Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بی خود نیست خارجیا فکر میکنندایرانیا وحشین:-"
والا اونا از ما هم بدترن!!!سر يه چيزه كوچيك طرف هر چي از دهنش دراومد نثار كرد طرف آمريكاي هم بود.در كل ربطي به اين چيزا نداره به قول اصلان فشار عصبي جنگ كاريش نمي شه كرد!:biggrin1:

والا اونا از ما هم بدترن!!!سر يه چيزه كوچيك طرف هر چي از دهنش دراومد نثار كرد طرف آمريكاي هم بود.در كل ربطي به اين چيزا نداره به قول اصلان فشار عصبي جنگ كاريش نمي شه كرد!:biggrin1:
میگم یک بار جمع بشیم همگی با هم بازی کنیم دوستان قرار بگزارند:biggrin1:

چند نکته !!!
1- اینکه خارجیها فکر میکنن وحشیم کاری به فحش دادن من و تو و ارش و ... نیست . آن فکر از رفتار بعضی از اقایون هست که با هموطن خودشون انجام میدن به نام اسلام و ... چه در خیابان ها چه در زندان ها و ....:-"
2- امشب ساعت 9:30 به وقت تهران هرکی ان بود بیاید بازی کنیم . فرستادن Invite با شیخ psn ;)

من هنوز نمیتونم درست بازی کنم ولی فهمیدم ایراد از کجاست !!
از PSN هستش ... بخاطر اینکه امروز نسخه 360 بازی رو خریدم و نزدیک به 1 ساعت هم بازی کردم و هیچ اتفاقی نیوفتاد ... هرچی هست از پرت های PSN هست که 100% مخابرات زحمت کشیده انگولک کرده

با درود به دوستان گرامی

دوستان من مدت زیاد هست کمابیش دارم بتلفیلد رو آنلاین بازی می کنم. از یه مدت پیش نزدیک به دو هفته ای هست که دیگه نمی تونم وارد یک سری سرورها بشم که پیش از این می تونستم. مثلا سرور هلی جت اونلی وقتی جوین می شم بعد از چند ثانیه می نویسه که سی دی کی شما مشکل داره و قایل پذیرش نیست. تنها همین سرور هم نیست و خیلی از سرورهای دیگه رو هم نمی تونم وارد بشم و از سی دی کی من ایراد می گیره. پچی که استفاده کردم 1.41 هست. آیا نیاز هست کار تازه ای انجام بشه تا این مشکلات رفع بشه؟

البته سرورهای دیگه از جمله دیتا کام رو می تونم وارد بشم و بازی بکنم و مشکلی هم ندارم.
راستی دوستان اگر ممکنه بگین چه سروری و چه ساعتی بازی می کنند بچه های ایرانی تا من و دوستم هم بهتون بپیوندیم

چند نکته !!!
1- اینکه خارجیها فکر میکنن وحشیم کاری به فحش دادن من و تو و ارش و ... نیست . آن فکر از رفتار بعضی از اقایون هست که با هموطن خودشون انجام میدن به نام اسلام و ... چه در خیابان ها چه در زندان ها و ....:-"
2- امشب ساعت 9:30 به وقت تهران هرکی ان بود بیاید بازی کنیم . فرستادن Invite با شیخ psn ;)
من دفعه ی پیش کمی دیر رسیدم ولی اگر باز هم کسی private match host بشه همه بازی کنیم خیلی خوبه :دی

من هنوز نمیتونم درست بازی کنم ولی فهمیدم ایراد از کجاست !!
از PSN هستش ... بخاطر اینکه امروز نسخه 360 بازی رو خریدم و نزدیک به 1 ساعت هم بازی کردم و هیچ اتفاقی نیوفتاد ... هرچی هست از پرت های PSN هست که 100% مخابرات زحمت کشیده انگولک کرده

نه امیر!پس من که رو pc بازی میکنم مشکلم از کجاست!:biggrin1:
نه PSN ای هست نه XBL ای!ولی خفن مشکل دارم!رنکم هنوز 4 ِ
اصلا نمیشه بازی کرد!:(

نه امیر!پس من که رو pc بازی میکنم مشکلم از کجاست!:biggrin1:
نه PSN ای هست نه XBL ای!ولی خفن مشکل دارم!رنکم هنوز 4 ِ
اصلا نمیشه بازی کرد!:(
نه محسن جان من باز هم امتحان کردم توی لایو هیچ مشکلی نداره ... هرچی هست اول از PSN هست دوم هم از مخابرات;)

بچه های میشه قسمت ورود به حالت آن رو برام توضیح بدین Squd و Rush چی؟
من چون خیلی MW2 بازی کردم با این قسمت بتلفیلد مشکل دارم.
سوالتون رو اگ میشه یکم واضح تر بپرسید
اگه منظورتون گذینه ی squad تو منوی انلاین بازی که باید بگم در اونجا شما یک جوخه تشکیل میدید می تونید دوستان روه م دعوت کنید یک چیزیه شبیه به party تو Modern Warfare 2
ولی اگه منظورتون squad rush هست که یک Mode از Mode های مختلف انلاین بازیه و در اون چهار squad تشکیل شده از 4 نفر با هم حالت rush بازی میکنند:smile:

سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم و خیلی واجبه همونطور که میدونید توی بازی BT2 یه عدد VIP CODE قرار داره خواستم بگم که من بازی دست دومش رو قراره بخرم ریجن بازی دست دومی که من میخوام بخرم 2 هست و پکش معمولی هست و VIP CODE هم استفاده شده قبلا توی یه دستگاه دیگه
خواستم بپرسم که مثلا میشه VIP CODE پک LIMITED رو که مثلا ریجنش 1 و 3 هست رو توی بازی ریجن 2 وارد کرد؟؟امیدوارم خوب منظورم رو فهمیده باشید من میخوام که VIP CODE یه باری که ریجنش 1 و یا حالا 3 هست رو توی بازی دست دوم خودم که ریجن 2 هست وارد کنم جواب میده!؟؟!؟!

سلام دوستان ببخشید من یه سوال داشتم و خیلی واجبه همونطور که میدونید توی بازی BT2 یه عدد VIP CODE قرار داره خواستم بگم که من بازی دست دومش رو قراره بخرم ریجن بازی دست دومی که من میخوام بخرم 2 هست و پکش معمولی هست و VIP CODE هم استفاده شده قبلا توی یه دستگاه دیگه
خواستم بپرسم که مثلا میشه VIP CODE پک LIMITED رو که مثلا ریجنش 1 و 3 هست رو توی بازی ریجن 2 وارد کرد؟؟امیدوارم خوب منظورم رو فهمیده باشید من میخوام که VIP CODE یه باری که ریجنش 1 و یا حالا 3 هست رو توی بازی دست دوم خودم که ریجن 2 هست وارد کنم جواب میده!؟؟!؟!
به احتمال زیاد میشه البته شک دارم
اما میتونی با خرج کردن تنها 9.99 E اینو از خود استور بازی بخری :d
حالا دوستان هم بگن اونا بهتر میدونن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or