Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

اینایی که میگن سینگل بازی بده، خودشون بازی کردن یا از روی حرفای بعضی از سایت ها دارن نظر میدن؟ سینگل شاید شاهکار نباشه اما خیلی خوبه. مدت زمانش هم طولانیه و تنوع مراحلش هم خوبه و خسته نمیکنه. کلا من به یه نتیجه ای رسیدم اونم اینکه این بتلفیلد هر جور سینگل بزنه، میگن بده :دی کلا این مد شده که بگن سینگل بتل بده. همین :دی

مولتی هم فوق العاده پر سرعت و جذابه.

توی BF4 یه نَمه میشد استراتژی پیاده کرد، فکر کنم توی Hardline به خاطر سرعت بالا همون هم از بین رفته:|
کسایی که بازی کردن یه نظری در این رابطه بدن لطفاً

آخرین ویرایش:
بالاخره وقت کردم بازی کنم واقعا بهم چسبید :x
مثل همیشه جذابه و خیلی روون تر از bf4 شده.
به خاطر زیاد شدن تعداد پلیرا هم بازی خیلی درگیرانه تر شده به شکلی که یه لحظه حواست پرت شه میمیری :d (البته من فقط TDM بازی کردم)

در کل به کسایی که هنوز نگرفتن پیشنهاد میشه

توی BF4 یه نَمه میشد استراتژی پیاده کرد، فکر کنم توی Hardline به خاطر سرعت بالا همون هم از بین رفته:|
کسایی که بازی کردن یه نظری در این رابطه می بدن لطفاً

جز مود کانکوئست بقیش بکش برو جلو ه

من به این نتیجه رسیدم که هروقت کسی رو میکشم سریع برمیگردم پشتمو نگاه میکنم چون همیشه از پشتت اسپاون میکنه

لگد تفنگ ها هم کمتر شده و راحت میشه کشت فقط akm اش لگد زیاد و دل نشینی داره(نسبت به نسخه 3 و 4):d

درکل بازی ه خوبیه ولی اگر این و بتل 4 همزمان عرضه میشدن من قطعا اون رو انتخاب میکردم چون تنوعش بیشتره

یه سوال داشتم
شخصی سازیش محدوده یا نه ؟؟ مثلا اسلحه ها یا خود پلیر رو میشه کاری کرد ؟ مثلا کلاه لباس و رنگ اسلحه و ... ؟ همچین چیزی داره ؟؟
و اینکه پارسال bf4 اسلحه ها رو دونه دونه هم میزاشت تو استور یا یه آیتم میزاشت چند تایی ؟؟ میخوام بدونم امسال چجوریه ..چون اگه تک تک بزاره همه چیو همون چیزیو که بخوای میشه خرید مثل tlou مولتیش

شما بازی نکرده داری پشت سر هم نظر میدی اونم نظر های منفی
چرا ؟

دوست عزیز من یه سوال پرسیدم، بازی رو نکوبیدم که
سینگل بازی رو همه منتقدا گفتن خوب نیست
اتفاقاً خودم بتا رو بازی کردم و خوشم اومد ولی دوست دارم یکم توی بازی بشه از مغز و استراتژی هم استفاده کرد، نه فقط شوتر محض

یه سوال داشتم
شخصی سازیش محدوده یا نه ؟؟ مثلا اسلحه ها یا خود پلیر رو میشه کاری کرد ؟ مثلا کلاه لباس و رنگ اسلحه و ... ؟ همچین چیزی داره ؟؟
و اینکه پارسال bf4 اسلحه ها رو دونه دونه هم میزاشت تو استور یا یه آیتم میزاشت چند تایی ؟؟ میخوام بدونم امسال چجوریه ..چون اگه تک تک بزاره همه چیو همون چیزیو که بخوای میشه خرید مثل tlou مولتیش

درمورد شخصی سازیش بخوام بگم اینه که اسلحه هااسکین های مختتلف دارن که یا میتونی با پول خود بازی ازاد کنی یا از طریق بتل پک بعد روی اسلحه بذاریش ...هر اسلحه هم 4تا جدا واسه مادیفیکیشن داره ...برای خود سرباز هم میتونی عین بتل فیلد 4 یه حالت کامو روی لباسش بندازی البته فعلا 4 تا دونس که همش واسه من قفله:d

فعلا که ساست های EA این جور نبوده که اسلحه هارو جداگونه بذاره واسه فروش...همشون داخل پرمیوم بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or