dani8gb
کاربر سایت
خوبهدوستان قرار بگزاریم یک دست پرایوت مچ بزنیم :smile:
بیاید دیگه
خوبهدوستان قرار بگزاریم یک دست پرایوت مچ بزنیم :smile:
لطفا سریع تر جواب بدید.من یک سوال برام پیش اومده .
دوستم بهم گفت که vip code ها روش نوشته تا 1 آپریل اعتبار داره و از اون به بعد دیگه کار نمیکنه.
میخواستم بدونم درسته یا نه ؟ چون میخوام بازی رو بگیرم و به خاطر کدش میخوام . خواستم بدونم بگیرم میتونم ازش استفاده کنم.
خیالم راحت شد. :biggrin1: پس هنوز وقت دارم برم بگیرم ؟بله فقط تا 1 آپریل وقت داره البته 1 آپریل سال 2011 :d
بابا من كه حالم گرفته شده ... از روزي كه اومدم ديگه نميشه بازي كرد هي شوت ميشم بيرون ... همش هم ميگه كانكشنت رو چك كن و به سرور نميتوني وصل بشي !
كسي راهي سراغ داره!؟ .. چون DNS هم فايده نداره
قبل عيد خوب بود تو عيدم خوب ولي جديدا خيلي داغون شده(مشكل از اينترنت عاليه ايران)ديگه...تازه من اگرم نپرم بيرون اينقدر لگ دارم اگه تير بزنم تو مپ بعدي تيرم ميره!بابا من كه حالم گرفته شده ... از روزي كه اومدم ديگه نميشه بازي كرد هي شوت ميشم بيرون ... همش هم ميگه كانكشنت رو چك كن و به سرور نميتوني وصل بشي !
كسي راهي سراغ داره!؟ .. چون DNS هم فايده نداره
قبل عيد خوب بود تو عيدم خوب ولي جديدا خيلي داغون شده(مشكل از اينترنت عاليه ايران)ديگه...تازه من اگرم نپرم بيرون اينقدر لگ دارم اگه تير بزنم تو مپ بعدي تيرم ميره!
سرور ها هیچ مشکلی نداره احتمالا مشکل از isp هست چون من تا حالا مشکلی نداشتم:smile: