Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

همه از سینگل بازی بد می گن=((
من خیلی بهش امید داشتم اما GameInformer می گه یکی از بدترین کمپین های ده سال اخیر FPS هاست
هِـــــی=((

اقا سینگل رو ول کنین.
2 نفر انلاین باز مرد بگه ارزش خرید داره انلاینش؟ من کانتر باز بودم و این تم دزد و پلیسی خیلی واسم جذابیت داره

اقا سینگل رو ول کنین.
2 نفر انلاین باز مرد بگه ارزش خرید داره انلاینش؟ من کانتر باز بودم و این تم دزد و پلیسی خیلی واسم جذابیت داره

درسته تم دزد و پلیسی داره ولی هنوز بتل فیلده با توجه به تغییراتی که نداشته! نسبت به نسخه های قبل....درکل اگر از سبک بتل فیلد خوشت میاد بگیر

اقا سینگل رو ول کنین.

مولتی این بازی فوق العاده ست. سرعت ، شدت هیجان. بدون لگ ، TDM با بیش از بیست نفر پلیر. عالیه ... خیلی خوشحالم از اینکه این بازی را پیش خرید کردم

يكي كه مولتيشو رفته بگه ارزش خريد اورجينالشو داره يا نه؟؟
در ضمن من از تم دزد و پليسي وحشتناك خوشم مياد
حالا دوستان نظرشونو بگن
شما مثل اینکه نظرات و نمی خونی و یا اینکه دوست داری همینجوری پست بزنی :)
مولتی با روانت بازی می کنه حتماً بگیر.

من با موبايلم الان و نميتونم سرچ بزنم يكي يكي وقتشو هم ندارم برادر من ..

پس اين رفت تو ليست خريدم

نسبت به بتا فرق کرده مولتیش یا همونه ؟؟
بعد یه چیزی به نظرت از bf4 بهتره ؟؟ قابل مقایسه نیستن دو تا بازی سبکا فرق داره ولی میخوام ببینم ارزش داره بگیرم یا نه
دزدو پلیس شده مسخره نشده؟؟؟
الان چند روزه شک دارم
بازیو فقط واسه مولتیش میخوام
ممنون میشم یه توضیح بدی ببینیم چجوریاس
و اینکه از کال ادونس بهتره دیگه ؟

- - -ویرایش - - -

یه سوال داشتم یکی بی زحمت سریع ج بده
یه سایتی آکانت Deluxe Edition میفروشه به قیمت 145 ت بعد اینکه من الان اینو بخرم
بعد باس 45 گیگ دانلود کنم درسته ؟؟؟
و اینکه اینطوری خیلی ارزون ترم در میاد واسم
به نظرتون ارزش داره؟
لطفا یکی سریع ج بده
خیلی مهمه واسم

- - -ویرایش - - -

به نظرتون ارزش داره؟
لطفا یکی سریع ج بده
خیلی مهمه واسم

منم میخواستم اینکار رو کنم اما اگه اون ایتم های اضافش به صورت اددون باشه به اکانت خودت شیر نمیشه و اگر میخوایش باید با همون اکانت بازی کنی (اطمینان کامل ندارم ولی سر چندتا بازی که شیر کردم اددون هاش رو بهم نداد)

منم میخواستم اینکار رو کنم اما اگه اون ایتم های اضافش به صورت اددون باشه به اکانت خودت شیر نمیشه و اگر میخوایش باید با همون اکانت بازی کنی (اطمینان کامل ندارم ولی سر چندتا بازی که شیر کردم اددون هاش رو بهم نداد)
یعنی با اون اکانت که بم میده میشه اددون ها رو گرفت دیگه ؟؟ ولی فک کنم بشه شیر کردا و مشکلی نباشه
آخه الان حساب کردم بازم 30 40 ت سود میکنم نسبت به فیزیکی
اونم بخوام سفارش بدم میره بعد تعطیلات و واسم نمیرزه
همین آکانت رو گرفتم دیگه..
بعد یه چیزی صفحه های قبل دوستان ج داده بودن ولی چون 4 ..5 صفحه گشتم چیزی نبود الان این آکانت دلوکس چه چیزایی داره ؟؟ میشه بگی..مرسی

یعنی با اون اکانت که بم میده میشه اددون ها رو گرفت دیگه ؟؟ ولی فک کنم بشه شیر کردا و مشکلی نباشه
آخه الان حساب کردم بازم 30 40 ت سود میکنم نسبت به فیزیکی
اونم بخوام سفارش بدم میره بعد تعطیلات و واسم نمیرزه
همین آکانت رو گرفتم دیگه..
بعد یه چیزی صفحه های قبل دوستان ج داده بودن ولی چون 4 ..5 صفحه گشتم چیزی نبود الان این آکانت دلوکس چه چیزایی داره ؟؟ میشه بگی..مرسی

بهتره از اون دوستی که چند صفحه پیش گفتن که دولوکس خریدن بپرسی که به صورته ادوون میده یا توی بازی به اکانتت میده(عین بتل پک ها توی بتل4)

نسبت به بتا فرق کرده مولتیش یا همونه ؟؟
بعد یه چیزی به نظرت از bf4 بهتره ؟؟ قابل مقایسه نیستن دو تا بازی سبکا فرق داره ولی میخوام ببینم ارزش داره بگیرم یا نه
دزدو پلیس شده مسخره نشده؟؟؟
الان چند روزه شک دارم
بازیو فقط واسه مولتیش میخوام
ممنون میشم یه توضیح بدی ببینیم چجوریاس
و اینکه از کال ادونس بهتره دیگه ؟

- - -ویرایش - - -

به نظرتون ارزش داره؟
لطفا یکی سریع ج بده
خیلی مهمه واسم

از ظهر تا حالا من داشتم بخش مولتی پلیر و بازی می کردم که تا حالا شده 3 ساعت و 15 دقیقه
از نظر شخصی بازی به مراتب بهتر از cod aw هست. با اینکه AW را دارم اما تا حالا 20 ساعت هم بازی نکردم. با BF4 نباید مقایسه کرد چون شماره 4 را به صورت simulating یا همان شبیه ساز واقعیت ساختند .اما اگر اصرار به مقایسه باشد، من بعد از اینکه Hard line و بازی کردم دیگه سمت BF4 نمیرم. گیم پلی کند، بالانس نبودن نقشه ها بین دو base، قدرت ماموق طبیعی هلی که طرف 200 تا کیل در یک راند میگیره (البته باید گفت اگر 200 تا کیل میگیره واقعاً بازی بلد هست) همه این نواقض شماره 4 در بازی هارد لاین نمایان تر میشود.
تیرزدن در این بازی مثل شماره 4 نیست که فاصله 50 متری تیر همش خطا بره، سیستم شلیک مثل COD هست و لگد کمتری دارد. به طوری که تا فاصله 30 متری و یا بیشتر را میتوان به صورت رگبار حریف و از پا درآورد. خلاصه بگم ، طرف و دیدی ، باید مرده حساب کنی مگر اینکه سیستم نشانه گیری بازیکن خیلی ضعیف باشه
سه تا شوتر راحت میتونن یک هلیکوپتر و بیارن پایین و یا فراری بدن و این بازی برای هلی سوار ها کابوس هست.
بازی مود های مختلفی داره که من با کانکوئست و TDM و یک مدل دیگه که باید از پول ها مراقبت کرد بیشتر خوشم اومد. در مد TDM نقشه کوچک و 64 و 44 نفره هست که خیلی جذابه و خبری از کمپر نیست.

در کل من از 10 به این بازی 8 میدهم. 2 نمره را هم به خاطر این کم می کنم که تنوع اسلحه ها در حد شماره 4 اصلاً نیست و روی گرافیک بازی بیشتر میشد کار کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or