Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

دوستان بهترین مد بازی برای پول درآوردن کدومه به نظرتون؟ یه چندتا گدجت و اسلحه خوب هم معرفی کنید
یه اسلحه فریز پلیس گرفتم ۲۱ ادلار بسی خریت کردم 8-|

دوستان بهترین مد بازی برای پول درآوردن کدومه به نظرتون؟ یه چندتا گدجت و اسلحه خوب هم معرفی کنید
یه اسلحه فریز پلیس گرفتم ۲۱ ادلار بسی خریت کردم 8-|
مد hotware از هر لحاظ چه برای پول درآوردن و هم برای لول آپ کردن عالیه..

الان جز مود tdm بقیه مودا هدف چیه ؟ مثلا این blod money رو میدونم باید پول رو برد اونجا ولی آخه نمیتونم متوجه شم باید دقیق چیکار کرد
و اینکه بقیه مودا فقط بکش بکشه یا کار خاصیم باید کرد ؟؟
مثلا همین hotwire باید چیکار کرد
چون هر بار تو بقیه مودا رفتم نفهمیدم داستان چیه و لذتی نداره واسم و اکثرا همون tdm رو میرم فقط
بعد یه سوال دیگه..مودی نیس که وقتی یکی میمیره دیگه زنده نشه و همینطوری تعداد پلیر ها کم شه ؟؟ چون قبلا تو کال یه مود SD بود واسه بمب خاموش کردن و کسی میمرد دیگه رسپون نمیشد :دی حالا نمیدونم راجب این سوال منظور رو رسوندم یا نه

الان جز مود tdm بقیه مودا هدف چیه ؟ مثلا این blod money رو میدونم باید پول رو برد اونجا ولی آخه نمیتونم متوجه شم باید دقیق چیکار کرد
و اینکه بقیه مودا فقط بکش بکشه یا کار خاصیم باید کرد ؟؟
مثلا همین hotwire باید چیکار کرد
چون هر بار تو بقیه مودا رفتم نفهمیدم داستان چیه و لذتی نداره واسم و اکثرا همون tdm رو میرم فقط
بعد یه سوال دیگه..مودی نیس که وقتی یکی میمیره دیگه زنده نشه و همینطوری تعداد پلیر ها کم شه ؟؟ چون قبلا تو کال یه مود SD بود واسه بمب خاموش کردن و کسی میمرد دیگه رسپون نمیشد :دی حالا نمیدونم راجب این سوال منظور رو رسوندم یا نه
مد rescue و crosshair دقیقا مثل s&d طراحی شدن فقط به جای بمب گذاشتن باید گروگان نجات بدی یا رئیس مافیا رو بکشی

سلام
اقا من بازی رو تهیه کردم ولی Redeme code استفاده شده.
این بتل پک هارو میشه توی بازی هم بدست اورد؟
قیمت خریدشون چقدره؟
اصلا چیز با ارزشی هست؟!

سلام
اقا من بازی رو تهیه کردم ولی Redeme code استفاده شده.
این بتل پک هارو میشه توی بازی هم بدست اورد؟
قیمت خریدشون چقدره؟
اصلا چیز با ارزشی هست؟!
سلام
بله میشه به دست آورد
یک سری هارو با پیشروی در بخش انلاین
و یک سری هم با به دست آوردن پول میشه خرید .
در کل راحت میشه به دستشون بیارید

از نشر من زیاد مهم نیست اما خوبه .
بستگی به نوع اون پک داره

سلام
بله میشه به دست آورد
یک سری هارو با پیشروی در بخش انلاین
و یک سری هم با به دست آوردن پول میشه خرید .
در کل راحت میشه به دستشون بیارید

از نشر من زیاد مهم نیست اما خوبه .
بستگی به نوع اون پک داره

زده که 3 تا گلدپک میده بهم.
اگر توی بازی میشه به دستش اورد که اصلا خیالی نیست :دی
مرسی داداش

سلام.بچه ها چجوري بعضي ها ايتم هاي كلاس ديگه رو توي كلاس خودشون ميارن؟؟؟ مثلا سپر مخصوص enforcer هست ولي چند بار ديدم operator ها هم داشتن!!!

سلام.بچه ها چجوري بعضي ها ايتم هاي كلاس ديگه رو توي كلاس خودشون ميارن؟؟؟ مثلا سپر مخصوص enforcer هست ولي چند بار ديدم operator ها هم داشتن!!!
همچین چیزی ممکن نیست مگر این که تو بازی اون operator ها اسلحه ی یه enforcer رو بردارن و از سپرش استفاده کنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or