Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه COD امسال ربات های انسان نما داره و جنگ در آینده اتفاق میوفته و من از این دو خوشم نمیاد، آیا Battlefield 6 الان پیش خرید کنم کار درستی هست؟

• Smile
Reactions: noorihamid99
با توجه به اینکه COD امسال ربات های انسان نما داره و جنگ در آینده اتفاق میوفته و من از این دو خوشم نمیاد، آیا Battlefield 6 الان پیش خرید کنم کار درستی هست؟
روی هر پلتفرمی هستی واحد پول اون بستر رو شارژ کن ، صرفا واسه حفظ ارزش پولت در صورت بروز هر مشکلی، بعد اگه بازی خوب بود و سربلند شد بخر ، پیش خرید هم مزیت خاصی نداره .
دوستانی که روی ps5 بازی میکنید صدا پا رو راحت میگیرید؟
برای من خیلی فاجعه هست
چند بار از پشت سر فینیشر بهم زدن:D
والا اکثرا هرچی پلی دادم اینقدر هرج و مرج بوده باید ببخشید سگ صاحابش رو نمی‌شناخت:دی صدا پا کجا بوده!
ولی چندتا موقعیت بود آره مشخصه خیلی هم خوبه ، اون گزینه war type چیه اون گزینه خوبیه ، تنظیمات هدست هم مهمه .
حالا نایف هم شدی نمیخواد اینجا بگی :دی

اگه روی کنسولی که خب قیمت همینه و بالا پایین نمیشه پس چرا پیش خرید؟

پیش خرید جز روی بعضی از ریجنهای استیم که ارزونتر هستن خر است.

کلا توی بازی چیزی به اسم Splash Damage تعریف نشده،نه تنها RPG بلکه شما با گلوله تانک هم بزنی زیر پای نفرات تیم مقابل چیزیشون نمیشه،تنها راه کیل گرفتن اینه تخم چشم حریف رو هدف قرار بدی تا شاید خم به ابروی مبارک بیاره و بخواد بمیره
حواست نبود با anti armor شلیک کردی زیر پا سرباز فکر میکنی splash damage تعریف نشده, 4 میزدی گلوله تانکت میشد ضد نفر بعد میدیدی اسپلش دمیج داره یا نه.
حالا این بار به جلوی پای خودت شلیک کن با RPG ٬ یا بچسب به دیوار بزن ٬ هیچ انفجاری در کار نیست ٬‌ شبیه شلیک با کلت میمونه
rpg و امثالش در واقعیت فیوز ایمنی دارن بعد 5 تا 10 متر فعال میشن, تو bf براش فیوز گذاشتن که با rpg ندویی هرکی جلوت ظاهر شد بکشیش.
-
ایراداتون خنده دار و سخیف شده rpg رو نرف میکنن دیگه تو مپا پیاده نظام مورد سو استفاده قرار نگیره میگین چرا نمیشه باهاش کیل گرفت, اونو واسه استفاده ضد زره اوردن نه اینکه بری تو مپ پیاده نظام ببینی همه rpg به دست دارن ورودی هارو اسپم میدن, مشکلی که تو bf4 ادمین سرورا رو مجبور کرد کامل مواد منفجره رو از سرورا لاکر و مترو حذف کنن, من جای شما بودم نگران ریکویل و ایم اسیست بودم, نگران کنترل مضحک هواگرد ها, ui اشغال, نبود 4 5 تا مپ بزرگ, نداشتن سرور بروزر, مچ میکینگ فاجعه, نبود مپ روتیشن, نت کد ضعیف نه اینکه چرا نمیشه از مواد منفجره ضد زره سو استفاده کرد برا کیل گرفتن راحت از سرباز
1755493040085.png
فاجعه یعنی اینکه ریکویل دسته از موس و کیبرد کمتره .ظاهرا از bf3 ریکویل دسته کمتر بوده

آخرین ویرایش:
چهار پنج تا مپ بزرگ به بازی اضافه بشه تمام مشکلاتش خود به خود حل میشه. کل مشکل بالانس بازی به خاطر مپ های فاجعه ای مثل Iberian Offensive هست که آدم هر کاری بخواد بکنه باید بره تو کوچه پس کوچه های بسته و توی محدوده ایده آل شاتگان و اسپم نارنجک بازی کنه.

حواست نبود با anti armor شلیک کردی زیر پا سرباز فکر میکنی splash damage تعریف نشده, 4 میزدی گلوله تانکت میشد ضد نفر بعد میدیدی اسپلش دمیج داره یا نه.

rpg و امثالش در واقعیت فیوز ایمنی دارن بعد 5 تا 10 متر فعال میشن, تو bf براش فیوز گذاشتن که با rpg ندویی هرکی جلوت ظاهر شد بکشیش.
-
ایراداتون خنده دار و سخیف شده rpg رو نرف میکنن دیگه تو مپا پیاده نظام مورد سو استفاده قرار نگیره میگین چرا نمیشه باهاش کیل گرفت, اونو واسه استفاده ضد زره اوردن نه اینکه بری تو مپ پیاده نظام ببینی همه rpg به دست دارن ورودی هارو اسپم میدن, مشکلی که تو bf4 ادمین سرورا رو مجبور کرد کامل مواد منفجره رو از سرورا لاکر و مترو حذف کنن, من جای شما بودم نگران ریکویل و ایم اسیست بودم, نگران کنترل مضحک هواگرد ها, ui اشغال, نبود 4 5 تا مپ بزرگ, نداشتن سرور بروزر, مچ میکینگ فاجعه, نبود مپ روتیشن, نت کد ضعیف نه اینکه چرا نمیشه از مواد منفجره ضد زره سو استفاده کرد برا کیل گرفتن راحت از سرباز
View attachment 389292
فاجعه یعنی اینکه ریکویل دسته از موس و کیبرد کمتره...
استاد گرامی شما اگه دنبال واقعگرایی هستی نباید اصلا BF بازی کنی،مگه داریم شبیه ساز بازی میکنیم که میگی فیوز واسه RPG تعبیه کردن؟

اصلا بر فرض شما راست میگی و فیوز داره و اینو بر اساس واقعیت توی بازی گذاشتن ولی آیا توی واقعیت شما گلوله تانک بخوره بهت وسط میدون قر میدی و بانی جامپ میکنی؟

نمیدونم آیا شما سهامدار EA هستی یا پولی توی جیبت میره که خودتو ملزم میدونی با این ادبیات بقول خودتون "سخیف" جواب دیگران رو بدی؟والا فکر نکنم خود سازنده ها برای جواب دادن به انتقادات همچین ادبیاتی رو استفاده کنن که شما توی یه فروم گیم به خودتون اجازه میدید نظرات دیگران رو سخیف و خنده دار خطاب کنی،ضمنا طرف حساب من اصلا شما نبودی که بخوای اینجوری جوابمو بدی
برادر من , IFV توی بازی برای تو شوخی است؟
RPG هم خدا رو شکر اسپلش دمیج نداره.(خیلی کمه، که خیلی هم خوبه ، اگر نه باید همش توی بازی باید پناه می‌گرفتیم rpg نکنن مارو از اون سر مپ بدون ایم کردن درست حسابی)
گلوله تانک هم بجای اینکه ازش استفاده کنی، پیشنهاد میکنم از coax استفاده کنی ببینی چقدر دمیج میده :)
+ چجوری میگید گلوله تانک نمیزنه ، والا خیلی اختلافی با ۴ نداره ، اونطوری نمیترکه.
تازه ۲ تا هم براتون گذاشتن، یکی HE یکی Sabot.
مشخصه بازی نکردیا:)
آره راست میگی ما اصلا بازی نکردیم،همه امتیاز بازی کردنش یه راست به حساب خودتون😶
دیگه بعد از عمری BF بازی کردن حداقل اونقدری به چشم خودمون اطمینان داریم که بدونیم طرف مقابل رو با چه گلوله ای زدیم و چرا جلوی تانک داشته ملق بازی درمیاورده

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Augustus and Destro

-
View attachment 389292
فاجعه یعنی اینکه ریکویل دسته از موس و کیبرد کمتره...

من کاری به کلیات دیگه ندارم و این رو هم میگم که هر کسی خوشش اومد که خوشا به حالش صفا کند هر کی هم دوست نداشت که باید گفت داداش بازار همین شده، طرف فروش اش براش مهم تره تا سخت یه بازی بی نقص، ولش کنید بره

ولی اینی که گفتید ریکویل دسته کمتر از موس و کیبورد، فاجعه است به شدت اشتباهه
موس و کیبورد همه جوره سرتر از کنترلر اند، ما یه سری دکمه ها و کارهارو با کنترلر امکان نداره انجام بدیم در صورتی که از تنظیم dpi گرفته تا شصت تا دکمه قابل تعریف رو‌کیبورد و هفت دکمه موس و نقطه یابی در برابر تحریک استیک کنترلر، همه شون سوپر امتیازهای موس و کیبورداند

اینکه کنسول aim assist داشته باشه وpc نداشته باشه کاملا ساده و قابل درکه
Pc باز جماعت میتونه بره توی سرورهای خودشون صفا کنه، چه لزومی‌داره حرص ریکویل کنسول بخوره، ولی از عمد میان اینجا راحت kill بگیرن

دیگه کلاغ رو رنگ نکنید به جا قناری جا بزنید :|

اصلا بر فرض شما راست میگی و فیوز داره و اینو بر اساس واقعیت توی بازی گذاشتن ولی آیا توی واقعیت شما گلوله تانک بخوره بهت وسط میدون قر میدی و بانی جامپ میکنی؟

نمیدونم آیا شما سهامدار EA هستی یا پولی توی جیبت میره که خودتو ملزم میدونی با این ادبیات بقول خودتون "سخیف" جواب دیگران رو بدی؟والا فکر نکنم خود سازنده ها برای جواب دادن به انتقادات همچین ادبیاتی رو استفاده کنن که شما توی یه فروم گیم به خودتون اجازه میدید نظرات دیگران رو سخیف و خنده دار خطاب کنی،ضمنا طرف حساب من اصلا شما نبودی که بخوای اینجوری جوابمو بدی
دوست عزیز, بنده از جانب خودم تصور کردم که شما با anti armor شلیک کردی که میگی گلوله تانک میخوره زیر پا نمیمیره حریف, گفتم عوض کن به گلوله ضد نفر اون موقع چنین چیزی نمیبینی
درضمن بنده هیچوقت اینطوری نگفتم که rpg فیوز داره و تو اینو نمیدونی, دوستان گفتن مثل شلیک کلت میمونه گفتم چنین چیزی تو واقعیت هم هست ولی دلیلش برا bf بالانس گیمپلی بود, مخاطبم هم اونجا شما نبودی, و اینکه بنده مدافع شرکت و بازی نیستم, گفتم مشکلات جدی تری داره بازی, سخیف و خنده دار شخص هیچکدوم از دوستان نیست, بلکه بحث اینکه rpg چرا از نزدیک نمیترکه
خودم شخصا از یه سری چیزا مثل جیغ کشیدن سربازا زن وسط توپ و تفنگ خیلی بدم میاد که شاید شما مضحک و سخیف بدونی و بهم بگی اینو ولی به خودم نمیگیرم

حالا من کاری ندارم و نمیگم بازی ایده ال و شاهکاره ولی فقط تو کامیونیتی های فارسی این حجم از گیر دادن رو دارم میبینم حقیقتا
حالا خودم جدا از اینکه سری بتلفیلد بشدت دوست دارم ایرادات داره این اوکی. ولی کلا فقط تاپیکا اینجا به این شکله نه فقط بتلفیلد هر بازی .چنین هیتای عجیبی ایرادای بنی اسرائیل که میبینی اثلا تو فاضی مجازی خارجیا نمیبینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or