Battlefield: Bad Company - X360 version

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
_این پست رو تو بخش PS3 زده بودم گفتم این جا هم بزنم به درد می خوره _​

اگه به سایت بازی رفته باشید درون صفحه Find all Five چند اسلحه برای ازاد کردن است ! (5 تا )
شما باید عمل مربوطه رو انجام بدید تا کد اسلحه رو بگیرید !!!

شماره 1 : یه high-powered sniper rifle است به نام QBU-88
برای گرفتن کد این اسلحه باید بازیو پیش خرید کنید! (حیف شد اینو نمی تونیم بگیریم :()
Pre-Order

شماره 2 : یه machine gun است به نام M60
برای گرفتن کد این اسلحه باید در خبرنامه بازی عضو بشید که من عضو شدم :cool:
NewsLetter Registration

شماره 3 : یه sub-machine gun است به نام UZI
برای گرفتن کد این اسلحه باید دموی بازی رو که امروز عرضه شده یا می شه رو دانلود کنید و
level 4 بشید.
Play the Demo

شماره 4 : یه semi-automatic shotgun است به نام USAS-12
روش گرفتن رو نوشته ولی توضیح نداده و فقط ویدیوش هست البته همشون ویدیو دارن .
Become A Veteran

شماره 5 : یه assault rifle است به نام F2000
مانند شماره 4 توضیح نداره !
Check Playet Stats Online

حتما سعی کنید ازاد کنید ;)

من امروز یه تریلر از بازی رو دانلود کردم که مربوط می شد به قسمت تانک بازی.من خودم چشم به انتظار این بازی بودم اما وقتی این تریلرو دیدم خیلی سست شدم.آخه باگ بازی هم اونم تو نسل جدید تا این حد ؟؟؟؟!!! :eek: یکیش که همون اوله که یکی رو با دوربین دار می زنه.یکیشم اونجایی که می رن به طرف تانک.البته بازم هست اصلیاش این بودن. خودتون ببینید متوجه میشین

34799-thumb.jpg

HD 26.3 MB

SD 8.4 MB

battle field ها همیشه باگ های ناجور داشتن!داستان هم که ندارند!بدتر از همه ساخت EA هستند!!!:sick:warhawk از این خیلی بهتره!
الان این دوتا بازی چه ربطی به هم دارند؟ :-" ... خدمتون عرض کنم که این یکی فرق می کنه داستان داره عزیزم... گرافیک و فیزیکشم که دیگه نگو... باگ هایی هم که شما می گویید انشاالله در نسخه اصلی موجود نخواهند بود... ;)

الان این دوتا بازی چه ربطی به هم دارند؟ :-" ... خدمتون عرض کنم که این یکی فرق می کنه داستان داره عزیزم... گرافیک و فیزیکشم که دیگه نگو... باگ هایی هم که شما می گویید انشاالله در نسخه اصلی موجود نخواهند بود... ;)

کجای این بازی گرافیک داره ؟؟؟؟ :confused: فکر کنم call of duty یا بازی هایی مثل اینو بازی نکردی که اینو می گی.بازم می گم trailer رو دانلود کن خودت می بینی که چه افتضاحیه.البته امیدوارم حل بشن هر چند فکر نمیکنم درست شن آخه به قول دوستمون EA یه !! :biggrin1:

کجای این بازی گرافیک داره ؟؟؟؟ :confused: فکر کنم call of duty یا بازی هایی مثل اینو بازی نکردی که اینو می گی.بازم می گم trailer رو دانلود کن خودت می بینی که چه افتضاحیه.البته امیدوارم حل بشن هر چند فکر نمیکنم درست شن آخه به قول دوستمون EA یه !! :biggrin1:
آدم نخواد یه چیزی رو قبول کنه، به زور نمی تونی بقبولونیش... باشه این بازی اصلا گرافیک نداره و در سطح Wii هست گرافیکش... من که نگفتم نسبت به COD4 ،اون بازی برای خودش از نظر گرافیک یک استثنا بود... BF:bad company نسبت به خودش که در اصل یک بازی multi-player هست که حالا اومدن بخش single و داستان هم براش طراحی کردن بسیار گرافیک و البته فیزیک قابل قبولی داره... امیدوارم متوجه شده باشید... ;)

من بعضی وقتا از خودم بدم میاد.این بازی همون روز اول چشمو گرفت.اصلا این عادت منه یه بازی که چشمو بگیره هر چقدر هم بد باشه بازم می رم میخرمش.:cheesygri از fanboy های بازی هم اگه ناراحتشون کردم عذر می خوام. :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or