Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من یک سوال برام پیش اومده .
دوستم بهم گفت که vip code ها روش نوشته تا 1 آپریل اعتبار داره و از اون به بعد دیگه کار نمیکنه.
میخواستم بدونم درسته یا نه ؟ چون میخوام بازی رو بگیرم و به خاطر کدش میخوام . خواستم بدونم بگیرم میتونم ازش استفاده کنم.

من یک سوال برام پیش اومده .
دوستم بهم گفت که vip code ها روش نوشته تا 1 آپریل اعتبار داره و از اون به بعد دیگه کار نمیکنه.
میخواستم بدونم درسته یا نه ؟ چون میخوام بازی رو بگیرم و به خاطر کدش میخوام . خواستم بدونم بگیرم میتونم ازش استفاده کنم.
لطفا سریع تر جواب بدید.

بابا من كه حالم گرفته شده ... از روزي كه اومدم ديگه نميشه بازي كرد هي شوت ميشم بيرون ... همش هم ميگه كانكشنت رو چك كن و به سرور نميتوني وصل بشي !:(

كسي راهي سراغ داره!؟ .. چون DNS هم فايده نداره

بابا من كه حالم گرفته شده ... از روزي كه اومدم ديگه نميشه بازي كرد هي شوت ميشم بيرون ... همش هم ميگه كانكشنت رو چك كن و به سرور نميتوني وصل بشي !:(

همون dns های خودت رو زدیم ما هم :دی

isp ت چیه ؟

شاتل مشکلی نیست عالیه

قبل عيد خوب بود تو عيدم خوب ولي جديدا خيلي داغون شده(مشكل از اينترنت عاليه ايران)ديگه...تازه من اگرم نپرم بيرون اينقدر لگ دارم اگه تير بزنم تو مپ بعدي تيرم ميره!

قبل عيد خوب بود تو عيدم خوب ولي جديدا خيلي داغون شده(مشكل از اينترنت عاليه ايران)ديگه...تازه من اگرم نپرم بيرون اينقدر لگ دارم اگه تير بزنم تو مپ بعدي تيرم ميره!

نه میلاد جان آخه اگر اینترنت من مشکل داشت من 30 دقیقه براحتی کیلزون بازی نمیکردم .. پینگم هم بین 200 تا 220 هست .. هر چی هست ما به سرور درست حسابی وصل نمیشیم .

من خودم که تکی اصلا نمیتونم جوین هیچ دستی بشم مگر این یکی از دوستانم توی یه دستی باشن جوین اونا بشم تازه اگر شوت نشم:(

این طور که به نظر می رسه مشکل باید از سرور ها باشه
که بعضی موقع ها دچار مشکل می شن من خودم بعضی موقع
ها نمی تونم به EA online وصل شدم البته بعد از چند باز تلاش
وصل می شه ولی در کل کم پیش می یاد .

سرور ها هیچ مشکلی نداره احتمالا مشکل از isp هست چون من تا حالا مشکلی نداشتم:smile:

بابا تو هم كه چپيدي تو فيفا !
آخه اگر مشكل از isp باشه پس چرا با كيلزون مشكلي ندارم !؟
من نصفه شب و صبح زود هم تست كردم مشكل داشت بازم .. پينگ خود bf رو هم گرفتم 218 بود.
من كه فكر مي كنم از طرف مخابرات باشه اين مسخره بازي ها يا سرور

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or