Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

یه عده کلا خیلی جالبن .. با اومدن بتا میگفتن لگد اسلحه به BF3 نزدیک شده و همین عامل باعث بهتر شدن مولتی این بازی از BF4 شده ...

حالا با اومدن خود بازی مشخص شده که لگد اسلحه از 4 هم کمتر شده اما بازم همون عده میان میگن مولتی بازی از 4 بهتره !

در کل یه عده هیتر کلا با 4 مشکل دارن و هر چی بشه میگن فلان نسخه از 4 مولتی بهتری داره و ....! :)

Battle Field III از Battle field 4 بهتر بود اما هر جفتشون بدرد نخور بودن مولتی شون هم بد نبود اما Bad Company 2 خیلی خوب بود. دوم اینکه تو 4 انگار صدای 70% اسلحه ها شبیه هم بودن

نكته اصلي اينه كه كوبيدن بتل 4 نشون دهنده PRO بودنه و اگر كسي هي بازي رو بكوبه خيلي خيلي PRO ه
حرفي توي بهتر بودن بتل 3 نيست ولي اين كوبيدن خيلي مزخرفه

در مورد بتل هاردلاين هم من از همون اول گفتم اين اصلا" بتل نيست ! از اون اول قرار بوده اسمش OMAHA باشه و حتي بتاش هم اين اسم رو داشت ولي تنگش يه بتل گذاشتن فروشش بيشتر شه

ولي TDM شصت نفره ديگه خيلي هَردَنبيل ميشه :| بايد به جاي TDM مپ هاي HOTWIRE رو بزرگتر مي كردن و اون رو 64 نفره ميكردن

در كل كيف كنن اون هايي كه با اين مدل بازي كيف مي كنن خوشا به حالشون:bighug::)

جز مود کانکوئست بقیش بکش برو جلو ه
دوست عزیز اینطوری هم نیست. حالا من فقط مود Bloodmoney رو براتون مثال میزنم. توی این مود اگه یه لحظه غفلت کنید و با تیم هماهنگ نباشید، Vault شما توسط دشمن خالی شده و بازی رو واگذار کردید. حالا هرچقدر میخواید از منبع پول ها، پول بردارید برای خودتون. خیلی از وقت ها با همین استراتژیک با کلنمون پیروز شدیم توی این مود. یا مثلا برداشتن پول ها دقت میخواد. احتمال داره چند نفر منتظر باشن که زحمت برداشتن پول ها رو شما بکشید و شما رو نکشن. همین که پول ها رو برداشتید، شما رو بکشن و پول هاتون رو دو در کنن. به همین راحتی.

نكته اصلي اينه كه كوبيدن بتل 4 نشون دهنده PRO بودنه و اگر كسي هي بازي رو بكوبه خيلي خيلي PRO ه
حرفي توي بهتر بودن بتل 3 نيست ولي اين كوبيدن خيلي مزخرفه

در مورد بتل هاردلاين هم من از همون اول گفتم اين اصلا" بتل نيست ! از اون اول قرار بوده اسمش OMAHA باشه و حتي بتاش هم اين اسم رو داشت ولي تنگش يه بتل گذاشتن فروشش بيشتر شه

ولي TDM شصت نفره ديگه خيلي هَردَنبيل ميشه :| بايد به جاي TDM مپ هاي HOTWIRE رو بزرگتر مي كردن و اون رو 64 نفره ميكردن

در كل كيف كنن اون هايي كه با اين مدل بازي كيف مي كنن خوشا به حالشون:bighug::)

من خودم 90 درصد موارد CQL بازی میکنم ولی بازم با این حال 2 ساعت که بازی میکنم خسته میشم چون همش بکش بکشه ...

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز اینطوری هم نیست. حالا من فقط مود Bloodmoney رو براتون مثال میزنم. توی این مود اگه یه لحظه غفلت کنید و با تیم هماهنگ نباشید، Vault شما توسط دشمن خالی شده و بازی رو واگذار کردید. حالا هرچقدر میخواید از منبع پول ها، پول بردارید برای خودتون. خیلی از وقت ها با همین استراتژیک با کلنمون پیروز شدیم توی این مود. یا مثلا برداشتن پول ها دقت میخواد. احتمال داره چند نفر منتظر باشن که زحمت برداشتن پول ها رو شما بکشید و شما رو نکشن. همین که پول ها رو برداشتید، شما رو بکشن و پول هاتون رو دو در کنن. به همین راحتی.

بله شما درست میگی اون اگه کلن وار باشه جواب میده ولی وقتی یه اسکواد با رفیقاتون میرید در مقابل 32 نفر کار خاصی نمیشه کرد ولی خب اگه نسخه های قبلی بود دو نفر میرفتن تانک بقیه هم یا پیاده یا توو وسایله دیگه میشد همرو گوشمالی داد:d

من يه سوالي بدجور ذهنمو درگير كرده :d
ايا واقعا ارزش ٢٣٥ تومنو داره؟ واقعا زورم مياد واسه بازي كه انحصاري نيستو سريع قيمتش پايين مياد انقد پول بدم :| از يه طرفيم عيد خيلي بازي كردن تو تعطيلات ميچسبه :d به نظرتون چيكار كنم؟
خواهشاً نگين بتل ٤ بگير :d بتل ٤ رو چن هفته پيش به خاطر اين فروختم :d

اقا تو مولتی من چرا رنگم سبزه؟ بقیه از جایی که من هستم ریسپاون میشن!
چی شده که هر دست من این رنگیم؟
چقد روندن هلی سخته!
6 نفره سوار کردم تا پلند شدم زاااااااات کف زمین بودم. 6 نفرم بردم هوا:d

آقا نصبش باید اینقدر طول بکشه ؟؟
من دیجیتالی خریدم بعد دانلود کردم ..موقع ریختن فقط 6 گیگ خورده ای داشت انتقال میداد ..مگه حجم بازی 45 گیگ نیس ؟! من 45 گیگ دانلود کردم آخه ...
الان هم رفته تو بازی زده full game 20 % و حدود 20 مینه که فقط 7 درصد رفته... و الان فقط میشه سینگل بازی کرد
یکی لطف کنه بگه درسته یا نه ؟؟ همینطوریه ؟

آقا نصبش باید اینقدر طول بکشه ؟؟
من دیجیتالی خریدم بعد دانلود کردم ..موقع ریختن فقط 6 گیگ خورده ای داشت انتقال میداد ..مگه حجم بازی 45 گیگ نیس ؟! من 45 گیگ دانلود کردم آخه ...
الان هم رفته تو بازی زده full game 20 % و حدود 20 مینه که فقط 7 درصد رفته... و الان فقط میشه سینگل بازی کرد
یکی لطف کنه بگه درسته یا نه ؟؟ همینطوریه ؟
رو آيکون بازی دکمه option بزن بعد برو تو information اونجا زده چقدرش داره انتقال میده دوست عزیز

دوستان یه سوال...منم بازی رو دیجیتالی خریدم و مثل خیلی از بازی های دیگه که دیجیتالی خریده میشن اول یه 6-7 گیگش دانلود شد و الآن که میرم تو بازی نئشته 28% Full Game و تکون نمیخوره....چی کار کنم...بزارم خودش همونجوری دانلود شه ...... اگه از بازی بیرون بیام دانلودش متوقف میشه ؟

بچه ها من بتلفیلد رو به خاطر تخریب پذیرش و تانک و هواپیماش دوست دارم :-D
من تا چند روز دیگه پی اس 4 میگیرم از لحاظ مپ conquest و این تخریب پذیرش و این حرفاش کدوم رو بهم پیشنهاد میکنین ؟4 یا هاردلاین ؟

من يه سوالي بدجور ذهنمو درگير كرده :d
ايا واقعا ارزش ٢٣٥ تومنو داره؟ واقعا زورم مياد واسه بازي كه انحصاري نيستو سريع قيمتش پايين مياد انقد پول بدم :| از يه طرفيم عيد خيلي بازي كردن تو تعطيلات ميچسبه :d به نظرتون چيكار كنم؟
خواهشاً نگين بتل ٤ بگير :d بتل ٤ رو چن هفته پيش به خاطر اين فروختم :d

اشتباه كردي :d
يه چند وقت صبر كني تخفيف هاي خفني توي PSN براش ميخوره فقط چند ماهي بايد صبر كني:d

من تا چند روز دیگه پی اس 4 میگیرم از لحاظ مپ conquest و این تخریب پذیرش و این حرفاش کدوم رو بهم پیشنهاد میکنین ؟4 یا هاردلاین ؟

اينجارو اشتباه اومدي !:d اين يكي نه تانك داره نه جت
تخريب پذيري رو نميدونم ولي وسعت و اندازه 4 تا جايي كه من توي بتا ديدم بيشتر و حتي خيلي بيشتر از اين بود
تخريب پذيري شو هم فكر نكنم از 4 بيشتر باشه چون توي اين اگر يه خونه رو خراب كني ديگه تو مپ هيچي نميمونه

دوستاني هم كه دانلود كردن ! اول همه فايل هاي بازي رو دانلود كنن بعد تنظيمات PSX و PS4 رو انجام بدن و بذارن بازي دانلود بشه
براي بهتر انجام شدن كار هم بهتره سيم تلفن مودم رو بكشن كه يهو بازي از نت نخواد دانلود كنه حجم شون بره هوا

بازي هاي اين مدلي هم اول يه مقدار دانلود مي كنن نصب مي كنن و ميذارن شما يه مقدار بازي كني و بقيه رو در پس زمينه مي گيرن !
ميتونيد بريد داخل منو اصلي روي بازي OPTIONS بزنيد گزينه اخر INFORMATION نوشته كه چقدر دانلود شده و چقدر مونده

متفاوته. بعضی از مپ هاش خیلی تخریب میشن بعضی ها تقریبا نمیشن! اینجا خبری از تانک و هواپیما هم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or