Battlefield: Bad Company - X360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
صحبتها کاملا ضد و نقیض هست یکی میگه خوبه یکی میگه افتضاحه
تو بخش PS3 که همه دارن به به و چه چه میکنن ولی اینجا همه میگن
بیخوده؟ !! فکر کنم اینم از اون عنوانهاست که باید تا اومدنش صبر کنیم
چون من که دیگه به دمو قابل بازی زیاد اعتماد نمیکنم نمونش GRID که
اصلا نمیشه از رو دموش قضاوت کرد؟
بهتره یه کم صبر کنیم که زیاد هم نیست حدودا 10 روز;)

ما که تابستان را به این بازی دیدیم اما اخبار ناامید کننده لایو بازها را به امید بازی دیگه ای انداخته. البته شاخش gears of war2 است:praying:

یه جورایی دیگه هیچکس با FPS حال نمیکنه . از وقتی Gears of war اون سیستم Cover گیری رو آورد و بعد GTA IV هم کاور گیری زیباتری داشت . الان دیگه همه با سوم شخص کاور گیری حال میکنند .

یه جورایی دیگه هیچکس با FPS حال نمیکنه . از وقتی Gears of war اون سیستم Cover گیری رو آورد و بعد GTA IV هم کاور گیری زیباتری داشت . الان دیگه همه با سوم شخص کاور گیری حال میکنند .

GTA کاورگیری زیبایی داشت! به هر حال.
من این بازی رو چندین بار دیگر بازی کردم. کلا بازی بدی نیست. من خودم قبلا هم گفتم من چون روی PC بازی کرده بودم زیاد به من حال نداده شاید به شما دوستان که تجربه اولتون از این سری هست خیلی حال بده.

GTA کاورگیری زیبایی داشت! به هر حال.
من این بازی رو چندین بار دیگر بازی کردم. کلا بازی بدی نیست. من خودم قبلا هم گفتم من چون روی PC بازی کرده بودم زیاد به من حال نداده شاید به شما دوستان که تجربه اولتون از این سری هست خیلی حال بده.

منظور شما اینه که Gears of War رو روی PC بازی کردین یا bad Company ؟ چون زیاد واضح نیست .

اما در کل من خودم دیگه با بازی هایی که تکنیک Cover دارند حال میکنم .

تا چند روزه دیگه همه چیز مشخص میشه که Dice چی تحویلمون میده !
با این حال من به این بازی امید دارم - فکر نمیکنم با توجه به سابقه Dice و زحمتی که برای بازی کشیدند در نهایت Bad Company یک عنوان سرگرم کننده باشه.
به هر حال اگر هم خوشتون نیومد باید منتظر بازی Mirrors Edge بمانیم -
ولی باز میگم بازی Bad Company بازی قابل توجهی خواهد بود.--------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or