Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

بچه ها میگم حجم نسخه ی pc که 60 گیگ اعلام شده , مشکلی چیزی واسه ما پیش نمیاره! اخه اختلاف 10 گیگ میشه با نسخه ps4 چون که ما دیسک هامون 50 گیگی هستن! منظورم از مشکل افت گرافیکی و این چیزهاست !

فوقش در بدترین حالت باید یه پچ 10 گیگی دان بزنیم :دی

بچه ها میگم حجم نسخه ی pc که 60 گیگ اعلام شده , مشکلی چیزی واسه ما پیش نمیاره! اخه اختلاف 10 گیگ میشه با نسخه ps4 چون که ما دیسک هامون 50 گیگی هستن! منظورم از مشکل افت گرافیکی و این چیزهاست !

نه پیش نمیاد. خیلی بازی ها هستن که حجمشون زیاده و زمان نصب، فایل های فشرده روی دیسک unpack میشن روی هارد. مثلا دیابلو یه نمونش بود (اگه اشتباه نکنم) که حجم دیجیتالی بازی بالای 50 گیگ بود.

خب من یه سری نظرات کلی و کاملاً غیر تخصصی بدم؛ امیدوارم بقیه دوستان هم بیان افکار و نظراتشون رو راجع به بازی بگن تا همه استفاده کنیم

اولاً که خُب از اونجایی که EA دیگه فرنچایز Medal of Honor رو نداره (حداقل فعلاً یه چند سالی احتمالاً ساخته نمیشه) مسلماً BattleField رو به یه فرنچایز سالیانه تبدیل می کنه؛ احتمالاً هر دو سال یه نسخه اصلی و بینشون یه Spin-off مانند.

اما هاردلاین مسلماً اندازه بتلفیلد های اصلی جدی نیست؛ منتشر شدن این بازی به خودی خود چندتا فایده داره که یکیش ریسک کردن سازنده هاست. این ریسک شامل خط داستانی جدید، مود های جدید برای بازی، اضافه کردن فاکتور Fun به بازی (که واقعاً سری بازی های بتلفیلد جدی هستن) و نوآوری های دیگه است که می تونه برای سری اصلی بتلفیلد هم خوب باشه
همین غیر جدی بودن می تونه یه سری از گیمر های جدید رو به فرنچایز جذب کنه که همه برای EA مفیده

ایراداتی که بازی داره به نظرم ترکیدن ماشین ها که همه گفتن و یه سری نا متعادل بودن اسلحه هاست؛ اما یه ایراد فوق العاده بزرگ دیگه داره به نظرم:
اینکه هر کسی می تونه خودشو یکبار Revive کنه؛ تصور کنید زدید یه نفر کشتید بعد در حال Reload هستید که طرف زنده میشه شما رو میزنه؛ قشنگ کله رو آدم می کوبه به در و دیوار:d به علاوه با اضافه شدن این امکان دیگه Revive کردن یه هم تیمی به ندرت انجام میشه چون اصلاً دیگه چندان فایده ای نداره؛ مکانیزم های جدید اون کار تیمی (که کلاً همیشه کم انجام میشه تو بتلفیلد) از بین می بره

بخریم یا نخریم؟ :-/
به نظرم باید چند ماهی از اومدن بازی بیاد و بعد تصمیم بگیریم؛ وضعیت سرور ها، نمره های بازی، نقد ها و غیره همه رو در نظر بگیریم و بعد تصمیم گیری کنیم
این بار به نظرم بخش داستانی هم می تونه جالب باشه چون می گن خیلی زیاد روش کار شده

یادمون نره که بتلفیلد 4 تازه در حال تکمیل شدنه پس برای خرید Hardline زیاد عجله به خرج ندیم
بازی در شرایط فعلی ارزش 60 دلار نداره؛ چون یه Re-Skin از BF4 و اضافه کردن map و ابزار های تازه است.
اگر بیش از 300 - 400 ساعت BF4 بازی کردید و دیگه تقریباً همه چیز براتون تکراری شده، هاردلاین گزینه خوبیه

من نمیدونم به طور کلی این کلمه ی ریشه چیه که افتاده تو دهن یه عده تا هرجا بحث شاهکاری مثل Bf4 میشه همه میان ریشه ریشه میکنن ؟؟

جالب اینکه بعدش میان میگن لگد اسلحه مشکل داره ..خب شما لگد دوست داری برو ace 52 cqb بردار بدون کاستومایز کردن برو اسنتفاده کن ...این قدر لگد میزنه کلا 2 نفر هم نتونی kill بگیری !!! یا برو aim assist رو خاموش کن بشین بازی کن !

این بحث رنگ بندی یکی از خنده دارترین ایرادهایی که تا حال شندیم به bf4 میگیرن ....!!والا ما که نزدیک 400 ساعت بازی کردیم تا الان به همچین چیزی بر خورد نکردیم که ابرنگی شده و از این حرفا !!

من نمیدونم به طور کلی این کلمه ی ریشه چیه که افتاده تو دهن یه عده تا هرجا بحث شاهکاری مثل Bf4 میشه همه میان ریشه ریشه میکنن ؟؟

بله برای امثال جنابعالی که نه BF3 زدن نه BC2 و 1943 میتونه شاهکار باشه. BF4 بدترین لانچ تاریخ بازیهای کامپیوتری بود حتی من الانم هر روز بازی میکنم بازم کلی باگ داره. اسلحه ها هیچ فرقی باهم ندارن وسایل نقلیه بدردنخور کافیه چاپر ورداری 1000 نفر با Stinger و IGLA لاک میکنن میارنت پایین. تانک و LAV ــش تفاوتی با پراید نداره. کلاً 2-3 تا مپ بدردبخور داره که اونم در بهترین حالت میشه با مپ های معمولی BF3 مقایسه کرد.

این چیزا وقتی برای امثال جنابعالی مهم نباشه میتونه شاهکار حساب بشه.

بله برای امثال جنابعالی که نه BF3 زدن نه BC2 و 1943 میتونه شاهکار باشه. BF4 بدترین لانچ تاریخ بازیهای کامپیوتری بود حتی من الانم هر روز بازی میکنم بازم کلی باگ داره. اسلحه ها هیچ فرقی باهم ندارن وسایل نقلیه بدردنخور کافیه چاپر ورداری 1000 نفر با Stinger و IGLA لاک میکنن میارنت پایین. تانک و LAV ــش تفاوتی با پراید نداره. کلاً 2-3 تا مپ بدردبخور داره که اونم در بهترین حالت میشه با مپ های معمولی BF3 مقایسه کرد.

این چیزا وقتی برای امثال جنابعالی مهم نباشه میتونه شاهکار حساب بشه.

خوشم میاد کسایی که نتونستن خودشون رو تو BF4 پیدا کنن اومدن هی از بازی ایراد های الکی که بیشتر شبیه جوک میمونه تا ایراد میگیرن و خودشون رو تابلو میکنن! این یه عده دوست داشتن مثل BF3 از تانک یه غول بسازن که وقتی میرن توش تا اخرش همون تو بمونن و KILL بگیرن که یا برن تو جت 40 تا KILL بگیرن بدون اینکه کسی بتونه اینا رو بکشه پایین !! در ضمن باید دقت کرد که تانک تو دنیای واقعی با یک راکت هم DOWN میشه !! اینجا حالا کردن با 4 تا راکت !

اتفاقا این نسخه کاملا بالانس شده نسبت به 3 چرا که هیچ وسیله ای آس نیست تو بازی ...همشون نقطه ضعف دارن و بازی باهاشون به اسکیل طرف بستگی داره ...

........................................................................

در کل نوب ها یی که تو BF3 بودن الان خدا رو شکر پاشون از 4 قطع شده چون نمیتونن KILL مفت و الکی بگیرن!!

من فقط بتلفیلد 3 و 4 رو بازی کردم و می تونم بگم بتلفیلد 3 مپ های بهتری داشت؛ اگه EA یه DLC فقط از مپ های BF3 می داد مطمئناً فروش خوبی می داشت (همونطور که Second Assault به خاطر اون مپ Metro کلی خوب از آب در اومد)؛ Gun-play بتلفیلد سه هم یکم بهتر بود و تانک هاش به نظرم یکم زیادی قوی بودن
اما چیزی که خیلی به BF4 ضربه زد لانچ فوق العاده افتضاحش بود که طرفدارای سری رو خیلی ناامید کرد، جوری که اکثراً دیگه با 4 آشتی نکردن
اما بی طرفانه نگاه کنیم الان بهترین MultiPlayer نسل جدید کنسول ها رو همین BF4 داره

دقیقا همینطوره ..منم قبول دارم که لانچه افتضاح بود ا اون فریز شدن ها و باگ ها ی عجیب و غریب ...اما الان بیشتر از 5 -4 ماه هست که بازی 99% مشکلاتش حل شده و میشه گفت تقریبا بینقص شده ...اما یه عده بی انصاف و هیتر بازم میان الکی گیر مفت میدن به بازی که نمیدونم هنوزم باگ داره و ....

جالب اینکه بعدش میان میگن لگد اسلحه مشکل داره ..خب شما لگد دوست داری برو ace 52 cqb بردار بدون کاستومایز کردن برو اسنتفاده کن ...این قدر لگد میزنه کلا 2 نفر هم نتونی kill بگیری !!! یا برو aim assist رو خاموش کن بشین بازی کن !

این بحث رنگ بندی یکی از خنده دارترین ایرادهایی که تا حال شندیم به bf4 میگیرن ....!!والا ما که نزدیک 400 ساعت بازی کردیم تا الان به همچین چیزی بر خورد نکردیم که ابرنگی شده و از این حرفا !!

من فقط بتلفیلد 3 و 4 رو بازی کردم و می تونم بگم بتلفیلد 3 مپ های بهتری داشت؛ اگه EA یه DLC فقط از مپ های BF3 می داد مطمئناً فروش خوبی می داشت (همونطور که Second Assault به خاطر اون مپ Metro کلی خوب از آب در اومد)؛ Gun-play بتلفیلد سه هم یکم بهتر بود و تانک هاش به نظرم یکم زیادی قوی بودن
اما چیزی که خیلی به BF4 ضربه زد لانچ فوق العاده افتضاحش بود که طرفدارای سری رو خیلی ناامید کرد، جوری که اکثراً دیگه با 4 آشتی نکردن
اما بی طرفانه نگاه کنیم الان بهترین MultiPlayer نسل جدید کنسول ها رو همین BF4 داره

ترکها یه مثلی دارند که معادل فارسیش میشه این : عروس نمیتونه برقصه میگه اتاق کجه!

همون تانک یا lav کاغذی که بعضی ها میگن برای همه بازیکنها یکی هست!یکی باهاش این همه کیل میگیره و نمیشه نزدیکش شد و یه عده هم چسبیدن به بتل 3 بتل 3 و ول کن ماجرا نیستند!

11111.png
[/URL][/IMG]

2222222.png
[/URL][/IMG]

در کل نوب ها یی که تو BF3 بودن الان خدا رو شکر پاشون از 4 قطع شده چون نمیتونن KILL مفت و الکی بگیرن!!

هاها بشین صبح تا شب از شاهکارت لذت ببر عزیزم :)) وقتی که بتلیفیلد توی نسخه سوم و بد کمپانی 2 گیمپلی درست حسابی و بالانس داشت امثال تو نمیدونستن بتلفیلد چیه الان 400 ساعت BF4 زدی احساس Veteranی بهت دست داده

کلاً هروقت دست به قلم میشی منو یاد یه نفر میندازی :

ulrf5hp5jiuh6ugj4j4q.jpg

هاها بشین صبح تا شب از شاهکارت لذت ببر عزیزم :)) وقتی که بتلیفیلد توی نسخه سوم و بد کمپانی 2 گیمپلی درست حسابی و بالانس داشت امثال تو نمیدونستن بتلفیلد چیه الان 400 ساعت BF4 زدی احساس Veteranی بهت دست داده

کلاً هروقت دست به قلم میشی منو یاد یه نفر میندازی :

ulrf5hp5jiuh6ugj4j4q.jpg

در کل بحثی نیست .... BF3 شاهکار کل تاریخ صنعت بازی! OK ?!

در کل همونطوری که گفتم شما نوبی ...اگه noob نبودی اینجوری حرف نمیزدی داداش گلم ...

اتفاقا این نسخه کاملا بالانس شده نسبت به 3 چرا که هیچ وسیله ای آس نیست تو بازی ...همشون نقطه ضعف دارن و بازی باهاشون به اسکیل طرف بستگی داره ...

The+last+one+got+me+_e1c0d5e5207a0e1ef28eb591670241a4.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or