Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

من واقعا متوجه نمیشم معیار اصلی یه گیمر اصلی برای بازی کردن یه بازی مولتی پلیر چی میتونه باشه؟!! واقعا غیر از گیم پلی خوب موارد دیگه هم مهمه؟ موقعی که گرافیک بالا بود همه گیر میدن به اینکه گیم پلی مهمه، حالا که هسته اصلی گیم پلی (به نظر خودم) عالی کار شده(برگشته به ریشه اصلی BF3 ) دلیل این همه حمله به بازی رو نمیفهمم. به نظر من ایرادایی که بعضی از دوستان میگیرن مثلا با شاتگان از 100 متری طرف میمره یا برخورد هلیکپتر با زمین؛ نمیتونه واسه یه بازی Beta ایراد بزرگی محسوب بشه. همه اینا به راحتی با یه آپدیت معمولی قابل Balance شدن هست. همونطور که قبلا DICE اینرو تو BF3 اثبات کرد.

من این قسمت رو متوجه نشدم!؟؟

باو واضحه که :|:d بتا تا روز 8 این ماه میلادی فعاله ! اون دوستمون منظورش این بود که مثلا اگر کسی بازی رو امروز دانلود کرد تا 4 روز بعد از دانلودش فعاله که نه اینطور نیست ! تا یه ساعت خاصی از 8 این ماه فعال و بعد تمام دیگه تا باز اصلی ریلیز بشه ! مگر این که بخوان تمدید کنن بتا رو که اصلا داریم ؟؟؟ :d

من واقعا متوجه نمیشم معیار اصلی یه گیمر اصلی برای بازی کردن یه بازی مولتی پلیر چی میتونه باشه؟!! واقعا غیر از گیم پلی خوب موارد دیگه هم مهمه؟ موقعی که گرافیک بالا بود همه گیر میدن به اینکه گیم پلی مهمه، حالا که هسته اصلی گیم پلی (به نظر خودم) عالی کار شده(برگشته به ریشه اصلی BF3 ) دلیل این همه حمله به بازی رو نمیفهمم. به نظر من ایرادایی که بعضی از دوستان میگیرن مثلا با شاتگان از 100 متری طرف میمره یا برخورد هلیکپتر با زمین؛ نمیتونه واسه یه بازی Beta ایراد بزرگی محسوب بشه. همه اینا به راحتی با یه آپدیت معمولی قابل Balance شدن هست. همونطور که قبلا DICE اینرو تو BF3 اثبات کرد.

یعنی الان این BFH به ریشه های BF3 برگشته؟والا من هر چی به این بازی نگاه میکنم متوجه نمیشم ریشه های BF3ــی که دوستان ازش صحبت میکنن کجاش شبیه اینه,شاید ما BF3 بازی نکردیم واسه همین متوجه نشدیم ریشه هاش چه شکلیه:whistling::d
ضمنا دایس بنده خدا توی این بازی تقریبا هیچ کاره تشریف داره چون بازی رو استودیوی Visceral داره میسازه که سازنده عنوان Dead space هستش,حالا شاید دایس یه نظارت کوچیکی هم روی ساخت بازی داشته باشه ولی کار اصلی ساخت بازی دست یه استودیوی دیگس که ربط چندانی به دایس نداره,ظاهرا تنها بقال سر کوچه ما هنوز موفق به دست بردن در عنوانی مثل BF نشده که اونم به لطف جناب EA احتمالا از سالهای بعد دست بکار ساخت نسخه BF:Baghal Edition میشه:d

ما که به هر دیواری rpg می زنیم، خراب نمیشه، کلا فک کنم بیخیال قضیه destruction شدن.
خوشبختانه منوهای بازی خیلی سریع شدن و دیگه رو مخ آدم نیستن.
تا اونجا که من دیدم دیگه stinger اینا رو نمی تونید رو engineer داشته باشید و باید از رو زمین وردارید، اینطوری chopper ها راحتتر می تونن فعالیت کنن.
ما نفهمیدیم چرا هیچ کسی چت نمیکنه، همه علامت هدست دارن اما همه صداشونو بستن.

یعنی الان این BFH به ریشه های BF3 برگشته؟والا من هر چی به این بازی نگاه میکنم متوجه نمیشم ریشه های BF3ــی که دوستان ازش صحبت میکنن کجاش شبیه اینه,شاید ما BF3 بازی نکردیم واسه همین متوجه نشدیم ریشه هاش چه شکلیه:whistling::d
ضمنا دایس بنده خدا توی این بازی تقریبا هیچ کاره تشریف داره چون بازی رو استودیوی Visceral داره میسازه که سازنده عنوان Dead space هستش,حالا شاید دایس یه نظارت کوچیکی هم روی ساخت بازی داشته باشه ولی کار اصلی ساخت بازی دست یه استودیوی دیگس که ربط چندانی به دایس نداره,ظاهرا تنها بقال سر کوچه ما هنوز موفق به دست بردن در عنوانی مثل BF نشده که اونم به لطف جناب EA احتمالا از سالهای بعد دست بکار ساخت نسخه BF:Baghal Edition میشه:d

همه اونایی که با بتلفیلد3 زندگی کردن به راحتی متوجه این میشن که گیمپلی بازی مثل اون هست. حالا من نظر شخصیم اینه شاید شما نظر متفاوتی داشته باشی. برای من که خیلی حس خوبی میده این بازی!

سلام من كه افتخار بازي كردنشو نداشتم اما فيلم ديدم ازش و نظرمو ميگم :d
يازي واقعا سريع شده و دقيقا شليك كردن و اينچزاش شده عين بتل ٣ كه خيلي خوبه
لگد اسلحه ها خيلي زياده كه بازم واسه من خوبه ( به زور كسيو بكشي لذت بيشتري داره ) :d
تنها مشكلش به نظرم تركوندن ماشين با اسلحس وافعا بده به نظرم يا برش دارن اينو يا حداقل Damage اسلحه هارو نسبت به ماشينا خيلي كمتر كنن كه حداقل RPG يه استفاده اي داشته باشه توي بازي :|

بازی جدی نیست شوخیه آقا! :d

این رو میتونید از همین طراحی وسایل نقلیه اش مخصوصا هلی بفهمید,اول که سوارش شدم واقعا خنده داره!شلیکش هم تا وقتی 60000 تا ناقابل پیاده نشی و مینی گان رو باز نکنی دقیقا شبیه اسلحه buggy تو bf4 ــه هستش,دقیقآ !

زیاد پیاده بازی نکردم ولی کشتن دشمن سخت تر شده به لطف لگد اسلحه ها.

ولی در کل چیزی که منو اذیت میکنه تم فان بازی هست,منظورم مکانیزم فانِ بازی!خیلی ابکی شده!

در مورد وسیله ها هم جدا از هر مساله ای بلاخره هر وسیله ای طرفدار خودشو داشت,افرادی که فقط تانک سوار,جت سوار,یا اتک سوار بودند ,ولی این وسیله ها دیگه تو بازی موجود نیستند که طبیعتا به خاطر جو بازی هست چون بودن جت یا تانک تو همچین بیسی واقعا خنده دار تر میشد!

خیلی به bf4 ایراد گرفتید ولی همون back to bf4...

بچه ها میگم حجم نسخه ی pc که 60 گیگ اعلام شده , مشکلی چیزی واسه ما پیش نمیاره! اخه اختلاف 10 گیگ میشه با نسخه ps4 چون که ما دیسک هامون 50 گیگی هستن! منظورم از مشکل افت گرافیکی و این چیزهاست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or