Battlefield : Bad Company 2 Multiplayer Section

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باز خدا رو شکر کنین که ی پچ میدن اشکالاشو برطرف می‌کنن MW ۲ رو ببینید اگه پچ ندن اونشکلی می‌شه، انقدر هکرا زیاد شدن که بازیو زهرمار میکنن. دانلود کنین و انقدر غر نزنین :-"

آقا رسما گند زدن به این بازی... بعد از آپدیت 1.04 انقدر بازی لگ میگیره که بیا و ببین!
اولش فکر میکردم فقط خودم این مشکل رو دارم ولی وقتی رفتم تو بلاگ بتلفیلد دیدم کل ملت دارن فحش میدن میگن این 1.04 **** تو بازی!
:mad::evil::mad:

ببخشیذ من این game pack های این بازی رو توی store دیدم و گفتم که برم بخرم فقط من هنوز بازی رو نخریدم چون هیچ جا اکش رو گیر نمیارم ریجن 2 اش رو گفتم برم حالا دست دوم ریجن 2 بخرم و بعد برم این game pack هاش رو دانلود کنم ولی متاسفانه دیدم که توی این game pack ها اون 2تا مپ نیست یعنی وقتی بازی رو میخریدم توی یه vip cod داره برای ازاد شدن 2 تا مپ ولی توی store چیزی در مورد اون 2 تا مپ ننوشته بود به نظرتون من چیکار کنم؟؟؟کسی هست که vip cod داخل بازیش رو استفاده نکرده باشه و بخواد بفروشه؟!؟!

اقا یکی هم حالا بیاد به داد من برسه ممنونتون میشم

آقا رسما گند زدن به این بازی... بعد از آپدیت 1.04 انقدر بازی لگ میگیره که بیا و ببین!
اولش فکر میکردم فقط خودم این مشکل رو دارم ولی وقتی رفتم تو بلاگ بتلفیلد دیدم کل ملت دارن فحش میدن میگن این 1.04 **** تو بازی!
:mad::evil::mad:
اصلان الان اين قضيه براي كسايي كه مثل من يا صادق و.. رجين 2 دارند فرق ميكنه الان براي من 1.4 حتي بهترم شده:biggrin1:
(الان دوباره عصبي نشي آهِ ت بگيره مارو مثل اون روز بعد يه update 1g بدن :biggrin1:)

• Like
Reactions: 浪人
من خودم ریجن ۲ دارم و تا ۲,۳ روز پیش با بچه ها که ریجین ۱ یا ۳ دارن بازی‌ می‌کردم اما از دیروز تاحالا اعصابمو خورد کرده هرکاری می‌کنم میگه یا سرور پره یا کانکت نمی‌شه کسی‌ میدون دلیلش چیه ؟ جون من کمک :((

من خودم ریجن ۲ دارم و تا ۲,۳ روز پیش با بچه ها که ریجین ۱ یا ۳ دارن بازی‌ می‌کردم اما از دیروز تاحالا اعصابمو خورد کرده هرکاری می‌کنم میگه یا سرور پره یا کانکت نمی‌شه کسی‌ میدون دلیلش چیه ؟ جون من کمک :((
تو بلاگ بتلفیلد اعلام کردن تو تاریخ June 8th اپدیت 1.04 برای اروپا میاد... مشکلت حل میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or