Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

این اینترنت کوفتی و سیاست های کوفتی تر ea باعث شد همین فردا بتا روز اخرشه و من هنوز 15% کل دانلود مونده! اصن سرعتم حتی وقتی از خود ps store میگیرم بالاست ولی سر این بازی سرعت سر به فلک کشید! خیلی افتضاح!

دوستانی که پارتی دارن لطفا برن بگن 2 روز دیگه تمدید کنن!

من روز اول بتا رو بازی کردم اصلا خوشم نیمد :dروز دوم خوشم اومد :d و الان عاشقش شدم :d
فقط کاش یخورده مقاوت هلیکوپتر رو زیادتر کنن :d طرف با شاتگان هلیکوپتر رو ترکوند :|
میریم به سوی پیش خرید :bighug:

من در حال خوندن اين تاپيك خيلي دوست داشتم يكي از اين گيف هاي تماشاي جنگ و دعوا رو بذارم :d

من فردا بتا رو يه تستي مي زنم ببينم چه خبره ولي من همون موقع گفتم كه اين يه چيزيه كه تحت اسم بتل دادن بيرون تا هم اون ايده هاشون حروم نشه هم بازي به خاطر داشتن اسم بتل يه فروشي كرده باشه !

اگر اين رو مثل يه EXPANSION شبيه ويتنام BC2 مي دادن ابروي بيشتري داشت ولي فروش مهمتر از ابرو است :d:|

در مورد بحث بتل4 و بتل 3 كه پيش اومده هم بايد بگم بي خيال شيد باو :|
اصلا" گيم پلي تو بتل 4 يه جور ديگه تعريف شد كه كسي نتونه سلطت كنه حتي اگر در اون زمينه بهترين بازيكن تمام دنيا باشه
اما توي 3 شما اگر در موردي حرفه ايي بوديد ميتونستيد نتيجه كل بازي رو تنهايي رقم بزنيد

مقايسه اين دوتا مثل مقايسه پرتقال مي مونه با گوجه فرنگي :|
دوتا يك ثمره گياهي هستن اما يكي رو ميوه ميدونن ولي دومي رو هنوز موندن ميوه است يا جزو سبزيجات بايد حسابش كنن :|
اين دوتا هم هر دو بتل اند اما از بيخ و بن با هم فرق دارن

من خودم اگر بتل 3 روي نسل 7 بود اون رو بازي مي كردم اما جز بتل4 هيچ FPS به درد بخوري نيست :|
در ضمن دوستان بايد بدونن بتل 3 ايي كه ما توي نسل 7 بازي كرديم 24 نفره بود و از اين جهنم 64 نفره به دور بوديم و گرنه توي همون بتل 3 با 24 نفر هم مي شد در ان واحد 6 تا استينگر خورد :|
تو بتل 4 نسل 7 كه من بازي مي كردم خيلي راحت با يه قايق همه چي رو ميشد جمع كرد رفت !

خداييش هم اين مدل بحث هارو نكنيد دوستا كسر شاءن خودتونه :(

در مورد اون حرفي هم كه مهران زد بايد بگم بتل 3 يه ف يلتر رنگ ابي داشت كه كلا" رنگ بازي رو يه جور خاصي مي كرد اما بتل4 اون رو نداره

من روز اول بتا رو بازی کردم اصلا خوشم نیمد :dروز دوم خوشم اومد :d و الان عاشقش شدم :d
فقط کاش یخورده مقاوت هلیکوپتر رو زیادتر کنن :d طرف با شاتگان هلیکوپتر رو ترکوند :|
میریم به سوی پیش خرید :bighug:

با تمام احترام و کاملاً دوستانه می گم، به نظرِ من پیش خرید بازی اشتباهه
منم از بتا خوشم اومده و احتمال بالا بازی رو بخرم اما مطمئناً حداقل یک ماه بعد از لانچ
فراموش نکنیم که ناشر بازی EA هست با اون سابقش

با تمام احترام و کاملاً دوستانه می گم، به نظرِ من پیش خرید بازی اشتباهه
منم از بتا خوشم اومده و احتمال بالا بازی رو بخرم اما مطمئناً حداقل یک ماه بعد از لانچ
فراموش نکنیم که ناشر بازی EA هست با اون سابقش

باو خودت که میگی EA ناشر هست ضعف فنی بازی توی بتل 4 که کاری با EA نداره ! :d من در کل راضیم از بازی ! خوبه دیگه باو :|:d:d هر چی بدن یه ایراد میشه بهش گرفت اگر بخوای سخت گیری کنی ! :d اصلا ایراد داریم ؟ نه داریم ؟؟ :d

باو خودت که میگی EA ناشر هست ضعف فنی بازی توی بتل 4 که کاری با EA نداره ! :d من در کل راضیم از بازی ! خوبه دیگه باو :|:d:d هر چی بدن یه ایراد میشه بهش گرفت اگر بخوای سخت گیری کنی ! :d اصلا ایراد داریم ؟ نه داریم ؟؟ :d

EA قبل از اینکه بازی رو ملاک قرار بده، سود اقتصادیش رو قرار میده؛ به همین خاطر خیلی وقتا بازی هایی که خیلی کار داشتن (حتی تا یک سال) رو منتشر کرده.
خیلی از بازی های EA تغییر چندانی نمی کنن و فقط شمارشون زیاد میشه (اصلاً منظورم فیفا نیست:d)
با وجود اینکه بتا خوبه ولی پیش خرید جالب به نظر نمیاد؛ فقط نظر شخصی بود

اینکه هر کسی می تونه خودشو یکبار Revive کنه؛ تصور کنید زدید یه نفر کشتید بعد در حال Reload هستید که طرف زنده میشه شما رو میزنه؛ قشنگ کله رو آدم می کوبه به در و دیوار:d به علاوه با اضافه شدن این امکان دیگه Revive کردن یه هم تیمی به ندرت انجام میشه چون اصلاً دیگه چندان فایده ای نداره؛ مکانیزم های جدید اون کار تیمی (که کلاً همیشه کم انجام میشه تو بتلفیلد) از بین می بره
منظورت کیت survivalist هست؟ تا اونجایی که اطلاع دارم survivalist فقط برای زیر گرفتن توسط ماشین ها (roadkill) و کشته شدن تو انفجارها کاربرد داره:d

توی closed beta ـه قبلی برعکس بود. ایندفعه کاربردش رو عوض کردند... خودم هم امتحانش کردم.

Battlefield Hardline Altered The Survivalist Gadget

آخرین ویرایش:
منظورت کیت survivalist هست؟ تا اونجایی که اطلاع دارم survivalist فقط برای زیر گرفتن توسط ماشین ها (roadkill) و کشته شدن تو انفجارها کاربرد داره:d

توی closed beta ـه قبلی برعکس بود. ایندفعه کاربردش رو عوض کردند... خودم هم امتحان کردم.

Battlefield Hardline Altered The Survivalist Gadget

آره بابا اگه اینطوری که بود فکر کنم آمار K/D بالای 10 میشد برای همه. کلا بازی تبدیل به بنگلادش میشد. :دی

خوب من امروز بازيش كردم و حدس هم ميزدم تمديد بشه اما پاكش كردم !

نميدونم اين همه جنگ و دعوا سر اين براي چي بود اما كل چيزي كه من از بازي ديدم يه بازي فان و دور همي بود كه مثل بازي هاي موبايلي و كژوال يه چند وقتي به ادم حال ميده و بعدش بايد بري سراغ يه چيز ديگه :|
ميشيني تو ماشين با 3-4 تاي ديگه و گاز ميدي بعد يكي ديگه ميرسه اونا شليك مي كنن شما شليك مي كنيد و اين وسط يا با m320 يا RPG هايي با كلاهك هسته ايي و يا توسط نوع جديدي از كمپر+C4 ها تركيده ميشه :| يارو مي ايستاد وسط چهار راه يا بالاي پل مواد منفجره ميذاشت بعد يكي كه مي اومد رد شه مي تركوندش :|
اين كله بيرون كردن از ماشين هم كلا" خودش صفايي بود كاش ميدادنش توي بتل4 :d يا همين HOTWIRE رو هم بدن تو بتل4 اون هم 64 نفره من راضي ميشم :d خيلي خر تو خر و فان بود :d:|

از لحاظ وسيله ايي هم بايد گفت فراي تصور و ماوراي هر آنچه كه فكرش رو بكنيد داغونه ! توي تنها نقشه ايي كه CQ داشت توي پرچم وسطي يه تانكر هست كه با سوار شدنش جز 100 متر جلوتر و تركيدن چيزي نداره
خيلي ساده كه بخوام بگم وسايل نقليه توي مپ مترو خيلي بهتر و بيشتر از اينجا بود :|
ميني گان توي بازي كه در حد پشه كش بود هلي انداختن هم كه خوراك استينگر بازي مثل من بود :d يعني با يه تك شليك يارو رفته بود اون دنيا :d طراحي نقشه DUST BOWL هم كه اصلا" خوب نبود
اسلحه ها بدك نبودن و بالاخره بالاترين RoF اسلحه هارو هم بالاخره ديديم كه همون وكتور يا K10 بود با 1200 تا نواخت تير ! دقت بالا و مطمئن :d روي اوايل فاماس BF3 رو هم كرده بود چون هيچي لگد نميزد :|:d
ولي يه چيزي خداييش خيلي مسخره است :| طبق امار بتل لاگ دميج يه AR مثل L85A2 از دميج M5K كمتر بود :| يعني اينو با چي ميخوان توضيح بدن خدا ميدونم :|
درسته كه بتاست و درست ميشه اما اخه يعني تا اين حد :|

من كه خودم عمرا" بخرمش چون هيچ چيزي نداره و همين چند ساعت فاني كه بود برام كافيه
دوستاني كه ميخرن خوششون باشه ما با همون زاغارت بتل 4 و تانك عزيز و هلي لذيذ راحت تريم :d

اما كل چيزي كه من از بازي ديدم يه بازي فان و دور همي بود كه مثل بازي هاي موبايلي و كژوال يه چند وقتي به ادم حال ميده و بعدش بايد بري سراغ يه چيز ديگه :|

از لحاظ وسيله ايي هم بايد گفت فراي تصور و ماوراي هر آنچه كه فكرش رو بكنيد داغونه !

من كه خودم عمرا" بخرمش چون هيچ چيزي نداره و همين چند ساعت فاني كه بود برام كافيه
دوستاني كه ميخرن خوششون باشه ما با همون زاغارت بتل 4 و تانك عزيز و هلي لذيذ راحت تريم :d

Interesting+_0fc8c001c2d7d47065c15ef732fcca28.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or