Battlefield : Bad Company 2 | PS3

سلام.خدا کنه بازی زودتر بیاد خیلی بازی خوبی هست عجب انلاینی داره تخریب پذیری دموی انلاینش که خیلی عالی بود حال کردم فقط یه سوال دارم میشه بگید برای بازی ایا DLC در نظر گرفتند و مثلا اگر بازی بیاد پک خاصی نداره ؟؟فقط پک معمولی داره؟؟؟
بله طبق گفته هاي DICE برنامه ي طولاني براي بازي دارن از جمله همين DLCـي كه 2مارچ هم زمان با انتشار بازي در آمريكا در دسترس و دوباره در همين ماه هم باز هم DLC مياد.
Limited Edition هم هست براي بازي(البته فكر كنم فقط از طريق پيش خريد در دسترس هست.)

Four vehicle warfare unlocks
· Improved Vehicle Armor – An up-armor package is mounted on all vehicle types, decreasing the effect of both explosive and penetrating warheads, significantly improving vehicle survivability.
· Supreme Vehicle Firepower – Additional weapon packages are mounted for the driver of all armored vehicles, greatly expanding the range of targets the vehicle can successfully engage and destroy.
· Vehicle Motion Sensor – Use this electronics warfare package to locate enemy units in direct proximity to the vehicle.
· Tracer Dart Pistol – This magnetic dart attaches to any vehicle surface, allowing squad members to track, lock on, and fire rockets onto moving targets even beyond line of sight.

Two classic Battlefield 1943 weapons
· M1A1 Submachine Gun – Reliable but heavy this classic weapon is a powerful force in the hands of any Battlefield veteran.
· M1911 Pistol – Highly customized M1911 are favored for its dependability and the power of its large .45 caliber round.

آخرین ویرایش:
و DICE آفرید ، Killzone 2 یی دیگر آفرید !
واقعا دیگه نمیتونم صبر کنم ، اصلا نمیشه . شیطونه میگه دانشگاه نری بشینی این 3 روز فقط Preview و Hands on و Interview بنویسی :دی ولی قول به Preview رو بهتون میدم . حس میکنم یه Killzone 2 دیگه داره میاد ، میگن کفر نگو ولی یه حسی میگه همون لذت رو برامون خواهد داشت .

اونایی که میخوان بچه های باحال و قدیمی PSN رو یه جا ببینن ، میخوان یه Multiplayer شاخ با ایرانیا بازی کنن Bad Company 2 فراموش نشود :دی
ای خدا ... پس کی میاد .

صبر کردن واقعا سخت شده :d

فعلا برای چندمین بار دارم تریلر Map های Nelson Bay و Laguna Alta رو میبینم فوق العادست :love:
ارش امیدوارم همین طور که گفتی همه بیان سراغ این بازی

بچه ها این طرف بازی رو داره :( ببینید چجوری ساعت 4 صبح با قلب آدم بازی می کنن :دی

52754318.jpg
75744489.jpg
40685968.jpg

سلام.
موندم چیکار کنم ؟! :(( موندم که FIFA 10 با Dantes Inferno رو بگیرم یا BFBC2 رو ؟ :((:biggrin1: البته انشاءالله عید 6-5 تا بازی میگیرم ولی میترسم تا عید صبرکنم , رنک دوستان بره بالا و ضایع بازی بشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or