Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

از ظهر تا حالا من داشتم بخش مولتی پلیر و بازی می کردم که تا حالا شده 3 ساعت و 15 دقیقه
از نظر شخصی بازی به مراتب بهتر از cod aw هست. با اینکه AW را دارم اما تا حالا 20 ساعت هم بازی نکردم. با BF4 نباید مقایسه کرد چون شماره 4 را به صورت simulating یا همان شبیه ساز واقعیت ساختند .اما اگر اصرار به مقایسه باشد، من بعد از اینکه Hard line و بازی کردم دیگه سمت BF4 نمیرم. گیم پلی کند، بالانس نبودن نقشه ها بین دو base، قدرت ماموق طبیعی هلی که طرف 200 تا کیل در یک راند میگیره (البته باید گفت اگر 200 تا کیل میگیره واقعاً بازی بلد هست) همه این نواقض شماره 4 در بازی هارد لاین نمایان تر میشود.
تیرزدن در این بازی مثل شماره 4 نیست که فاصله 50 متری تیر همش خطا بره، سیستم شلیک مثل COD هست و لگد کمتری دارد. به طوری که تا فاصله 30 متری و یا بیشتر را میتوان به صورت رگبار حریف و از پا درآورد. خلاصه بگم ، طرف و دیدی ، باید مرده حساب کنی مگر اینکه سیستم نشانه گیری بازیکن خیلی ضعیف باشه
سه تا شوتر راحت میتونن یک هلیکوپتر و بیارن پایین و یا فراری بدن و این بازی برای هلی سوار ها کابوس هست.
بازی مود های مختلفی داره که من با کانکوئست و TDM و یک مدل دیگه که باید از پول ها مراقبت کرد بیشتر خوشم اومد. در مد TDM نقشه کوچک و 64 و 44 نفره هست که خیلی جذابه و خبری از کمپر نیست.

در کل من از 10 به این بازی 8 میدهم. 2 نمره را هم به خاطر این کم می کنم که تنوع اسلحه ها در حد شماره 4 اصلاً نیست و روی گرافیک بازی بیشتر میشد کار کرد.

دوستان منم هاردلاین رو گرفتم
انشالله از فردا بازی رو شروع می کنم
اد کنید m_moghimi

از ظهر تا حالا من داشتم بخش مولتی پلیر و بازی می کردم که تا حالا شده 3 ساعت و 15 دقیقه
از نظر شخصی بازی به مراتب بهتر از cod aw هست. با اینکه AW را دارم اما تا حالا 20 ساعت هم بازی نکردم. با BF4 نباید مقایسه کرد چون شماره 4 را به صورت simulating یا همان شبیه ساز واقعیت ساختند .اما اگر اصرار به مقایسه باشد، من بعد از اینکه Hard line و بازی کردم دیگه سمت BF4 نمیرم. گیم پلی کند، بالانس نبودن نقشه ها بین دو base، قدرت ماموق طبیعی هلی که طرف 200 تا کیل در یک راند میگیره (البته باید گفت اگر 200 تا کیل میگیره واقعاً بازی بلد هست) همه این نواقض شماره 4 در بازی هارد لاین نمایان تر میشود.
تیرزدن در این بازی مثل شماره 4 نیست که فاصله 50 متری تیر همش خطا بره، سیستم شلیک مثل COD هست و لگد کمتری دارد. به طوری که تا فاصله 30 متری و یا بیشتر را میتوان به صورت رگبار حریف و از پا درآورد. خلاصه بگم ، طرف و دیدی ، باید مرده حساب کنی مگر اینکه سیستم نشانه گیری بازیکن خیلی ضعیف باشه
سه تا شوتر راحت میتونن یک هلیکوپتر و بیارن پایین و یا فراری بدن و این بازی برای هلی سوار ها کابوس هست.
بازی مود های مختلفی داره که من با کانکوئست و TDM و یک مدل دیگه که باید از پول ها مراقبت کرد بیشتر خوشم اومد. در مد TDM نقشه کوچک و 64 و 44 نفره هست که خیلی جذابه و خبری از کمپر نیست.

در کل من از 10 به این بازی 8 میدهم. 2 نمره را هم به خاطر این کم می کنم که تنوع اسلحه ها در حد شماره 4 اصلاً نیست و روی گرافیک بازی بیشتر میشد کار کرد.

همه بعد بتا میگفتن که سیستم شوتینگ بازی مثل BF3 شده از نظر لگد اسلحه و سخت تر از 4 شده اما شما میگی که اسونتر شده حتی از 4 ...عجیبه !

بازی الان رسید دستم یه کد هم همراهشه :)

فقط شانس من اینترنتم رو قطع کردن وصلشم نمیکنن:((

این کد توی پک چیا میده ؟

آخرین ویرایش:
سلام من یه نزدیک یه ساعت بازی کردم مپ هاش نسبت به بتل 4 کوچیک تر هست گرافیکش متوسط بعد نیست از چهار کم تره من کانکوستش رو رفتم درکل عالی بود ولی خیلی قاطی پاتی هست نسبت به چهار جم بخوری می زننت موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or