برات مثال اوردم چقدر اخه ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
منظورت این بود که تو فرق بین 30 و 60 فریم رو تشخیص نمیدی؟؟؟!!؟؟(البته ببخشید که بازم قضیه مرغ و تخم مرغ رو وسط کشیدما:biggrin1:)
عزیز من حرف من ساده اس
حتی اگه فریم ریت یک بازی اون قدر بالا باشه که بتونه حرکت گلوله رو نشون بده اون وقت تو می تونی جا خالی بدی ؟؟؟
منظورم اینه توی بازی می تونی در صدم ثانیه حرکت کنی ؟؟؟
آخه مگه سرعت حرکت کاراکتر شما چه قدره ؟؟؟

مفهوم حرفم اینه که حتی اگه بازی روی 600 فریم در ثانیه هم اجرا بشه باعث یک تحول اساسی در Gameplay نخواهد شد

در مورد 30 فریم هم در حال حاضر یک استاندارد در سینما هست
فیلم ها زیادی هستن که اکشن سریعی دارن و فریم شون 30 تا 35 هست و هیچ کندی حرکتی دیده نمی شه

این عین حرف منه . من نگفتم Modern Warfare 2 بده ، هیچی نداره ، اخه ! من دارم میگم تا گفته میشه مثلا Bad Company 2 روی 30 فریم اجرا میشه سریع نیای بگی خوب Modern Warfare 2 روی 60 فریم اجرا میشه ! چه ربطی داره آخه . خوشبختانه Bad Company 2 رو هم که بازی نکردی . من نگقتم گرافیک بازی بد ِ پس بازم اسم سایت واسه من ردیف نکن . حرف من اینه این بازی فیزیک نداره ، Texture نداره ، Object به اون صورت نداره و محیط بزرگ و وسیع هم نداره پس 60 فریم بودنش خیلی تعجب نداره . اگر میشد 30 فریم تعجب داشت . حالا از اونور اگر یه روزی Bad Company 2 رو بازی کردی میفهمی که اجرا شدن یه همچین بخش عظیمی از افکت ها و تخریب پذیری و گرافیک و اون محیط وسیعی که داره روی 30 فریم تازه تعجب هم داره .

خوشبختانه دوستان تو BC خیلی دوست دارند از بحث فاصله بگیرند و نا گفته هایی که توی گلوشون گیر کرده رو بیارن وسط . اینجا بحث سر 60 فریم بودن Modern Warfare 2 بود که خوبه عالیه ولی چیز سختی نیست که بخوایم بگیم شد یه استاندارد تو بازی ها ، چون عملا یه موتور قدیمیه با یه سری تکنیک به کار برده شده قدیمی . با این حال زیبا و چشم نواز . حالا یه عده میان ربطش میدن به Multiplayer ! تو رو خدا آدمو نخندونین . من بی سواد ، من هیچی از Game نمیدونم . برید از کسی که دو تا کلمه از Game میدونه بپرسید Multiplayer یعنی چی توی Shooter ها ! بهتون میگه . البته اگر یهو اسم MW2 رو جلوی Bad Company 2 یا کلا Battlefield بیارید ممکنه دیگه باهاتون صحبت نکنه . در ضمن اینم بدونید نیازی به گذاشتن آمار نیست . همه میدونن MW2 توی Live و PSN بازیکن زیاد داره ولی آیا صرفا زیاد بودن بازیکن دلیل بر برتری اون بازیه ؟ خوشبختانه تو دنیا کم نوب نداریم .
اگر خیلی به خودتون میبالید ، اگر خیلی اعتماد به نفس دارید . یکی که این ادعا رو نسبت به MW2 داره بیاد جلو خیلی دوستانه با هم بحث کنیم که Battlefield کجا و Call of Duty کجا تو حیطه Multiplayer . البته این مسئله فقط تو ایران ِ که چون MW2 انقدر فروخت پس خداست . فقط تو BC و فروم های ایرانی تاپیک فروش داریم که دم به دیقه توش دعوا میشه که آی بازی من بیشتر فروخت آی بازی من بیشتر فروخت !

از این به بعد هم فقط با کسانی صحبت می کنم که بهم ثابت بشه هم Modern Warfare 2 رو بازی کردن و هم Battlefield Bad Company 2 . بنده رسما اعلام می کنم جلوی پیشگو ها و جادوگر ها توانایی هیچگونه بحثی ندارم و از قبل میگم بازندم و حرفشون رو 100 % قبول دارم .
جالب گفتی ... مرسی

دوست عزیز ...
واقعیت اینه تا قبل از اینکه این تاپیک زده بشه هیچ کس از فریم ریت BF:bc2 شکایت نداشت
من خودم فرصت اینو داشتم یک دستی بهنسخه نهایی بازی بزنم
اصلا متوجه 30 فریم بودنش نشدم ؟!! مطمئنم هیچ کس دیگه هم متوجه این مسئله نشده بود
تا اینکه مقاله Eurogamer رو خوندم و متوجه این مسئله شدم
Gameplay بازی سریع و اکشن هست اون قدر سریع و خوش ساخت هست که من خودم متوجه تفاوت فریم ریت نشدم
مطمئنم قبل این تاپیک هیچ کس دیگه ای هم متوجه این نشده بود
شما اینو چجه طور توجیه می کنی؟؟

آخرین ویرایش:
من نمیدونم تا کی میخواین برای مغلطه کاری از واژه قدیمی و مسخره نوب استفاده کنین.همه دنیا احمقو نوبن و چندتا از شماها فقط درست میگین.
بحث اصلا دربازه bc2 نیست بحث اینه که هر اماری جلوتون میزارن و با هر ادله ای بحث میکنن توجیهات مسخرتونو دارید.

بحث اصلا دربازه bc2 نیست بحث اینه که هر اماری جلوتون میزارن و با هر ادله ای بحث میکنن توجیهات مسخرتونو دارید.

شما مسخره حرف می زنی ... اگه می تونی منطقی بحث کنی .... بسم الله
اگه نمی تونی منطقی بحث کنی اصلا پست نده

آیا این مثال ساده که CoD4:MW به طور متوسط 40 فریم داشت و در عین حال Gameplay فوق العاده ای هم داشت ادله اشتباهی هست ؟؟

من اصلا کاری به MW2 , BC2 ندارم چون اصلا طرفداره این سبک نیستم و هیچکدوم رو هم بازی نکردم و نمیکنم و نخواهم کرد ولی هر کی میگه 60 فریم در ثانیه با 30 زیاد فرقی نداره و قابله حس نیست و از این حرفها، باید یه تجدیده نظری بکنه. 60 فریم در ثانیه کاملا قابله حسه از لحاظه روون بودن و لطیف بودنه حرکته تصویر. مثل این میمونه که بگین پارچه ابریشمی با پارچه جین از لحاظه لطافت زیاد فرقی نداره و قابله حس نیست... یه چی میگین ها!

شما مسخره حرف می زنی ... اگه می تونی منطقی بحث کنی .... بسم الله
اگه نمی تونی منطقی بحث کنی اصلا پست نده

آیا این مثال ساده که CoD4:MW به طور متوسط 40 فریم داشت و در عین حال Gameplay فوق العاده ای هم داشت ادله اشتباهی هست ؟؟

اقا جان من که با شما نبودم:evil:من با اون دسته از عزیزانی هستم که میگن هرکی کلا عشق mw2 داشته باشه نوبه.mw که زمان خودش طوفانی بود.10بار سینگلشو تموم کردم و تو لایو هم تا وقتی بن شدم بازی کردم.

من نمیدونم تا کی میخواین برای مغلطه کاری از واژه قدیمی و مسخره نوب استفاده کنین.همه دنیا احمقو نوبن و چندتا از شماها فقط درست میگین.
آخه مسئله اینجاست که نصف بیشتر بازیکن های این بازی نوب تشریف دارن.
توجیهات مسخره هم عین واقعیت هست. شما برو چند تا FPS دیگه آنلاین بازی کن بعد بیا سنگ این بازی رو به سینه بزن.
من فقط نوک پیکانم سمت مولتی این بازی هست. پس لطفا در همین مورد پست منو نقل کنید.

آخه مسئله اینجاست که نصف بیشتر بازیکن های این بازی نوب تشریف دارن.
توجیهات مسخره هم عین واقعیت هست. شما برو چند تا FPS دیگه آنلاین بازی کن بعد بیا سنگ این بازی رو به سینه بزن.
من فقط نوک پیکانم سمت مولتی این بازی هست. پس لطفا در همین مورد پست منو نقل کنید.
بسیار خوب.حالا شد.به این میگن بحث.ببین دوست عزیز.
من هیلو و کیلزون و mw1 انلاین بازی کردم و هیچکدوم به اندازه mw2 بهم حال نداده.
شما اگه جایی امار داری بگو چند درصدشون نوب تشریف دارن.اینم مثل همون حرفه که اونایی که wii بازی میکنن همه نوبن.اصلا درست.مگه ادم نیستن.خوب این بازی هم سینگلش هم مولتیش یه جذابیت خاصی داره که انقدر محبوبه.چطور هیچکس نمیگه هرکی هیلو3 بازی میکنه نوبه ولی هرکی mw2 بازی میکنه نوبه.
بنده اشاره کردم که مولتیش مشکلات خاصی هم داره که بعضی اوقات واقعا اذیت میکنه ولی با همه این مشکلات جذابیت و لذتی داره که هیچ بازی نداره.
بنده تا الان هرچی تریلر بگی از bc2 دیدم و واقعا لذ ت بردم و شاید زمانی bc2 جای این بازیو بگیره ولی انتظار دارم وقتی این اتفاق افتاد مخالفان bc2 نیان بگن هرچی نوبه طرفداره bc2هست.

در این که MW2 یه جورائی ارکید شده بود و فقط کشتن و رسیدن از نقطه A به B بود شکی نیست و در هیچ موردی در برابر BC2 حرفی برای گفتن نداره; اما درست نمیتونه باشه هر بازی که فروش میکنه و کاربر زیاد داره بزارید پای Overrate و Overheat شدن، ملت جو زده و یک مشت N00b.
مالتی پلیر BC2 بدون شک عالیه ولی مهم اینکه چقدر دوام میاره؟

بسیار خوب.حالا شد.به این میگن بحث.ببین دوست عزیز.
من هیلو و کیلزون و mw1 انلاین بازی کردم و هیچکدوم به اندازه mw2 بهم حال نداده.
شما اگه جایی امار داری بگو چند درصدشون نوب تشریف دارن.اینم مثل همون حرفه که اونایی که wii بازی میکنن همه نوبن.اصلا درست.مگه ادم نیستن.خوب این بازی هم سینگلش هم مولتیش یه جذابیت خاصی داره که انقدر محبوبه.چطور هیچکس نمیگه هرکی هیلو3 بازی میکنه نوبه ولی هرکی mw2 بازی میکنه نوبه.
بنده اشاره کردم که مولتیش مشکلات خاصی هم داره که بعضی اوقات واقعا اذیت میکنه ولی با همه این مشکلات جذابیت و لذتی داره که هیچ بازی نداره.
بنده تا الان هرچی تریلر بگی از bc2 دیدم و واقعا لذ ت بردم و شاید زمانی bc2 جای این بازیو بگیره ولی انتظار دارم وقتی این اتفاق افتاد مخالفان bc2 نیان بگن هرچی نوبه طرفداره bc2هست.

باز هرکی میاد یک چیزی میگه این اقا میاد ادامه میده تو بردی هیچ بازی خوب نیست فقط mw2 . اصلا چقدر کیلزون 2 رو بازی کردی که همچین حرفی میزنی. انقدر الکی الکی از این بازی طرفداری نکن اول برو بازی های دیگه آنلاین بزن بعد بیا تعریف کن .

باز هرکی میاد یک چیزی میگه این اقا میاد ادامه میده تو بردی هیچ بازی خوب نیست فقط mw2 . اصلا چقدر کیلزون 2 رو بازی کردی که همچین حرفی میزنی. انقدر الکی الکی از این بازی طرفداری نکن اول برو بازی های دیگه آنلاین بزن بعد بیا تعریف کن .

اون اقا یه چیزی گفت و منم دوستانه باهاش بحث کردم.به شما هم ربطی نداره.من اصلا اولین و اخرین بازیه عمرم mw2 بوده.حرفی نداری بزنی مجبور نیستی پست بدی.

اون اقا یه چیزی گفت و منم دوستانه باهاش بحث کردم.به شما هم ربطی نداره.من اصلا اولین و اخرین بازیه عمرم mw2 بوده.حرفی نداری بزنی مجبور نیستی پست بدی.

اصلا حال و حوصله ی بحث با ادمایی مثل تو رو ندارم این من نیستم که اسپم میدم بلکه تویی که تو هر تاپیکی میای (برای مثال تاپیک مربوط به هک شدن PS3 ) نظرات قشنگ میزنی که جز اسپم هیچ چیزی دیگه ای من اسمش رو نمیزارم دیگه هم این بحث رو ادامه نده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or