Battlefield: Hardline

36991121215143938763.png

اطلاعات تازه ای در مورد نسخه جدید Battlefield به تازگی به بیرون درز پیدا کرده است. آخرین شایعات در مورد این عنوان به ماه فبریه باز می گردد که گفته شده بود نسخه جدید با تم پلیسی توسط سازنده Dead Space یعنی Visceral در دست ساخت است.
نام این عنوان که Battlefield Hardline بوده توسط آخرین اپدیتی که به تازگی برای Battlelog منتشر شده بود مشخص شد. همچنین لوگو بازی به همراه تعدادی artwork نیز در سرور سایت دیده شده است. البته بازی با دو نامBFH و +BFH دیده شده که به نظر می رسد BFH+ مربوط به Battlefield Premium می باشد.

برای مشاهده تصویر اصلی (845x345) روی این نوار کلیک کنید.
02253880808557286780.jpg

در قسمت پلتفرم های بازی PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One را تعیین شده اند.
29448855748215084470.png

از دیگر اطلاعات مشخص شده از این منبع می توان به کلاس های بازی شامل Enforcer, Mechanic, Operator و Professional و همین طور مودهایی مثل Blood Money و Bomb Squad و Carrier Assault ذکر شده است. علاوه بر این قرار است یک تاریخ برای عرضه بتا نیز مشخص شود.
95764416251511855683.png
96036270148672158021.png

برای مشاهده تصویر اصلی (705x277) روی این نوار کلیک کنید.
25673660524776580179.png

با تشکر از METRO_2034 عزیز

خوب خودت میگی نسخه بتا اینطوریه
نسخه اصلی که آخرای اسفند میاد
اینا این همه تاخیر زدن حتما داره این جور چیزا رو اوکی میکنند دیگه از جمله باگ ها که تو باتل 4 خیلی رو اعصاب بود
یه سری باگ بود رو اعصابم بود اینقدر دو روز بعد که بازی رو خریدم فروختم من واسه مولتیش میخواستم ولی اعصاب نزاشت واسم
اینا احتمالا نمیزارن این نسخه مثل پارسال شه ...
راجب گرافیکشم مطمئنن چون از بازیشون فیلم میگیرن اونطوری میشه وگرنه دیگه از گرافیک پارسال که کمتر نیس و بهتره

میشه دان کرد یا نه ؟
فعلا با کمال تاسف و تعجب نه:|
دیشب برای pc اومد.امروز صبح برای xboxone اومد اما هنوز خبری از ps4 نیست.حتی ساعتش هم نگفتن کی میاد.ساعت 6:30 عصر یعنی حدوده 1 ساعت و 5 دقیقه دیگه که بشه 10 صبح به وقت واشینگتن اگر نیومد دیگه واقعا نامردی میشه چون pcبازها و ایکس باکس وان دارها بیشتر از کاربرهای پلی استیشن وقت بازی داشتن واسه متا !

دیشب برای pc اومد.امروز صبح برای xboxone اومد اما هنوز خبری از ps4 نیست.حتی ساعتش هم نگفتن کی میاد.ساعت 6:30 عصر یعنی حدوده 1 ساعت و 5 دقیقه دیگه که بشه 10 صبح به وقت واشینگتن اگر نیومد دیگه واقعا نامردی میشه چون pcبازها و ایکس باکس وان دارها بیشتر از کاربرهای پلی استیشن وقت بازی داشتن واسه متا !

الان دیگه اومده...یکی از فرند هام دانلود کرده بود...هرکی بازی کرد بیاد یه نظری دربارش بده

الان دیگه اومده...یکی از فرند هام دانلود کرده بود...هرکی بازی کرد بیاد یه نظری دربارش بده
همين الان كه دارم اين پست رو مينويسم توي استور هستم و هيچ خبري نيست! جاي خاصي هم كه نداره برم ببينم! هم توي قسمت دموهاي بازي ها رفتم هم توي خوده پروفايل بازي كلا هيچي نيست.اگر ميتوني از اون دوستت بپرس كجا رفته كه من نميتونم ببينمش! نكنه اينجا مثل ژاپن فردا بتا بخواد بياد:|

آخرین ویرایش:

تا چند روز وقت داربم بازی کنیم؟

بچها برا ریجن دو امده گذاشتم الان ک شب دانش کنم ولی برا ریجن یک دیرتر میاد ت پی اس استریم دارن بازیش میکنن11.60گیگ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or