Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

من گذاشتمش دانلود شه.تموم شد يه ٢ ساعت بازي ميكنم ميام نظرمو ميگم.
ولي يه نكته عجيب: توي استور برام زده حجم ١١ گيگو خورده اي اما توي صفحه دانلودم رو كه نگاه ميكنم زده 2.77 !
البته به احتمال زياد اشتباه تايپي و سوتي توي كد هست :دي
فعلا يا علي تا فردا

من گذاشتمش دانلود شه.تموم شد يه ٢ ساعت بازي ميكنم ميام نظرمو ميگم.
ولي يه نكته عجيب: توي استور برام زده حجم ١١ گيگو خورده اي اما توي صفحه دانلودم رو كه نگاه ميكنم زده 2.77 !
البته به احتمال زياد اشتباه تايپي و سوتي توي كد هست :دي
فعلا يا علي تا فردا
باقیشو تو خوده بازی دانلود میکنه!!

سلام.خب منم بازیش کردم.فقط بدونید هرچی میگم نظر شخصی هستش شاید از نظر شما این بازی مزخرف یا فوق العاده باشه !
اول بگم تریلرهای گیم پلی که توی یو***ب هستن هزار هم که با نهایت کیفیت نگاه کنید اصلا تا خودتون بازی نکنید نمیتونید اون رو درک کنید.گرافیک بالاست و همون بتل 4 هستش.حالا بیشتر میپردازم به مشکلاتش:
باو از فاصله ی 1000 متری با شات گان که بزنه توی پات میمیری:|دیگه بماند با بقیه اسلحه ها نهایت 3 تیر کارت تمومه.توی بتل 4 یه 2 تیر میخوردی بعدش میتونستی یه اینور اونوری کنی دخل طرف رو بیاری ولی این اولی که بهت برسه اگر اون شروع کنه به تیر اندازی 90درصد کارت تمومه این اصلا به نظرم جالب نیست.پس دو احتمال وجود داره.یا قدرت اسلحه ها بسیار بیش اندازه بالاست یا جون ما بیش از اندازه کمه! البته مورد اول که قدرت اسلحه بالاست به نظرم درست طره چون با یه خشاب میتونی یه ماشین رو بترکونی:| کلا عشق انفجاره این بازی به هرچی بزنی با هر اسلحه ای حتی با مشت خالی میترکه:| خب بعدش چقدر هم باگ داره.مثلا کوله پشتی که روی شونت هست ماله خودت رو که نمیبینی اما ماله دوستات رو که میبینی اگر برن سمت دیوار قشنگ میره توی دیوار! یا یه میله که بیوفته زمین یه تیکه هاییش میمونه روی هوا ! به هر حال مشکلات کم نداره ولی قابله تحملن.
راجع به نکات مثبتشم باید بگم اکشن سریع و فق العاده هیجانی ای داره.کلا swat بازی هیجان داره دیگه.کاره تیمیش لذت بخشه مخصوصا وقتی سواره ماشینی با لانچر همه رو بزنی بترکونی:pالبته توی کاره تیمی هم امتیاز بیشتر میده.
درسته این گرافیک یا گیم پلی نهایی نیستن و بتا هست اما توی فرصت بسیار کمی که تا انتشار نسخه اصلی مونده و فکر کنم این ها باید یه 20 روز زودتر بازی رو گلد کنن که بره برای چاپ دیسک ها زیاد نتونن مشکلات رو برطرف کنن و تقریبا هرچی اینجا دیدیم اونجا هم میبینم فقط امیدوارم این جریان قدرت اسلحه ها رو درست کنن که واقعا مسخرست ! انتظار میره مثل بتل 4 یه اپدیت های خوفی رو با حجم بالا ببینیم:|
در کل خوب بود خوشمان امد نسخه اصلیش رو میخریم:d

خب بعدش چقدر هم باگ داره.مثلا کوله پشتی که روی شونت هست ماله خودت رو که نمیبینی اما ماله دوستات رو که میبینی اگر برن سمت دیوار قشنگ میره توی دیوار! یا یه میله که بیوفته زمین یه تیکه هاییش میمونه روی هوا ! به هر حال مشکلات کم نداره ولی قابله تحملن.
اینجا رو جدی گفتی الان؟ :|

من خودم امروز رو کلا بازی میکنم فردا میگم چطوری شده نسبت به بتای قبلی. با 1-2 ساعت بازی کردن نمیشه نظر داد.

اینجا رو جدی گفتی الان؟ :|

من خودم امروز رو کلا بازی میکنم فردا میگم چطوری شده نسبت به بتای قبلی. با 1-2 ساعت بازی کردن نمیشه نظر داد.
همیشه که اینجور نیست کوله بره توی دیوار ولی من یه 7 باری دیدم این جریان رو ! یا مثلا یه نفر رو میخوای با ماشین زیر بگیری طرف از سپر رد مکینه میرسه به موتور , وقته بیاد توی کابین بشینه پیشت رو صندلی که بعد خدا رو شکر میمیره:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or