Multi Platform Battlefield 6

5474587458).jpg

نسخه جدید Battlefield (فعلا اسمی نداره) به صورت رسمی معرفی شد .

Battlefield Labs: پروژه‌ای برای ساخت Battlefield آینده با همکاری شما!​

طرفداران Battlefield، آماده باشید! EA یه پروژه خیلی خفن رو معرفی کرده: Battlefield Labs! این پروژه یه بازی جدید نیست، بلکه یه فرصت بی‌نظیره برای شما که مستقیما تو ساخت Battlefield بعدی نقش داشته باشید.

Battlefield Labs چیه و چرا مهمه؟

Battlefield Labs یه برنامه‌ی آزمایشیه که به شما اجازه می‌ده تو مراحل اولیه‌ی ساخت بازی شرکت کنید و با بازخوردهای سازنده‌تون، به بهتر شدن بازی کمک کنید. EA می‌خواد یه Battlefield بسازه که دقیقا همونی باشه که شما می‌خواید، و این پروژه بهترین راه برای رسیدن به این هدفه.

نقش Battlefield Studios

توسعه‌ی این پروژه توسط استودیوهای مختلف EA انجام می‌شه، اما Battlefield Studios نقش مهمی به عنوان هماهنگ‌کننده‌ی این استودیوها و نظارت بر روند کلی پروژه داره. استودیو DICE که سازنده‌ی اصلی سری Battlefield هست، نقش کلیدی تو توسعه‌ی Battlefield Labs ایفا می‌کنه و با تجربه‌ی سال‌ها ساخت بازی‌های Battlefield، دانش و تخصص لازم برای هدایت این پروژه رو بر عهده داره. استودیوهای دیگه مثل Ripple Effect ،Motive و Criterion هم تو این پروژه همکاری می‌کنن.

تو Battlefield Labs چه خبره؟

• همکاری مستقیم با سازنده‌ها: شما می‌تونید تو مراحل مختلف ساخت بازی نظر بدید و به سازنده‌ها کمک کنید.
  • تجربه‌ی نسخه‌های اولیه: قبل از انتشار بازی اصلی، نسخه‌های اولیه و ناقص بازی رو تجربه کنید و مشکلات و باگ‌ها رو گزارش بدید.
  • محتوای متنوع: Battlefield Labs شامل حالت‌های مختلف بازی، سیستم کلاس‌بندی جدید و ایده‌های خفن دیگه خواهد بود.
  • تیم توسعه‌ی قدرتمند: چهار تا از بهترین استودیوهای EA دارن روی این پروژه کار می‌کنن.
Battlefield Labs چه آینده‌ای داره؟

به نظر میاد Battlefield Labs می‌خواد یه تکونی به دنیای Battlefield بده و با برگشت به ریشه‌ها و ایده‌های جدید، یه تجربه‌ی خیلی خفن و متفاوت رو برامون رقم بزنه. حضور حالت‌های کلاسیک مثل Conquest و Breakthrough و کلی ایده جدید، نشون می‌ده که هم می‌خوان طرفدارای قدیمی رو راضی کنن، هم کلی بازیکن جدید جذب کنن.

حرف آخر

Battlefield Labs با این روش جدید و تمرکز روی همکاری با گیمرها، می‌تونه یه فصل جدید تو تاریخ Battlefield باشه. مطمئناً این پروژه با کلی بازخورد از ما و تجربه خفن سازنده‌ها، تبدیل به یکی از بهترین و محبوب‌ترین بازی‌های شوتر اول شخص می‌شه.

تاریخ انتشار:

با توجه به گزارش‌های مالی منتشر شده توسط EA، انتظار می‌رود که این بازی در سال مالی 2026 (که از آوریل 2025 تا مارس 2026 را شامل می‌شود) منتشر شود.

برای ثبت نام در برنامه Battlefield Labs به وبسایت رسمی بازی مراجعه کنید Battlefield – Electronic Arts

1738599614872.png

اولین تیزر گیم پلی :

View attachment shinobi602-1886445580232130953-01-20250203.mp4

Introducing Battlefield Labs​

آخرین ویرایش:
برام جالبه ، انگار یک سری حرفا و نظرات رو مستقیم از ساب ردیت بتل آوردن اینجا میگن :)
خدمت دوستان عارض باشم که مشکلی دارید برید به DEV های بازی توی توییتر بگید ، بنویسید ، میخونن.
کامنت هم براتون میذارن.
فیدبک بدید، ولی نگید این اون نیست ، اونطوری نیست.
هر کدوم از این بازی ها یه ویژنی داره سازنده ازش ، حالا با توجه به فیدبک تنظیم میگه اما قرار نیست بتل ۳.۴.۱ ریمیک بشه.
اگر به ریمیک کردن و اضافه کردن feature هستش ، شخصا علاقه دارن کل بتل ۲ رو ریمیک کنن، infantry gameplay توی در و دیوار ولی در عوض تاکتیک با وسیله نقلیه فوق العاده ، commander بازی فوق العاده.
مد double assault conquest و راش های فوق العاده بد کمپانی ۲ و ۱ و تا قسمتی ۳.
آیا ممکنه ؟
خیر.
این بتل هم نزدیک ترین چیزیه که به اون روز های قدیم میبینی (مپ‌ liberation peak حتی اون blue tint بتل ۳ هم داره).
کالاف یک سری ذهنیت ها راجع بهش بود ، یک سری مکانیک ها بود ، ۲۰۱۹ اونا رو شکست و یک بازی خیلی خوب تحویل داد.
قدیمی ها راضی نبودن.
بد کمپانی فقط مود راش(مود کلاسیک بتل ) داشت و بعدا یه dlc رایگان دادن که مود conquest با یک تک سرور~X( بهش اظافه شد . برای همین طراحی مپ برای یک هدف (مود) خاص انجام شده بود که اکثر مپ ها عالی بودن .
این مود breakthrough یه جورایی همون assault conquest هست .
پیشرفت گرافیکی که بتل 3 داشت رو اینها با تغییر نسل هم نتونستن انجام بدن

بصورت کلی نظرات را از قبل شروع بتا تا ۲ روز اولش و تا به امروز که میخونی یک شیب و منحنی نسبتا رو به پایین داشته چون با 10 ها ساعت پلی کردن تجربه های متفاوتی بدست اومده.
هرکس از یک قسمتش ناراضی هست.
یکی میگه مپ ها مکان کاور و ابجکتیوش خوب نیست یکی میگه کلا طراحی مپ ها چرندن یکی میگه خیلی کوچیکن یکی میگه گان پلی و سرعت به cod نزدیک شده یکی میگه پرفورمنس اذیت میکنه یکی میگه چون ttk پایین هست با نت ایران اصلا نمیشه درست پلی داد یکی میگه دشمن ها جوری استتار با رنگ محیط هستند که نمیشه دیدشون و…
همه هم تا حدود زیاد حق باهاشون هست.
اون هایپ اولیه دیگه پیرامون بازی وجود نداره چون بازی بی نقص نیست و توی این نسخه صد در صد به ریشه های خودش برنگشته و سعی کرده از خوبی های رقیبشم توی این نسخه استفاده کنه.حالا یکسری از نتیجه راضی هستند و یک سری نسبت بهش انتقاد دارند.
یکی از مهمترین دلایل اولیه نسبت به تنفر از cod و مقایسش با بتلفیلدم بحث اسکین های بچگانه ای بود که به cod اضافه شده و مجموعه را از اون حالت جدی ای که داشت بسیار دور کرده وگرنه پایه گیم پلی cod چه در مجموعه مدرن وارفر چه بلک اپس اصلا جوری نیست که بتلفیلد یا هر عنوان دیگه ای بتونه نابودش کنه و بازار را از دستش خارج کنه از بس کامیونتی کال اف مخصوصا توی امریکا بزرگ هست.همینکه رقیب ها بتونن سالانه رقابت کنن و اجازه انحصار بهم دیگه ندن برگ برنده گیمرها هست که بتونن عنوان هایی با نوآوری بیشتری تجربه کنن نه تکرار مکررات.
اگر مپ بزرگ بیشتر مد نظرتونه بنظرم بزارید چندماه بعد لانچ بازی را تجربه کنید که مپ های بیشتری بهش اضافه شه و تازه توی تخفیف هم بازی را خریداری کرده باشید که ارزش اون هزینه را داشته باشه مخصوصا با این وضعیت تحریمی که EA با ایران درست کرده و بن میکنه.

راش رو گفتم واقعا ، باید برگردن از اول طراحی کنن.
بده، خیلی هم بده، از چینش mcom تا اسپاون بدون دیلی و خود layout مپ برای این مد.

اینم میزارم اینجا به عنوان یادآوری که مپ های لانچ ۳ اینا بودن.
گرند بازار، مترو، سین کراسینگ و تهران های وی مپ های کوچیک‌ بازی بودن (بدون هلیکوپتر و جت)
یدونه متوسط داریم که چی بود دماوند پیک.(فقط لیتل برد داشت)
نوشهر و فایر استورم، کاسپین و خارک هم که همه چی داشتن.
اینجا هم تقسیمات تقریباً همینه ، توی بتا یه مپ بزرگ(رو به متوسط)
۲ تا مپ کوچیک.
یکی هم کاملا بدون هیچی و اینفنتری.
وقت بدین.
خیلی از مپ های خیلی به یاد موندنی همین ۳ توی دی ال سی ها بودن.
دی ال سی اولش که همه میگن باز برگردونید ، ریمیک بتل ۲ بودن.
صبر کنید اینا نشون بدن و اثبات کنن که به اون ویژن بتل پلیر ها وفادارن(که هستن واقعاً ، توی همین بتا مپ های کوچیک‌ بسیار با کیفیتی دادن، بله تکراری هست اما صبر دو ماه دیگه )
++ من نظرم اینه برای بتا دو تا مپ کافی بود.
یکی بزرگ ، یکی کوچیک.
ملت ۴ تا مپ کوچیک دیدن پنیک کردن، علاوه بر اون داستان سرور براوزر هم هست.
حق هم دارن، دایس اینقدر گندکاری کرده آدم چشمم می‌ترسه ، میبینه عه گیم پلی خوبه نکنه مپ ها رو تر زده باشن، تا الانم بزرگا رو نشون ندادن ، نکنه فلان.
باید عین بتل ۳ ، برای بتا یه کاسپین طور میدادن ، یکی هم مترو (مثلاً همین empire state که اتفاقاً دوستانی که میگفتن بازی elevation نداره تحویل بگیرن، می‌بینید که چقدر اوکی طراحی شده)

View attachment 389117

دیگه خیلی دارید به ۶ اسون میگیرید!
چهارتا مپ رو بازی کردیم که واقعا با فضای همون سه هیچ تناسبی ندارند
مپ و سیستم بازی کاملا برای جذب cod بازها طراحی شده، یعنی حتی یه سری ایتم ها و ایکون ها و طراحی های کپی برابر اصل سیستم cod، از اون ایکون و قابلیت تکیه دادن اسلحه به در و دیوار تا سیستم شخصی سازی اسلحه و نحوه نمایش اش

از مپ های بتل ۳ که نام بردی فقط مترو و تا حدودی seine رو‌میشه با اینا هم سنگ کرد و گرنه بقیه شون خصوصا وقتی ۶۴ نفره میشدن به شدت بزرگ بودن و hq نسخه کنسولی تازه میشد پرچم نزدیک نسخه کامپیوتر
اینکه الان ۸۰ درصد مپ های ۶ شده پیاده محور اون هم با زد و خورد خیلی بالا رو باید به فال نیک گرفت؟ حتی وسایل جنگی هم چندان بالانس نیستند که بخوان زوری بزنن و پیاده هارو پخش کنند

یه کم دیگه خیلی ساده دارید میگیرید به بازی، با این فیدبکی هم که از فروش گرفتند عمرااااااا دست به سیستم بازی بزنند

اکر بازی بخواد یه مقدار باز بهتر بشه و از cod یزاسیون جدا بشه اول باید اسلحه های هر کلاس رو قفل کنه بعد مپ بزرگ بده بعداز سیستم خط گیری کاور بیاد سمت کاور و پیک کردن اینا تازه قدم های اوله

عمده ناراحتی شاید سر این شده که فکر میکردیم مپ بتای دومی قرار بزرگ باشه و حداقل به سبک همون بتل سه دو به دو تانک داشته باشیم نه زیبا تاور دیگه تحت عنوان امپایر استیت بدن، قشششششنگ گشتن هدف پول بده بازی رو پیدا کردن و شده گیمر های ناراضی cod
هنوز از ایتم های بتل پس هم رونمایی نکردند که ببینم چه outfit هایی رو میخوان بفروشن و تو پاچه کنند

دیگه خیلی دارید به ۶ اسون میگیرید!
چهارتا مپ رو بازی کردیم که واقعا با فضای همون سه هیچ تناسبی ندارند
مپ و سیستم بازی کاملا برای جذب cod بازها طراحی شده، یعنی حتی یه سری ایتم ها و ایکون ها و طراحی های کپی برابر اصل سیستم cod، از اون ایکون و قابلیت تکیه دادن اسلحه به در و دیوار تا سیستم شخصی سازی اسلحه و نحوه نمایش اش

از مپ های بتل ۳ که نام بردی فقط مترو و تا حدودی seine رو‌میشه با اینا هم سنگ کرد و گرنه بقیه شون خصوصا وقتی ۶۴ نفره میشدن به شدت بزرگ بودن و hq نسخه کنسولی تازه میشد پرچم نزدیک نسخه کامپیوتر
اینکه الان ۸۰ درصد مپ های ۶ شده پیاده محور اون هم با زد و خورد خیلی بالا رو باید به فال نیک گرفت؟ حتی وسایل جنگی هم چندان بالانس نیستند که بخوان زوری بزنن و پیاده هارو پخش کنند

یه کم دیگه خیلی ساده دارید میگیرید به بازی، با این فیدبکی هم که از فروش گرفتند عمرااااااا دست به سیستم بازی بزنند

اکر بازی بخواد یه مقدار باز بهتر بشه و از cod یزاسیون جدا بشه اول باید اسلحه های هر کلاس رو قفل کنه بعد مپ بزرگ بده بعداز سیستم خط گیری کاور بیاد سمت کاور و پیک کردن اینا تازه قدم های اوله

عمده ناراحتی شاید سر این شده که فکر میکردیم مپ بتای دومی قرار بزرگ باشه و حداقل به سبک همون بتل سه دو به دو تانک داشته باشیم نه زیبا تاور دیگه تحت عنوان امپایر استیت بدن، قشششششنگ گشتن هدف پول بده بازی رو پیدا کردن و شده گیمر های ناراضی cod
هنوز از ایتم های بتل پس هم رونمایی نکردند که ببینم چه outfit هایی رو میخوان بفروشن و تو پاچه کنند
نه داداش هرکی ایراد بگیره و یه ذره انتقاد کنه نوب و شل دسته!
انگار ما نمیتونیم چارتا اصطلاح انگلیسی (که معادل فارسی دارن ولی واسه دلایل دیگه ای) مثل CQB بکار ببریم و بگیم چون بازی سریعه و شما کُندید من فقط میتونم تو درگیری های نزدیک جون سالم بدر ببرم ، شما نمیتونید گلیم خودتون رو از آب بکشید بیرون :))
.
بازی خیلی خوبه ولی چون بازی اون زباله ۲۰۴۲ نیست ، دلیل نمیشه بگیم بازی ایرادی نداره!
هر ایرادی هم گرفته شده به حق بوده ندیدم کسی حرفی بزنه یا انتقادی کنه و بی راه گفته باشه.
..‌
در مورد کالاف حرف خوبی زدی ، بجز این نسخه آخر و اسکین ها و یه سری حرکات فورتنایتی و بپربپری که اضافه شده بود ، هسته گیم پلی خیلی خوبه ، این رو توی MW2019 دیدیم که چقدر خوب بود.

یه چیز دیگه هم که خیلی تو ذوق میزنه UI منو اصلیه. کپی منو MW2 که یکی از بدترین قسمتای بازی بود. به بدی 2042 نیست (2042 موقع ریلیز انقدر افتضاح بود که متوجه نمیشدی که گزینه خاموشه یا روشن) ولی واقعا جالب نیست. یادمه واسه MW2 میگفتن دیزاینر Hulu رو اوردن. فک کنم الانم دایس رفته تو کارش. مثل آدم بسازین بابا چرا سختش میکنین. حتما باید همه اعتراض کنن دوباره بشینین ۲ سیزن بعد عوضش کنین آخه 😂

داداش شما به این گرافیک راضی هستی ولی من نیستم،اگر کامنتم رو درست بخونی نوشتم به نظر من اینجوریه،شما چرا سعی میکنی نظرت رو غالب کنی و بگی بقیه اشتباه میکنن؟
اگه شما از این گرافیک لذت میبری خوشا به سعادتت،نظرت اینه و امیدوارم بیشتر از قبل لذت ببری

یعنی شما میگی ما بعد از عمری گیمر بودن هنوز تفاوت ۶۰ فریم و روان بودن بازی یا نبودنش رو تشخیص نمیدیم؟
روی کنسول Ps5 معمولی Balanced حتی با وجود رزولوشن داینامیکی که واسه این مد گذاشتن به هیچ وجه ۶۰ فریم ثابت نیست و حتی بعضی مواقع تصویر دچار بریدگی میشه،شاید شما روی Ps5 Pro داری بازی میکنی که واست بازی ۶۰ فریمه وگرنه روی Ps5 معمولی اصلا و ابدا ۶۰ فریم ثابت نیست،اصولا اگر قرار بود روی Balanced کنسول ۶۰ فریم ثابت ارائه بده سازنده ها مخشون تاب نداشت مد Performance رو با گرافیک پایینتر بذارن که پلیر بتونه فریم ریت بیشتر رو توی بازی تجربه کنه
متاسفانه ps5 شما دچار مشکل شده

داداش شما به این گرافیک راضی هستی ولی من نیستم،اگر کامنتم رو درست بخونی نوشتم به نظر من اینجوریه،شما چرا سعی میکنی نظرت رو غالب کنی و بگی بقیه اشتباه میکنن؟
اگه شما از این گرافیک لذت میبری خوشا به سعادتت،نظرت اینه و امیدوارم بیشتر از قبل لذت ببری

یعنی شما میگی ما بعد از عمری گیمر بودن هنوز تفاوت ۶۰ فریم و روان بودن بازی یا نبودنش رو تشخیص نمیدیم؟
روی کنسول Ps5 معمولی Balanced حتی با وجود رزولوشن داینامیکی که واسه این مد گذاشتن به هیچ وجه ۶۰ فریم ثابت نیست و حتی بعضی مواقع تصویر دچار بریدگی میشه،شاید شما روی Ps5 Pro داری بازی میکنی که واست بازی ۶۰ فریمه وگرنه روی Ps5 معمولی اصلا و ابدا ۶۰ فریم ثابت نیست،اصولا اگر قرار بود روی Balanced کنسول ۶۰ فریم ثابت ارائه بده سازنده ها مخشون تاب نداشت مد Performance رو با گرافیک پایینتر بذارن که پلیر بتونه فریم ریت بیشتر رو توی بازی تجربه کنه
من اصلا این نزدیک ۳۰ ۳۵ ساعتی که پلی دادم رو روی Balance پلی ندادم و از اول Performance بوده ، اون اول دیدم توی Firing range انگار ۳۰ فریمه تازه input lag شدیدی هم داشت ، گفتم این چیه ول کن Performance پلی میدم .
واقعا گرافیکش تو ذوقم میزد، واقعا از خیلی لحاظ از چندتا عنوان قبلیش پایینتر بود ، حالا وقت بشه حداقل با ۲۰۴۲ که تازه اون نسل ۹ کامل هم نبود و بین نسلی بود پایینتر بود ، تا اینکه اینجا دوستمون گفت روی Balance توی بازی ۶۰ فریم هست ، گذاشتم روی Balance دیدم آره هم گرافیکش خوبه هم ۶۰ هست ،
توی اون ویدئو دیجیتال فاندری هم روی کنسول معمولی روی بالانس ۶۰ داره اجرا میشه .
ولی واقعا برام سواله ، اگه مُد بالانس ۶۰ هست ، پس اصلا فلسفه وجودی مُد Performance چیه؟!!!

• Like
Reactions: .:Melkor:.
آقا تا میتونید انتقاد کنین.
ترجیحا تو تاپیکهای استیم ، ردیت و خود EA.

این سایز مپهای کوچک تو نسخه های قبلی تو اقلیت بودن که بالانس جذابی رو ایجاد میکرد.
ولی الان میشه گفت که کاملا دست بالا رو دارن، این برای طرفدارهای قدیمی مجموعه حتما و اصلا جذاب نیست.
=====

ولی اگه بخوام خوشبین باشم میتونم بگم دلیلش اینه که بخوان کلی پلیر جدید جذب بازی کنن.
طوری که ملت بعدش مپهای بزرگ رو فریاد بزنن.
این بازی قطعا کلی DLC و اکسپنشن میگیره ، شاید از BF 3-4 هم بیشتر مپ بگیره (اونها حدود 20تایی مپ براشون اومد)

میخوام بگم اگه این ایده پشت بازی باشه که Cod پلیرها و کلا پلیرهای جدید رو جذب کنن این برای من قابل هضمه.
نیمه پر لیوان اینه که حداقل 3تا مپ بزرگ داریم که تو روز انتشار در دسترسه و بعد اون حتما بیشتر میشه.

ولی باز میخوریم به در مرورگر سرور نداشتن و درصد افتادن تو این مپهای قوطی کبیریتی خیلی میره بالا ، این رو هیچ جوره نمیشه هضم کرد.

به نظرم اینها که الان این حجم از انتقاد رو دیدن باید اولویتشون این باشه که برای موج اول آپدیتها/DLCها حداقل دوتا مپ بزرگ معرفی کنن که پلیرها خیالشون راحت بشه.
همینطور حداقل یه فیلتر بزارن که بشه از بین مپها انتخاب کرد که من فقط این چندتا رو میخوام بازی کنم ، حالا سرور هر جا افتاد.

آخرین ویرایش:
من اصلا این نزدیک ۳۰ ۳۵ ساعتی که پلی دادم رو روی Balance پلی ندادم و از اول Performance بوده ، اون اول دیدم توی Firing range انگار ۳۰ فریمه تازه input lag شدیدی هم داشت ، گفتم این چیه ول کن Performance پلی میدم .
واقعا گرافیکش تو ذوقم میزد، واقعا از خیلی لحاظ از چندتا عنوان قبلیش پایینتر بود ، حالا وقت بشه حداقل با ۲۰۴۲ که تازه اون نسل ۹ کامل هم نبود و بین نسلی بود پایینتر بود ، تا اینکه اینجا دوستمون گفت روی Balance توی بازی ۶۰ فریم هست ، گذاشتم روی Balance دیدم آره هم گرافیکش خوبه هم ۶۰ هست ،
توی اون ویدئو دیجیتال فاندری هم روی کنسول معمولی روی بالانس ۶۰ داره اجرا میشه .
ولی واقعا برام سواله ، اگه مُد بالانس ۶۰ هست ، پس اصلا فلسفه وجودی مُد Performance چیه؟!!!
دقیقا روی مد Balanced علاوه بر اینکه ۶۰ فریم ثابت نیست و با وجود رزولوشن داینامیک توی صحنه های شلوغ یهویی افت فریم عجیبی داریم input lag هم خیلی اذیت میکنه و انگار وزنه بستن دست و پای کاراکتر و نمیتونه تکون بخوره

در مورد ویدیوی DF نمیتونم نظر بدم چون مشخص نیست تحت چه شرایطی ضبط شده و اصولا من به ویدیوهایی از این دست چندان خوشبین نیستم و چیزی رو ملاک قرار میدم که خودم تست کرده باشم،اگر توی فرومهای مختلف گشتی بزنید متوجه میشید که خیلی از کنسول گیمرها شرایط مشابه با من رو داشتن و عطای مد Balanced رو به لقاش بخشیدن،در هر صورت ما که بخیل نیستیم،امیدوارم دوستانی که بر اساس بتا از بازی خوششون اومده تا لحظه آخر لذت ببرن

• Like
Reactions: AM!R
دقیقا روی مد Balanced علاوه بر اینکه ۶۰ فریم ثابت نیست و با وجود رزولوشن داینامیک توی صحنه های شلوغ یهویی افت فریم عجیبی داریم input lag هم خیلی اذیت میکنه و انگار وزنه بستن دست و پای کاراکتر و نمیتونه تکون بخوره

در مورد ویدیوی DF نمیتونم نظر بدم چون مشخص نیست تحت چه شرایطی ضبط شده و اصولا من به ویدیوهایی از این دست چندان خوشبین نیستم و چیزی رو ملاک قرار میدم که خودم تست کرده باشم،اگر توی فرومهای مختلف گشتی بزنید متوجه میشید که خیلی از کنسول گیمرها شرایط مشابه با من رو داشتن و عطای مد Balanced رو به لقاش بخشیدن،در هر صورت ما که بخیل نیستیم،امیدوارم دوستانی که بر اساس بتا از بازی خوششون اومده تا لحظه آخر لذت ببرن
نرفتم جای شلوغ فقط یه لحظه رفتم توی بازی دیدم ۶۰ هست ولی بشخصه حاضرم آپشن های گرافیکی برام غیر فعال شه ، ولی بازی روون باشه و اینپوت لگ نداشته باشم.
اینم البته در نظر بگیر که بیلد بتا قرار نیست همون محصول نهایی باشه، قطعا بهترش میکنن ،
بازی واسه بتا بودن از خیلی جهات خوبه،
بتای V پر باگ بود که اصلا قابل بازی نبود بعضی وقتا ، این اصلا از اون باگ های خنده دار نداره.

• Like
بنظرم مهمترین مشکل بازی مپ های کوچیکش هست که سبب شده عین کالاف بشه تا ریسپاون میشی انمی میاد توی صورتت . مسئله بعدی هم گرافیک هست من روی سریز ایکس پلی میدم همون بالانس مد هم گرافیک خوبی نداره .در کل همه حق دارن انتقاد کنن ما توی ایرانیم سهام دار نیستیم خصوصا الکترونیک آرتز که کمپانی آمریکایی هست .

• Like
دوستان dns چی وارد میکنید برای connect شدن به سرورهای EA?
شلتر

من فکر میکنم دوستان خیلی امید دارن ea بهترش میکننه و به انتقادات گوش میده اگر ea شرکتیه که همه مون می شناسیم قطعا همین رو یکم پولیش میکنه قشنگش میکنه میده به عنوان اصلی هیچ تغییر خاصی هم نمیده مپ های بزرگشم قطعا اقلیتن
در ضمن من اعتقاد ندارم مشکل از مپ باشه به نظرم دیزاین بازی اینطوره. سرعتی و پر برخورد های نزدیک. به نظرم میرسه مخاطبان اصلی ( که همون غربیا هستن و ما محلی از اعراب نداریم ) سلیقه اشون همون مدل COD هست و می پسندن اینو. بتل رویالشم بیاد ی چیزی مثه وارزون ازش در میاد در کل خبری نیست.
وقتی میگه هدف گذاری بازی 100 میلیون پلیره یا همچین چیزی مسلما جوری چیده شده که پلیر های غیر خودشو جذب کنه بنابراین به باب دل اونا میسازه.
بتل پلیرا باید برگردن همون v یا 1 رو بازی کنن عملا

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: aha2012
من‌ خودم چون سیستمم پیشم نیست نتونستم بتا رو بازی کنم ولی تا جایی که ویدیوهارو دیدم تو یوتیوب واقعا تنها ایرادی که میشه گرفت این کوچیک بودن مپ‌هاس
۶۴ نفر رو بچپونی تو یه مپ کوچیک عملا یه شت شو میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or