Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من چرا هیچ ایرانی پیدا نمیکنم یکی بیاد بگه چطوری باید با ایرانی ها بازی کنم این بازی که کلن داره!
خوب شما باید ایرانی ها و اد کنید
بعد از تو قسمت پلی ویت فرند به بازیشون جوین شید یا اگه براتون اینوایت فرستادن از اون پیام جوین شید.
همچنین اگه یه پرایوت مچی برگزار شه شما رو کی اینوایت کنن میتونی باهاشون بازی کنی.
موفق باشی

اين قضيه هاي سرور ها چه بحثي شده!
همش اين DICE ور ميره بازم يه سري مشكل هست.
اينا بازم با اينكه اسلات هاي سرور ها رو افزايش دادن بازم اينطوريه
تا اونجاي كه يادمه 1943 از اين جور چيزا خبري نبود والا!:biggrin1:

اين قضيه هاي سرور ها چه بحثي شده!
همش اين DICE ور ميره بازم يه سري مشكل هست.
اينا بازم با اينكه اسلات هاي سرور ها رو افزايش دادن بازم اينطوريه
تا اونجاي كه يادمه 1943 از اين جور چيزا خبري نبود والا!:biggrin1:
میلاد جان زیاد ناراحت نکن خودت رو ... اینا دارن با احساسات ما بازی میکنن:biggrin1:
باید صبر کنیم ببینیم چه خواهد شد

این خارجیا خیلی گیج هستند :biggrin1:معلوم نیست دارن چیکار میکنن یه موقع هایی دیگه دیوونه میشم از دستشون:biggrin1:

جدی میگی؟ نه بابا:biggrin1:
گیج نیستند! یه چیز دیگن که گفتنش اینجا زیاد جالب نیست! من که دارم میگم مغز تو کلشون نیست! تو کلشون گوگرد ریختن.

دیروز که رفتی بعدش من و امیر تو همون Arica Harbour بودیم (Defender) ... من که کفرم در اومده بود! یعنی از 12 نفر فقط دو سه تا درست بازی میکردن... اصلا بقیه تو یه دنیای دیگه بودن!!! باور نمیکنی 2 تا از تیم حریف رو میکشتیم برده بودیم... تیم حریف هم با همون 2 نفر رفتن تو بمب گذاشتن باختیم =
OMFG WTF

من قبلا عصبانی میشدم فحش میدادم... ولی الان بجاش دسته 3 Dual Shock رو ناجور میکوبم رو میز! اعصابم آروم میگیره اینجوری
:)

آخرین ویرایش:
من قبلا عصبانی میشدم فحش میدادم... ولی الان بجاش دسته 3 Dual Shock رو ناجور میکوبم رو میز! اعصابم آروم میگیره اینجوری
قبلا من بودم دو سه تا فحش آبدار میدادم ، آرومت میکردم ، میدونم سخته ولی به اعصابت مسلط باش :دی
بابت دیشب هم ببخشید ، از فرودگاه یه سر اومدم PSN ، دیدم چشمام باز نمیشه ، سریع خوابم برد یه 17 ساعتی خوابیدم :دی

جدی میگی؟ نه بابا:biggrin1:
گیج نیستند! یه چیز دیگن که گفتنش اینجا زیاد جالب نیست! من که دارم میگم مغز تو کلشون نیست! تو کلشون گوگرد ریختن.

دیروز که رفتی بعدش من و امیر تو همون Arica Harbour بودیم (Defender) ... من که کفرم در اومده بود! یعنی از 12 نفر فقط دو سه تا درست بازی میکردن... اصلا بقیه تو یه دنیای دیگه بودن!!! باور نمیکنی 2 تا از تیم حریف رو میکشتیم برده بودیم... تیم حریف هم با همون 2 نفر رفتن تو بمب گذاشتن باختیم =
OMFG WTF

:)

آخه چرا بهشون فحش میدی ... ولی دست دیشب خیلی حال داد.

پس دیشب اون صدای دسته بود که میزدی رو میز من فکر کردم یکی کنارت داره کفگیر رو میزنه ته قابلمه:biggrin1:

دوستان تو رو خدا همه جمع بشن با هم بازی کنیم این خارجکی ها خیلی اوسگول تشریف دارن باور کنید
تو یه Round تو مود DM من 35 تا kill گرفتم یعنی سه نفر دیگه نشستن پفک و چیپس خوردن بازی منو نگاه کردن:biggrin1: دشمنا هم مثل الاغ(بلا نسبت الاغ) به در دیوار تیر میزنن.

دوستان اگر کسی میدونی چطوری باید این مشکل خطای کانکت به سرور رو حل کرد بگه !
من اگر تنهایی جوین بشم بعد از 15 ثانیه پرت میشم بیرون.

توی چند تا از سایت های خارجی هم نفراتی بودن که این مشکل رو داشتن ولی خوب درست نفهمیدم به کجا رسیدن:(

قبلا من بودم دو سه تا فحش آبدار میدادم ، آرومت میکردم ، میدونم سخته ولی به اعصابت مسلط باش :دی
بابت دیشب هم ببخشید ، از فرودگاه یه سر اومدم PSN ، دیدم چشمام باز نمیشه ، سریع خوابم برد یه 17 ساعتی خوابیدم :دی
بی خود نیست خارجیا فکر میکنندایرانیا وحشین:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or