Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
دوستانی که بتا زدین، ایمیلتون و چک کنید و تو نظرسنجی شرکت کنید، هرچی که فکر‌میکنید جای کار‌ داره بنویسید، دیدم یه نفر نوشته که ماها همیشه غر میزنیم و ازین حرفا...برادر من، اینی که تجربه کردیم اسمش بتا بود، بتا یعنی گرفتن فیدبک، نه به این معنیه که بازی کامله، نه به این معنی که باید بکوبن و از اول بسازن! انتقاد کردن هم هیچ ایرادی نداره و انقدر نترسیم از حرف زدن

تقریبی ۲۰ میلیون نفر مثل اینکه بتا رو بازی کردن.
قبلش تقریب ۵ میلیون رو داشتن.
اصلا و ابدا عدد کمی نیست.
بتل ۱ تا الان تقریبا ۲۵ میلیون نسخه فروخته طبق آمار.
این حالا بتل رویال هم داره (F2P).
به نظرم اگر EA جفت پا نپره وسط در ادامه ، حداقل ۲,۳ سال خوش میگذره.
IMG_20250819_182535.jpg

تقریبی ۲۰ میلیون نفر مثل اینکه بتا رو بازی کردن.
قبلش تقریب ۵ میلیون رو داشتن.
اصلا و ابدا عدد کمی نیست.
بتل ۱ تا الان تقریبا ۲۵ میلیون نسخه فروخته طبق آمار.
این حالا بتل رویال هم داره (F2P).
به نظرم اگر EA جفت پا نپره وسط در ادامه ، حداقل ۲,۳ سال خوش میگذره.
View attachment 389396
تا الان فکر کنم یک میلیون پیش خرید روی استیم رو رد کردن.
باقی پلتفرمها بماند.

اگه قبل انتشار نه ولی فکر کنم حتما تو همون هفته اول خرج بازی رو درآوردن و یک سود گنده هم روش کردن.

۲۰۴۲ بتاش اوکی بود از لحاظ کانکشن ، نت مملکت هم بهتر بود کلا ،
ولی بعد از گذشت مدتی بعد از لانچ ش همه راحت نمیتونستن وصل شن ،
واقعا زور داره ۷۰‌تا بدی ولی هیچ‌ جوره دیگه نتونی پلی بدی 😑
شاید بگید وی پی N ولی همینم کم گند نمیزنه به کانکشن عنوانی که کانکشن خیلی مهمه توش .
بتای خوبی بود خوش گذشت 🥲

آخرین ویرایش:
۲۰۴۲ بتاش اوکی بود از لحاظ کانکشن ، نت مملکت هم بهتر بود کلا ،
ولی بعد از گذشت مدتی بعد از لانچ ش همه راحت نمیتونستن وصل شن ،
واقعا زور داره ۷۰‌تا بدی ولی هیچ‌ جوره دیگه نتونی پلی بدی 😑
شاید بگید وی پی N ولی همینم کم گند نمیزنه به کانکشن عنوانی که کانکشن خیلی مهمه توش .
بتای خوبی بود خوش گذشت 🥲
بازی باید عرضه بشه و حداقل ۳ ماه ازش بگذره بعد ما ایرانیا تصمیم بگیریم
چندتا چیز باید مشخص بشه
۱.وضعیت سرورها برای ما،درسته که بازی فیلتر یا تحریم نبود ولی بازم هیچ دلیل و منطقی نیست که وقتی عرضه شد برای ما مشکلی نداشته باشه
۲.وضعیت Server Browser
اگر قرار باشه بعد یه مدت بات بندازه بدرد نمیخوره خب طرف میره دلتا فورس که رایگانه بازی میکنه
البته مشخصه از ۲۰۴۲ پلیرهاش بیشترن
۳.وضعیت بن اکانت های ایرانی،که من بعد از اتمام هفته اول بتا دیگه ندیدم و نشنیدم کسی بن شده باشه و امیدوارم این روند ادامه دار باشه

تأیید این موارد و علاوه بر اینکه خود بازی هم خوب باشه دلیل خوبی میتونه باشه برای خرید بازی

دوست عزیز, بنده از جانب خودم تصور کردم که شما با anti armor شلیک کردی که میگی گلوله تانک میخوره زیر پا نمیمیره حریف, گفتم عوض کن به گلوله ضد نفر اون موقع چنین چیزی نمیبینی
درضمن بنده هیچوقت اینطوری نگفتم که rpg فیوز داره و تو اینو نمیدونی, دوستان گفتن مثل شلیک کلت میمونه گفتم چنین چیزی تو واقعیت هم هست ولی دلیلش برا bf بالانس گیمپلی بود, مخاطبم هم اونجا شما نبودی, و اینکه بنده مدافع شرکت و بازی نیستم, گفتم مشکلات جدی تری داره بازی, سخیف و خنده دار شخص هیچکدوم از دوستان نیست, بلکه بحث اینکه rpg چرا از نزدیک نمیترکه
خودم شخصا از یه سری چیزا مثل جیغ کشیدن سربازا زن وسط توپ و تفنگ خیلی بدم میاد که شاید شما مضحک و سخیف بدونی و بهم بگی اینو ولی به خودم نمیگیرم

من به حرف های محسن هیچ کاری ندارم و اصلا میگم اشتباه میگه
اما به عنوان کسی که جدا تانک رو‌حرفه ای بازی میکنه، تانک بتل۶ به شدت ضعیفه، جوری که حتی وقتی تانک ازاد هم بود رغبتی به بازی کردن باهاش نداشتم

اونی که فرمودیدتوپ‌ضد زره و انفجاری من کاملا بهش تسلط دارم و توی یه راند breakthrough اشک تیم حریف رو با ۶۰-۷۰ تا کیل اون هم فقط تا ابجکتیو دوم در‌اوردم اما نکته اینه که اصلا توپ تانک ها هیچ قدرتی علیه پیاده ندارند، اسپلش دمیج وجود نداره یا کد بازی مشکل داره یا از عمد اینطوری طراحی شده، وقتی با توپ حتی کمتر از نیم متری ایش میزنی نهایت دمیج میخوره، سر همین باید با اون تیربارش بازی کنی و این میشه عذاب اور چون من نمیتونم هی پیک بدم شلیک کنم ولی پیاده دشمن میتونه و تا بیام با تیربار بزنم فرار کرده پس نیاز به توپ دارم که هیچی، اصلا عمل نمیکنه
بحث کنترل تانک که انگار داری پات رو از تو کاکپیت درمیاری میکشی زمین تا ترمز بگیره بایسته هم به کنار، انگار پیکان، ۲۰ متر خط ترمز داره

حالا من کاری ندارم و نمیگم بازی ایده ال و شاهکاره ولی فقط تو کامیونیتی های فارسی این حجم از گیر دادن رو دارم میبینم حقیقتا

خیر دوست عزیز کامیونیتی های اونوری هم همینطوری اند، دو دسته شدید
مشکل اینه بعد بتای اولی همه اوکی بودند ولی وقتی بتای دوم و مپ استیت اومد یهو ورق برگشت چون ملت دیدن قصد واقعا طراحی MW دیگری است نه بتل
اگر به جای امپایر، همون فایر رو میداد اینجوری کمتر میشد، چون بازی شده فقط kill

همینجوری با دیدنش PTSD گرفتم :D :|

خیر دوست عزیز کامیونیتی های اونوری هم همینطوری اند، دو دسته شدید
مشکل اینه بعد بتای اولی همه اوکی بودند ولی وقتی بتای دوم و مپ استیت اومد یهو ورق برگشت چون ملت دیدن قصد واقعا طراحی MW دیگری است نه بتل
اگر به جای امپایر، همون فایر رو میداد اینجوری کمتر میشد، چون بازی شده فقط kill
یه سری عزیزان فقط تعریف و تمجید رو میبینن و انتقاد های بجایی که از جای جای بازی میشه رو ندید میگیرن ، خیلی ها توی همه ی فضاهای دیگه و غیر پارسی از مواردی که اینجا هم‌ انتقاد کردیم انتقاد میکنن ، و این بد نیست و کاش به گوششون برسه چون انگار این بار دارن گوش میکنن.

• Like
Reactions: simplexcomic96
یه سری عزیزان فقط تعریف و تمجید رو میبینن و انتقاد های بجایی که از جای جای بازی میشه رو ندید میگیرن ، خیلی ها توی همه ی فضاهای دیگه و غیر پارسی از مواردی که اینجا هم‌ انتقاد کردیم انتقاد میکنن ، و این بد نیست و کاش به گوششون برسه چون انگار این بار دارن گوش میکنن.

من به شدت تغییر رو بعید میدونم
شاید یه مقداری دمیج و و دسترسی به فلان اسلحه و این جور چیزها رو دستکاری کننده ولی هسته اصلی بازی بسته شده و امکان نداره تغییرش بدن
مثل جریان ۲۰۴۲ که بعد یه سال تازه گفتن اسپشیالیست اخ اخ تف بیاید برگردیم به دوران کلاس بندی ولی هم دیر شده بود هم شما تغییر خاص و ملموسی نمیدیدی، نهایت به همه کلاس مهندس یه بیل بیلک تعمیر داده بودن

اینجا هم خود گان پلی و سرعت و کشتن جزو مفهوم بازیه و من خیلی بعید میدونم کاری بکنند
اگر فقط یه کار بکنند شاید من بگم اوکی اینا واقعا میخوان گوش بدن و تغییرات ایجاد کنند اون هم بستن اسلحه ها برای هر کلاسه

• Like
Reactions: simplexcomic96
این بتل پس رایگانی که واسه 2042 دادن اسکین های باحالی داره واسه BF6، مخصوصا اسکین Engineer چینی از BF48->
متاسفانه نتونستم مقاومت کنم و 2042 رو با قیمت گذاف 2 یورو (!!) از استیم خریدم که اینارو انلاک کنم واسه BF6:D
میدونم که قراره عذاب بکشم با 2042، ,واقعا کاش راه دیگه وجود داشت واسه انلاک کردنشون ک جبور نبودم این زباله رو پلی بدم!:D:|

1755707539183.png

این بتل پس رایگانی که واسه 2042 دادن اسکین های باحالی داره واسه BF6، مخصوصا اسکین Engineer چینی از BF48->
متاسفانه نتونستم مقاومت کنم و 2042 رو با قیمت گذاف 2 یورو (!!) از استیم خریدم که اینارو انلاک کنم واسه BF6:D
میدونم که قراره عذاب بکشم با 2042، ,واقعا کاش راه دیگه وجود داشت واسه انلاک کردنشون ک جبور نبودم این زباله رو پلی بدم!:D:|

View attachment 389592
من فروخته بودم ، دیگه هم نمیخریدم واسه این مدت ولی یادم افتاد روی پلاس هستش🤩
میگیرمش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or