Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

من از استریم بازی و دیدم، خیلی منتظر بودم تا این بازی بیاد ، با اینکه بازی نکردم ،اما از نظر من ناامید کننده بود، به نظرم گرافیکش در حد BT4 نیست، من تانک هم در بازی ندیدم، کمبود وسایل تقلیه مشکل به حساب نمیاد اما شلیک اسلحه ها خیلی لگد دارند ، اونطور که من دیدم از بتل 4 بیشتر بود. حیف شد، فکر می کردم ماه مارس میشه یه بازی شوتر اول شخص خوب خرید.

همیشه که اینجور نیست کوله بره توی دیوار ولی من یه 7 باری دیدم این جریان رو ! یا مثلا یه نفر رو میخوای با ماشین زیر بگیری طرف از سپر رد مکینه میرسه به موتور , وقته بیاد توی کابین بشینه پیشت رو صندلی که بعد خدا رو شکر میمیره:))

منظور من این بود که اینا ایراد نیستن :دی

از بتای پارسال بهتره...گیم پلی سریع تر و شبیه تر به کال او دیوتی شده
فریم ریت تو کنکوئست 64 نفره بهتر شده و تقریبا 60 هستش و اما فکر کنم جزییات مپ کمتر شده و گرافیک یه خورده پایین تره
می تونید ویدیو های گیم پلی رو از اینستاگرام ام ببینید
Instagram.com/k.eywan

آخرین ویرایش:
من از استریم بازی و دیدم، خیلی منتظر بودم تا این بازی بیاد ، با اینکه بازی نکردم ،اما از نظر من ناامید کننده بود، به نظرم گرافیکش در حد BT4 نیست، من تانک هم در بازی ندیدم، کمبود وسایل تقلیه مشکل به حساب نمیاد اما شلیک اسلحه ها خیلی لگد دارند ، اونطور که من دیدم از بتل 4 بیشتر بود. حیف شد، فکر می کردم ماه مارس میشه یه بازی شوتر اول شخص خوب خرید.
از همون اول کسی انتظار زیادی از بازی نداشت.دلیلی انتظلر واسه این بود که این سریع تر عرضه بشه و دایس نسخه ی اصلی رو (شاید بعد از 1 سال) عرضه کنه.
من خودم فقط واسه کمپینش کرایش میکنم و واسه مولتی همون بتل 4 تا عرضه ی نسخه ی اصلی.
بهترین کار هم همینه

تانک کجا بود...به نظرم اینم عین بتل4 با کلی اپدیت بعدا میتونه به یه بازی ه قابل تحمل تبدیل شه ولی اینی که دوستمون گفت که با یه خشاب تفنگ ماشین میترکه خیلی مسخرس...من توی کلوز بتا هم همچین موردی رو دیدم

یا اینکه اسنایپ با یه تیر میکشت

call of duty : hardline
به امید یه بتل متفاوت رفتم ولی هرچقدر بیشتر بازی کردم بیشتر از بازی بدم اومد.مهم ترین مشکل بازی اینه اصلا بتلفیلد نیست و کاملا اون مواردی که از cod متمایز ـش میکرد رو از دست داده(اون موارد هم مهمترین دلیلی بود که بتل رو دوست داشتم).
مدهای بازی برای اولین بار که واردشون میشید ممکن ـه گیج کننده باشه ولی بعد از مدتی راه میفتید.مد conquest هم برای بتل باز های قدیمی گذاشتن که در مقابل conquest بتلفیلد 3 واقعا شوخی زشتی بود.
اکشن بازی خیلی خیلی سریع شده و شاید بتونه طرفدار های cod رو جدب بکنه.شاتگان هم داشته باشید کسی جلودارتون نیست.
گرافیک بازی در مقابل بازی های 2015 اصلا حرفی برای گفتن نداره و بعید میدونم تا زمان عرضه تغییر خاصی بکنه.(در حد نسل 7 ـه)
در کل بتا یک خوبی داشت که باعث شد پولم رو هدر ندم و کاملا از فکر خرید بازی منصرف شدم:|
امیدوارم بتلفیلد بعدی bad company باشه و dice نزاره ea هرکاری با بتلفیلد بکنه:|

آخرین ویرایش:
من نمیدونم دوستان چه انتظاری از یه شوتر غیر نظامی دارن که میان ایرادای کلیشه ای مثل اینکه چرا تانک نداره و لگد اسلحه زیاده میگیرن دوست عزیز کدوم نیروی سوات رو دیدی که تانک داشته باشه همین که چاپر داره خودش عالیه ( در ضمن هی منتظر موندیم که توی بتل 4 مد tank superiority بذارن که نذاشتن )
مود هات وایر خیلی جذابه و بعد از مدت ها یه مد درست حسابی که هیجان انگیز باشه تو بتل دیدیم فقط مزه میده گرنید لانچر بگیری دستت و ماشین بترکونی مود هایست هم که حرف نداره چندین راه مختلف برای سرقت بانک داری مثلا میتونی دیوار پشت بام رو بتر کونی و وارد محفظه بشی و سریع پول ها رو بدزدی از نظر گجت و اسلحه های سرد هم که تنوع زیاده کشتن دشمنا با چوب بیسبال خیلی لذت بخش تر از نایفه
این ایرادای الکی که مثلا با دو تا تیر میمیری و ماشین سریع میترکه کاملا نابجاست چون این بازی شبیه ساز نظامی نیست و باید گیم پلی سریع داشته باشه به نظر من کسایی که گیم پلی خشک بتل 4 رو دوست دارند از این بازی خوششون نمیاد

با همین انتقادای الکی کاری میکنن خیلی از بازی زده بشن و اصلا سمتش نرن
همچین ایراد میگرفتن گفتم چقدر مزخرف شده
آقا خیلیم خوبه بازی
خیلیم قشنگه و حتما ارزش تجربه کردنشو داره
کال که با اون وضع..پرنده بازیه :|
حد اقل این قابل تحمله و خیلی بهتره

من نمیدونم دوستان چه انتظاری از یه شوتر غیر نظامی دارن که میان ایرادای کلیشه ای مثل اینکه چرا تانک نداره و لگد اسلحه زیاده میگیرن دوست عزیز کدوم نیروی سوات رو دیدی که تانک داشته باشه همین که چاپر داره خودش عالیه ( در ضمن هی منتظر موندیم که توی بتل 4 مد tank superiority بذارن که نذاشتن )
مود هات وایر خیلی جذابه و بعد از مدت ها یه مد درست حسابی که هیجان انگیز باشه تو بتل دیدیم فقط مزه میده گرنید لانچر بگیری دستت و ماشین بترکونی مود هایست هم که حرف نداره چندین راه مختلف برای سرقت بانک داری مثلا میتونی دیوار پشت بام رو بتر کونی و وارد محفظه بشی و سریع پول ها رو بدزدی از نظر گجت و اسلحه های سرد هم که تنوع زیاده کشتن دشمنا با چوب بیسبال خیلی لذت بخش تر از نایفه
این ایرادای الکی که مثلا با دو تا تیر میمیری و ماشین سریع میترکه کاملا نابجاست چون این بازی شبیه ساز نظامی نیست و باید گیم پلی سریع داشته باشه به نظر من کسایی که گیم پلی خشک بتل 4 رو دوست دارند از این بازی خوششون نمیاد

به پراید هم یه خشاب با کلاش بزنی نمیترکه مگه این که بخوره به باک اش پس از این نظر غیر واقعیه

به عنوان یه شوتر میشه بازی کردش ولی بعنوان بتل فیلد اصلا نمیشه بازی کردش

اتفاقا لگد زیاد باشه بهتره ...طبیعی تر میشه ولی اینا یه تیر به تخته میکوبن یه تیر به دیوار

من نظر نهایی نمیدم چون حدود 4 ساعت بازی کردم. باید خیلی بیشتر بازی کنم تا نظر نهایی بدم اما ...

دوستان میدونن که من از روز اولی که بتای قبلی رو بازی کردم شروع کردم به کوبیدن این بازی. اما این بتا خیلی خیلی خیلی بهتر شده بود. نکته مثبتی که داشت، به نظرم میاد Base گیم پلی این بازی روی BF3 ساخته شده با کمی سرعت بیشتر. لگد سلاح ها بیشتر و مثل قبل شده و مثل 4 نیست که لگد نزنه. باگ های غیر عادی توی این 3 ساعت ندیدم و یه گیم پلی ترو تمیز رو تجربه کردم. شاید نکته ای که برام عجیب بود نبود تخریب پذیری توی بازی بود!
کاستومایز سلاح ها خیلی درگیری میطلبه :دی باید پک باز کنید و به شانستون ازش قطعه در بیاد و بعدش باید پول جمع کنید که بخرید. اینطوری نیست هرتی بهتون همه چی رو بده. حتی خود سلاح ها رو هم باید بخرید.
سرورها با اینکه بتا هستن فوق العاده شدن و هیچ رابر بندینگ و ایراد نت کد ندیدم من. توی کانکوئست 64 نفره حتی 1 بار هم لگ و دیلی و ایرادات متداول شماره 4 رو نداشتم من.

در کل تا اینجای کار خیلی خوشم اومده از بازی چون منو یاد BF3 انداخت. (برخلاف شماره 4 که چنین حسی نداشتم و با باگ سرو کله میزدیم)

من از همون بتا اول از بازی خوشم اومده بود و الان دیگه با این بتا بازی جاشو تو لیست خریدم قطعی کرد

بازی به معنای واقعی کلمه پولیش شدست، با این که گرافیک در حد BF4 نیست، بازی فوق العاده سبک و روون اجرا می شه، من رو PC بازی می کنم و خیلی عالی فریم می گیرم. رو کنسول ها هم قطعا همین شکله. باگ هم اصلا ندیدم تو این چند ساعت بازی، Netcode هم مشکلی نداره کلا!
گیم پلی هم عالی ـه، آدرنالین و هیجان تو بازی غوا می کنه، hot wire رو بازی کنید، در نگاه اول کاملا مود چرتی به نظر می یاد ولی یکم بشینید پاش می بینید چقدر جالب و سرعتی ـه، Heist هم خوبه ولی اون modeـی که تو بتای اول بود رو بیش تر می پسندم.

نقطه ضعفی هم که من تو بازی دیدم طراحی فوق افتضاح GUIـه، اصلا سمت منو انتخاب سلاح و loadout می رم حالم بد می شه :| نمی دونم چطوری از BF3 و BF4 رسیدن به همچین چیزی

در آخر هم مطمئنا یه عده می گن بازی battlefield نیست، من بهشون حق می دم، ولی دلیل نمی شه بازی بد باشه، به نظر من ارزش بازی کردن داره 100%

آخرین ویرایش:
من نظر نهایی نمیدم چون حدود 4 ساعت بازی کردم. باید خیلی بیشتر بازی کنم تا نظر نهایی بدم اما ...

دوستان میدونن که من از روز اولی که بتای قبلی رو بازی کردم شروع کردم به کوبیدن این بازی. اما این بتا خیلی خیلی خیلی بهتر شده بود. نکته مثبتی که داشت، به نظرم میاد Base گیم پلی این بازی روی BF3 ساخته شده با کمی سرعت بیشتر. لگد سلاح ها بیشتر و مثل قبل شده و مثل 4 نیست که لگد نزنه. باگ های غیر عادی توی این 3 ساعت ندیدم و یه گیم پلی ترو تمیز رو تجربه کردم. شاید نکته ای که برام عجیب بود نبود تخریب پذیری توی بازی بود!
کاستومایز سلاح ها خیلی درگیری میطلبه :دی باید پک باز کنید و به شانستون ازش قطعه در بیاد و بعدش باید پول جمع کنید که بخرید. اینطوری نیست هرتی بهتون همه چی رو بده. حتی خود سلاح ها رو هم باید بخرید.
سرورها با اینکه بتا هستن فوق العاده شدن و هیچ رابر بندینگ و ایراد نت کد ندیدم من. توی کانکوئست 64 نفره حتی 1 بار هم لگ و دیلی و ایرادات متداول شماره 4 رو نداشتم من.

در کل تا اینجای کار خیلی خوشم اومده از بازی چون منو یاد BF3 انداخت. (برخلاف شماره 4 که چنین حسی نداشتم و با باگ سرو کله میزدیم)

ببخشید اینترنت شما چه سرعتی هست که لگ ندارید؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or