قیمتش رو نگفتن؟EA اعلام کرد جدیدترین MAP PACK برای BAD COMPANY 2 فردا یعنی 4شنبه برای دانلود
روی PSN قرار میگیره
البته اونجوری که مشخص شده مپهای خیلی جدیدی نیستن و مانند MAP PACK های گذشته
یه سری game mode رو به مپهایی که قبلا دیدیم اضافه میکنه
در هر صورت هرچی باشه bad company 2 هستش
قیمتش رو نگفتن؟
vip هست چون همه vip دارن رایگان به حساب میادنه چیزی نوشته نشده
از امشب تو PSN قرار میگیره
چون مپ جدیدی نیست احتمالا رایگان هستش
EA اعلام کرد جدیدترین MAP PACK برای BAD COMPANY 2 فردا یعنی 4شنبه برای دانلود
روی PSN قرار میگیره
البته اونجوری که مشخص شده مپهای خیلی جدیدی نیستن و مانند MAP PACK های گذشته
یه سری game mode رو به مپهایی که قبلا دیدیم اضافه میکنه
در هر صورت هرچی باشه bad company 2 هستش
یکی هم مرامی بیاد کمک کنه من هرجا زنگ میزنم یا میگه نداره یا میگه قراره براش بیاد یا .........ببخشیذ من این game pack های این بازی رو توی store دیدم و گفتم که برم بخرم فقط من هنوز بازی رو نخریدم چون هیچ جا اکش رو گیر نمیارم ریجن 2 اش رو گفتم برم حالا دست دوم ریجن 2 بخرم و بعد برم این game pack هاش رو دانلود کنم ولی متاسفانه دیدم که توی این game pack ها اون 2تا مپ نیست یعنی وقتی بازی رو میخریدم توی یه vip cod داره برای ازاد شدن 2 تا مپ ولی توی store چیزی در مورد اون 2 تا مپ ننوشته بود به نظرتون من چیکار کنم؟؟؟کسی هست که vip cod داخل بازیش رو استفاده نکرده باشه و بخواد بفروشه؟!؟!
درست شده که! من مشکل ندارم:biggrin1:اصلا اين 1.4 **** به اين بازي!!!مشكل همه گير شده طرف تو آمريكا اروپا آسيا خلاصه كل كره ي زمين با اين پچ مشكل دارن 20 دفعه تير ميزني طرف ول ول داره راه ميره!
به قول اصلان Lag company 2 نه Bad company 2
یکی هم مرامی بیاد کمک کنه من هرجا زنگ میزنم یا میگه نداره یا میگه قراره براش بیاد یا .........
یکی هم به من کمک کنه ایول
پس اينا چي ميگن :biggrin1:درست شده که! من مشکل ندارم:biggrin1:
کیا جان من حتی توی STORE هم رفتم دیدم چند تا GAME PACK هست خوندموشن دیدم تروفی اضافه میکنند با تفنگ ولی ندیدم اون 2 تا مپ رو اضافه کنه به هر حال ممنونم شانس ما رو...از اونجایی که این VIP کد ها فقط برای یه پروفایل هستند ؛ یعنی حتی روی یک کنسول فقط یک نفر میتونه از مپ ها استفاده کنه و نفر دومی که بخواد با یه اکانت دیگه بازی کنه دسترسی به مپ ها نداره ! پس قاعدتا میشه از Store خرید . اگه غیر از این باشه که دو نفر برای اینکه از یه کنسول بازی کنند باید هر کدوم یه Battlefield داشته باشند!